تالار گفتگوی بیداری اندیشه
آيا ما به زمان ظهور نزديك شده ايم؟شرایط عمومی جهان در آخرالزمان - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: مهدویت (/forum-18.html)
+--- بخش: جامعه مهدوی و مباحث آخرالزمان (/forum-27.html)
+--- موضوع: آيا ما به زمان ظهور نزديك شده ايم؟شرایط عمومی جهان در آخرالزمان (/thread-100.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

پاسخ به: آيا ما به زمان ظهور نزديك شده ايم؟شرایط عمومی جهان در آخرالزمان - سیمرغ - ۲۸/مهر/۹۲ ۱۱:۰۷

به نام الله

اینگونه است که عصر غیبت، عصر امتحان و آزمایش است. عصری است که در آن گوهرهای پنهان با انواع امتحانات الهی آشکار می شوند.

عبدالرحمان بن سیابه از امام صادق(علیه السلام)
Heart نقل کرد که ایشان فرمودند:

چگونه خواهد بود، حالتان وقتی که بی امام هادی و راهنما شوید؟ بعضی از بعضی دیگر تبرّی می جویند، در آن زمان است که از یکدیگر جدا شده، پالایش و غربال می شوید، و در آن هنگام «تمیّزون» (متمایز می شوید).

و این، مرحلة نخست است که اشاره دارد به مرحله جدا شدن خبیث از طیّب.

و مرحلة دوم، «تمحّصون» (پالایش می شوید)؛ مانند پالایش سنگ معدن، مثل طلایی که ذوب می کنند و سپس به آن موادی می افزایند تا ناخالصی هایش جدا شود.

و مرحلة سوم، «تغربلون» (غربال می شوید)؛ مانند غربال کردن گندم، برای جداکردن گندم های تلخ و ضعیف که از غربال به پایین می افتند.

در روایتی از شیخ طوسی است، که وقتی امام به این جا رسیدند، آن را سه بار مطرح کردند؛

لایکون فرجنا حتیّ تغربلوا ثمّ تغربلوا ثمّ تغربلوا، یقولها ثلاثاً، حتیّ یذهب الله تعالی الکدر ویبقی الصّفوّ.

فرج ما نخواهد رسید، مگر آنکه غربال شوید و غربال شوید و غربال شوید، تا جایی که خداوند متعال، آلودگان را از پاکان جدا نماید.

یعنی این غربال مؤمنان در نزدیکی زمان ظهور، سه بار اتفاق خواهد افتاد.*

و مرحلة غربال، سخت ترین این مراحل است.

پاسخ به: آيا ما به زمان ظهور نزديك شده ايم؟شرایط عمومی جهان در آخرالزمان - عرفان - ۷/آذر/۹۲ ۲۱:۴۶

بچه ها شما شما تا حالا حضرت مهدی رو دیدید می خوام ببینم امیدوار باشم یا حالا حالا ها قسمت ما نمی شه

پاسخ به: آيا ما به زمان ظهور نزديك شده ايم؟شرایط عمومی جهان در آخرالزمان - محمد حسین - ۸/آذر/۹۲ ۱:۲۸

تودوران نوجوانی خیلی مشتاق دیدار حضرت بودم . اینکه می گم مشتاق یعنی مثه عطش بود ...روز جمعه ای نبود که منتظر و مشتاقش دیدارش نباشم. تا اینکه یه روز صبح قبل از اینکه کامل از خواب بیدار بشم اینطور حس کردم که حضرت تشریف آوردن برای دیدنم با دو نور در اطرافشون . البته خود حضرت رو نمی دیدم . نمی دونم چی شد یه لحظه تمام اعمالم اومد جلوی چشام . دیدم که واقعا چیز قابل قبولی برای عرضه به حضرت ندارم و دستم خالیه . روم سیاهه . شرم کردم و خجالت کشیدم و رومو برگردوندم تا حضرت نبینه و از خواب بیدار شدم . واقعا حس بدی بود . واسه همین سعی کردم تا اعمالم رو اصلاح کنم تا با دست پر و روی سفید به خدمت حضرت برسم . هنوز هم شرمنده ام . ...

پاسخ به: آيا ما به زمان ظهور نزديك شده ايم؟شرایط عمومی جهان در آخرالزمان - یاور سید - ۲۵/خرداد/۹۳ ۲۱:۰۷

سلام دوستان گرامی و منتظران ظهور حضرت یار
به نظر شما این گروه داعش میتونه همون گروه و سربازان سفیانی ملعون باشن با این نوع وحشیگری که دارن

پاسخ به: آيا ما به زمان ظهور نزديك شده ايم؟شرایط عمومی جهان در آخرالزمان - Bidel.s - ۲۵/خرداد/۹۳ ۲۱:۳۱

عجب تاپیک قدیمی ای هست این! خیلی جالب بود برام.
مطالب رو که می خوندم می دیدم این روزها دارن جلو چشمام اجرا می شن شرایط
خیلی جالب بود. یه جوری شدم.
داعش هر چی باشه خطر بزرگی هم برای غرب و هم برای شرق خواهد بود.
شنیدم که پنتاگون دستور انتقال ناو هواپیما برشو به خلیج همیشه فارس داده تا به داعش حمله هوایی کنه. این یعنی یه تنش منطقه ای.
اما از طرفی داعش باید به سوریه( شام ) چیره شده باشه تا بگیم همون جریان سفیانی هاست.
در کل باید بگم که با استناد به حرف آیت الله بهجت و اضطراب مرموز رهبر قبل از شروع 93 می شه گفت خبرایی هست.
دوستان من شما رو تو نمازم دعا می کنم که از 313 نفر بشین شما هم منو دعا کنید.
دندانم بوی خون فاطمه را می دهد. واحسرتاSad

