![]() |
|
قاتلی بنام استر (هولوکاست ایرانی) - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html) +--- بخش: انجمن های مخفی (فراماسونری، ایلومناتی، بیلدربرگ) (/forum-15.html) +--- موضوع: قاتلی بنام استر (هولوکاست ایرانی) (/thread-398.html) |
RE: بيانيه بزرگ - MohammadSadra - ۱۷/فروردین/۹۰ ۱۷:۱۲ مخلص همه رفقای حزب الهی بگیم اسلام نگیم آریایی نه اینکه به ایرانی بودنمون افتخار نمی کنم، به عکس ولی مفهومی بالاتر و مقدس تر از اسلام وجود ندارد. زنده باد ایران اسلامی. از این جهود کثیفتر خودشونن. RE: بيانيه بزرگ - K-1 - ۱۷/فروردین/۹۰ ۱۸:۱۳ من توی یک لغت نامه داشتم میگشتم یادم نیست چه لغت نامه ای بود در اونجا نوشته بود آریایی به کسانی گفته میشود که دین ندارند یا ضد خدا هستند (یک همچین چیزایی) شاید هم زرتشتیان را نوشته بود ... یادم نیست ؟؟؟ RE: بيانيه بزرگ - Gryffen - ۱۷/فروردین/۹۰ ۱۹:۵۰ s-eyvazi-sa دوست عزیز حتما این کار رو بکن و سخنرانی استاد رو تو سایت بزار خوشبحالت که استاد رو از نزدیک دیدی درورد بر روح آریایی RE: بيانيه بزرگ - MARTINI80 - ۱۷/فروردین/۹۰ ۲۰:۳۱ نقل قول:درورد بر روح آریاییهیتلر هم آریایی بود این شعارهای الکی چیه میدین؟؟؟؟؟هرکی شعارهای نژاد پرستی بده عقاید شیطانی داره....برتری به تقواست دوستان فک کنم سایت اشتباهی اومدین
RE: بيانيه بزرگ - خاک - ۱۷/فروردین/۹۰ ۲۱:۳۲ گریفین عزیز پان ایرانیزم و ناسیونالیزم و پان ترکیزم و ... هیچ فرقی نداره همه و همه فتنه هستند من چرا باید به تخت جمشید افتخار کنم ؟؟ تخت جمشید باید به من و مسلمانان ایرانی افتخار کند هیچ خاکی بر دیگری برتری ندارد ارزش هر خاک به بزرگی افرادی است که در آن زندگی می کنند من به ایران افتخار نمی کنم ایران باید به من افتخار کند انسان اشرف مخلوقات است و برتری هیچ انسانی به دیگری به خاطر مایع قرمز بیولوژیک یا مولکول های پیچیده ی DNA نمی باشد بلکه به تقوا و نزدیک بودن وی به پروردگار بستگی دارد من به اسلام افتخار می کنم نه به آب و خاک یا گوشت و مولکول اسلام وطن من است و آرزو دارم اسلام عالمگیر شود من افتخار می کنم که خداوند من را از نژاد ایرانی قرار داد تا استعداد و توانایی زیادی برای خدمت به اسلام را داشته باشم افتخار می کنم که پروردگارم نژاد مرا در برابر یهود و آرمان های شومشان قرار داده و توفیق دشمنی با شیاطین و نافرمانان و بخصوص رانده شده ی از درگاهش قرار داده اسلام وطن من است و اگر روزی به جنگ بروم یا دفاعی کنم یا خدمتی کنم بخاطر اسلام است نه آریا نه ایران نه .... با این عقیده خود کوروش که ایران را بنا نهاد هم از من رازی خواهد بود RE: قاتلی بنام استر (هولوکاست ایرانی) - Gryffen - ۱۸/فروردین/۹۰ ۱۰:۲۰ بله حرف هاي شما كاملا در مورد اسلام درسته اما يه ذره به مسئله دقت كنيد؟ 