![]() |
|
سبک موسیقی مورد علاقه تان (ویژه تولد تالار) - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: درباره تالار (/forum-3.html) +--- بخش: قوانین و اطلاعیه ها (/forum-4.html) +---- بخش: ویژه سوم آبان، تولد تالار (/forum-70.html) +----- بخش: آرشیو مطالب سال 92 (/forum-83.html) +----- موضوع: سبک موسیقی مورد علاقه تان (ویژه تولد تالار) (/thread-21131.html) |
RE: سبک موسیقی مورد علاقه تان (ویژه تولد تالار) - rezaa-ba - ۱۷/دی/۹۱ ۲۳:۰۹ سوند ترک بازی های قدیم و جدید هم میگوشیم مخصوصا بازی های قدیم که خیلی احساسیم میکنه (نه بخاطر آهنگ بخاطر اون خاطرات دوران خوش گذشته)
RE: سبک موسیقی مورد علاقه تان (ویژه تولد تالار) - seyed313 - ۵/بهمن/۹۱ ۳:۵۰ وقتی سنتی گوش میدم احساس می کنم بد بخت ترین ادم رو زمینم برای همین ترجیح میدم کلا گوش ندم RE: سبک موسیقی مورد علاقه تان (ویژه تولد تالار) - mamy007 - ۵/بهمن/۹۱ ۱۸:۴۱ سلام نظراتون برام محترمه ولی اگه روزی خدا بخواد منو عذاب بده فقط کافیه منو بندازه تو یه اتاق موسیقی سنتی پخش کنه تو همون ساعت اول جان به جان آفرین تسلیم میشم . من موزیکای لایتو ترجیح میدم چون باعث آرامشن. RE: سبک موسیقی مورد علاقه تان (ویژه تولد تالار) - DAVE MUSTAINE - ۹/بهمن/۹۱ ۱۳:۰۳ به ترتیب : ترش متال هارد راک هوی متال ملودیک دث متال RE: سبک موسیقی مورد علاقه تان (ویژه تولد تالار) - قرار - ۳/اسفند/۹۱ ۱:۰۴ سلام فقط سنتی ولی گاهی پاپ RE: سبک موسیقی مورد علاقه تان (ویژه تولد تالار) - kkmohsen - ۱۷/اسفند/۹۱ ۱۸:۱۲ ![]() ![]() پاپ خوشم میاد ![]() ![]() ![]()
RE: سبک موسیقی مورد علاقه تان (ویژه تولد تالار) - DARK PRINCE - ۱/فروردین/۹۲ ۰:۱۲ اکثرا رپ اونم یاسر بختیاری (ِ یاس) RE: سبک موسیقی مورد علاقه تان (ویژه تولد تالار) - unforgiven2105 - ۳/فروردین/۹۲ ۲۳:۰۳ هوی متال و ترش متال گوش میدم. اکثرا متالیکا گوش میدم. ولی از گروه های دیگه مثل مگادث و دیپ پرپل و خدابیامرز نیروانا RE: سبک موسیقی مورد علاقه تان (ویژه تولد تالار) - desperanish - ۲۴/فروردین/۹۲ ۱۴:۲۴ سلام به دوستان بیداری اندیشه! جون عمه شون ![]() 1. من بیشتر مداحی گوش میدم 2. اگه نه آهنگ های بی کلام Epic و Greatest Battle RE: سبک موسیقی مورد علاقه تان (ویژه تولد تالار) - yonatan_mosavi - ۲۴/فروردین/۹۲ ۱۸:۲۳ بیکلام و پاپ |