![]() |
|
سیاهچاله ای که مقاومت را می بلعد - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اخبار و سایر موضوعات (/forum-46.html) +--- بخش: اخبار جهان اسلام (/forum-16.html) +--- موضوع: سیاهچاله ای که مقاومت را می بلعد (/thread-41018.html) |
پاسخ به: سیاهچاله ای که مقاومت را می بلعد - قلب - ۲۳/بهمن/۹۴ ۲۱:۰۸ سلام شما يه طرف قضیه رو اصلا نمی خواي ببینید شما حرف از قانون می زنید در حالی که کارهای غیر قانونی موسوی رو نمی بینید!!! باعث تعجبه!!! شما ادعای بدون مدرک و سند موسوی را درباره تقلب 11 میلیونی قبول کردید و این اصلا منطقی نیست شما تمام جرم ها و ظلم به نظام اسلامی و مردم را اصلا نمی بینید!!!! شما زیر سوال رفتن هزاران نفر مسول در انتخابات را اصلا نمی بینید!!! شما خون های ریخته شده از دو طرف را اصلا نمی بینید!!!! انگار نه انگار شما دادگاه را اصلا قبول ندارید وگرنه جرم زیر دستان موسوی در دادگاه اثبات شد و محاکمه شدند و گناهکار شناخته شدند و زندان رفتند پس جرم موسوی هم با وجود بیانیه ها کاملاً مشخص است مشکل شما محاکمه نیست خودتون و مارو سرکار نزارید شما يه مطلب پیدا کردید می خواید همه چیز را توجیه کنید همین الان شما گفتید تقلب شده و حرف موسوی را قبول کردید دادگاه زیر دستان موسوی را هم که قبول ندارید به فرض هم موسوي محاکمه شود جرمش مشخص است و حکمش اعدام ولی شما باز هم بهانه دارید و قبول نمی کنید چون بزرگترین جرم موسوی دروغ تقلب 11 میلیونی است که شما تقلب را قبول دارید پس بعد از محاکمه هم نظر شما یکی است و دادگاه تاثیری در آن ندارد پس بیخود بهانه محاکمه نکردن را نکنید چون برای شما فرقی نمی کند پاسخ به: سیاهچاله ای که مقاومت را می بلعد - Ali#59 - ۲۳/بهمن/۹۴ ۲۱:۱۹ (۲۳/بهمن/۹۴ ۲۱:۰۱)مجتبی110 نوشته است: وجداناً چطور؟ کاربران اینجا مجری قانون نیستند! ما خودمون به محاکمه نشدنش معترضیمشما به محاکمه نشدنش معترضید؟ پس میشه بپرسم کلا مسئله تون چیه؟! ![]() خب من هم که از اول دارم همین رو میگم. شما بحث رو برو از اولش بخون،ببین اصلا بحث سر خوب و بد بودن موسوی یا تقلب در انتخابات 88 بود؟ ما هر چی میگیم آقا این حکم حصر میرحسین موسوی و مهدی کروبی و زهرا رهنورد قانونی نیست،دوستان میان از بیانیه های موسوی میگن،از ادعاهای موسوی میگن! اصلا اصل بحث رو شما فراموش کردید. اون بحث از تقلب رو هم که من مطرح کردم به خاطر همینه،به بحث مربوط نیست ولی وقتی شما هی ازش صحبت میکنید باید منظورم رو برسونم. (۲۳/بهمن/۹۴ ۲۱:۰۸)قلب نوشته است: سلامشما باید ثابت کنید که میرحسین موسوی قانون اساسی رو زیر سوال برده. بهتون گفتم که میرحسین گفت که در انتخابات تخلفات گسترده ای صورت گرفته که منجر به تغییر نتایج شده، اما چون مجریان قانون به مسئولیت قانونی خودشون عمل نمیکنند ما مجبوریم صدامون رو به یک شکلی به گوش بالادستیا برسونیم. این معنیش زیر سوال بردن قانون نیست، با گفتن این حرف هم هیچ انسانی از حقوق قانونیش محروم نمیشه. پاسخ به: سیاهچاله ای که مقاومت را می بلعد - مجتبی110 - ۲۳/بهمن/۹۴ ۲۱:۲۱ (۲۳/بهمن/۹۴ ۲۱:۱۹)Ali#59 نوشته است: شما به محاکمه نشدنش معترضید؟