![]() |
|
درد دلی با کربلا - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: مهدویت (/forum-18.html) +--- بخش: قرارگاه منتظران (/forum-69.html) +---- بخش: مناسبت ها و دعوت ها (/forum-38.html) +---- موضوع: درد دلی با کربلا (/thread-3750.html) صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 |
RE: درد دلی با کربلا - saloomeh - ۲۴/شهریور/۹۰ ۹:۳۲ سلام به مجنون الحسین خدا خیرت بده حال و هوام تازه شد به یاد مولا ثواب گریه امروز برای تو که مث همه ما مجنونی آقا دلتنگتم بطلب RE: درد دلی با کربلا - حسن عزتي - ۲۴/شهریور/۹۰ ۱۰:۱۰ امام باقر علیه السلام فرمود:
اگز مردم می دانستند که چه فضیلتی در زیارت مرقد امام حسین علیه السلام است از شوق زیارت می مردند.
ثواب الاعمال ص 319 به نقل از کامل الزیارات RE: درد دلی با کربلا - حسن عزتي - ۲۵/شهریور/۹۰ ۱۳:۱۹ mall"> بنام ستار معاصی عاصیان شعری زیبا از حاج علی انسانی: اگر بر آستان خوانی مرا خاک درت گردم وگر از در برانی خاک پای لشگرت گردم به در گاهت غبار آسا نشستم بر نمیخیزم وگر بفشانی ام چون گرد بر گِرد سرت گردم علی (علیه السلام)شیر خداباب تو شیر خود به قاتل داد تو ای دلبند او مپسند نومید از درت گردم دل و جانم زتاب شرم همچون شمع میسوزد بده پروانه تا پروانه وش خاکسترت گردم ببین از کرده خود سر به زیرم،سربلندم کن مرا رخصت بده تا پیش مرگ اکبرت گردم اگر باشد به دستم اختیاری بعد سر دادن سرم گیرم به دست و باز بر گرد سزت گردم به صد تعظیم نام فاطمه(سلام الله علیها)آرم به لب ،یعنی که خواهم رستگار از فیض نام مادرت گردم ![]() RE: درد دلی با کربلا - مجنون الحسین - ۲۷/شهریور/۹۰ ۴:۰۹ (۲۴/شهریور/۹۰ ۹:۳۲)saloomeh نوشته است: سلام به مجنون الحسین سلام خواهرم امشب پستتون رو دیدم...نمیدونم چی بگم!!!...چه هدیه با ارزشی!!! منکه لایق نیستم و محتاج دعای شما خوبانم... شما بزرگواری و با سخاوت... ان شاءالله بارها مشرف بشی و بهترینها روزیتون بشه RE: درد دلی با کربلا - saloomeh - ۲۷/شهریور/۹۰ ۸:۱۹ (۲۷/شهریور/۹۰ ۴:۰۹)مجنون الحسین نوشته است:(۲۴/شهریور/۹۰ ۹:۳۲)saloomeh نوشته است: سلام به مجنون الحسین RE: درد دلی با کربلا - rajaby - ۲۷/شهریور/۹۰ ۸:۲۸ سلام .من تازه این تاپیک رو دیدم .شاید چون امیدوار شدم به رفتن ... بچه های بیداری اندیشه ای مطمئنم بین الحرمین یادتون میافتم .خیلی مطالب این تاپیک بهم چسبید . من ان شاءالله اگه امام بطلبه و زنده باشم اواخر مهر قراره عازم بشیم . فقط یکم میترسم .دیروز هم شنیدیم مدیر عامل کاچیران و همکارش رو وهابی ها اطراف کربلا شهید کردن . برامون دعا کنید .توصیه هاتون چیه برای رفتن ؟ لطفا بچه هایی که رفتن یکم راهنمایی کنن چیکارکنم که اماده تر برم و افسوس کمتری بخورم.ممنون RE: درد دلی با کربلا - saloomeh - ۲۷/شهریور/۹۰ ۹:۳۹ (۲۷/شهریور/۹۰ ۸:۲۸)rajaby نوشته است: سلام .من تازه این تاپیک رو دیدم .شاید چون امیدوار شدم به رفتن ... وااااااااااااااااااااااای خوش بحالت .