![]() |
|
قتل خانوادگی ناموسی:چه باید کرد؟! - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: سبک زندگی اسلامی-ایرانی (/forum-32.html) +--- بخش: خانواده (/forum-73.html) +--- موضوع: قتل خانوادگی ناموسی:چه باید کرد؟! (/thread-33887.html) |
پاسخ به: قتل خانوادگی ناموسی:چه باید کرد؟! - زینب خانوم - ۱۱/خرداد/۹۳ ۹:۳۲ اگه من از حیای دختر حرف بزنم کجاش اشتباهه؟ الآن کسی از این آقا که دخترش رو کشته دفاع کرد؟؟؟؟ کسی گفت باید هر پدری دخترش رو در صورت شک بکشه؟؟؟؟ داریم بحث میکنیم ببینیم میشه یه کاری کنیم که از اول کار به اینجا نرسه... من قبلاً هم گفتم... به خدا قسم قصد توهین ندارما!!! اما کسی که توی روستاست، با کسی که توی تهرانه، زمین تا آسمون تفاوت عقیده داره... کسی که سواد نداره و کشاورزه و از تهران فقط اونی رو میشناسه که توی تلویزیون دیده چه توقعی دارین از مفهوم "تساوی حقوق زن و مرد" چیزی سر دربیاره... با زنش همون کاری رو میکنه که پدرش با مادرش کرده... اینا اون قانون رو از حفظ نیستن... اینا اسلام موروثی دارن... آقای علمدار! ما که نیومدیم شما رو محروم کنیم از وجود در این پست ها!!! اتفاقاً وجود آقایون میانه رو و عاقل و مجرب بسیار برای بهتر پیش رفتن بحث های خانواده مفیده... اما از قرار معلوم یکم آقایون این تالار، اونم از نوع متاهلشون ناااااز و عشوه شون زیاده. هر چی ما تمنا میکنیم زیاد محل نمیدن... حالا شما بفرمایید... اگه دختر شما بود چی کار میکردین؟ رضوانه جان! یکی از دوستان خانوادگیمون توی آمریکا زندگی میکنه. توی ایالتی که اونا زندگی میکنن، اکثر پدر و مادرای کاتولیک و مذهبی اجازه نمیدن دختراشون دبیرستان هم بره... همین الآن یکی از دوستام هم بهم گفت که اولین بار توی اروپا این بحث جا افتاده و خیلی مادرها هستن که اجازه نمیدن بچه هاشون برن مدرسه و خودشون آموزش میدن به بچه هاشون و بچه ها فقط امتحانات رو میدن... این کار توی ایران من بعید میدونم خیلی عملی بشه... اما توی اتوپیایی که توی ذهن منه، من دوست دارم خودم بهترین دوست دخترم باشم و با کسی دوست نباشه... حالا کو تا اون اتوپیا ساخته بشه... کودک من الآن خودش غذاش رو میخوره. چون من بهش اجازه دادم توی خونه خودمون غذاش رو خودش بخوره و گند زد به همه لباساش و فرش و ... اما این ها چاره داره... میشه لباساش و دست و صورتش رو شست... یه وقتم میبینی چیزی رو میزنه میشکونه که فدای سرش... اما اگه چیزی رو که شکوند، خرد شد و رفت توی دست و پاش، باز هم من باید سکوت کنم و نگاهش کنم؟؟؟ تا زمانی اجازه میدم اشتباه کنه که شرایط جبرانش باشه... اشتباهی که بخواد خودش رو به خاطرش یه عمر سرزنش کنه، من اجازه نمیدم که انجام بده... خواه شما ناراحت بشین و خواه خوشتون بیاد... سعادت بچه ام از همه چیز توی دنیا برام مهمتره... پاسخ به: قتل خانوادگی ناموسی:چه باید کرد؟! - Eve - ۱۱/خرداد/۹۳ ۹:۵۵ خانم اسکای:-) میتونیم راجع به تربیت پسر هم نرف بزنیم که خیلی سخت تر از دختره....من الان اینومیبینم با برادرم....اما این تاپیک به رابطه ی پدر و مادر با دخترشون برمیگرده...و اتفاقا تربیت پدر مادراست نه خود دختر!