![]() |
|
!!!!دهمین کارگاه معنویت.مقارن با ماه مبارک رمضان.سوره یس!!!! - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: مهدویت (/forum-18.html) +--- بخش: قرارگاه منتظران (/forum-69.html) +---- بخش: برنامه های قرآنی و دعا (/forum-79.html) +---- موضوع: !!!!دهمین کارگاه معنویت.مقارن با ماه مبارک رمضان.سوره یس!!!! (/thread-39391.html) |
پاسخ به: !!!!دهمین کارگاه معنویت.مقارن با ماه مبارک رمضان.سوره یس!!!! - نرگس مهدوی - ۱۰/تیر/۹۴ ۱۲:۱۱ «بسم الله الرحمن الرحیم»
سلام ![]() اللهم اغننی بحلالک عن حرامک
التماس دعا و بطاعتک عن معصیتک پاسخ به: !!!!دهمین کارگاه معنویت.مقارن با ماه مبارک رمضان.سوره یس!!!! - فدايي ولايت - ۱۱/تیر/۹۴ ۱۷:۰۴ کوله بار گناهانم بر دوشم سنگینی میکرد... ندا آمد بر در خانه ام بیا، آنقدر بر در بکوب تا در به رویت وا کنم... وقتی بر در خانه اش رسیدم هر چه گشتم در بسته ای ندیدم!! هر چه بود باز بود... گفتم: خدایا بر کدامین در بکوبم؟؟؟؟ ندا آمد: این را گفتم که بیایی... وگرنه من هیچوقت درهای رحمتم را به روی تو نبسته بودم! کوله بارم بر زمین افتاد و پیشانیم بر خاک... "مهربان خدایم دوستت دارم"...
پاسخ به: !!!!دهمین کارگاه معنویت.مقارن با ماه مبارک رمضان.سوره یس!!!! - نرگس مهدوی - ۱۲/تیر/۹۴ ۱۷:۵۸ «بسم الله الرحمن الرحیم»
سلام ![]() اللهم اغننی بحلالک عن حرامک
التماس دعا دوستانو بطاعتک عن معصیتک پاسخ به: !!!!دهمین کارگاه معنویت.مقارن با ماه مبارک رمضان.سوره یس!!!! - فدايي ولايت - ۱۲/تیر/۹۴ ۱۸:۰۹ تاپیک دیگه بیش از حد سوت و کور شده! جریان چیه؟؟!!! عجیبه! پاسخ به: !!!!دهمین کارگاه معنویت.مقارن با ماه مبارک رمضان.سوره یس!!!! - نرگس مهدوی - ۱۲/تیر/۹۴ ۱۸:۱۳ جریان اینه که این تاپیک بسیار سریع پالایش! میشه! ما هم هممون با هم شوخی میکنیم پس پست هامون استحقاق حذف شدن رو دارن . دیگه برای چی پست بذارن دوستان؟!ممنون از جو سرد تاپیک! پاسخ به: !!!!دهمین کارگاه معنویت.مقارن با ماه مبارک رمضان.سوره یس!!!! - فدايي ولايت - ۱۲/تیر/۹۴ ۱۸:۳۴ من خوشم میاد از منطق ناظرین محترم ، که چیزی که خودشون قبول میکنن رو هم در حقیقت قبول نمیکنن! یکی نیست بگه فاز چیست... مشکل ماییم یا خدای نکرده قرآن ، که همش این مدل تاپیک ها داره سرکوب میشه ؟؟؟ حالا هم که یکی پیدا شده اینو گفته ، یکی نیست جواب بده! بلکه احتمالا یکی هست که حذف میکنه پاسخ به: !!!!دهمین کارگاه معنویت.مقارن با ماه مبارک رمضان.سوره یس!!!! - نرگس مهدوی - ۱۳/تیر/۹۴ ۱۸:۰۳ اینکه به ما تذکر دادن هیچ مسئله ای نیست ولی احساس میکنم بیش از حد دارن حساسیت نشون میدن...شایدم ما حساس شدیم ![]() یک مدتی جو طوری شده بود که احساس گناه میکردم از اینکه اینجا حضور دارم ولی بیشتر که فکر کردم دیدم ما که در نیتمون هیچ مشکلی نداریم و هیچ خطایی هم نکردیم تو صحبت هامونم سعی میکنیم مراقب باشیم ولی حساسیت بیش از اندازه دوستان چه خصوصی و چه در همین جا کمی دلسرد کرده دوستان رو .یادمه توی چند کارگاه قبل یکی از دوستان گفته بودن چه خبره اینجا بنگاه شادی راه انداختید و ... ولی بعدا خودشون اومدن و با ما همراه شدن شاید به این خاطر که متوجه شدن زود قضاوت کردن. ولی حضورشون برای من مسرت بخش بود.درد دل زیاده...بگذریم ![]() اللهم اغننی بحلالک عن حرامک و بطاعتک عن معصیتک پاسخ به: !!!!دهمین کارگاه معنویت.مقارن با ماه مبارک رمضان.سوره یس!!!! - mahpare - ۱۳/تیر/۹۴ ۱۹:۲۴
