![]() |
|
معرفی «ناظرین» تالار بیداری اندیشه - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: درباره تالار (/forum-3.html) +--- بخش: قوانین و اطلاعیه ها (/forum-4.html) +--- موضوع: معرفی «ناظرین» تالار بیداری اندیشه (/thread-599.html) |
RE: معرفی «ناظرین» تالار بیداری اندیشه - حسن عزتي - ۲۲/آذر/۹۱ ۱۶:۲۷ به نام خدا عرض سلام و ارادت خدمت تمامي كاربران محترم تالار بيداري انديشه ![]() و تبريك ويژه به دوناظر جديد جناب املشي و در جستجوي سختي و بازگشت ادمايرر عزيز و معاونت محمد عزيز و مديريت جناب النور كه همگي به جا و شايسته اين عزيزان بود. اميد كه در ضل توجهات حضرت ولي عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و با كمك يكديگر در مسير ترويج و تعالي و رشد فرهنگ غني تشيع و مهدويت گام برداريم. امان يا حسين (علیه السلام)
RE: معرفی «ناظرین» تالار بیداری اندیشه - شهیدطیبه واعظی - ۲۲/آذر/۹۱ ۱۸:۳۱ (۲۲/آذر/۹۱ ۱۴:۵۹)Mahdy2021 نوشته است: سلام به نام خدا سلام.تبریک عرض می کنم.ان شاءالله همانطور که در این تالار مذهبی پیشرفت کردید در عمل به مسولیت دینی نیز پیشرفت داشته باشید و رو سفید درگاه الهی باشید. ویه تبریک وتشکر ویژه به برادران در جستجوی سختی و مجید املشی برای همکاری و راهنمایی بنده در این تایپک: گناهکاری که از گناه کردن لذت می برد!(گفتگو محور)دومین موفقیت اجرکم عندالله. RE: معرفی «ناظرین» تالار بیداری اندیشه - Farzaneh - ۲۲/آذر/۹۱ ۲۲:۱۸ (۲۲/آذر/۹۱ ۱۴:۵۹)Mahdy2021 نوشته است: سلام بسم الله باعرض سلام خدمت دوستان گرامی من هم به دوستان تبریک عرض میکنم ان شاء الله در تمام مراحل زندگی موفق باشند. RE: معرفی «ناظرین» تالار بیداری اندیشه - somayeh - ۲۲/آذر/۹۱ ۲۳:۱۳ یا ستار تبریک ،تبریک ،تبریک،ان شاءالله در تمام زندگیتون موفق باشید و خدایی. RE: معرفی «ناظرین» تالار بیداری اندیشه - مجید املشی - ۲۲/آذر/۹۱ ۲۳:۵۸ سلام و عرض ادب خدمت همه ی دوستان ![]() ابتدا از حسن نظر دوستان کمال تشکر رو دارم. و از همه ی دوستانی که با اظهار محبتشون به بنده ،چه در اینجا و چه به صورت پیام خصوصی لطف داشتن هم سپاسگزارم. امیدوارم هممون در راستای اهداف مقدس این تالار بتونیم قدم کوچکی برداریم. انشاالله RE: معرفی «ناظرین» تالار بیداری اندیشه - علمدار133 - ۲۳/آذر/۹۱ ۱:۳۳ سلام واقعا خبر مسرت بخشی بود وبی شک این دوستان لایق این وظیفه بودن امیدوارم درتمام مراحل زندگیتون هم موفق باشین وپله های ترقی رو طی کنین موفق باشید
RE: معرفی «ناظرین» تالار بیداری اندیشه - saloomeh - ۲۳/آذر/۹۱ ۱۰:۴۰ (۲۲/آذر/۹۱ ۱۴:۵۹)Mahdy2021 نوشته است: معاونت جدید تالار تبریک برای همسنگرانم و امید و آرزوی اینکه همچنان در این عرصه فعال بمانید. در پناه توجهات مولا و صاحبمان حضرت ولیعصر ( عج) ، بر قرار و پایدار ان شاءالله. RE: معرفی «ناظرین» تالار بیداری اندیشه - hesam110 - ۲۳/آذر/۹۱ ۱۲:۲۲ با سلام و احترام و عرض ادب حقیر هم برای این دوستان عزیز توفیق خدمت را از خداوند متعال خواستارم و ان شاء الله الرحیم همه شون تحت عنایات ویژه حضرت صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) باشند. یا علی التماس2آ RE: معرفی «ناظرین» تالار بیداری اندیشه - ضحی - ۲۴/آذر/۹۱ ۰:۴۹ بسم الله الرحمن الرحیم سلام تبریک می گم. (یه جمله کلیشه ای) امیدوارم در تمامی مراحل زندگی اعم از دنیوی و اخروی موفق باشید. امیدوارم پیش مولا رو سفید باشید. می گم به دوستانی اطلاع بدیم برای جمع کردن تشکر هم که شده اینجا پست بزنن ![]() ![]() در کل تبریک که رنگی تر شدید. در پناه حق موفق باشید یا علی (علیه السلام) مدد RE: معرفی «ناظرین» تالار بیداری اندیشه - S!lenced - ۲۵/آذر/۹۱ ۱۵:۵۷ ان شاء الله موفق باشید و خدایی . . . فقط همین رو میتونم بگم |