![]() |
|
اخراجی های 3 - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: افشای صنعت سرگرمی (/forum-25.html) +--- بخش: صنعت سینما و هالیوود (/forum-26.html) +---- بخش: سینمای ایران (/forum-58.html) +---- موضوع: اخراجی های 3 (/thread-1834.html) |
RE: اخراجی های 3 - Yaser_h2011 - ۸/بهمن/۹۰ ۱۹:۰۱ (۸/بهمن/۹۰ ۱۶:۲۶)alitalebi نوشته است: هنوز صفحات قبل رو نخوندم ولی مگه کسی هست با این فیلم موافق باشه ؟ این اصلا فیلم نبود بیشترش سیاه نمایی بود ولی از نظر من خنده دارترین قسمت فیلم تیتراژ پایانیش بود که اومده بود اسم بازیگرای مرد و زن رو جدا کرد به این میگن ته افراط گرایی ![]() ![]() مسخره کردن موسوی که دیگه تابلو بود[/b]
RE: اخراجی های 3 - idea - ۸/بهمن/۹۰ ۲۱:۰۲ یک سکانسش یک نقد هست اون مرد کاندید سومی اسم نفمیدم چی بود گفت همه ما هم یک جور اخراجی هستیم ووو... یعنی خدا حضرت ادم اخراج از از بهشت به نظرتون این حرف از بیخ اشتباه نیست !؟ RE: اخراجی های 3 - tezhosh - ۸/بهمن/۹۰ ۲۱:۱۶ تازه اخراجی ها رو از تلوزیون دیدم مفتضح بود اگه این فیلم در زمانی قبل از این زمان ساخته شده بود (دوره های قبلی ریاست جمهوری) قطعا وزیر و وکیل همه استیضا شده بودن RE: اخراجی های 3 - marjan - ۱۴/بهمن/۹۰ ۲۳:۱۰ سلام این آقا که اصلا معلوم نیست چه جوری روش میشه همچین فیلم هایی بسازه؟ نقد اوضاع سیاسی کشور یه چیزه ...تمسخر و بی حرمتی یه شعور مخاطب یه چیزه. نقد کردن کاره هرکسی نیست.در فیلم های مضحک و مبتذل اخراجی ها (اگر به زور بشه گفت فیلم)به اندازه کافی به مقام شهیدان و خانواده های اونها و جانبازان توهین شده..کسی هم نیست جلوی ساخت اینهارو بگیره..بایدم نگیرن...چون همه .....بماند... چون این فیلم ها نمونه بارز ابتذال در سینمای ایران است. ابتذال به این معنی که: هیچ تفکری پشت فیلم وجود نداره و بدون توجه به ارزشها از هر وسیله ای برای خنداندن مخاطب استفاده میکنه. ![]() RE: اخراجی های 3 - دل خسته - ۲۱/بهمن/۹۰ ۱۸:۲۵ من چند نکته بگم: 1- این که هدف وسیله رو توجیه نمی کنه. 2- این که باید در ساخت فیلم شرایط تمام مخاطب ها در نظر گرفته بشه. 3- نباید باعث تقویت اختلاف و تفرقه بشه. ببینید! آیا نشان دادن دختر ها و پسرها به اون صورتی که در فیلم اومده رو هیچ مرجعی تایید می کنه؟همین امر خودش مفسده فوق العاده بزرگی که داره هیچ ، باعث وهن فیلم ها و سینمای دفاع مقدس هم میشه. در ثانی ، این فیلم رو فقط من و شما نمی بینیم که! افرادی که با انقلاب مشکل دارند هم می بینند ، این میشه که بعد دیدن این فیلم تو جامعه ما جوی ایجاد میشه که حاجی می شه نماد فساد مالی و ریا! آزاده ها و جانباز هایی که مثلا اصلاح شده بودند ، می شن نماد دورویی و بی شخصیتی! یعنی جنگ آدم ساز بوده ، اما مقطعی ، این تفکر نباید تو ذهن فرزندان ما جا بمونه ، اون هم وقتی که همین الآن هم از آرمان های انقلاب دور نگه داشته شدند ، بسیج و بسیجی میشن مایه تمسخر بچه ها! این که بیاد یک کارگردان ، یک نوع انتخابات رو تو فیلم قرار بده ، خوباش می کشن کنار ، بدها می مونند وسط ، یعنی هر چی نماینده می مونه میشن منبع فساد! این آخه چه تفکری هست؟ یعنی خوبای این کشور باید کم بیارن و بکشن کنار ، با این که می دونه بدها و انسان های دو رو با این کارش میان سر کار! خوب این یعنی چی ! یعنی همه کاندیداهای ما انسان های بی خودن ؟ یعنی وظیفه انسان های درستکار اینه که پاشون رو از سیاست بگذارند کنار؟ RE: اخراجی های 3 - FadayeVelayat - ۵/اسفند/۹۰ ۱۷:۰۰ اخراجی ها به جز قسمت اولش واقعا فیلم های ضعیفی بودن که توسط ده نمکی ساخته شد ... چه از لحاظ فنی و چه محتوایی و مخصوصا نحوه روایت ... مخصوصا این قسمت سوم که به نظرم یه فاجعه بود ... RE: اخراجی های 3 - سید ابراهیم - ۵/اسفند/۹۰ ۱۷:۱۲ آقای ده نمکی کسی بود که به خاطر اکران فیلم قوی آدم برفی با موتور سوران معروف خودش به سینما ها میریخت و انجا ها را به هم میریخت... یادمه که میگفت اکبر عبدی را ببینم میکشمش... حالا همون اکبر عبدی میشه پایه ثابت فیلم هاش. تو اخراجی های 3 از دخترانی استفاده میکنه که مطمئنا هر کارگردان دیگری بود توبیخ میشد... صحنه هایی که من در اخراجی های 3 دیدیم به مراتب بد تر از فیلم های دیگه بود. و این از کارگردانی که ادعای حزب اللهی بودن داره واقعا خجالت آوره. بچه ها متاسفانه الان یه فضایی داره تو سینمای ما به وجود میاد یه جور تیم کشی... به طوری که میگن کارگردان های معرف حزب الهی ها سلحشور و ده نمکی اند و کارگردان های طیف مقابل فرهادی و مهرجویی و بیضایی... مسلم میدونید که کدام طیف قوی تره... اگر ما این طیف بندی رو قبول کنیم این یعنی بچه های حزب اللهی کم کم باید قید سینما و بعد هم هنر را بزنن. تنها راه کار اینه که اولا خودمون نیروهای زبده تربیت کنیم و ثانیا شدیدا در مقابل این دو نفر فوق جبهه بگیریم تا این آقایان هم خودشون باورشون نشه تنها مدافع خط ولایت هستند. RE: اخراجی های 3 - اکبر.ع - ۵/اسفند/۹۰ ۱۷:۳۴ (۵/اسفند/۹۰ ۱۷:۱۲)سید ابراهیم نوشته است: آقای ده نمکی کسی بود که به خاطر اکران فیلم قوی آدم برفی با موتور سوران معروف خودش به سینما ها میریخت و انجا ها را به هم میریخت... یادمه که میگفت اکبر عبدی را ببینم میکشمش...سید جون واقعیت های جامعه رو به تصویر کشیده ! منم با این صحنه ها مخالفم ولی این یه فیلمه که فقط یک ساعت و نیم می بینیش و دیگه نمی بینی ولی صدا و سیمای ما هر روز و هر لحظه از این صحنه ها نشون می ده ده نمکی هم خواست واقعیت های اجتماعی کشور رو به نمایش در بیاره اینم به نظر من حقیر بهترین کار بود باید به چشم این ابلهانی که خودشون رو زدن به خواب به تصویر کشیده بشه تا شاید احیانا خدایی نکرده زبونم لال چشم مبارک رو یه چرخشی به طرف واقعیت ها بدن! همون طور