![]() |
|
آلبوم عکس و طرح های گرافیکی با نام زیبای حسین به لاتین - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: سبک زندگی اسلامی-ایرانی (/forum-32.html) +--- بخش: هنر و معماری اسلامی (/forum-33.html) +---- بخش: تصاویر (/forum-86.html) +---- موضوع: آلبوم عکس و طرح های گرافیکی با نام زیبای حسین به لاتین (/thread-30214.html) |
پاسخ به: کمک برای طراحی نام زیبای حسین به لاتین - انتصـار - ۳۰/بهمن/۹۳ ۰:۲۰ ![]() ![]() #Hussein #Hussain #Husayn #Islam_hates_Racism #islam_hates_isis #Islam_hates_Terrorism #Islam_hates_violence پاسخ به: کمک برای طراحی نام زیبای حسین به لاتین - پرنیان - ۳۰/بهمن/۹۳ ۰:۵۳ ![]() پاسخ به: کمک برای طراحی نام زیبای حسین به لاتین - شهیدطیبه واعظی - ۳۰/بهمن/۹۳ ۰:۵۹ به نام خدا سلام علیکم
پاسخ به: کمک برای طراحی نام زیبای حسین به لاتین - پرنیان - ۳۰/بهمن/۹۳ ۲:۴۵ ![]() ______________________ ![]() پاسخ به: کمک برای طراحی نام زیبای حسین به لاتین - یاســین - ۳۰/بهمن/۹۳ ۱۳:۲۷ ![]() سایز اصلی ![]() سایز اصلی ![]() سایز اصلی ![]() سایز اصلی پاسخ به: کمک برای طراحی نام زیبای حسین به لاتین - انتصـار - ۳۰/بهمن/۹۳ ۱۳:۳۷
هرچی شلوغ تر باشه قشنگ تر میشه
![]() پاسخ به: کمک برای طراحی نام زیبای حسین به لاتین - azade - ۳۰/بهمن/۹۳ ۱۵:۳۶ ![]() این عکس رو دیروز گرفتم ، اول هم به این نیت نبود. دیشب که به عکس نگاه میکردم،این جمله به ذهنم رسید که با این عکس متناسب هست " حسین، نوری است در ظلمات جهل، همچون عیسی و موسی" ببخشید دیگه من فوتوشاپ نصب نداشتم با publisher! درستش کردم سایز اصلی خود عکس خام هم میذارم اگر دوستان نظر بهتری داشتند یا میتونند با کیفیت بهتری کار رو انجام بدن ![]() برای این عکس هم یک چنین جمله ای به ذهن من رسید. سایز اصلی عکس خام اگر کسی از شما پیشنهادی برای جمله دارید ، خوشحال میشم یا خودتون از عکس استفاده کنید و اون رو قرار بدید یا به من بگید. ایده ای که الان به ذهنم رسید برای عکس دوم خودم این هست که شاید بهتر باشه منظره ای که معلوم هست (بین دو تا در)رو با یک منظره باغ یا یک منظره چشم نواز جایگزین کرد. پاسخ به: کمک برای طراحی نام زیبای حسین به لاتین - azade - ۳۰/بهمن/۹۳ ۲۱:۳۶ ![]() ![]() سایز اصلی با کلیک روی عکسها پاسخ به: کمک برای طراحی نام زیبای حسین به لاتین - پرنیان - ۳۰/بهمن/۹۳ ۲۲:۳۰ ![]() پاسخ به: کمک برای طراحی نام زیبای حسین به لاتین - Dido Armstrong - ۳۰/بهمن/۹۳ ۲۳:۰۹ به نام خدا. ![]() |