تالار گفتگوی بیداری اندیشه
جادوگرهای مدرن - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html)
+--- بخش: انجمن های مخفی (فراماسونری، ایلومناتی، بیلدربرگ) (/forum-15.html)
+--- موضوع: جادوگرهای مدرن (/thread-292.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

RE: معرفی یک جادوگر دیگر "sara freder سارا فردر" - westsun - ۳۰/فروردین/۹۰ ۲۰:۵۲

(۳۰/فروردین/۹۰ ۱۸:۳۲)وحید110 نوشته است:  
(۳۰/فروردین/۹۰ ۱۸:۱۲)westsun نوشته است:  سلام
از جناب وحید110 عزیز ممنون بخاطر تذکراتی که دادید
بنده هم یه مقاله نسبت مفید در اینباره نوشتم که چند سالی است هنوز از کاغذ عبور نکرده و وارد فضای وب نشده
دلیلشم این بود که هنوز مطمئن نیستم چه تعداد از خوانندگان با خوندنش به خدا نزدیک میشن و چه تعداد با سو استفاده، از خدا دور میشن
در این مقاله به اندازه وسع علمی قلیل خودم سعی کردم گونه بندی از تمام علوم غریبه در فرهنگ ها و ادیان مختلف ارائه بدم و طریقه عمل هر کدام رو بصورت مجمل تبیین نموده ام
تذکر داده ام که حدود الهی و مجوز اسلامی در هر کدام کجاست و خطوط قرمز را درمرحله اعتقاد(کفر اعتقادی) و عمل (کفر عملی) بر اساس شرع مقدس بیان نموده ام
اگر فرجی حاصل شد شاید منتشرش کردم
درباره اون نکته که در پیام اولتون فرمودید درباره اجنه ضمن تایید حرف شما باید عرض کنم: منظور اون چیزی نبود که برداشت کردید بلکه منظور از ارتباط با اجنه اینه که اجنه رو می فرستن پیش شما و در حالی که شما خبر ندارید کارهای شما رو تماشا می کنن و بعد میرن پیش صاحبشون و اطلاعات میدن و شما وقتی رفتید پیش اون شخص به اصطلاح پیشگو میبینید حتی خصوصی ترین چیزهای شما روهم میدونه و فکرمی کنید واقعا پیشگوه!
درباره روانشانسی هم حرف دوستمون کاملا صحیحه
راستی من رفتم به سایت این خانم دیدم کلی اطلاعات اولیه از مخاطب می خواد (از جمله روز ماه و سال تولد که خیلی مهمه) که بر اساس نجوم و طالع بینی بسیاری از روحیات و خصوصیات مخاطب راحت فهمیده میشه
و....
ببخشید طولانی شد
وحید جان این بیت (ازعلامه حسن زاده آملی) هم به عنوان هدیه بخاطر اطلاعات خوبی که بیان داشتید:
به بسم الله الرّحمن الرّحیم است که عارف در مقام "کن" مقیم است
http://westsun.ir

ممنونم دوست عزیز
بله همانطور که فرمودید به واسطه قدرت سیر میتوانند از حال خبر دهند .اما پیشگویی یعنی خبر از اینده در ید قدرت ایشان نیست .
اگر قابل دونستید مقاله خود را به صورت خصوصی برای من بفرستید
با تشکر

سلام وحید جان
شما بزرگوارید
دارم روی کتاب آخرم کار می کنم درباره موجودات فضائیه
انشاالله بعد از ارسال برا چاپ خانه شروع میکنم به تایپ این مقاله

RE: معرفی یک جادوگر دیگر "sara freder سارا فردر" - مسافر - ۳۰/فروردین/۹۰ ۲۱:۲۱

(۳۰/فروردین/۹۰ ۱۸:۵۱)محب الزهرا نوشته است:  سلام
سوال؟
حالا که همه دنیا ایران رو تحریم کردند، چرا تو این سایت تحریم نیستیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سوال رو دوباره بخون.
علیک سلام
منظور شما را متوجه نمی شوم. بیشتر توضیح میدهید؟