که دکتر عباسی هم گفتند بهترین فیلمی که تا به حال اکران شده اخراجی ها بوده چون بدون هیچ تناقضی حقیقت رو بیان می کنه! شمایی هم که دم از ولایت و حزب الله می زنی داداش من برو یه آستینی برای حل این مشکلات بالا بزن بعد اگر حل نشد بیا دهن این بنده خدا هایی که به بیان حقیقت روی آوردن رو آسفالت کن! من حرفی رو که اولین پستم بود تویه تالار رو تکرار می کنم تنفر دارم از کسایی که فقط شعار می دن و جز شعار جو الکی دادن به محیطی کار دیگه ای بلد نیستن یا می تونی حرکتی کنی یا نمی تونی اگر وجودش رو داری و می تونی بسم الله دو سه تا مثل شما باشه دیگه کار ما هم راه می افته و دکتر بیچاره هم الکی فریاد نمی کشه اگر هم نمی تونی کار کن که به اون درجه برسی که بتونی !!! حرف زدن مهم نیست حرفی مهمه که برای بیداری باشه نه شعار دادن !! الان فقط شعار می دیم فقط!! فلانی می خواد کاری کنه شعارش یه چیزه عملش یه چیز تفکرش از همه بدتر! خواهشا ویرایش و حذف نکنید این پست رو بعد از عمری یه پست دادیم! ممنون در پناه خدا RE: اخراجی های 3 - سید ابراهیم - ۵/اسفند/۹۰ ۱۷:۵۸ یعنی واقعیت های جامعه ما اینقدر احمقانه است؟ یعنی یک فرد ابله اینقدر راحت میتونه برسه به مراتب بالای مملکتی؟ که اگر برسد بدا به حال ما. یعنی اینقدر عراقی ها ابله و هالو بودند که آنگونه که در اخراجی های 2 به نمایش درآمد ... که اگر اینگونه بودند باز بدا به حال ما که با یه مشت احمق و ابله اینقدر به مشکل برخوردیم. بی هنر ترین افراد دشمنان را خنگ و بی دست و پا نشان میدهند. صریح بگم آنقدر که ما از فیلم هایی همچون یوسف پیامبر و اخراجی های ضربه خوردیم از قلقلک و مادر زن سلام و... نخوردیم. این آقای عباسی عزیز هم برای من پیامبر و امام معصوم نیست که در هر رشته و حوزه ای بخواهند حرف بزنند من چشم و گوش بسته قبول کنم. قرار شد که هر کسدر هر زمنیه ای که تخصص داره نظر بده. پس بهتره ده نمکی بره سراغ همون موتور سوراش که بیفتن دنبال اکبر عبدی!!!!!
RE: اخراجی های 3 - اکبر.ع - ۵/اسفند/۹۰ ۱۸:۰۹ (۵/اسفند/۹۰ ۱۷:۵۸)سید ابراهیم نوشته است: یعنی واقعیت های جامعه ما اینقدر احمقانه است؟ یعنی یک فرد ابله اینقدر راحت میتونه برسه به مراتب بالای مملکتی؟ که اگر برسد بدا به حال ما.سید جون جواب خودت رو خودت دادی! مملکت دست همونایی هستش که گفتی حالا می خوای باور کنی یا نکنی! چطوری رسیدن هم برو از بقیه بپرس! مشکل فیلم اخراجی ها و یوسف پیامبر چی بود؟ دو تا فیلم خوب ساختن امثال ما باید بزنیم خرابش کنیم؟ نظر امام و معصوم و ... در مورد فیلم یوسف پیامبر چیه داداش؟ شما از دکتر حرف نامربوطی شنیدی که عکسش ثابت شده باشه؟ اگر فقط بخوای نظر بدی که یه حرفه ولی اگر می خوای نقد کنی حالا هر چی و هر کس رو بیا با سند و دلیل نقد کن اگر مجال باشه من می خوام خیلی ها رو نقد کنم ولی کو گوش شنوا!!؟؟ سوال ها رو جواب بدی ممنون می شم |