![]() |
|
محبوب ترین مدیر در تالار بیداری اندیشه کیست؟ + نظر سنجی - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: گروه بیداری اندیشه (/forum-6.html) +--- بخش: اطلاعیه های گروه (/forum-7.html) +---- بخش: پیشنهاد به گروه (/forum-10.html) +---- موضوع: محبوب ترین مدیر در تالار بیداری اندیشه کیست؟ + نظر سنجی (/thread-9116.html) |
RE: محبوب ترین مدیر در تالار بیداری اندیشه کیست؟ + نظر سنجی - blue sky - ۱۳/آبان/۹۰ ۱۶:۴۶ من که تازه واردم . اما......... بیداری اندیشه کارت درسته RE: محبوب ترین مدیر در تالار بیداری اندیشه کیست؟ + نظر سنجی - ترنم - ۱۶/اسفند/۹۰ ۱۲:۲۶ سلام.به نظر من همه مدیران تالار عالین.همشون خیلی زحمت میکشن. ![]() ولی من شخصا آقای بیداری اندیشه رو خییلی دوست دارم.ایشون موقعی که من مشکل داشتم و باهاشون در میون گذاشتم واقعا مثل برادر به همه حرفام گوش دادن و با حوصله خیلی زیادی که داشتن منو قانع کردن.ایشون حق بزرگی بر گردن من دارن.بقیه هم خیلی خوبن ولی ایشون یه چیز دیگست.خدا حفظشون کنه
RE: محبوب ترین مدیر در تالار بیداری اندیشه کیست؟ + نظر سنجی - nasimesaba - ۱۶/اسفند/۹۰ ۱۴:۵۵ سلام به همگي همه مديراي محترم خوب و محبوب هستن اما آقاي علي 110 يك پوئن اضافه ميدم چون اكثر پستهايي كه ميزنن واقعا آدمو درگير مسئله ميكنه و باعث ميشه كه آدم دنبال جوا بره و دنبال چرايي مسئله بگرده و در كل پستهاي ارزنده و به جايي دارند در ضمن به مسائل خيلي دقيق توجه دارند . آقاي quided هم طرز نوشتنشون و كلا قلمشون خيلي جالبه مخصوصا راجع به جنگ و شهدا و يكي ديگه طنز در نوشتارشون RE: محبوب ترین مدیر در تالار بیداری اندیشه کیست؟ + نظر سنجی - yashar1374 - ۱۶/اسفند/۹۰ ۱۵:۲۱ به نام خدا همونجور كه دوستان گفتن همه ي اين عزيزان وظيفشون رو به نحواحسن انجام ميدند و يا حد اقل اشتباهي نمي كنند نميشه گفت كه كدومشون بهتره و فقط بايد ببينم كه دلم چي ميخواد ( نميشه از ر عقل انتخا كنم )والا راستشو بخواين دلم بيداري انديشه رو ميخواد ![]() و بعدش علي110 ![]() يا علي RE: محبوب ترین مدیر در تالار بیداری اندیشه کیست؟ + نظر سنجی - mhvvhm - ۱۶/اسفند/۹۰ ۱۵:۵۲ سلام دوستان آقا پس رای من کو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نوشته شما رای دادید ولی هرچی دقت کردم اسم من نبود؟؟؟؟؟؟؟؟تو رای ها تقلب شده!!!!!!!!!!!رای من کجاست!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]()
RE: محبوب ترین مدیر در تالار بیداری اندیشه کیست؟ + نظر سنجی - sarallah - ۱۶/اسفند/۹۰ ۱۷:۱۷ زحمت اصلی رو آقای Mahdy2021 میکشن RE: محبوب ترین مدیر در تالار بیداری اندیشه کیست؟ + نظر سنجی - فدايي ولايت - ۱۳/تیر/۹۱ ۰:۳۲ اینا کی هستن که میگین؟ اصلا بیداری اندیشه کیه دیگه؟علی110 کیه؟ اصلا مگه اینا تو این تالارن؟ من که تا حالا این اسمارو نشنیدم راستی،چرا "فدایی ولایت" تو گزینه ها نیست؟ آقا اصلا حساب نیست.اگه اسم من نباشه یعنی این نظر سنجی باطله.ارزش قانونی نداره .
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() .کاربر به این باسلیقه ای تاحالا دیده بودید؟ نه خداییش؟! ------------------------ ببخشید.فکر نمیکرم تالار اونکاری که من کردمو اجرا نکنه! راستی،تولد امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هم پیشاپیش مبارک اینارو گفتم که شاد باشبد.چون تولد امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هم نزدیکه! البته خند دار تر از اون اینه: امضای Moh3eN-QalaM : نقل قول:[b]رفیق شاد و با روحیه باش و با ایمانیک ساعت دارم سر اون شکلک میخندم.خدا خیرش بده.برا سلامتیش صلوات RE: محبوب ترین مدیر در تالار بیداری اندیشه کیست؟ + نظر سنجی - شهرام - ۱۳/تیر/۹۱ ۱:۴۱ سلام راستش همه ی مدیرا از نظر من خیلی خوبن(ولی کمی سخت گیر) اما برای من وحید110 و النور و فاطمه خانوم و بیداری اندیشه,جایگاه های خاصی دارند. بعد از اینا فعالیت، راستین و مهرناز رو خوب میبینم. درضمن تا بقیه ی مدیرا اصلا" اشنایی ندارم,ولی فعالیتشون رو دوست دارم. درضمن به نظرم گل تالار(علی 110) هم کمی افراطیه,ولی بازم دوسش دارم. در پایان خیلی ببخشید که زیاد حرف زدم RE: محبوب ترین مدیر در تالار بیداری اندیشه کیست؟ + نظر سنجی - sayed reza - ۱۳/تیر/۹۱ ۹:۳۷ سلام. کجا باید رای بدیم؟ سخته انتخاب بهترین به نظر من، وحید110 و همچنین علی110 از بهترین ها هستند. اقایان، بیداری اندیشه و reza jackman که گویا سربازی رفته هم همینطور. RE: محبوب ترین مدیر در تالار بیداری اندیشه کیست؟ + نظر سنجی - خیبر110 - ۱۳/تیر/۹۱ ۱۰:۲۲ (۱۳/تیر/۹۱ ۹:۳۷)seyed reza نوشته است: سلام. کجا باید رای بدیم؟این نظر سنجی مال چند ماه پیش بوده و خیلی وقت پیش مهلتش تموم شده اتفاقا خودم اتفاقی دیدم دوباره بالا اومده و دارن توش پست میزنن اگر قرار باشه باید دوباره یک مهلت چند هفته ای برای یک نظر سنجی جدید ایجاد بشه که باید با یکی از مدیران هماهنگ بشه من اون زمان با وحید 110 هماهنگ کرده بودم در ضمن بعضی از مدیران و ناظران جدید هم اومدن و بعضی ها هم بازنشست شدن شدن توی این مدت |