RE: معرفی یک جادوگر دیگر "sara freder سارا فردر" - uzarssein - ۳۱/فروردین/۹۰ ۲:۲۲

سلام بر تمامی دوستان عزیز و بویژه دوست عزیز Ara
میخواست یه سری توضیحاتی رو درباره سارا خاونم بدم اما قبلش از همه شما عزیزان که تونستین من رو از این شبه نجات بدین ممنون و سپاس گذارم
مدتی نزدیک به یه سال واندی میشد که میل های ایشون برام میمود و یه سری اوایل که چون لاتین بلد نبودم ترجمه نمیکردم و همین جوری رد میشدم(محل نمیدادم) مدتی گذشت کار با ترجمه گر گوگل رو یاد گرفتم هر متنی رو میخواستم باهش ترجمه میکردم دقتش 100 نیست اما خیلی کار راه اندازه http://www.translate.google.com مدتی هم بود به علت گره های متعددی که تو زندگیم افتاده بود به هر راه و روشی که میشد متوسل میشدم و سعی به گریز از مشکلات داشتم (مدتی هم بود که با یه تعداد آدم عجیب آشنا شده بودم- افرادی که ذهن میخونن و هاله میبینن و...)
خلاصه: رفتم مطالب ایشون رو ترجمه کردم، دیدم اکثر حرف و صحبتش برای امیدواری دادن و به منه میگفت: خوشبختی در انتظارته ، شانس روز به روز بهت نزدیک میشه، پول و عشق و ثروت و ....
به حرفاش علاقه مند شدم
خلاصه تر:
برام پیشگویی کرد، در طی چندین ماه و درست از آب در اومد
اولی: برات میبنم به زودی مبلغ پول500000 در تعداد برگهای زیاد، با خودم گفتم محاله، و من واینطور شانسا، دوسه روز بعد مامانم اومد و 30 تا تراول 500000 داد بهم وگفت برو لب تاب بخر!!
از روحیاتم خیلی با خبر بود، همیشه ازم تعریف وتمجید میکرد میگفت روزگار برعلیه تو شده تو رو طلسم کردن ، من به کودکی تو سفر کردم تو رو اونجا دیدم که در سن 13 سالگی یه نفر نگاه سنگینش تو روگرفته (منظورش این بود که چشمم کردن)، میگم تو این مدت اونقدر از در و دیوار بد شانسی و بدبیاری سرم اومد که به حرفش ایمان آوردم گفتم خوب حتما طلسم شدم
تنها چیزی که باعث شد انچنان به سمتش نرم و زیاد علیه سلام ندونمش، این بود که اکثر اوقات حرفش این بود:
تنها کسی که میتونه کمکت کنه منم (برای من این جمله شرک بود پس خداچی؟)
تو اکثر میلهاشم حرف از غمار میاورد تشویقم میکرد به غمار (بازی شرط بندی) که اینم از نظر من حروم بود
با تموم مشکلاتی که داشتم( وتوبرزخ کامل بودم) خواست خداشد که به سمتش نرفتم، به قول گفتنی کارم از دعا ومعا گذشته بود، دعا برام موثر نبود!(خیلی دعا میکردم اما تاثیرشو نمیدیدم) هرکی میددم ومیشناختم بهش التماس دعا میکردم و...
یه شب مانیتور سیستمم بی علت والکی در حین انجام کار دود کرد و سوخت چند روزی رو الاف شدم تا درستش کردم بعد چند روز رفتم تو میل دیدم نوشته که میدونم تو این چند روز مشکل کامپیوتری داشتی؟!! (یعنی سوختن کار اون بوده؟؟)
از ته دلم یا افکارم خبر داشت چیزایی که شاید خودم خبر نداشتم (میگفت من روانشناسی خیلی ویزه بلدم که کسی نمیدونه) از نظر روانشناسی کمکم کرد چیزایی گفت که بدردم خورد (یه مقدار به خود شناسی رسیدم) البته بگم تمام حرفاش مورد تاییدم نبود ونیست
میگفت طرز تفکرت باعث شده که بلاک بشی(قفل بشی) ، میگفت نیروهای شیطانی اطرافت تو رو محاسره کردن، حرف از مراسم ویزه عرفانی میزد ، کتاب مقدس رو برام تشریح کرد
از ماه اول سال قمری میگفت ، میگفت که پول بفرست تا چنین مراسمی رو برات بگیرم روز اول ماه تا از این اوضاع نجات پیدا کنی
میگفت تو این تاریخ مشخص ساعت 2-3 شب بیدار باش تمام ذهنتو آزاد کن اون موقع از آسمون نیروهای غیبی میاد سراغت!!!! با حرفاش آدمو به یه عالم دیگه میبرد
