![]() |
|
حقوق زن در اسلام - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: سبک زندگی اسلامی-ایرانی (/forum-32.html) +--- بخش: خانواده (/forum-73.html) +--- موضوع: حقوق زن در اسلام (/thread-24521.html) |
RE: حقوق زن در اسلام - رنجستان - ۲۲/خرداد/۹۲ ۱۴:۳۹ من واقعا متحیرم که چرا هیچ کس از حقوق به یغما رفته مردان دفاع نمیکنه. بابا اون مرد با عزت که تو خانواده حریم و جایگاهی داشت کجاست. متاسفانه غرب و برخی از جهال در این مملکت چنان بر طبل دفاع ا زحقوق زنان کوبیدند که حقوق مردان را از ان طرف به دست همین زنان سرکش شده له کردند. من کلی عرض میکنم . واصلا قصدم کوبیدن زنان نیست. چون به هر حال در هردو طرف ادم نادان که فهم و درک اینو نداره که باید به حقوق طرف مقابلش احترام بزاره وجود داره. الان یک مرد جرات نداره به زنش یا دخترش بگه من دوست ندارم شما اینجوری بری خیابون. دوست ندارم با این شخص بگردی یا فلان کارو بکنی. چون زنه میخورتش مرد بیچاره را. وقتی عزت مرد در یک خانه شکسته شد یعنن اساس خانه ویران شده. زنی که از مرد حساب نبره زندگی را خراب میکنه. شما ببینید وضعیت جامعه ما چه شده به خدا یک مرد را نمیبینید که امنیت روانی داشته باشه تو خیابون. انقدر که خانمها به بهانه حقوق زن خودشان را از قید و بند رها کردند. مرد نادان هم البته داریم که اصلا نمیفهمد که زن چیست و چه موجود لطیف و دوست داشتنی است و چقدر با این زن میتوان به خدا نزدیک شد و خداشناسی خود را بهتر کرد. اصلا همین که به ظاهر زن نگاه میکنی اگر نگاهت با تعمق و تفکر همراه باشد واقعا ان جلوه ی خدای را در زن میشود مشاهد کرد. بعد یک عده مرد جاهل و نادان که مغزشان از فکر و دلشان از مهر خالی است مثلا از زن کار میکشند یا زن را بی مورد به باد کتک میگریند یا برای زیبایش ارزش قایل نیستند یا برای لطافتش و برای خیلی چیزهای دیگرش ارزش قایل نمیشوند و خیال میکنند خدا این زن را به اینها داده که به اینها فقط سواری بدهد. اصلا واضح هست که خدا زن را خلق کرده برای سیر و سلوک مرد. البته همین زن هم مرد را سیر میدهد به دوزخ. این دو مساله نشان دهنده جایگاه حساس زن و نقش تعیین کننده ان در خلقت است. واقعا زن موجود عجیبی است. خلاصه خانمهای مدافع حقوق زن یک مقدار هم انصاف بدهند و از حقوق مردان هم که خودشان ضایع میکنند دفاع کنند. RE: حقوق زن در اسلام - *مهاجر* - ۲۶/خرداد/۹۲ ۷:۵۵ "بسم الله الرحمن الرحیم" سلام یه مدت تالار نبودم و دوستان لطف کردند پست هایی ارسال کردند و تبادل نظراتی شده. اما اگه اجازه بدید روند کار رو اینجوری پیش ببریم که ابتدا بحث رو تموم کنم بعد به سؤالاتون پاسخ داده بشه چون هر چه جلوتر بریم به خیلی از سؤالا پاسخ داده میشه و در حال حاضر باعث پراکنده گویی و فاصله گرفتن از مبحث اصلی شده و ممنون میشم که سؤالاتون رو با پیام خصوصی بهم انتقال بدید تا هر کدوم رو به وقتش بهتون اطلاع بدم تا روی تاپیک قرار بدید. اصلی که ما روش تکیه داریم و پاسخ سؤالات رو میدیم بر حسب قرآنه و اگر در رد آیات قرآن نظری داشتید بیان کنید. به فرض ما آوردیم که بابا خدا داره میگه من انس و جن رو نیافریدم الا لیعبدون و... باز دوباره دوستان بیان میکنن نه زن رو آفرید واسه مرد آیا واقعیت جز اینه... کجای قرآنه؟!!! خواهران و برادران من، بنده به تفکرات ایرانی که ما داریم و اسم دین رو روش گذاشتیم کاری ندارم دارم بهت خط میدم این اسلام هیچ جا چنین حرفی نزده. شمام اگه زیرک باشی... [b]در حال حاضر بررسی این شبهه است که اسلام دینی مرد سالار است و زن را موجودی درجه دو میداند. ان شاالله بزودی تموم میشه و پرسش و پاسخ توی این مبحث رو شروع میکنیم.