اونا چطور باشن تا این اتفاقات پیش نیاد.... پاسخ به: قتل خانوادگی ناموسی:چه باید کرد؟! - علمدار133 - ۱۱/خرداد/۹۳ ۱۰:۱۰ من چون دختر ندارم نمیتونم درموردش صریح بگم چون میدونم باید درموقعیتش باشی تا بتونی درکش کنی اما خواهر که دارم و مطمئنا اگه به قصد ازدواج باشه مانعش نمیشم اما کنترلش میکنم نه ادعای روشنفکری دارم نه انگ بی غیرتی پاسخ به: قتل خانوادگی ناموسی:چه باید کرد؟! - زینب خانوم - ۱۱/خرداد/۹۳ ۱۰:۵۴ خوب حالا آقای علمدار! خواهر شما بچه مدرسه ایه یا بالای بیست سال سنشه؟ چون اگر توی اجتماع بزرگتری مثل دانشگاه رفته باشه، مسلماً خودش خیلی چیزها رو میفهمه... اما اگه بچه مدرسه ای بود و اومد گفت من از فلانی خوشم میاد چی کار میکنین؟؟؟ الآن موضوع سر سن نوجوانیه... اونجایی که تقریباً عقل از کار می افته و انسان گلوله احساساته... در ضمن... این کنترل که میگین یعنی دقیقاً چی کار میکنین؟ پاسخ به: قتل خانوادگی ناموسی:چه باید کرد؟! - Eve - ۱۱/خرداد/۹۳ ۱۱:۰۰ خوندن عنوانشنم ادم رو عصبانی میکنه. پاسخ به: قتل خانوادگی ناموسی:چه باید کرد؟! - میرزا احمد - ۱۱/خرداد/۹۳ ۱۱:۰۷ این همه تو سر و کله هم زدین و 7 صفحه رفتین جلو یه نفر درست حسابی نیومد بحث کنه که چرا این بابا دخترش رو کشت. به جای جنگ و دعوا سر اعتقادات و عقاید همدیگه بشینین علت یابی کنید و چرا ها و علامت سوال ها رو حل کنید.!
پاسخ به: قتل خانوادگی ناموسی:چه باید کرد؟! - یاســین - ۱۱/خرداد/۹۳ ۱۱:۳۱ حالا یه چیز بگم روش فکر کنید واسه نسل ماها دوست دختر و دوست پسر داشتن کمی عادی شده،بالاخره ادم اینقدر دیده که قبحش از بین رفته،لذا برامون قابل درک نیست که پدر و مادرا چه حسی بهشون دست میده معادل این اتفاق واسه ما در نقش پدر و مادر میشه این: که دختری بیاد به مادرش در 20 سال اینده بگه مامان من از همکلاسی دخترم خوشم اومده یا برعکس منظورم همجنسگراییه واسه نسل ما این سنگین میاد،اینجا چه برخوردی با فرزندمون خواهیم داشت،من حاظرم بمیرم و یه همچین چیزی رو نبینم. اون پدر که در تقصیرش هیچ شکی نیست یه همچین حسی داشته. لطفا نگید این با اون خیلی فرق میکنه زمان بچه های ما همجنسگرایی خیلی عادی میشه فقط خواستم شبیه سازی کنم واسه کسانی که دوست دارن بیشتر فکر کنن و لطفا دوستان بهم رحم کنید،همون غضبی که الان دارید باهاش علیه برادر یا خواهر شیعه تون بحث میکنید،از جنس همون غضبیه که اون پدر دخترش رو کشت.سعی کنیم کسی پستمون رو خوند حس کنه نور بهش تابیده نه اینکه عصبانی شه و سیاه. ![]() ![]() ![]()
پاسخ به: قتل خانوادگی ناموسی:چه باید کرد؟! - زینب خانوم - ۱۱/خرداد/۹۳ ۱۳:۳۴ اما در مورد قتل کار پسندیده ای نیست... حالا به نظر شما منی که خانواده ای قرطی دارم و دو زار از قرآن و روایات سرم نمیشه بهتر میفهمم یا اون بابایی که توی شورای نگهبان نشسته و از نظر علم فقه و قرآن و روایات در حد بسیار بالایی، یعنی شاید بالاترین های دوران قرار داره؟؟؟ من فکر میکنم همه مون اتفاق نظر داریم که اون فقیه که قانون رو نوشته بهتر میفهمه... اسلام دین تحقیقیه... اگر برای شما مسجل نشده که این حکم حکم اسلامیه، وظیفه دارین خودتون برین و تحقیق کنین... تمامش رو هم باید خودتون تحقیق کنین... یعنی یا باید به مرجع تقلیدتون اعتماد کنین و حکمی که ایشون میده رو بپذیرید و یا خودتون باید برید و تمام آیات قرآن و روایات و احادیث رو بررسی کنین، طوری که بدونین این حدیث رو کی گفته و چه زمانی گفته و ناقل حدیث کیه و بررسی کنین تا این حکم براتون صحت یا اشتباهش قطعی بشه... من هم مطمئنم هر حلالی حلال محبوب خدا نیست... اگر حتی این موضوع از نظر فقهی و شرعی حلال باشه، حلال منفوریه... مثل طلاق... حالا اجازه میدین بحث کنیم ببینیم چی کار کنیم که کار به اینجا ها کشیده نشه؟ پاسخ به: قتل خانوادگی ناموسی:چه باید کرد؟! - Yaser_h2011 - ۱۱/خرداد/۹۳ ۱۴:۰۳ منم چند روزه دیدم که تو فیسبوک این خبرا رو !!! متاسفانه الان حیا و غیرت شده کشک !!! مخالفشن چون یه سری ها اونو افراطی کردن الان نظر همه این شده که این غیرت اونارو محبوس میکنه و محدود !!!! میگن شما باید چشمتون پاک باشه .... هر کامنتی هم که میزارم فقط مخالفا اونجا هستش مخصوصا تو پیج آزادی یواشکی !!! یعنی یه دونه موافق حجاب نمیاد اونجا دلیل قانع کننده بزاره :| پاسخ به: قتل خانوادگی ناموسی:چه باید کرد؟! - Night moans - ۱۱/خرداد/۹۳ ۱۴:۴۳ بسم الله الرحمن الرحیم تقریبا همه ارسالها رو خوندم بعضی قسمتارو فاکتور گرفتم در مورد خود تاپیک فعلا بحث نمی کنم, خانم موزه دارن خوب جلو میبرند هرچند با بعضی موارد جزئی موافق نیستم که شاید بعدا بگم بحثم سر ماده 630 ق.م.ا هست! در ابتدا باید بگم هیچ ارتباطی بین این ماده و پست اول تاپیک وجود نداره نقل قول:هرگاه مرد همسر خود را در حال زنا با مرد اجنبی مشاهده کند و علم به تمکین زن داشته باشد می توان در همان حال آنان را به قتل برساند در صورتی که زن مکره باشد فقط می تواند مرد را به قتل برساند حکم ضرب و جرح در این مورد مانند قتل است این ماده فقط اختصاص به همسر دارد و شامل مادر و خواهر و دختر و... نمیشه بعدشم دقیقا باید در حال ارتکاب زنا اونها رو مشاهده کنه, نه حتی بعد از آن یا موارد احتمال و ... منظور از مشاهده مشاهده ناگهانی هست یعنی اگر شوهره در کمین نشسته بوده و منتظر بوده تا سر بزنگا! مچ بگیره رو شامل نمیشه بعد این مسئله انقد حساسه کاملا باید باتوجه به مدارک و دلایل موجود توسط قاضی بررسی بشه همینطوری و به سادگی ماده ای که خوندید نیس خب فقط منبع فقهیشو یادم نمیاد ولی مثل قضیه بریدن دست سارق کلی شرایط داره البته نه در اون حد, همونطور که خانم موزه بدرستی در مورد بررسی همه ایات و روایات از سوی فقها اشاره کردند. __________________________________ اینجا فقط بخشی از ماجرا آورده شده نمیشه "کاملا" برسی کرد (منظورم بصورت کلیه) برخی دوستان میگن پدره حالت عادی نداشته یا میگن باید بغلشون میکرده در اون شرایط!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() درجه غیرت مردا با خانما کاملا متفاوته برمیگرده به صفاتی که خدا در زن و مرد به ودیعه گذاشته یعنی احساساتی ترین مرد در اون شرایط چنین کاری نمی کنه موفق باشید ![]() حالا بحثو ادامه بدید
|