یه حرفایی که گاهن موبه تنم سیخ میشد
میگفت من نسبت به تو شناختی پیداکردم که با کمک تو میتونم به چاکراهای آسمان سفر کنیم و این از خاصیت علوی بودن تویه وصداقت و شجاعت، وروحی که در تو وجود داره و در کتر کسی چنین ویژگی هایی هست یک در میلیون چنین فردی پیدا نمیشه و...
نمیدونی چقدر رو مخم راه رفت از هر حربه ای که بگی استفاده کرد (بعضی مواقع عجیب وسوسه میشدم)
یه شب تو رخت خواب، خواب بودم و از همه چی خسته، از اجابت دعا تو اون شرایط دیگه دل سرد شده بودم، با خودم گفتم اگه سارا فردر حرفاش راسته باید بفمه من چی میگم ، با تمرکز شروع کردم تو ذهنم باهش لاتین صحبت کردن وکمک خواستن و یه سری جملات دیگه و خوابیدم رو بعد رفتم تو میل ودیدم که هرچی من دیشب بهش گفتم رو فهمیده!!!! برام نوشته بود که چه چیزهایی دیشب ازش درخواست کردم، گفت که خواب بوده و ناگهان با ندای من از خواب بیدار شده منو به شکل خوشه ی باریکی از نور دیده بود که سو سو میزنه و (این متنیه که من با نرم افزار تونستم ترجمه کردم ، بهتر از این نتونستم ازش بفهمم) کمک میخواد، اینجوری اعتمادم بیشتر شد و فهمیدم که واقعا یه چیزایی میدونه و حالیشه، حرفای امیدوار کننده خیلی میزد، احساساتمو درک میکرد
هر از چندگاهی تو شناختش و اعتماد کردن بهش به دوگانگی وتضاد میرسیدم!!!!
یه دفعه اومد گفت دارم میرم حج!! اونجا تو حج یه جای مخصوصی هست (یه شکافی نمیدونم یه جای خاصی) که هر سال فقط برای یه نفر میتونی دعا کنی وهر دعایی بکنی مستجاب میشه، اونجا من برات مراسم خاص عرفانی انجام میدم و..... ( تمام خواسته هاش در قبال ارسال پول بود) پول رو حق از راه دور تشریح میکرد و توافق من به درخواستی که اون برام میفرستاد
میگفت کار من کمک به روح های سرگردانه مثل روح تو که......
میگفت من خودمو وقف مردم و کمک به اونا کردم ، حرفای محبت آمیز میزد ،خودشو هم درد میدونست و
میگفت من زیاد به خارج از مرزهای جغرافیایی سفر میکنم و.......!!
میگفت منو تو عالم خواب دیده، دیده که تو یه باغ هستم یهو به سمت چپ باغ رفتم تو مه گرفتار شدم وبه حرف اون گوش ندادم (میگفت بهم خیلی نزدیک بودی اما انگار صدامو نمیشنیدی!!! این برام خیلی جالب بود)
هر از چند گاهی از علوم ماورا برام مینوشت ومنوترغیب میکرد به یاد گیری این علوم ، میگفت تو استعداد پنهانی تو این زمینه ها داری ، اگه نداشتی من سراغ تو نمیومدم، تو میتونی در آینده نزدیک جایگزین من بشی چون من تصادف کردم در حال ترک دنیا هستم اما دوست دارم بعد من یه نفر به بقیه کمک کنه تو بهترین جایگزین برای من هستی
با احساساتم هم خیلی خیلی کار کرد،
تو هر پاراگراف از میل اسم منو میاورد که متوجه میلش باشم
میلهاش خوندنشم برام خیلی جذاب بود
چند باری سراغ چندین روحانی رفتم تا کمکم کن و هدایتم کنن اما با هر روحانی صحبت کردم جواب مسخره ای دریافت کردم( جسارت نشه به عزیزان روحانیت) یکی میگفت تو این وادی بری احمق میشی خول میشی دیونه میشی کلی فحش بهم داد و علتی نتونست برای حرفاش بیاره(روحانیتی که تو حرم امام رضا میشینن و به مشکلات وسوالات شرعی پاسخ میدن) یکی گفت من اصلا اعتقاد ندارم و تو این وادیا نیستم قبولشن ندارم اونم بی علت رد کرد یکی گفتدچار توهم شدی مثال ملا نصردینی برام زد!! (نتونستن توجیهم کنن وسوالاتم مجهول بود) تا اینکه مستند ظهور رو دیدم و درمورد کابالا یه چیزایی فهمیدم و دوستمون Ara رو زیارت کردیم و....