RE: حقوق زن در اسلام - *مهاجر* - ۲۶/خرداد/۹۲ ۱۱:۵۰ "بسم الله الرحمن الرحیم" در مورد اثبات ادعای اسلام سخن گفتیم که 8 مورد رو ذکر کردیم: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-24521-page-2.html حالا ما با دو جسم سر و کار داریم: زن و مرد- جسمی و روحی. میخواهیم حق و تکلیف بدهیم. چرا اسلام با خیال راحت میگه تساوی رو قبول دارم؟ آیا زمین نمی خوریم؟ گیر نمی کنییم؟ نه... چرا؟... اما ما دو تا موجود داریم : 1- زن. 2- مرد. این دو تا موجود از لحاظ روحی و جسمی متفاوتند؛ میخواهیم حق و تکلیف بدهیم. اگر ما به هر دو حق و تکلیف مشابه و یکسان بدیم اسم کار چیه؟ ظلم در مقابله عدله. و عدل چیه= اعطاء کل ذی حق. الان ما دو تا ذی حق داریم : 1-زن. 2-مرد. اگر به دو ذی حق متفاوت یک حق مشابه بدیم ظلم کردیم چون عدل این است که به هر ذی حق متناسب با خودش حق داده شود. دوباره این مثال رو میزنم که پدری 3 تا پسر داره: یکی عشق کشاورزی، یکی عشق کاسبی و مغازه و از این حرفا و یکی هم عشق تجارت با پوله. این 3 تا آقازاده پدرشون یه زمین کشاورزی داره که حدود 100 ملیون می ارزه، یه مغازه با وسایل 100 ملیون و یه حساب بانکی صد ملیونی به نظرتون چه جوری تقسیم کنه؟ زمین کشاورزی= عشق کشاورزی. مغازه= عشق کاسبی. حساب بانکی= عشق تجارت. آیا الان تشابه برقراره؟ نه. تساوی چطور؟ بله ما برای عدل نیاز به تشابه نداریم. 3 استعداد متفاوت 3 جور ذی حق شدند. برای اثبات تساوی به این اتکا نمی کنیم یه پله میریم جلوتر... انسان از چی درست شده؟ متشکل از چی هست؟ جسم و روح. اصالت انسان به چی هست؟ روح. چرا؟ چون ارزشها و... متعلق به روح است. جسم اصالتی نداره. خوب همین جا اینکه تفاوت جسمی بین زن و مرد وجود داره علامت ارزش بودن این یا اون نیست. در مورد بحث روح قرآن چی میگه: و نفختُ فیه من روحی. نفختُ= من خدا. فیه= انسان. من روح= روح خدا. انسان یعنی کی؟ زن یا مرد؟ طرف میگه خدا همه کلمات رو از اون خوب خوبا به مرد داد، دیگه خسته شد گفت اینم مال تو.... خداوکیل کجای قرآن در میارید. خدا میگه من از روح خودم در انسان دمیدم زن و مرد هیچ فرقی نمی کنه. نفخت فیه من روحی= روح وارد قالب مردانه و زنانه می شود. یه مثال میزنم که هیچ ربطی نداره فقط ذهنتون فعال شه: اتو- یخچال- جاروبرقی- لامپ در نظر بگیرید اگر دو شاخه اتو رو به برق بزنیم چی تولید میشه: گرما. یخچال: سرما تولید میشه. جاروبرقی: مکش و لامپ: نور تولید میکنه. مگر یه الکتریسیته بیشتر تو این کلید جریان داره!!! قالب مختلف باعث بروز مختلف میشه. حالا بگو روح مردانه بهتره یا زنانه؟ کدوم بهتره؟ اصلاً ما به روح مردانه- زنانه کار نداریم. مهم اینه که روح ما رو به سامان برسونه. اگر ما بتونیم اثبات کنیم که زن با روح زنانه و مرد با روح مردانه میتونه به کمال برسه کافیه ان شاالله توی ارسال بعدی بهش می پردازیم... RE: حقوق زن در اسلام - moshavereh - ۳۰/خرداد/۹۲ ۱۳:۳۱ کار بسیار خوبی بود مطلب هم بسیار مفید بود RE: حقوق زن در اسلام - *مهاجر* - ۲۵/تیر/۹۲ ۱۹:۵۰ "بسم الله الرحمن الرحیم" (۲۶/خرداد/۹۲ ۱۱:۵۰)*مهاجر* نوشته است: اگر ما بتونیم اثبات کنیم که زن با روح زنانه و مرد با روح مردانه میتونه به کمال برسه کافیه وتساوی اثبات شده چون مهم غایته. [b]برای پاسخ به این سؤال یک شبهه رو بررسی می کنیم که زیاد مطرح میشه: خطبه 80 نهج البلاغه. حضرت علی علیه السلام می فرمایند: هن نواقص العقول= عقل زنها ناقصه. اینجا حضرت به دو نقص دیگه اشاره می کنن یکی نواقص الحظوظ که مربوط به ارثه ان شاالله بعداً بحث خواهیم کرد یکی هم نواقص الایمانه. توی نواقص الایمان موضوع خیلی راحته به امام علی میگیم شما که بهتر از من میدونیزن 6 سال زودتر از مرد مورد خطاب خدا قرار می گیره. چه طوری شما میگی کسی که 6 سال بیشتر از مرد عبادت کرده، ایمانش کمتره؟!! خوب یه خانم سر سجادش بشینه نماز ظهر 4 رکعت، نماز عصر 4 رکعت. هشت دقیقه ثواب نماز مقبول رو برده. پس نواقص الایمان مشخصاً به شأن صدور روایت خواهد خورد. دعوا سر نواقص العقوله... به ما توهین شده... عقل شما ناقصه!! و جاهایی به عنوان متلک به کار برده میشه اینا عقلشون کمه متوجه نمیشن. از پیامبر نقل می کند: حضرت فرمودند حسن مثل منه، حسین مثل باباشه. خوب حسین مثل پدرش روحیه ی حماسی داره و حسن مثل منه. آیا این روایت بدی هست یا خوبه؟! روایت خیلی خوبیه، فقط روایت خیلی مزخرفیه... چرا؟؟!! چون جزء جعلیات بنی العباسه. زمان بنی العباس بچه های امام حسن مدام قیام می کردند. منصور لعنت الله علیه و اطرافیانش می گفتند: شما این روایت جعلی رو به کار ببرید. بابا جد شما حسن اهل مصالحه و دوستی بوده شما چقدر جنگ می کنین. این روایت اون موقع جعل شد. که امام حسن نرمخو بوده و... بس کنید. اینکه امام حسن علیه السلام اهل آرامش بوده شما چرا اینقدر قیام می کنید!! روایت بخونم خدمتتون... بده کتابو... کی گفته تو بخونی؟... نه! روایت خوانی باید بشه... توسط تو؟... تو فرق روایت رو با کلنگ میدونی؟!... طرف اومده میگه: کسی اومده گفته مؤمن 2 تا ویژگی داره. کس دیگه ای اومده گفته مؤمن 3 تا ویژگی داره! این دو تا روایت هیچ ربطی به هم نداره این دو تا چیز رو گفته اون سه تا چیز دیگه!!.. 3 ساعت وقت گذشتم متوجه نشدم... بعد فهمیدم من اشتباه کردم.... خوبه باز متوجه شدی اشتباه کردی! برای اینکه روایت به معنا برسه 4 تا مرحله باید طی بشه: 1- اصل صدور. 2- شأن صدور. 3- وجود یا عدم وجود معارض. 4- دلالت. ان شاالله هر کدومش را جدا بیان می کنیم. تا ابتدا تکلیف خودمون را با احادیث بدونیم بعد بررسی کنیم هن نواقص العقول را... RE: حقوق زن در اسلام - *مهاجر* - ۳۰/تیر/۹۲ ۲۳:۲۵ "بسم الله الرحمن الرحیم" 1- اصل صدور: یعنی اصلاً همچین روایتی صادر شده است یا نه؟! اینجا تندی کار ما رو رهاش می کنن... میگن روایت معلومه دیگه از فلان ابن فلان انصار از علی ابن ابی طالب معلومه که. اینکه چهار تا اسم رو اینجا آوردن یعنی این روایت سندش درسته؟! اصلاً ممکنه این چهار تا آدم وجود خارجی نداشته باشن! بزارید من اجمالی تحقیق