فرق من و شما اینجاست که شما می گید به موسوی ظلم شده. من می گم به موسوی ارفاق شده. البته نظام اهل ارفاق نیست، به نظر می رسه قاطعیت نداشت در این مساله. پاسخ به: سیاهچاله ای که مقاومت را می بلعد - Ali#59 - ۲۳/بهمن/۹۴ ۲۱:۲۳ (۲۳/بهمن/۹۴ ۲۰:۴۷)عدالت نوشته است:قبلا توضیح دادم (۲۳/بهمن/۹۴ ۲۱:۲۱)مجتبی110 نوشته است: فرق من و شما اینجاست که شما می گید به موسوی ظلم شده.محروم شدن از یک حق قانونی که به تمام شهروندان این مملکت تعلق میگیره ارفاق نیست. اینم بدونید : اگه این دادگاه برگزار بشه و حرف های موسوی شنیده بشه،مملکت جای خیلی ها دیگه نخواهد بود.. مطمئن باشید
پاسخ به: سیاهچاله ای که مقاومت را می بلعد - عدالت - ۲۳/بهمن/۹۴ ۲۱:۲۸ (۲۳/بهمن/۹۴ ۲۱:۲۳)Ali#59 نوشته است: قبلا توضیح دادم به نام خدا دوست عزیز شما که کاربر فعالی در سایت هستید, دیگه چرا منطقی بحث نمیکنید, برخی از نظرها از شما دیگه بعید هست !!!!!!!!!! فقط به یک سوال پاسخ دهید, مگر اینها اعتراض نکردند, مگر اعتراضشان بررسی نشد, مگر مقام معظم رهبری, نگفتند اعتراض ابنها را پیگیری کنید, مگر ثابت نشد که ادعای تقلب دروغ بوده, پس دیگه چه میگویید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شما که کاربر حرفه ای هستید که بهتر از بنده باید بدانید چرا اینها را محاکمه نمیکنند !!!!!!!!!!! علتش واضح است, دوباره امکان شورش و بلوا وجود دارد موسوی صد در صد در محاکمه محکوم خواهد شد و بعد از آن است که دوباره پروپاگاندای رسانه ای فتنه گران و حامیان خارجی آنها با شدت در سطح دنیا شروع به فعالیت خواهند کرد تا از ایران, سوریه دوم را بسازند. از سرنوشت سوریه و لیبی باید عبرت گرفت نه اینکه به همان راه رفت. آخه شما چه سندی محکم دارید که انقدر قاطعانه میگویید تقلب شده. چی مدرک دارید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بجز حرفهای موسوی و کروبی و اطرافیانشان چه دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دوست عزیز شما متاسفانه فقط چون در تهران و چند شهر بزرگ دیگر اکثرا به موسوی رای داده اند فکر میکنید کل ایران به موسوی رای داده. نه ابدا اتفاقا اکثریت مردم که قشر متوسط و رو به پایین هستند, به احمدی نژاد رای دادند, چون حامی مستضعفین بود و لااقل یک سرپناه نصفه نیمه برای خیلیها درست کرد. کاری به اشتباهاتش ندارم که هیچکسی هم معصوم از گناه نیست بجز