تو اسفند ماه بود گفت تعطیلات آخر سالت رو میبینم که لب دریا وغروب آفتاب و..... گفتم اوضاع خونه من اینقدر داغونه که عمرا هممون مچ بشیم بریم مسافرت، اما شد و تعطیلات قبل عید رو همه شمال بودیم
خوب تونست اعتمادمو جلب کنه اما خدا مرقبم بود
دیگه چی بگم نزدیک 50-60 تا میل ازش دارم شایدم بیشتر در همین حد فعلا بسنده میکنم ومنتظر نظرات شما بزرگواران هستم
التماس دعا

RE: معرفی یک جادوگر دیگر "sara freder سارا فردر" - وحید110 - ۳۱/فروردین/۹۰ ۳:۰۶

(۳۱/فروردین/۹۰ ۲:۲۲)uzarssein نوشته است:  سلام بر تمامی دوستان عزیز و بویژه دوست عزیز Ara
میخواست یه سری توضیحاتی رو درباره سارا خاونم بدم اما قبلش از همه شما عزیزان که تونستین من رو از این شبه نجات بدین ممنون و سپاس گذارم

تو اسفند ماه بود گفت تعطیلات آخر سالت رو میبینم که لب دریا وغروب آفتاب و..... گفتم اوضاع خونه من اینقدر داغونه که عمرا هممون مچ بشیم بریم مسافرت، اما شد و تعطیلات قبل عید رو همه شمال بودیم
دیگه چی بگم نزدیک 50-60 تا میل ازش دارم شایدم بیشتر در همین حد فعلا بسنده میکنم ومنتظر نظرات شما بزرگواران هستم
التماس دعا

