![]() |
|
امام جمعه هر شهر امام زاده زنده آن شهر است !!!! - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اصول و عقاید شیعه (/forum-52.html) +--- بخش: علم و عقل در اسلام (/forum-57.html) +--- موضوع: امام جمعه هر شهر امام زاده زنده آن شهر است !!!! (/thread-40528.html) |
پاسخ به: امام جمعه هر شهر امام زاده زنده آن شهر است !!!! - فرشته مهربون - ۱۸/فروردین/۹۵ ۱۵:۰۴ (۱۸/فروردین/۹۵ ۰:۰۶)anti ignorance نوشته است: امیر کبیر اصلا قبل افتتاح مدرسه شهید شده. بعد چطوری میخواسته به اونجا نظارت کنه و یا اینکه اونجا رو اداره کنه؟؟؟؟؟ پس هر اتفاقی تو داالفنون افتاده تقصیر این بدبخت چیه؟؟؟؟اگرچه افتتاح دارالفنون کمی نزدیک به قتل امیر اتفاق افتاد و حتی معلمهای اتریشی بعد از عزل امیرکبیر به ایران وارد شدن اما خط مشی و نحوه ی اداره و تاسیس و کل برنامه ها و عناوین دروس، با نظر مستقیم ایشون بوده. میتونید در این باره جستجو و تحقیقات کنید. تقصیری گردن امیرکبیر نیست!!!! ایشون فقط علوم دینی رو از علوم روز جدا کردند در حالیکه تا قبل از اون تمام علوم یک جا در حوزه های علمیه درس می شده. (۱۸/فروردین/۹۵ ۱۰:۴۲)پارمیس نوشته است: اولا اینکه فاسق خودتونید......اینقدر هم برا من آیه و سوره ردیف نکنید.....چون با این کارا نمیتونید خودتون رو موجه جلوه بدید......شمر و یزید هم قرآن میخوندن. خوبه که شما جواب نمی دین و اصلا توهین نمی کنین ![]() وگرنه چی مونده که نفرمودین![]()
پاسخ به: امام جمعه هر شهر امام زاده زنده آن شهر است !!!! - anti ignorance - ۱۸/فروردین/۹۵ ۱۵:۵۷ (۱۸/فروردین/۹۵ ۱۵:۰۴)فرشته مهربون نوشته است: اگرچه افتتاح دارالفنون کمی نزدیک به قتل امیر اتفاق افتاد و حتی معلمهای اتریشی بعد از عزل امیرکبیر به ایران وارد شدن اتفاقا ایشون شخصیت امیر کبیر رو زیر سوال برده و تهمت های زیادی در مورد ایشون زده!!!!!! بهتره یه بار دیگه سخنرانی رو نگاه کنی
پاسخ به: امام جمعه هر شهر امام زاده زنده آن شهر است !!!! - ـــ - ۱۸/فروردین/۹۵ ۱۶:۱۲ با مشاهدهی ارزش قائل نشدن مدیران برای مقدسات، میبینم که اگر فعالیت در اینجا به معنای تأیید این بیغیرتیها باشه، بعید نیست که گناه باشه. پاسخ به: امام جمعه هر شهر امام زاده زنده آن شهر است !!!! - سعدی - ۱۸/فروردین/۹۵ ۱۶:۴۱ سلام جناب "_" آیا به رئیس جمهور می توان انتقاد کرد؟ رئیس جمهور معصوم نیست، اما به عنوان یک نخبه سیاسی که قبولش دارید؟ قبول دارید که ایشان قبل از هر تصمیم گیری کلی تحقیق می کنند؟ آیا فردی که به اندازه رئیس جمهور تحقیق نکرده حق داره انتقاد کنه؟ آیا دوستانی که به برجام انتقاد می کنند، به اندازه دکتر ظریف در مورد سیاست خارجه تخصص دارند؟ اگر دقت کنی، خیلی جواب روشنی به این سوالات نمیشه داد. چه جواب شما به این سوالات بله باشه و چه خیر، ممکنه یک منطقی پشت جوابتون داشته باشید. هم شما و هم خانم پارمیس دلایلی برای نظراتتون دارید و خیلی خوبه که در یک فضای محترمانه تبادل نظر داشته باشید. پاسخ به: امام جمعه هر شهر امام زاده زنده آن شهر است !!!! - Mohammad Trust - ۱۸/فروردین/۹۵ ۱۶:۴۶ (۱۸/فروردین/۹۵ ۱۶:۴۱)chiaueam نوشته است: آیا فردی که به اندازه رئیس جمهور تحقیق نکرده حق داره انتقاد کنه؟ جدا از این بحث ها ، دوستان دوست دارند انتقاد کنند و بدون اینکه راه کاری به جز چیزی که الان هست ، پیشنهاد بدن ، فقط انتقاد میکنن. حالا ما وقتشو نداریم از بقیه چیزا حرف بزنیم، ولی یه نفر پیگیر نشد دکل نفتی چی شد ، چه میدونی این پاناما لیست جدید که این دوستمون توش چیکار میکنه و خیلی چیزای دیگه. البته انتقاد وارده ولی با راه حل و نه فقط حرف زدن. شما یه راه حل بهرت بذار جلو پا، مرد نیست انجام نده پاسخ به: امام جمعه هر شهر امام زاده زنده آن شهر است !!!! - ـــ - ۱۸/فروردین/۹۵ ۱۶:۵۶ با مشاهدهی ارزش قائل نشدن مدیران برای مقدسات، میبینم که اگر فعالیت در اینجا به معنای تأیید این بیغیرتیها باشه، بعید نیست که گناه باشه. پاسخ به: امام جمعه هر شهر امام زاده زنده آن شهر است !!!! - بیداری اندیشه - ۱۹/فروردین/۹۵ ۷:۰۴ چند تذکر: - لطفا بزرگ بشین و توهین نکنین. حرف بزنین ولی توهین نکنین. انگار برای بعضی ها که رشد کافی نداشتن مشکله... - هر کسی در این تالار اومده لزوما همفکر و هم دین ما نیست. ما هم منع نکردیم و قوانین تالار مشخصه چه چیزهایی رو منع کردیم. اینکه از مدیران غیور می خواین با کسی که از فلانی حمایت میکنه برخورد کنه درست نیست. چه برخوردی؟ خوب فلان بازیگر حرف غلطی زده. کسی با اون حرف غلط مخالفه و کسی هم موافقه. حالا ما میگیم حرف اون بازیگر و کارش غلطه و استنادمون به دینمون هست. کسی ممکنه این رو بنا به دلایل یا توجیهات خودش قبول نداشته باشه. ما که نمی تونیم به زور فکر کسی رو تغییر بدیم و وظیفه ما تبیین هست با حسن بیان. مقابل حمایت از چیز غلطی خیلی مودبانه و بدون برچسب زدن غلط بودن حرف رو مطرح می کنیم و تمام. لطفا برای ما تعیین تکلیف نکنین. اگر واقعا جایی فکر می کنین مدیری اشتباه عمل میکنه وظیفه شما نهایتش تذکر دادن هست. تکلیف از شما ساقط میشه. عمل کردن یا نکردن مدیر به تذکر شما مسئولیت اخرویش با خودشه. پس ... - لطفا بحث سیاسی رو در این تاپیک ادامه ندین وگرنه مسیر تاپیک انحراف کامل پیدا میکنه. اگر انتقادی هست تاپیک زیاده و اگر دفاعی هم هست در همون تاپیکها دفاع بشه. (اینم عرض میکنم دوستان منصف بدونن بنده و دیگر دوستان تا جاییکه یادمون میاد داریم در تاپیک نقدها صحبتهای نخبگان و تحلیل گران ارشد نظام رو تکرار می کنیم نه اینکه از خودمون چیزی بگیم. توقع داریم دوستان دیگه اگر از نخبگان دیگه دلایل منطقی دارن بیارن تا قدرت تحلیل خودمون بالاتر بره. ضمنا هر جایی نقد شده راهکار هم پیشنهاد داده شده. حتی نقشه راه آینده دولت که برجامهای بعدی رو در پی داره توسط یکی از برترین نخبگان سیاسی مملکت یعنی رهبر کشور نقد شده. چشم و گوشمون رو باز کنیم...) پاسخ به: امام جمعه هر شهر امام زاده زنده آن شهر است !!!! - پارمیس - ۱۹/فروردین/۹۵ ۱۱:۵۲ (۱۹/فروردین/۹۵ ۷:۰۴)بیداری اندیشه نوشته است: چند تذکر: سلام. خدا میدونه من تا همین چند وقت پیش اصلا نمیدونستم منظور ایشون از اینکه میگفتن خانم معتمد آریا اون حرفای زشت رو زده و این چیزا چیه!!! اصلا خبر نداشتم. تازه سرچ کردم و خوندم.... اصلا ایشون مهلت نداد من جواب بدم....هی اومد نوشت اون بازیگر بی شرف اون بازیگر بی شرف...... حقیقتا منم با این وضع نتونستم باهاشون بحث کنم در این مورد..... میترسیدم با منم همین شکلی حرف بزنن.... تا اینکه دیروز از بس تو این تاپیک و اون تاپیک توهین کردن هم به من و هم به خانم معتمد آریا دیگه نتونستم جواب ندم....وگرنه من هیچ وقت دوست ندارم این شکلی پاسخ بدم . حالا صحبت های خانم معتمد آریا رو کم و بیش خوندم...... باید کاملتر بخونم.اصلا مطمئن بشم اون حرفا رو واقعا ایشون زدن ....بعد اگه خواستن در موردش صحبت میکنیم. پاسخ به: امام جمعه هر شهر امام زاده زنده آن شهر است !!!! - imaneavare_59 - ۲/مرداد/۹۵ ۸:۱۹ باسلام نمیدونم من اینجا هم چند وقت پیش ی مطلبی نوشته بودم... خوب حتما یادم رفته... حذف نشده... ولی ی چی دوباره بگم اوظامون خیلی خیطه... |