پاسخ به: آيا ما به زمان ظهور نزديك شده ايم؟شرایط عمومی جهان در آخرالزمان - Arash.j - ۲۵/خرداد/۹۳ ۲۲:۰۵

درسته امام امسال تو سخنرانی هاشون خیلی متفاوتند نمیدونم چرا
عید تو حرم امام رضا سخنرانی هاشونو گوش دادم به این که جوانان باید خودشونو اماده کنند تاکید داشتند
و البته در خراسان شمالی خطاب به جوانان فرمودن " تشکیل تمدن اسلامی در زمان شما خواهد بود "

به امید روزی که نوای " ان جدی الحسین " ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) عالم را پر کند

پاسخ به: آيا ما به زمان ظهور نزديك شده ايم؟شرایط عمومی جهان در آخرالزمان - mitra.ramesh - ۲۸/مرداد/۹۳ ۱۲:۱۲

البته برای ظهور از پیامبر صلوات الله علیه و آله روایت داریم که ...

[/b]

[b]دو انگشت یک دستشو باز کرد و فرمود : فاصله ظهور من تا قیامت به این اندازه است ...

[/b]

[b]البته در این مورد باید اول درستی حدیث و بعد نوع تفسیر رو پیدا کرد ...

اگه کسی در این مورد مطلبی میدونه خوشحال میشم بیان کنه ...Smile

پاسخ به: آيا ما به زمان ظهور نزديك شده ايم؟شرایط عمومی جهان در آخرالزمان - نورالسادات - ۱۸/شهریور/۹۳ ۱:۴۰

بسم الله

از علائم آخر الزمان:

1. مردان و زنان شبیه یکدیگر میشوند در پوشش و آرایش

2. مردان و زنان لباس تنگ و بدن نما میپوشند

3. خونریزی بین مردم عادی میشود

4.شعار دین کهنه می شود

5. به افراد بد دهان احترام می گذارند

6. امر به معروف را نهی و ترک می کنند و می گویند به تو چه ربطی دارد

7. در امور دین و خدا از مال کم هم دریغ می کنند و خرج نمی کنند

8. فاسق و منافق عزیز می شوند

9. آلات موسیقی در مساجد و روی قبرها نواخته می شود

10. صف های نماز جماعت مردم نشانه نفاق می شود

11. قرآن را سبک می شمارند و نمی شناسند مگر با صدای آواز و عنا

12. مردم از عالمان دین فرار میکنند

13. مردم بی دین می شوند و از دنیا می روند

14. افراد نادان زمام امور را به دست می گیرند

15 . صله رحم از بین می رود و جایش را به قطع رحم می دهد

ادامه دارد انشالله...

پاسخ به: آيا ما به زمان ظهور نزديك شده ايم؟شرایط عمومی جهان در آخرالزمان - نورالسادات - ۲۹/شهریور/۹۳ ۸:۵۹

بسم الله

ودرادامه:

16. افراد فاجر و فاسد زیاد میشوند

17. بازارها به هم نزدیک می شوند یعنی بازار تجارت و کسب

کاذب می شوند

18. تار و تنبور و نی را نیکو میشمارند و آلات موسیقی

همه جا ظاهر می شوند

19. فقرا آخرت خود را به دنیا می فروشند

20. مردم برای رئیس شدن حرص می زنند و طمع دارند

21. اطاعت بی چون و چرای مردان از همسران زیاد می شوند

22.پدرو مادر را لعن و نفرین می کنند

23. خیانت در مال شرکاءفراوان و عادی می شود (کلاهبرداری)

24. پرده حیا از زنان برداشته می شود

25. سکته و مرگ ناگهانی زیاد می شود

26. دین مردم درهم و دینار می شود و خدای مردم شکمشان

27. آشنایان در وقت نیاز همدیگر را نمیشناسند

28. مردم غذاهای خوب می خورند و جامه های زیبا و فاخر می پوشند

و با آن فخر می فروشند

29. مردان با طلای حرام و ابریشم حرام خود را زینت می کنند

30. کودکان نسبت به بزرگترها و والدین بی حیا و بی ادب می شوند

ادامه دارد انشالله...

پاسخ به: آيا ما به زمان ظهور نزديك شده ايم؟شرایط عمومی جهان در آخرالزمان - alisan - ۲۹/شهریور/۹۳ ۱۰:۳۴

با سلام و ممنون از پست خوب دوستمون

من حسم بر اينه كه ما تو عصر ظهوريم....سختي هايي كه مومنان در اين عصر خواهند ديد رو در بعضي از جا ها خوندم و از اينكه خودم هم تو اين دوره باشم مي ترسم و ازاينكه من نباشم به حال اونايي كه خواهند بود دل مي سوزه .... خدا توفيق بوده مثل زمان صدر اسلام صبر و طاقت عمار ها و ياسر ها و سميه هارو به ما بده......

أوزيمي و هامئني سنه(الله) تاپئشئرديم...