![]() |
|
جهان من که بی خدا میشود... - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اصول و عقاید شیعه (/forum-52.html) +--- بخش: علم و عقل در اسلام (/forum-57.html) +--- موضوع: جهان من که بی خدا میشود... (/thread-34316.html) |
پاسخ به: جهان من که بی خدا میشود... - MohammadSadra - ۲۷/خرداد/۹۳ ۲۳:۵۱ ممنون مسئله مرگ نیست. 1- با چه روشی تست کردید؟ عشق چطور؟ 2- ارسال 49 پاسخ به: جهان من که بی خدا میشود... - مرهم - ۲۷/خرداد/۹۳ ۲۳:۵۲ (۲۷/خرداد/۹۳ ۲۳:۴۱)Reza2035 نوشته است: واقعا فکر میکنی خدایی که بهش باور داری , همون خدای توی قرانه ؟ نمیدونم چرا این یک تکه را با صدای رائفی پور خوندم ![]() (۲۷/خرداد/۹۳ ۲۳:۵۱)MohammadSadra نوشته است: ممنون مسئله مرگ نیست. خب یقینا دوست ندارم جواب بدم... که نمیدم .. اما هر چی باشه بهتر از تست پولکی شما بود ... فقط این رو بگم من خدا رو با حرمش تست کردم پاسخ به: جهان من که بی خدا میشود... - Mehrdad.IV - ۲۷/خرداد/۹۳ ۲۳:۵۵ (۲۷/خرداد/۹۳ ۲۳:۳۵)مرهـم نوشته است: حرفهای قشنگی زدید .. ائمه معصومین مشکل بزرگ شما اینه که دارید با کلماتی که خودتون ایجاد کردید خدای مطلق رو وصف میکنید. اول در مورد اینکه میگید خدا چطور به وجود اومده باید یک سری توضیحات اولیه رو بدم. شما کلمه زمان رو ایجاد کردید تا قادر یکتا رو وصف کنید اما نمیدونید که زمان خودش یک مخلوق هست که توسط خداوند آفریده شده. در قلمرو ابعاد زمان هست که شما میتونید برای یک چیز یا یک موجود عمر و امکان ایجاد شدن قرار بدید. چیزی که ایجاد شود پس حتما پایانی هم خواهد داشت. چون زمان اینگونه اعجاب میکنه. زمان یعنی چه؟ یعنی چیزی که عمری داره و پایانی. چون شما دارید از زاویه زمان به قضیه نگاه میکنید. شما اگه از ابعاد زمان خارج بشید دیگه زمانی وجود نداره که کسی بخواد طوش ایجاد شده باشه! از زمان که خارج بشید دیگه هیچ چیزی وجود و پایانی نداره. حالا خداوند خودش خالق ابعاد زمان هست و شما به سه بعد طول و عرض و ارتفاع در این مکان و زمان محدود شده اید و دارید همانند یک موجود دو بعدی فقط چپ و راست خودتون رو میبینید چون درک ابعاد زمانی رو ندارید. شما وقتی از قلمرو ابعاد زمان خارج شوید دیگر کلمه به وجود اومدن براتون خنده دار میشه. چون اصلا زمانی نیست که بخواد به وجود اومدن رو تعریف کنه. وقتی کسی به وجود میاد که محدود به قلمرو ابعاد زمانی باشه. وقتی از ابعاد زمان خارج بشید دیگه وجود اومدن معنی نداره. برای همین میگن قادر یکتا هست بوده و خواهد بود. خداوند به زمان قسم میخوره یعنی اینکه زمان توسط خداوند خلق شده برای ایجاد عمر و زندگی. قلمرو زمان و بعد سوم و بعد چهارم زمانی همینی هست که باعث میشه کسی به وجود بیاد و کسی از بین بره. اگه زمان و ابعاد زمانی و گردابی وجود نداشته باشند دیگه کسی به وجود نمیاد چون زمانی نیست که باعث این اتفاق بشه. خداوند فوق العاده پیشرفته است و فوق العاده عظیمه. ما کور هستیم و نمیتونیم عظمتش رو بفهمیم چون فهمش برای مغز ما نا ممکنه. اما قادر یکتا خودش رو به قدری کوچک میکنه و به قدری پایین میاره تا ما بفهمیم و متوجه اش بشیم. حالا شما میتونی