همه روز روزه بودن،همه شب نماز کردن همه ساله حج نمودن،سفر حجاز کردن ز مدینه تا به کعبه ، سر و پا برهنه رفتن دو لب از برای لبیّک ، به وظیفه باز کردن به مساجد و معابد ، همه اعتکاف جستن ز ملاهی و مناهی ، همه احتراز کردن شب جمعه ها نخفتن، به خدای راز گفتن ز وجود بی نیازش، طلب نیاز کردن بخدا که هیچ کس را، ثمر آنقدر نباشد که به روی نا امیدی ، در بسته باز کردن < شیخ بهایی > سلام چلچله ها ![]() خوبین؟ روزه هممونو برده. ![]() میبینم که هیچ کس سوره ی یس رو حفظ نکرده ![]() چیکارکردید شماها انقدر من یادتون میفتم؟!تا اسم یکیتونو میبرم اسم بقیه ام جلو چشمم صف میکشه.... بچه ها عاجزانه میخوام همو دعا کنیم.این روزا خیلی طلاییه. من که خیلی از دستش دادم. اگه میشه کارای خوبی رو که انجام میدید بیاید بگید بلکم یادمون بیفته ماهم انجام بدیم. راستی صدقه های یک سالتون رو شب های قدر بذارید کنار. هرکی چیز خوب بلده بیاد اینجا برامون بگه ![]() پاسخ به: !!!!دهمین کارگاه معنویت.مقارن با ماه مبارک رمضان.سوره یس!!!! - فدايي ولايت - ۱۳/تیر/۹۴ ۱۹:۵۶ علیکم السلام و رحمه الله نقل قول:اگه میشه کارای خوبی رو که انجام میدید بیاید بگید بلکم یادمون بیفته ماهم انجام بدیمفکر میکنم همه دوستان در جریانن که من اصلا اهل ریا نیستم ![]() ![]() ![]() راستی ...ببینید درآوردن تاپیک از سوت و کوری چقدر سادست!! کافیه دوسه نفر یه سری بزنن ![]() پ.ن: توی این ماه رمضون ، بنده به شخصه دعام اینه که خدایا اگه قرار نیست در این ماه در رابطه با ازدواج ، اتفاقی رخ بده ، منو زنده ازین ماه بیرون نبر ![]() شما مختارید هم پیام تبریک آماده کنید هم پیام تسلیت ، چون معلوم نیست کدومشون رخ میده دقیقا
پاسخ به: !!!!دهمین کارگاه معنویت.مقارن با ماه مبارک رمضان.سوره یس!!!! - mahpare - ۱۴/تیر/۹۴ ۱۶:۵۷
ای دل بسوز تا شب احیا نیامده تقدیر ماهنوز به دنیا نیامده فرقی نکرده ایم ز احیای سال پیش توبه چرا سراغ دل ما نیامده گویی به گوش عده ای از ما هنوز هم هل من معین غربت آقا نیامدهآری برای بنده شدن وقتمان کم است ای دل بسوز تا شب احیا نیامده ياحبيب من لا حبيب له ...ياطبيب من لا طبيب له ..يامجيب من لا مجيب له .. ياشفيق من لا شفيق له .. يا رفيق من لا رفيق له .. يامغيث من لا مغيث له .. يادليل من لا دليل له ... جوانی موبایلش رو کنار قرآن جا گذاشت و رفت بیرون از منزل وفرصتی برای گفتگو بین قرآن وموبایل فراهم شد.. موبایل:این اولین بار است که منو فراموش میکنه قرآن : منو همیشه فراموش میکنه موبایل: من همیشه با اون حرف میزنم ،اونم با من قرآن:منم همیشه بااون حرف میزنم ولی گوش نمیده موبایل:آخه من خاصیت پیام دادن و پیام گرفتن دارم.. قرآن:من کلا پیام و بشارت دارم وعده های زیبا دادم ولی بازم منو فراموش میکنه موبایل:از من امواج و مطالب زیادی خارج میشه که ممکنه به عقل انسان ضرر بزنه ولی با این همه ضررباز هم منو ترک نمیکنه.. قرآن:من طبیب روحها و نفسها و جسم ها هستم با این همه درمان ،از من دوری میکنه موبایل:از کیفیت من پیش دوستاش تعریف میکنه قرآن:من بزرگترین مصدر کیفیت هستم ولی روش نمیشه از من پیش دوستاش تعریف کنه.. جوان از بیرون اومد که موبایلشو برداره موبایل: با اجازه شما ،اومد منو ببره،من که گفتم بدون من نمیتونه زندگی کنه.... ای مسلمانان والله قرآن مهجور مانده... التماس دعا دعا دعا ![]() به یادتون هستم. بسم الله النور اللهم اغفرلی ولوالدی وارحمهما کما ربیانی صغیرا ... اجرهما بالاحسان احسانا ... وبالسیئات غفرانا ... اللهم اغفر للمومنین والمومنات الاحیاء منهم والاموات ... و تابع بیننا و بینهم بالخیرات بچه ها یه اتفاق خیلی بد افتاده. یکی از آشناهامون رو امروز دیدم. خیلی دختر خوبی بود. امروز با یه آقایی دیدمش اول شک کردم که اون باشه. یکم که گذشت مظمئن شدم خودشه. از اینور اونور شنیده بودم که براش یه مسائلی پیش اومده .گویا با اون اقا دیدنش. از اونجایی که خونوادش مذهبی و خوبن. به نظرتون چیکار کنم. با مادرش صحبت کنم؟ یا مستقیما با خودش؟ حرفش سر زبونا افتاده و من از این موضوع ناراحتم. و البته اون پسر ، اصلا پسر خوبی به نظر نمیرسید... |