بخدا گریه ام گرفته تو رو خدا اومدی حتماً بگو حرم چه جوری بود با شه ؟ دفعه اول قبلاً گفتم مث خوابه اولین چیز اینکه از خدا بخواه خوابت کم بشه که هرچی بیشتر بتونی بهره و حض این سفر رو توبیداری ببری من از خدا خواستم به من عنایت شد . زیارت آقا آدابی داری . سعی کن تنقلات نبری ژولیده باشی مث ماتم زده ها یه عزادار واقعی فکر نکن جای تفریحی میری سبک بار برو ببین تو این سفر ذکر ارباب یادت نره نمیدونم شب جمعه کربلا هستی یا نه اگه هستی خوش به سعادتت میگن نعوذ بالله خدا هم میره زیارت آقا سعی کن سختی سفر رو به جون بخری من که رفتم خیلی اذیت شدم شاید یه کم ، کوچیک اما اسارت رو حس کردم گرسنگی رو تشنگی رو . نمیدونم دفعه اولت یا نه اگه اولین بار میری دعا برای فرج آقا زیر قبه یادت نره تورو خدا بچه های این سایت همه اون جوونایی که آرزوی زیارت ارباب و دارن یادت نره مراقب اعمالت باش منکه اصلاً نمیخندیدم . میدونم تو هم نمتونی بخندی . اگه بدونی از لحظه نیت گناهانت شروع میکنه به ریختن تا وقتی به خونه برگردی . جزء عمرت حساب نمیشه .مطمئن باش حضرت زهرا میاد استقبالت فقط بخاطر اینکه زائر حسینی . مسجدسهله مسجد کوفه جان مولا ما رو یادت نره . تو طواف بین الحرمین جوونیتو بیمه کن دست پر میای میدونم . راستی ترس برای چی ترس از شهادت تو کربلا . کاش روزی من بشه خونم موافق با خون اربابم روی اون خاک بریزه . سعادت میخاد . خدایا مرگ قسمت همه است . مرگ ما رو در شهادت قرار بده . آمین . افسوس که مطمئن باش میخوری آدم یه تیکه کمه همه وجودشو جا میذاره برگشتی متوجه حرفم میشی . بازم میگم سعی کن کمتر بخوابی . شبای بین الحرمین چه صفایی جان مولا یادمون کن . تو نجف ممکنه دلت بگیره طبیعیه هر کی رفته همین جوری بوده . چون از این شهر و مردمش کلی دل آقامون گرفت . خلاصه هرکدوم از عزیزای حضرت زهرا رو که زیارت کردی یاد من و بچه های این سایت باش . بگو خدا فلانی گفت اگه بخوای میتونی منو عرفه اونجا ببری . نمیدونی داری کجا میری وقتی برگشتی میفهمی . یا حق RE: درد دلی با کربلا - rajaby - ۲۷/شهریور/۹۰ ۱۰:۳۳ سلام عزیز .واقعا ممنونم .اونقدر از ته دل گفتی که اشک منم جلوی بچه های شرکت در اومد.مطمئن باشید به یاد بهترین دوستانم خواهم بود .خودم تصمیم دارم ان شاء الله 10 روز قبلش روزه بگیرم تا بدنم برای این زیارت اماده بشه .راستی دفعه اولمه که اینقدر نااشنا و غریب درباره اش حرف میزنم . RE: درد دلی با کربلا - sayed reza - ۲۷/شهریور/۹۰ ۱۰:۴۲ سلام عکسی که جناب آقای عزتی گذاشتند. قبل از اینکه اون دوتا که روشون پر چراغه ساخته بشه من اونجا بودم. حیف شد یادش بخیر. جا داره بگیم که بابا ما که کربلا نرفتیم. مثل چوب خشک رفتیم و همونجوری برگشتیم کربلا این شهدا رفتند اونا زائر حقیقی امام حسین بودن نرفته، دیدنش RE: درد دلی با کربلا - saloomeh - ۲۷/شهریور/۹۰ ۱۰:۵۰ عزیزم التماس دعا دارم . دفعه اوله که میری برای جوونا دعا کن گرفتار فتنه های آخر الزمان نشیم . راستی میگن هر کی کربلا بره اون دنیا از خودش خونه داره حسینیه داره . الله اعلم . یا حق
|