فرستادگان حق. پاسخ به: سیاهچاله ای که مقاومت را می بلعد - Ali#59 - ۲۳/بهمن/۹۴ ۲۱:۳۱ (۲۳/بهمن/۹۴ ۲۱:۲۸)عدالت نوشته است: به نام خدااینم توضیح دادم! ![]() شورای نگهبان ده روز مهلت برای بازشماری آرا خواست که خب خواسته غیر منطقی بود. از اون طرف هم یه سری اتفاقات دیگه ... ... ... ... علی ایحال،این محاکمه برگزاریش قانونا لازمه و حق قانونی این افراده،عدالت (خصوصا از نوع اسلامیش) مامور به انجام وظیفه ست نه نتیجه،این که بعد از محاکمه چی میشه به نظر شما شورش و بلواست به نظر من پیگیری خواسته های منطقیه که با سرکوب به لایه های زیرین جامعه رسوب کرده. در ضمن هیچ وقت ثابت نشد که ادعای تقلب دروغ بوده، هر طرف یک سری استدلال آوردن،اونایی که گفتن تقلب شده که طبق معمول تو نت فی*ل*تر شدن تو دنیای واقعی هم سرکوب. این طرفی ها هم یه سری استدلال آوردن (البته با چاشنی باتوم و شیشه نوشابه)،با این حال هیچ وقت جمع بندی قطعی نشد. شما خیلی مطلق به قضیه نگاه میکنید پاسخ به: سیاهچاله ای که مقاومت را می بلعد - عدالت - ۲۳/بهمن/۹۴ ۲۱:۳۸ (۲۳/بهمن/۹۴ ۲۱:۳۱)Ali#59 نوشته است: اینم توضیح دادم! به نام خدا با عرض پوزش, حرف شما صد در صد غیرمنطقی هست. اینگونه که از حرفهای شما بر میاید, نظام باید گوش به فرمان دروغها موسوی میشد, تا دل یک عده طرفدار موسوی خوشحال میشد, پس بقیه مردم چی اونوقت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به حاشیه نرویم اکثریت طرفداران شاخص موسوی از این جناحها بودند: سلطنت طلب مجاهدین خلق دشمنان بیگانه سرمایه داران لیبرالها سکولارها مخالفان ولایت فقیه غربزده ها جوانان به دنبال آزادی های جنسی و شهوانی ( آزاد شدن حجاب, باز شدن کازینو, دیسکو, کاباره و پلاژ مختلط ) خوب وقتی اکثریت طرفداران یک کاندید ریاست جمهوری اینها باشند, به نظر شما آن کاندید راست میگوید ؟؟؟؟؟؟؟؟ پاسخ به: سیاهچاله ای که مقاومت را می بلعد - Ali#59 - ۲۳/بهمن/۹۴ ۲۱:۴۱ (۲۳/بهمن/۹۴ ۲۱:۳۸)عدالت نوشته است: به نام خدا ![]() نه خب از این جهت که نگاه میکنم می بینم شما راست میگی... ![]() مرسی پاسخ به: سیاهچاله ای که مقاومت را می بلعد - عدالت - ۲۳/بهمن/۹۴ ۲۱:۴۴ (۲۳/بهمن/۹۴ ۲۱:۴۱)Ali#59 نوشته است: به نام خدا تلگرامی جواب ندهید : سند بیاورید پاسخ به: سیاهچاله ای که مقاومت را می بلعد - مجتبی110 - ۲۳/بهمن/۹۴ ۲۱:۴۵ (۲۳/بهمن/۹۴ ۲۱:۲۳)Ali#59 نوشته است: اینم بدونید : اگه این دادگاه برگزار بشه و حرف های موسوی شنیده بشه،مملکت جای خیلی ها دیگه نخواهد بود..یعنی تا الان حرفی نزده؟ یعنی در دادگاه حرف تازه ای داره؟ اگر (فرضا) حق با موسوی هم باشه از جرمش بعد انتخابات کم نمی کنه. در بهترین حالت برای موسوی، کمترین جرمش اینه که برای گرفتن حقش با خیلی جریانات کثیف هم جهت شد. |