![]() |
|
خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اخبار و سایر موضوعات (/forum-46.html) +--- بخش: سایر موضوعات (/forum-48.html) +---- بخش: اوقات فراغت (/forum-63.html) +---- موضوع: خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) (/thread-28652.html) |
پاسخ به: خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) - انتصـار - ۱۶/بهمن/۹۲ ۱۹:۳۹ (۱۶/بهمن/۹۲ ۱۸:۰۷)فانوس *7* نوشته است: بابا من خودمم اینجوریم البته به جز ساعت 21 ساعت 11 به بعد هم فوتبال خخخخخخخخخخخخخخخخخ پاسخ به: خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) - reyhaneh.sh - ۱۶/بهمن/۹۲ ۱۹:۴۱ با پرتاب کردن حتی یک مشت برف از فریزر به کوچه به تعطیلی مدارس کمک کنید !
.
.
.
اطلاعیه !
توی این روزای برفی
تا می توانید در مصرف گاز زیاده روی کنید تا هفته آینده هم تعطیل شوید !
اتحادیه فرهنگیان بی حوصله و دانش آموزان تنبل!
پاسخ به: خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) - سجاد313 - ۱۶/بهمن/۹۲ ۱۹:۴۹ پسر دانشجو ، عاشق سینه چاک دختر همکلاسیش شده بود . بالاخره یک روز به خودش جرات داد و به دختر راز دلش رو گفت و ازش خواستگاری کرد. اما دختر ، به شدت عصبانی شد و درخواست پسر رو رد کرد. و اون رو تهدید کرد که اگر دوباره براش مزاحمت ایجاد کنه، ب ه حراست دانشگاه اطلاع می ده... روزها از پی هم گذشت و چند ماه بعد ، دختر برای امتحان از پسر عاشق، یک جزوه قرض گرفت و داخلش نوشت : ” من هم تو رو دوست دارم، من رو ببخش اگر اون روز رنجوندمت “ اگر منو بخشیدی بیا تا باهام صحبت کنیم . ولی پسر دانشجو هیچوقت دیگه باهاش حرف نزد. چهار سال آزگار گذشت و هر دو فارغ التحصیل شدند. اما پسر دیگه طرف دختره نرفت.!! . . دختر بیچاره نمی دونست پسرهای دانشجو هیچوقت لای کتاب ها و جزوه هاشون رو باز نمیکنند. پاسخ به: خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) - reyhaneh.sh - ۱۶/بهمن/۹۲ ۲۰:۰۱ هواشناسی اعلامکرد از فردا موج جدیدی از تعطیلات وارد کشور خواهد شد ! ![]() ![]() ![]()
پاسخ به: خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) - وحید110 - ۱۶/بهمن/۹۲ ۲۰:۱۴ (۱۶/بهمن/۹۲ ۱۹:۲۸)شیدا نوشته است: غربزدگی یعنی.... یعنی ما ریسیور نداریم . کلا هیچ رسانه ای باز نیست . نه تی وی ایران . کلهم اجمعین ...
پاسخ به: خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) - Ali#59 - ۱۶/بهمن/۹۲ ۲۰:۱۹ (۱۶/بهمن/۹۲ ۱۹:۴۹)سجاد313 نوشته است: پسر دانشجو ، عاشق سینه چاک دختر همکلاسیش شده بود .بیشتر دردناک بود تا خنده دار!
پاسخ به: خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) - آلاله - ۱۶/بهمن/۹۲ ۲۰:۲۲ تغییرات زیرپوستی تالار : . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . وقتی مدیران غیرقابل پیش بینی می شوند : . . . . . . . . خطر از آنچه که در " افراد آنلاین تالار " میبینید به شما نزدیکتر است !!!! ![]() ![]()
پاسخ به: خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) - شیدا - ۱۶/بهمن/۹۲ ۲۰:۲۴ (۱۶/بهمن/۹۲ ۲۰:۱۴)وحید110 نوشته است: یعنی ما ریسیور نداریم . منظور بنده استفاده از کلمات انگلیسی بود وگرنه حداقل دیدن تلویزیون که عالیه چند روز پیش با یه بنده خدایی در مورد موضوعی حرف میزدیم میگفت من اگه تو چنین شرایطی باشم تمام ترایمو میکنم ![]()
پاسخ به: خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) - میلاد.م - ۱۶/بهمن/۹۲ ۲۰:۳۰ (۱۶/بهمن/۹۲ ۲۰:۲۲)آلاله نوشته است: تغییرات زیرپوستی تالار :بسم الله . فعلا دارم ارزیابی از وضعیت موجود میکنم. نگران نباشید،من سرهنگ نیستم. ![]() . . من دیدم تو مهدویت که بودم،مهدویت خیلی راکد شده بود، گفتم بیام اینجا ببینم اینجا هم راکد میشه (ان شاالله). ان شاالله با حضور من در این بخش ،شما برید در مهدویت وقتتون رو بگذرونید....
پاسخ به: خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) - مرهم - ۱۶/بهمن/۹۲ ۲۰:۳۱ اتفاقا منم امروز کمی گیج شدم همیشه تو ذهنم بودجناب میلاد م باید رنگشون ابی باشه بعد امروز دیدم رنگشون سبزه برام عجیب بود.گفتم شاید من دارم اشتباه میکنم......... |