1- هيتلر درسته كه آلمانيه و آلمان ها هم نژادشون تا حدودي آرياييه " اما نه اصيل" ولي اين رو بدون كه خود هيتلر هم يه ماسون بوده " فكر كنم تو كتابي به نام مباني فراماسونري خوندم" و اين قضيه به اصطلاح هولوكاست رو راه انداخت كه يهودي ها رو يه جا جمع كنه 2- درست ما بايد به اسلام افتخار كنيم ولي اين رو بايد بدونيم كه ما اسلام رو با شمشير قبول نكرديم چون اسلام هم همانند دين اجدادمون زرتشت شباهت هاي بسياري داشت اون رو قبول كرديم و حالا اين رو هم مي دونيم كه اسلام اصل اسلامي كه ناب رو ما داريم ما ايراني ها توجه كنيد همون عربستان كه اسلام از همون جا نشات گرفت دينشون وهابيت دقت مي كنيد من حرف هاي ناسيوناليستي نمي زنم اما ما ايراني ها بوديم كه اسلام رو داريم حفظ مي كنيم ببينيد بعضي ها خيال مي كنن اسلام ما ايراني ها رو آدم كرده و به يه تمدني رسونده اما واقعا اين جوري نبوده موقعي كه پيامبر به خسروپرويز نامه مي ده و شاه نامه رو پاره مي كنه درسته شاه لايقي نبوده اما تاريخ نشون داده كه بعد از پادشاهان ملعن پادشاهان بزرگ هم مي اومدن چه بسا بعد از خسروپرويز يه شاه قدرتمند مي اومد در ضمن موقعي كه اعراب به ايران حملله كردن خدود دويست سال ايران در گمراهي و خواري به سر برد و پادشاهي پهلوي ديگه هيچ وقت نونست يادشاهي مثل كوروش رو به خودش ببينه در ضمن غارت اعراب رو تو ايران بخونيد يكيش همين فرش بهارستان تو كاخ ايوان مداين حالا هم بعد از گذشت 14 قرن اسلام ناب رو ما ايراني ها داريم ما بايد به ايراني بودن خودمون افتخار كنيم تاكيد مي كنم ايراني بودن 3- در مورد بيانيه ببخشيد اصلا وقت خوندن همه مطالب سايت رو به دليل كنكور ندارم شرمنده
RE: قاتلی بنام استر (هولوکاست ایرانی) - خاک - ۱۸/فروردین/۹۰ ۱۰:۵۳ نقل قول:بعضي ها خيال مي كنن اسلام ما ايراني ها رو آدم كرده و به يه تمدني رسونده نقل قول:من افتخار می کنم که خداوند من را از نژاد ایرانی قرار داد تا استعداد و توانایی زیادی برای خدمت به اسلام داشته باشم RE: قاتلی بنام استر (هولوکاست ایرانی) - hadi_shj - ۱۸/فروردین/۹۰ ۲۱:۰۵ گویا این جا هم داره بحث تقابل مکتب ایرانی و مکتب اسلامی شکل می گیره.بگذارید قائله را تمام کنم: زنده باد اسلام؛ زنده باد ایران نقل قول:من چرا باید به تخت جمشید افتخار کنم ؟ملتی که تاریخ ندارد، هیچ ندارد. RE: قاتلی بنام استر (هولوکاست ایرانی) - علی 110 - ۱۸/فروردین/۹۰ ۲۱:۲۷ ملتی که ارتباط با خدا ندارد هیچ ندارد کل من علیها فان ویبقی وجه ربک ذوالجلال و الکرام (همه چیز فانی میشود مگر چیزی که وجه الهی داشته باشد) تاریخی هم که در آن بندگی خدا نباشد پشیزی ارزش ندارد و خدا آن را با عدم و هیچ یکی میداند چون تنها حقیقت باقی عالم خداست حالا اگه این تاریخ توش بندگی خدا بود خوب ارزشمند اگه نبود سر سوزنی ارزش ندارد!!!!!!!!! البته این استدلالات فقط زمانی درست است که ما موحّد باشیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RE: قاتلی بنام استر (هولوکاست ایرانی) - alibidar - ۱۸/فروردین/۹۰ ۲۱:۳۹ از پوریم چه می دانید ؟ آیا استر را می شناسید ؟ مردخای را چطور ؟ از پایکوبی سالانه یهودیان در جشن ایرانی کشی پوریم چه اندازه اطلاع دارید ؟ چرا ایرانیان 13 فروردین از خانه بیرون و به طبیعت پناه میاورند ؟ آیا واقعه کشتار 75,800 نفر از ایرانیان واقعیت دارد ؟ آیا تخت جمشید هیچگاه کامل نشده ؟ آیا کارگران در هنگام کار , کار را متوقف نمودند؟ و یا حادثه عظیمی برای آنها رخ داده و ..... فیلم و عکس و کتاب و .... http://www.bartarbin.ir/post/976 |