انکار کنی میتونی ازش هدایت بگیری به خودت ربط داره. خداوند به قدری با مرام و خاکی هست که با اون همه پیشرفتگی و شان والا و عظیمش خودش رو در حد ما کوچیک میکنه تا بهش نزدیک بشیم و درکش کنیم. مطمین باشید اگه تمام مردم دنیا کافر بشن ذره ای از قدرت و اقتدارش کم نمیشه همینطور بر عکس. فقط برای خودمونه این کار رو انجام میده. هر چیزی در آسمان ها و زمینه به خاطر رحمت و قدرت او هست که ایجاد شده. هست چون باید باشه. قادر یکتا فوق العاده پیشرفته و عظیم الشان هست و باید با قلب درکش کنید. البته امکانش هست خودش بهتون هدایتی عظمی عطا کنه که کامل بهش توکل کنید این در صورتی هست که خودتون بخواید. اگه سنگ و گنجشک خدای خودشون بودن هیچ وقت نابود نمیشدن. چون همیشه باقی میموندن. من گفتم اما شما متاسفانه اصلا گوش نمیکنید و فقط حرف خودتون رو همانند نوار تکرار میکنید. اگه شما خدای خودتون بودید هیچ وقت نابود نمیشدید. شما حتی قدرت ندارید مرگ رو عقب بندازید. همه دنیا همین هست. شما هنوز قادر یکتا رو نمیشناسید. انشالله که خداوند هدایتتون کنه. پست های قبلی من رو بخونید و در مورد چیز هایی که گفتم فکر کنید. با عجله مرور نکنید. (۲۷/خرداد/۹۳ ۲۳:۴۱)Reza2035 نوشته است: چقدر تاپیک رو فهمیدی ! احسنت ! بحث سر سوبژکتیویسم , ابژکتیویسم در تفکر مدرنه ! عزیزم آروم باش یه کم. جدا خودت فهمیدی چی نوشتی؟ باز هم مثل طوطی داری حرفای دیگران رو تکرار میکنی. خودت چی میگی؟ خودت چی تو چنته داری؟ باز داری فیل رو با مورچه مقایسه میکنی. با این طرز فکر هر روز دور تر میشی. خدای حضرت زینب همون خدای منه. من خدای ابراهیم زینب محمد و همه پیامبران رو میپرستم و اون همیشه دستمو گرفته. من فقط اینو فهمیدم که شما کلا تکلیفت با خودت مشخص نیست. کلا زمین و اسمون رو داری به هم میبافی. ولی حتی نمیتونی از بینش دو تا کلمه حرف بکشی بیرون. یه لیوان آب خنک بخور. یک بار پستت رو از اول بخون ببین چی تایپ کردی. نفس عمیق بکش. آفرین. . پاسخ به: جهان من که بی خدا میشود... - Reza2035 - ۲۸/خرداد/۹۳ ۰:۰۲ نقل قول:باز هم مثل طوطی داری حرفای دیگران رو تکرار میکنی. خودت چی میگی؟ خودت چی تو چنته داری؟ التماس دعا ! ما رو پیش خدای زینب دعا کن پاسخ به: جهان من که بی خدا میشود... - Mehrdad.IV - ۲۸/خرداد/۹۳ ۰:۰۴ (۲۸/خرداد/۹۳ ۰:۰۲)Reza2035 نوشته است: التماس دعا ! ما رو پیش خدای زینب دعا کن بیشتر از این اسپم نده. آفرین
پاسخ به: جهان من که بی خدا میشود... - لبخند خدا - ۲۸/خرداد/۹۳ ۰:۰۷ (۲۷/خرداد/۹۳ ۲۳:۰۳)بیداری اندیشه نوشته است: اما یکی از مسائل مهم اثبات غیب و خداوند برای شخص من وجود نازنین معصومین و معجزات مختلف اونها بوده. از معجزه احکام دین گرفته تا معجزات اخلاقی تا معجزات خارق العاده تا ... و بعدش کرامات عرفا. اینها چی میشن؟ اینها و سایر انبیاء بخش مهمی از تاریخ بشریت هستن. اونها چی میشن؟ معجزاتشون؟ و بیشتر از همه قصه عجیب امام حسین علیه السلام در کربلا چی میشه؟ آیا اونها هم برای خدای انتزاعی اونطور زندگی کردن و ...؟ خدای حضرت فاطمه زهرا چطوری بوده و هست؟ غدیر و ولایت و ... دقیقا... اتفاقا بعد از زدن این تاپیک من داشتم شبکه 5 رو میدیدم یه لحظه بحث سر انبیا شد و پیش خودم گفتم پس انبیا برای چی اومدن؟؟ اصلا قرآن رو پس کی فرستاده؟؟برای چی فرستاده؟؟تا ما خدای انتزاعی داشته باشیم؟؟ پس این جهانو کی بوجود آورده؟ که میخواستم اینارو به پست ام اضافه کنم ولی دیدم صاحب تاپیک بد برخورد کردن. من نمیگم خدارو شناختم ولی قبول ندارم که این تفکرات ماست که خدارو میسازه. خدا هست ما زمانی قلبمون خدایی بشه درکش میکنیم نه اینکه بشینیم 4 تا کتاب بخونیمو بگیم خب من خدا رو شناختم و اثباتش کردمو...!! ما وقتی طبق چارچوب نظام خلقت(دین و همونی که پیامبران آوردن) پیش بریم به همه ی اینا میرسیم و خدا رو درکش میکنیم و نمیگیم تفکراتمون خدا رو میسازه.وقتی طبق چارچوب پیش نریم می لنگیم دیگه پاسخ به: جهان من که بی خدا میشود... - مرهم - ۲۸/خرداد/۹۳ ۰:۱۲ (۲۸/خرداد/۹۳ ۰:۰۴)Mehrdad.IV نوشته است: بیشتر از این اسپم نده. آفرینبا این جملته تمسخر امیزتون این قدر از اعتبارتون نزد من کم شد که دیگه حاضر نیستم بهتون احترام بزارم و وقتم رو جهت خوندن پستهای طولانیتون تلف کنم... حتی اگر حرفهای درستی هم باشه.. برای این همه خدا شناسیتون و این شخصیت پر از خداتون بهتون تبریک میگم.. یا علی پاسخ به: جهان من که بی خدا میشود... - Mehrdad.IV - ۲۸/خرداد/۹۳ ۰:۱۴ (۲۸/خرداد/۹۳ ۰:۱۲)مرهـم نوشته است: با این جملته تمسخر امیزتون این قدر از اعتبارتون نزد من کم شد که دیگه حاضر نیستم بهتون احترام بزارم و وقتم رو جهت خوندن پستهای طولانیتون تلف کنم... حتی اگر حرفهای درستی هم باشه.. من بی احترامی نکردم. گفتم بیش از این اسپم ندید. بی احترامی رو شما اول کردی و عبارت زشت بسته بودن مغز رو تایپ کردی. و به من توهین کردی. در ضمن شما بهتره درست صحبت کنید و کسی رو متهم به درک کم نکنی. یا الله. پاسخ به: جهان من که بی خدا میشود... - مرهم - ۲۸/خرداد/۹۳ ۰:۱۵ (۲۷/خرداد/۹۳ ۲۳:۴۲)MohammadSadra نوشته است: راستی یه سوال فرض کنید نباشه، اون وقت چی میشه؟ خدا برای من نیست؟ ![]() من کی گفتم من خدا ندارم؟ گفتم جهان من خدا ندارد همون خدای بالاسر ندارد.. (۲۸/خرداد/۹۳ ۰:۱۴)Mehrdad.IV نوشته است: من بی احترامی نکردم. گفتم بیش از این اسپم ندید. بی احترامی رو شما اول کردی و عبارت زشت بسته بودن مغز رو تایپ کردی. و به من توهین کردی. در ضمن شما بهتره درست صحبت کنید و کسی رو متهم به درک کم نکنی.من گفتم بسته بودن مغز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کو؟ لینکش رو بدید پاسخ به: جهان من که بی خدا میشود... - Mehrdad.IV - ۲۸/خرداد/۹۳ ۰:۲۲ (۲۸/خرداد/۹۳ ۰:۱۵)مرهـم نوشته است: خدا برای من نیست؟ خانم مرهم؟؟؟ از شما بعید بود!!! من اصلا با شما نبودم من با جناب Reza2035 بودم. شما چرا جواب من به ایشون رو نقل قول کردید؟ اینقدر سریع تاپیک جلو رفت من شما رو با ایشون اشتباه گرفتم. اشتباه نقل قول کردم. درضمن اون آقا به من توهین کرد منم بهشون گفتم اسپم ندن. ایا این مشکلی داره؟؟ در ضمن شما هم بهتره اینقدر زود درباره مردم قضاوت نکنید. شخصیت من پر از خدا نیست. من فقط حقیقت این جهان رو به شما گفتم. اما شما جوابی نداشتید که بدید. |