یکی از اساتید رو در مورد اصل صدور بیان کنم: "البته اسم ها و اطلاعات فرضی است، اصل مسیر طی شده است" روایت..... از علی علیه السلام. از چند نفر نقل شده: الف. حسین ابن امراح ب. حسین ابن ام پ..... ت...... ث..... ج.... چ..... ح..... خ..... د..... ذ...... از 11 نفر نقل شده، که معمولاً روایت بیش از 11 سند داره. حالا ما یه روایت کوچیک گرفتیم مثلاً مال قرن هفتم- هشتم. میخوایم از کل روایات یک روایت از کل راویان یک راوی بررسی کنیم: مراجعه می کنیم به وسائل الشیعه... مال کیه؟ شیخ حر عاملی (رحمة الله علیه). میریم سراغ جواهر الکلام... مال کیه؟ محمد حسن تجدی (رحمة الله علیه). توی وسائل گفته این روایت رو حسین ابن امراح گفته... توی جواهر گفته حسین ابن ام گفته... ای خدا الان این کدومشه؟! بعد میریم نگاه می کنیم جالبتر، می بینیم 4 تا حسین ابن امراح داریم هر 4 تا راوی... 7 تا هم حسین ابن ام داریم... حالا کدومه؟! اولاً اینه یا اون یکی؟! حالا از بینشون کدومه؟! میریم سراغ کتاب تاریخی... می بینیم بازده زمانی کیه: 280-220 حسین ابن امراح روایت سالهای: 550- 450- 350- 150 موجود است. پس هیچ کدوم به بازده زمانی ما نمیخوره! میمونه اون 7 تا که مربوط به حسین ابن ام هست: 340- 270- 260- 235- 215- 180- 150 چهار تا بهش میخوره:270- 260- 235- 215 خوب مشکل حل شد... نه بابا تازه اول بدبختیه! چون از بین این چهار تا: اولی: امامیه است، کاملاً موثقه. دومی: مجهوله، اصلاً معلوم نیست کیه. اینم کذابه. رفتم نگاه می کنم ببینم این حسین ها از این 4 تا کدوم بیشتر از الف(حسین ابن امراح) نقل کرده و کدوم از ب(حسین ابن ام) بیشتر نقل کرده؟! میبینم این دو تا امامیه و مجهوله نیستن. ولی تو این دوتا هر چی بالا و پایین کردم معلوم نیست که اینه یا کذابه؟ اگه این باشه حدیث درسته اگه کذابه باشه غلطه... آخرش گفتم: با عرض معذرت به ما چه... دیوانه شدم!! ______________________________________________________ همه این حرفها علمی است به نام رجال... آره این یه دونه رجاله ![]() کسی که میخواد فقه بخونه باید این علم ها رو فرا بگیره: رجال- درایه- فواید فقه- اصول فقه- تفسیر- سیره. این علم ها رو یاد بگیری می تونی کار فقهی انجام بدی. من یه دونه دکترای فقهی دارم. مراجع دکتری دارن؟! ..... برو بیرون!.... دکتری داری؟!چهار تا کتاب برا خودت بلغور کردی.... علوم ما از علوم انسانی گرفته تا علوم تجربی در مقابل علوم فقه، مثل قطره در مقابل دریا هم نیستن. چیکار میکنن اینا... مگه این مراجع چه ویژگی دارن؟! با یکی از مراجع صحبت کن، وقتی احساس افسردگی همراه با میل به مواد مخدر و حقارت بهت دست داد می فهمی همین جا نشستیم واسه خودمون نظر میدیم در ارتباط با فقها و مراجع. اصلاً میدونی فرق مرجع با مجتهد چیه؟! حالیت میشه که نظر میدی؟ اینا چیکار میکنن؟! میخوای بدونی: لقمه رو 70-60 سال زحمت آماده می کنن، میزارن تو دهن من و تو که زحمت نکشیم مجتهد بشیم... متوجه شدی؟! همه اینا شد اصل صدور. حالا خطبه 80 نهج البلاغه اصل صدورش درست هست یا نیست؟! بعضی ها میخوان کار خودشون رو راحت کنن، میگن این روایت اصلاً سندش درست نیست. اما این روایت از لحاظ سند هیچ مشکلی نداره. RE: حقوق زن در اسلام - *مهاجر* - ۸/مرداد/۹۲ ۱۵:۵۵ "بسم الله الرحمن الرحیم" 2- شأن صدور: این روایت کی؟ کجا؟ به چه مناسبت؟ در پاسخ به چه کسی؟ در حضور چه جمعی؟ گفته شده است. عرض کنم که کسی اومد به امام صادق علیه السلام گفت: این که ما در قنوت نماز میگیم: ربنا آتنا فی الدنیا حسنة و فی الاخرة حسنة! این حسنه دنیا و آخرت چیه که شما درخواست می کنید؟! حضرت یه نگاهی بهش کرد فرمودند: حسنه ی دنیا نعمت همسر زیباست و حسنه ی آخرت نعمت حوری بهشتیه. طرف خوشحال شد و کلی هم تشکر کرد و رفت... ![]() ![]() یکی از خواص نشسته بود گفت: آقا اینه!؟ شما برای این چیزا دعا می کنید؟! ![]() حضرت فرمودند: اگه تو سؤال می کنی، حسنه ی دنیا نعمت ولایت ما اهل بیته، حسنه آخرت نعمت شفاعت ما اهل بیته! یعنی آقا پیچونده؟! نه این عقلش اینقدر می کشید نه بیشتر... توی قرآن در مورد بهشت و آخرت چی گفتن؟! به ما گفتن اگه بنده های خوب باشید بهتون: خوراکی، همسر، خونه، تخت و... میدیم. خوب اینا که تو دنیام هستش، برا چی اینا رو گفتن؟! به این میگن تعبیر معقول به محسوس. خدا اگر به ما می گفت: بیایید بهشت، بهتون رضا میدم! من می گفتم: رضا دیگه چیه؟ به من چی باید بگه؟ خوراکی، باغ، میوه، عسل، شیر و...میدم. من با این ها میام. یکی کلاسش بالاست، به اون میگه: و رضوان الله اکبر. کلاس افراد رو رعایت می کنه... به قول بزرگی می فرمود:بعضی ها بهشت میرن ولی اصطبل بهشتی... اونم یه مرتبه ایه جای خودش... ![]() توی شأن صدور روایت، این روایت برا کی هست؟! برای جنگ جمل خوب چرا میگه هنَ؟! توی زبان عربی استعمال جمع برای مفرد: اجمال، تحقیر و ابهام است. حضرت علی علیه السلام یه برخورد دو گانه ای با عایشه می کنه، هم میخواد تحقیرش کنه هم نکنه. طلحه و زبیر عایشه رو آوردن برای جنگ جمل. 80 نفر اومدن شتر عایشه رو پی کنند دست همه قطع شد. چون دور شتر رو با نیزه گرفته بودن، دست ها رو با نیزه قطع می کردن . حضرت به محمد ابن حنفیه پسرش گفت برو... خوب این دست قطع شده ها رو دیده بود، تردید می کنه... حضرت یه نگاهی کرد و فرمودن: این ترسی که نشون دادی از من به ارث نبردی مال مادرته. یکی باید بره که مادرش فاطمه باشه! حضرت فرمودن حسن جان کار خودته. رفت اون بزرگوار. حضرت نیزه دارها رو لت و پار کرد تا رسید به شتر عایشه. رسید و شتر رو پی کرد، عایشه اومد بیفته حضرت دستش رو گرفت... عایشه داد زد... ناموس رسول الله... چنین و چنان... حضرت فرمودند: داد و بیداد نکن، محرمم. بعضی ها هم اینجا میگن محمد ابن ابی بکر دستش رو گرفت، داداشش. [محمد ابن ابی بکر پسر ابوبکره، این کوچولو بود که ابوبکر از دنیا رفت بعد حضرت با مادرش ازدواج کردن محمد تو دامن علی علیه السلام بزرگ شد اینقدرم دوسش داره که جاهایی میگه پسر منه و خیلیم مظلومانه به شهادت رسید این بزرگوار] حضرت به محمد فرمودن که خواهرت رو ببر(داشت با سپاه عایشه می جنگید). حضرت رفتن پیش عایشه فرمودن: این چه قشقرقیه! مگه نمیدونی پیغمبر چی گفت؟! مگه این روایت ها در حضور تو گفته نشد؟! عایشه گفت: من اشتباه کردم و برای جبرانش به من اجازه بدید در تمام جنگ ها کنار شما باشم.