پس لازم شد امارش رو بدم دوستان بگیرند
دوست عزیز اگر دوست داشتی پیام خصوصی بده تا در رفع گرفتاریها به امید خدا یه کتاب بهت معرفی کنم .
لازم نیست به ایشون پول بدی.
اب در کوزه و ما تشنه لبان میگردیم
...............
ایمیل خودش میومد یا اینکه خودت اسم و فامیل براش فرستاده بودی؟
بعید نیست خودش گرفتاری برات درست کرده باشه که الان میخواد باز کنه
...............
گاهی اوقات ممکنه گناهی گره از امور دنیویت باز کنه .اما این به خاطر سنت استدراج هست .باید ریشه گرفتاری رو پیدا کرد .گاهی خداوند اونقدری گرفتاری میده که بری طرفش(درست حسابی )برای شناختش عبادت عمقی.
اصولا گرفتاری چیز خیلی بدی هم نیست اگر درست ازش استفاده کنی فرصت خوبیه برای رها شدن و رسیدن .ببین امام حسین (علیه السلام)چی کشید .نه گناه کار بود.نه جادو شده بود .....
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-2549.html

RE: معرفی یک جادوگر دیگر "sara freder سارا فردر" - uzarssein - ۳۱/فروردین/۹۰ ۳:۱۲

(۳۰/فروردین/۹۰ ۱۰:۰۰)MohammadSadra نوشته است:  خوب Araی عزیز، با این وبلاگ شما، طرف لازم نیست با اجنه در ارتباط باشه تا در مورد شما مطلبی بگه. یه جو روانشناسی بلد باشه میتونه نوع غذای مورد علاقه شما رو هم بگه.

عذر میخوام دوست عزیز منظورتون رو من متوجه نشدم!
ایشون با من در ارتباط بوده و هست، رشته تحصیلیمو میدونست میدونست در طول روز بیشتر به چه کارایی مشغولم و.....( تو صفحات بعدی یه خلاصه تقریبا کاملی رو توضیح دادم لطفا بخونین)
بعد اینا رو چه طور با یه جو روانشناسی میشه تشخیص داد؟ بگین منم توجیه بشم
شاید منظورتون یه جور روانشناسی خاصی بوده؟ آره؟ اگه این منظورتون بوده لطفا جامع تر توضیح بدین
(۳۱/فروردین/۹۰ ۳:۰۶)وحید110 نوشته است:  
(۳۱/فروردین/۹۰ ۲:۲۲)uzarssein نوشته است:  سلام بر تمامی دوستان عزیز و بویژه دوست عزیز Ara

التماس دعا

پس لازم شد امارش رو بدم دوستان بگیرند
دوست عزیز اگر دوست داشتی پیام خصوصی بده تا در رفع گرفتاریها به امید خدا یه کتاب بهت معرفی کنم .
لازم نیست به ایشون پول بدی.
اب در کوزه و ما تشنه لبان میگردیم
...............
ایمیل خودش میومد یا اینکه خودت اسم و فامیل براش فرستاده بودی؟
بعید نیست خودش گرفتاری برات درست کرده باشه که الان میخواد باز کنه
...............
گاهی اوقات ممکنه گناهی گره از امور دنیویت باز کنه .اما این به خاطر سنت استدراج هست .باید ریشه گرفتاری رو پیدا کرد .گاهی خداوند اونقدری گرفتاری میده که بری طرفش(درست حسابی )برای شناختش عبادت عمقی.
اصولا گرفتاری چیز خیلی بدی هم نیست اگر درست ازش استفاده کنی فرصت خوبیه برای رها شدن و رسیدن .ببین امام حسین (علیه السلام)چی کشید .نه گناه کار بود.نه جادو شده بود .....
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-2549.html

