![]() |
|
120- ( معما) - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اخبار و سایر موضوعات (/forum-46.html) +--- بخش: سایر موضوعات (/forum-48.html) +---- بخش: اوقات فراغت (/forum-63.html) +---- موضوع: 120- ( معما) (/thread-31749.html) |
پاسخ به: 120- ( معما) - MohammadSadra - ۲۷/خرداد/۹۳ ۹:۱۸ ![]() نقل قول: a تعداد ماهي، b تعداد مرغ، c تعداد شتر ![]() نقل قول: براي حل فقط كافي است در معادله بالا به جاي a اعداد 20، 40، 60، 80 را قرار دهيم جواب به ترتيب براي b و بعد c خواهد بود پاسخ به: 120- ( معما) - دل خسته - ۲۷/خرداد/۹۳ ۱۸:۲۶ سلام چقدر دیر شد این دفعه زمانش نقل قول:خوب اولین روشی که به ذهنم زد نقل قول:1 10 30بازم به همون راه می رسه نقل قول:a+10b+30c=1000 نقل قول:a+10b+30c=1000این هم همون جواب رو باید بده حوصله ادامه دادنش نیست پاسخ به: 120- ( معما) - رضوانه - ۲۷/خرداد/۹۳ ۱۹:۴۳ نقل قول: اوخ! فکر کنم یه اشتباهی کردم! پاسخ به: 120- ( معما) - فانوس *7* - ۲۷/خرداد/۹۳ ۲۳:۴۲ خانوم رضوانه ی عزیز قرار نیست عددمون رند بشه که قراره بتونیم 100 تا حیوون بخریم و رند هم بشه یعنی 1000 بشه پولشون وگرنه اون همه مححاسبات هم نیازی نبودا پاسخ معمای 60 : جالب ترین شیوه ی محاسبه رو میذارییم که برای خانوم مرهم هست : و معاله 3 مجهولی ابتدا پیدا میکنیم x= تعداد شتر مرغ y= تعداد مرغ z= ماهی x+y+z= 100 30x+10y+z=1000 معادله اول رو در ده ضرب کردم که میشه 10x+10y+10z=1000 10x+10y+10z=30x+10y+z 20x= 9z این یعنی تعداد ماهی من که یک عدد صحیحه برابر 20 /9 تعداد شترهامه که باز اون هم عدد صحیحه... این تساوی غیر ممکنه به جز اینکه z=20 x= 9 خب حالا 20 ضربدر یک تومان مساوی 20 تومان 9 ضربدر 30 تومان مساوی 270 که سر جمع میشود 290 تومان از 1000 تومانمان 710 تومان برای مرغ باقی می ماند که ان هم میشود 71 عدد از اینن جهت این جواب از همه جالب تره که ساده ترین محاسبات ریاضی رو طلبیده دل خسته هم به خاطر شیوه های مختلف محاسبه جای تحسین داره اینم یه هنره از ابعاد مختلف نگاه کردن امتیاز : نام کاربری =7 مرهم = 7 +3 دل خسته =7+2 محمدصدرا =7 معمای 61 : یاحسین : اگر تنها یک کبریت داشته باشید و وارد یک اتاق سرد و تاریک شوید که در آن یک بخاری نفتی یک چراغ نفتی و یک شمع باشد اول کدامیک را روشن میکنید؟ امتیاز یاحسین = 5 پاسخ به سوال = 3 راستی جناب دل خسته شرمنده دیر میشه یکم دیروز فوتبال بود پاسخ به: 120- ( معما) - مرهم - ۲۸/خرداد/۹۳ ۰:۲۶ نقل قول:اول کبریت رو روشن میکنم پاسخ به: 120- ( معما) - namekarbary - ۲۸/خرداد/۹۳ ۰:۲۸ نقل قول:کبریتو پاسخ به: 120- ( معما) - MohammadSadra - ۲۸/خرداد/۹۳ ۰:۲۸ نقل قول: اول کبریت رو روشن می کنم. پاسخ به: 120- ( معما) - علمدار133 - ۲۸/خرداد/۹۳ ۰:۳۲ نقل قول:من دیر کردم دیدم جوابهارو روم هم نمیشه ینوسم که کبریت رو پاسخ به: 120- ( معما) - مرهم - ۲۸/خرداد/۹۳ ۱:۱۹ ممنون که همتون از رو من تقلب کردید
پاسخ به: 120- ( معما) - MohammadSadra - ۲۸/خرداد/۹۳ ۱:۳۶ (۲۸/خرداد/۹۳ ۱:۱۹)مرهـم نوشته است: ممنون که همتون از رو من تقلب کردید من تقلب نکردم موقعی که من داشتم تایپ می کردم کسی جواب نداده بود. |