حضرت فرمود: نه قرآن گفته: شما باید تو خونه هاتون باشید. حضرت می دونست همه دنبال سوء استفاده سیاسی از عایشه بودن. اگه حضرت عایشه رو همراهی نمی کرد بی حرمتی به زنای پیغمبر باب می شد و حرمتشون شکسته می شد.. فرستاد مدینه عایشه رو، 40 نفر همراهیش کردن. توی راه قرولند کرد که من ناموس پیغمبرم واین چه کاریه؟ 40 تا نامحرم... رسیدن مدینه صورتا رو باز کردن دید هر چهل تا زنن. یعنی ببینید امیرالمؤمنین در برخورد با عایشه... نمیخواد حرمت شکسته بشه. عایشه بارها گفته کاش من فرزندانی متعددی از رسول خدا داشتم و همه سقط می شدن اما من این کار و نمی کردم. اما این منبع عاقبت به خیریش نیست، وایساد تا موقع تشییع پیکر مطهر امام حسن علیه السلام زهرش رو ریخت. امام حسن وصیت کرده بودن پیکر من رو کنار پیامبر صلی الله علیه واله وسلم دفن کنید. وقتی آوردن دفن کنند، مروانیان کنار عایشه بودن. عایشه گفت من نمیذارم کسی کنار پیغمبر دفن بشه و دستور داد که تیرباران کنند پیکر مطهر رو. اونجا حضرت ابالفضل خیلی بهشون فشار میاد امام حسن گفته بود پای تابوت من خونریزی نشه!! حالا متوجه شدی چرا حضرت علی علیه السلام فرموده: زنها ناقص العقلن. خطابش به کی بوده... یه کم از عایشه برات گفتم تا متوجه شی اصل صدور رو که به چه مناسبت بوده؟ کی بوده؟ کجا بوده؟ برای چی بوده؟ چرا دو پهلو گفته؟ که بی حرمتی به زنای پیغمبر باب نشه!! حالا دوباره بیا بگو... حق ما زنها ضایع شده، حقوق ما پایمال شده و... بفهم عزیز من... التماس میکنم... یه کم رشد کنیم، توی دینمون تدبر داشته باشیم!!! بابا کج فهمی رو بزار کنار... امام زمان دلش به امثال من و تو خوشه... اسم خودمون رو گذشتیم منتظر و هنوز تو الفبای معرفت لنگ می زنیم!!! باشه دلیل علمی هم میخوای: [/b] نقل قول: [جداشده] <<<<<<<<درست همسرداری کردن یعنی چه؟؟!!>>>>>>> - آلاله - ۵/مهر/۹۲ ۲۳:۰۹ ببخشید ولی اون پستی که من گذاشتم جدی بود! نمیدونم چرا حذف شد !!!!!!!! تو اسلام حقوق خیلی زیادی برای مرد قائل شدن ! یعنی چون مرد! خرج خونه رو تامین میکنه حق داره راجع به همه چیز همسرش نظر بده!؟ حالا نظر دادن هیچی یه جورایی انگار زن کاملا زیر سلطه مرد قرار میگیره !!!! اگه امروز چنین چیزی تو جامعه نمیبینیم یا کمتر میبینیم بحثش جداست ولی واقعا طبق قوانین زن هیچ حقی حتی نسبت به خودش هم نداره ! گفتم که هرکی قبول نداره بگه مدرک رو کنم !!!!
RE: حقوق زن در اسلام - mahpare - ۵/مهر/۹۲ ۲۳:۲۳ (۵/مهر/۹۲ ۲۳:۰۹)MYNK نوشته است: ببخشید ولی اون پستی که من گذاشتم جدی بود! نمیدونم چرا حذف شد !!!!!!!! رو کن دوست من... پاسخ به: حقوق زن در اسلام - علی 110 - ۲۸/آبان/۹۲ ۱۲:۳۰ (۱۳/فروردین/۹۲ ۱۶:۳۷)بیداری اندیشه نوشته است: |