ممنونم از لطفتون دوست عزیز (مشکل اصلی من بد بیاری فعلا، اونم در حد زیاد و غیر طبیعی)
تشنه یه جرعه آبم
ایمیل ها خودشون میمود اما یه گزینه داشت که اگر اون رو میزدی ارتباط قطع میشد و دیگه نمدومد من یه بار زده بودم اما 4-5 ماهی قطع بود قبل از سالروز تولدم میل اومد از طرفش تبریک و.......
ازون به بعد تا الان دیگه قطع نکردم به دلیل کنجکاوی وشناخت بیشتر دوسه باری ازم نا امید شد و خداحافظی کرد اما 2 هفته 10 روز با یه سبک جدید میومد و....
یه مدت عجیب رفتم سمت خدا اما......
اگه میل بدی بهتر باهم گفتمان میکنیم اینجا تو دید عموم به نظرم جالب نیست
میل من uzarssein@yahoo.com
(۲۹/فروردین/۹۰ ۲۱:۵۱)westsun نوشته است:  سلام دوست عزیز
دارم درباره اش تحقیق می کنم اگه به چیز جدیدی برخورد کردم انشالله عرض می کنم
فقط توجه داشته باش که برخی از انسان ها قدرت های روحی دارن و این بستگی به شرایط روحی هر شخص و تمرین هاییکه در ان زمینه می کنه داره
هر چقد روح قوی تر باشه قدرت های بیشتری هم بدست میاره و این ربطی به جادوگر بودن نداره

درباره ای شخص من دو احتمال میدم:
1- ارتباط با اجانین
2- روشن بینی و پیشگویی که بخاطر قدرت روحی ایجاد میشه

توضیحات بیشتر بعد از تحقیقات
باهام خواستی در تماس باش
سلام دوست عزیز
احساس میکنم این طرز فکر (حرفای شما)برام آشناست!! یا از سارا شنیدم یا برداشت شده از علم و استنباطیه که بهش رسیدم
قدرت روحی رو چه طور میشه بدست آورد؟ آیا ذاتیه یا اکتسابی؟
این روح قوی در چگونه افرادی میتونه باشه؟ در فرد بد و بی دین هم امکان داره؟ در یه فرد یهودی که اخلاق خوبی داشته باشه و ذاتا انسان خوبی باشه چطور؟ با تشریح و توضیح کامل لطف کنین بگین
اگه امکانش هست دلیل و مدرک ویا مرجعی برای گفتارتون برام بیارین، ممنون

RE: معرفی یک جادوگر دیگر "sara freder سارا فردر" - westsun - ۳۱/فروردین/۹۰ ۱۱:۱۹

سلام دوست عزیز uzarssein
تمام چیزهایی که به من گفتید به نظر من جوابش یک کلمه هست: بله

بزار یه مثال ساده بزنم
اگر شما برید باشگاه بدنسازی بعد از مدتی بدنتون قوی میشه و شما آدم خوبی هستید و برای کمک بدیگران و با ورزش های سالم بدنتون رو قوی کردید یعنی هم اعتقاد درستی داری هم از عمل درستی استفاده کردی
حالا اگه یه خلافکار برای اینکه زورش زیاد بشه و زورگیری کنه بره باشگاه بدنسازی به نظر شما بدنش قوی میشه: جواب بله
با اعتقاد بد اما از روش صحیح بدنشو قوی کرده و اگر بجای باشگاه مثلا با دعوا کردن و کتک زدن و این جور چیزا بدنشو قوی کنه با اعتقاد بد و عمل بد اما باز هم قوی میشه

