![]() |
|
نقد و تحلیل انیمیشن گیسو کمند-Tangled - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: افشای صنعت سرگرمی (/forum-25.html) +--- بخش: صنعت سینما و هالیوود (/forum-26.html) +--- موضوع: نقد و تحلیل انیمیشن گیسو کمند-Tangled (/thread-4784.html) |
RE: نقد و تحلیل انیمیشن گیسو کمند-Tangled - مصطفای جبهه ها - ۱۳/تیر/۹۲ ۲۰:۲۴ اینجا یه جایی نیست من فریاد بزنم و جیغ بکشم از دست شماااااااااااااااااااااااااااا ! خدایا ! مدیر منو بن کن و اکانتم رو ببند . از دستتون خسته شدم . هیچی نمییییییییییییییییییییییییگم ! RE: نقد و تحلیل انیمیشن گیسو کمند-Tangled - amir-mahdi - ۱۳/تیر/۹۲ ۲۱:۰۴ نقل قول:اینجا یه جایی نیست من فریاد بزنم و جیغ بکشم از دست شماااااااااااااااااااااااااااا ! تازه شدی مثل من از دست اینها .
پاسخ به: نقد و تحلیل انیمیشن گیسو کمند-Tangled - khorshidkhanom - ۱۳/فروردین/۹۳ ۲۲:۱۲ عـــــآ قـــــآ اصلن شمــــآ درست میگین... هالیوود بد... والت دیزنی بد...اصلـــــاً مرگــــــ بر آمــــریکــــآ.... ![]() ولی قبول کنین کم کاری از خودمونه که بچه ها ی مملکتمون اینطوری آسیب می بینن....
پاسخ به: نقد و تحلیل انیمیشن گیسو کمند-Tangled - melanie2222 - ۱۹/فروردین/۹۳ ۲۳:۵۸ عکس دوباره آپ شد: ]
پاسخ به: نقد و تحلیل انیمیشن گیسو کمند-Tangled - neyestan23 - ۲۰/فروردین/۹۳ ۱:۵۷ به نام الله ![]() من خیلی نگران اینده فرزندم هستم ![]() خدایا خودت حفظش کن |