این مثال جسم بود و دقیقا با ملاک های روحی هم سازگاره یعنی هم انسان هایی که عقیده و هدف پاکی دارن میتونن قدرت روحی پیدا کنن و هم انسان هایی که عقیده و هدف بدی دارن همچنین هم راه صحیح و پاک و شرعی وجود داره و هم راه غیر شرعی و غلط برای قدرتمند شدن
هرچقد روح قوی تر بشه کارهای خارق العاده بیشتری می تونه انجام بده در ابتدا فقط کارهای ذهنی و روحی اما اگه خیلی قوی شد میتونه روی جسمشم تاثیر بزاره
اما یادت باشه در عرفان اسلامی این علوم و قدرت ها تفویضی هستن و بدون تحصیل به انسان اعطا می شن اگه به اینا مشغول شدی در همین حد باقی می مونی ولی اگه هدفت که نزدیکی به خداست بدون توجه به این قدرت ها پیش گرفتی به عالی ترین درجات نایل میشی
یه جمله هم اضافه کنم که : در عرفان اسلامی بخاطر وصل شدن به سر منشا خلقت و علم و قدرت ، قدرتها بین نهایت می شن و قابل مقایسه با جادوی یهودی: کابالا یا اعمال سیک ها و مرتاض ها و.... نیستند
آقا اگه اجازه بدی توضیحات بیشتر رو بعد از تایپ مقاله و منتشر شدنش عرض می کنم
درباره اون روحانی ها هم که گفتید امیدوارم دیدگاهت نسبت به همه روحانی ها عوض نشده باشه چون بین روحانی ها هم یکی با معدل 20 قبول میشه یکی 12 مثل همه شاخه ای علوم و یکی به غیر از درس ها و واحد های مصوب چیزی نمی خونه اما یکی که هوش و استعداد بیشتری داره بیشتر پیگیری ،مطالعه و تحقیق می کنه
موفق باشی
غفاری

RE: معرفی یک جادوگر دیگر "sara freder سارا فردر" - محب الزهرا - ۳۱/فروردین/۹۰ ۱۲:۳۳

(۳۰/فروردین/۹۰ ۲۱:۲۱)مسافر نوشته است:  
(۳۰/فروردین/۹۰ ۱۸:۵۱)محب الزهرا نوشته است:  سلام
سوال؟
حالا که همه دنیا ایران رو تحریم کردند، چرا تو این سایت تحریم نیستیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سوال رو دوباره بخون.
علیک سلام
منظور شما را متوجه نمی شوم. بیشتر توضیح میدهید؟

سلام
منظورم اینه که
زمانی که بخواهی تو سایت http://www.sara-freder.com پست بگذاری یا عضو بشی
ازت مشخصات میخواد
تو قسمت کشور، ایران موجود هست
سوالم، پرسشی نبود، استهام انکاری بود

RE: معرفی یک جادوگر دیگر "sara freder سارا فردر" - Ara - ۳۱/فروردین/۹۰ ۲۳:۲۳

دوستان عزیز با بحث های انجام شده می شه به خوبی نتیجه گرفت که روش کار این خانم استفاده از نیروهای شیطانی کابالا و ترویج عقاید شیطان پرستی هستش. بهرته هوشیار باشیم و اگه موارد مشابهی از این خانم و یا موردهای مشابه دیدم با آرامش روشنگری کنیم تا جبه گیری نشه، از توضیحات دوستان عزیز هم ممنونمHeart

RE: جادوگرهای مدرن - nooromahdi - ۵/اردیبهشت/۹۰ ۱۴:۱۱

عارف غفوری پسری كه هفته گذشته تيتر اول رسانه های تركيه شد
[تصویر: 1295041851_953-11-copy_2.jpg]
ابتکار و خلاقیت در هر زمینه مهم و تاثیر گذار بوده و می تواند برای پیشبرد اهدافی که دنبال رو آن هستیم مفید واقع شود. امروز نیز در نظر داریم کارهای خلاقانه ای از یک دانشجوی ایرانی (ترک زبان) ساکن در کشور ترکیه را به شما نشان دهیم که با حضور در یک برنامه تلویزیونی معروف و انجام کارهای خارق العاده تیتر اول رسانه های ترکیه شد.

عارف غفوری پسری كه هفته گذشته تيتر اول رسانه های تركيه شد
[تصویر: 1295041763_953-21-copy.jpg]
این برنامه هر هفته از یکی از دانشگاههای ترکیه به روی آنتن میرود. این برنامه به تمام کسانی که توانایی انجام کارهای خارق العاده و عجیب را دارد این امکان را داده است که بتوانند خلاقیت های بینظیر خود را به معرض نمایش بگذارند. و درآخر نمایش ۳ داور که از معروفترین مجریان و بازیگران و هنرمندان ترکیه هستند با رای( بله یا نه )به نمایش ارائه شده اظهار رای می کنند . و اگر ۲ رای موافق از ۳ رای را بدست بیاورند به مرحله های بعدی این مسابقات صعود میکنند.

- در برنامه هفته گذشته عارف غفوری پسر ایرانی اهل ارومیه که در شهر آنکارا ترکیه در حال تحصیل می باشد با حضور در این برنامه به نمایش کارهای خارق العاده همچون بزرگترین شعبده باز جهان دیوید کاپرفیلد پرداخت. کلیپ تصویری این نمایش فوق العاده برای دانلود در پایین همین مطلب قرار داده شده است.

- در نمایش اول عارف غفوری با نگاه خود میتواند یک قاشق را بشکند و قاشق دیگری را با ذهن خود به حالت خمیده در بیاورد که موجب شگفتی تمام حاضران در محل برگزاری این برنامه شد. – درنمایش دوم عارف از داوران میخواهد تا از میان جمع حاضر ۴ نفر را انتخاب کنند که به او در ادامه نمایش کمک کنند. عارف از جیب خود تعدادی کارت را بیرون میاورد که روی انها اسامی چهره های معروف نوشته شده است و به یکی از دختران میگوید یکی از کارتها را از لای کارتها بکشد ولی اسم نوشته شده را نگوید و فقط در ذهن خودش مدام اسمی را که نوشته شده است را تکرار کند . و در این هنگام عارف با برداشتن یکی قیچی یکی از کارتها را با مهارت تمام به شکل صاحب اسمی که روی کارت نوشته شده بود درمیاورد – براد پیت – بدون اینکه از اسم انتخاب شده با خبر باشد. در این حین داوران اقرار به شوکه شدن میکنند و رضایت خود را اعلام میکنند که عارف به راحل بعدی صعود کند. – عارف در نمایش سوم یک بسته ورق بازی(پاسور) از روی میز برمیدارد و به داوران میگوید از بین کارتها یکی را نام ببرند . عارف از قبل که به محل برگزاری برنامه بیاید یکی از کارتها را در بین کارتها به صورت برعکس گذاشته بود که همان کارتی بود که داوران خود انتخاب میکنند . در این قسمت هست که مجری اصلی برنامه اقرار میکند در زندگیش هیچ وقت به اندازه الان شوکه نشده بود. – در نمایش چهارم عارف از ۴ نفری که از سوی داوران از میان جمع انتخاب شده بودند میخواهد تا ۴ عدد هرکدام روی یک ورق بنویسند و در اخر اعداد نوشته شده را با هم جمع کنند. عارف یک پاکت سربسته دارد که میگوید قبل از آمدن به برنامه جواب مجموع این چهار عدد را در روی آن نوشته است و با باز شدن پاکت و آشکار شدن عدد نوشته شده در داخل پاکت تمام سالن برگزاری مبهوت این هنرنمایی جوان ایرانی میشوند
[تصویر: 125.jpg]

http://www.guncel-paylasim.com/wp-content/uploads/2011/02/Aref-Ghafouri1.jpg

[تصویر: fenawz99xxk8z5561ey3.jpg]

RE: جادوگرهای مدرن - ONLY66 - ۱۸/اردیبهشت/۹۰ ۳:۰۴

بزرگترین جادو و جادو گری عالم همین عرفای خودمون هستند
که با دم مسیحایی خودشون دل های مرده من و شما رو بیدار میکنند
بزرگترین ورد این عالم که و قتی میگی مو به تنت سیخ میشه ذکر یا علی و یا حسینه
اینا جادو هستن و لی نه اون جادویی که پشت همشون پر از تزویر و ریا هستش
اینا جادو هایی هستند که روحت رو تازه میکنه ، برای رستگاری همین ورد رحمانی که خدا فرمود
قل لا اله الا الله تفلحو