تالار گفتگوی بیداری اندیشه
آخرین اخبار از امام موسی صــــدر - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: اخبار و سایر موضوعات (/forum-46.html)
+--- بخش: اخبار جهان اسلام (/forum-16.html)
+--- موضوع: آخرین اخبار از امام موسی صــــدر (/thread-6624.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7

خاندان صدر عراق - جانثار مهدی - ۱۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۳:۲۵

---«(بسم الله الرّحمن الرّحيم و به ذکر الحجة بن الحسن العسکری)»---
(عزیزان من در سایت دیگری این مقالرو نوشتم،بعضی ها اعتراض کردند به من در مورد نظر و موضع آیت الله سیستانی،ببینید آنچه من به آن ها گفتم به شما هم می گویم،ما اصولاً در هیچ مقاله ای نظر شخصی خود رو وارد نمی کنیم.این نظرات مردم عراق بوده است.با تشکّر)
أخیراً از کربلای معلی برگشتم،
در اونجا تصاویر روحانیونی با امّامه ی مشکی (نشانه ی سیّد بودن) رو مشاهده کردم.
چون در دوران دبیرستان در رشته ی ادبیات و علوم انسانی در تحصیل کرده بودم و از بچگی با پدربزرگم هم که مسلّط به زبان عربی بود ،تمریناتی داشتم،آشنا ای ای بیشتر بدست آورده بودم و از عربی سر در می آوردم.
لذا از مأمور امنیّتی اتوبوس پرسیدم:
این سید کیست که اینقدر تصاویر او را نصب کرده اید؟
[تصویر: 56492233506315052389.jpg]

-«امام محّمد باقر صدر»،از علمای عراق...(سکوت می کند و آهی می کشد و ادامه می دهد)
ترور شده به دست صدام(لعنت الله علیه).

-چرا؟ بیشتر برایم از او بگوئید

-او به همراه خواهرش آمنه صدر در سی و پنج ساله پیش شهید شدند.صدام آنها را شهید کرد،به دلیل اینکه از فعالان امام مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بودند.

[تصویر: 70504786254821756360.jpg]
برادر او محّمد صادق صدر(رحمة الله علیه) هم شهید شدند.
[تصویر: 24943055521250643695.bmp]
در مسجد کوفه بود که در حال خروج ،او را کشتند .
[تصویر: 01811399601509597037.jpg]
جنازه اش را پسرش مقتدی صدر روی دستانش گرفته بود و نمی دانست چه کند،باز هم این خاندان شهید داده بودند.
[تصویر: 86567879944971800204.jpg]

- آیا امام موسی صدر هم به این خاندان تعلّق دارد؟

-نه او اهل لبنان است ولی این ها اهل عراق هستند.

در اینجا ابراز تأسف کردم و به این مکالمه پایان دادم.

در شهر ها پس از زیارت و دعا کردن برای فرج و تمامی مهدی دوستان،به اعلامیّه ها نگاه می کردم.
ظاهراً این پایان کار خاندان صدر نبوده.تحقیقاتم را در آنجا و اینجا ادامه دادم.
مقتدی در هنگام حضور نیروها ی متجاوزگرانه ی آمریکا بسیار جهادگرانه ایستاده بود.او بسیار بسیار باعث ناآرامی خیال فرمانده هان آمریکا ای شده بود.
با حظور نیروهای انگلیسی و دیگر کشور های متجاوز گر،او(مقتدی) از آیة الله سیستانی(از مراجع معتبر دینی در نجف اشراف)
[تصویر: 00908045351890726802.jpg]
تقاضای پشتیبانی نظامی با دادن حکم جهاد را میکند
اما
آیت الله سیستانی خودداری کرده و دستور صبر می دهند...مقتدی اصرار میکند و اعلام میکند که ما با اتحاد توانایی مقابله را داریم و میتوانیم اکنون از شر آنها خلاص شویم،اما موضع ایشان(آقای سیستانی) تغییری نکرده بود.
مقتدی محاسره می شود و پناهنده به آیت الله سیستانی مشود.
پس از مدتی به ایران می آید و در قم شروع به ادامه ی تحصیلات می کند.اکنون نیز در قم هستند.
مقتدی موفق شده بود به تشکیل «جیش المهدی» (سپاه مهدی) .شاید دلیل حضور او در ایران و ادامه ی تحصیلات او این است که مرجع تقلید شوند تا بتوانند به تنها ای توانا ای به حرکت درآوردن و قیام مسلمین و مؤمنین را بدست آورد.

در این میان،نظرات مردم عراق چند گونه اند:
برخی در پی ایجاد اتحاد مجدد می باشند تا در مقابل حملات آینده ی متجاوزان،بتوانند ایستادگی کنند.دولت آنجا هم این مؤضع را گرفته و از آن حمایت می کند.
برخی از آیت الله سیستانی نا راحت اند و دلیل این همه تجاوز به مال و جان و ناموس را ایشان می دانند و به او می گویند حتی بی غیرت!آن ها می گویند که مقتدی شرایط را داشت تا پیروز گردد.
بعضی هم می گویند کار آقای سیستانی صحیح بوده است،پیروزی در آن جا باعث حضور نیرو های دیگر کشور ها می شود.
بعضی ها هم با نشان دادن تصاویر این خاندان و اهل بیت(علیه السلام) و اعلام احادیثی که بیشتر شرایط دین(غربت) و آخرالزمان و ...دارند ،تلاش می کنند قدرت های جدیدی احیا کنند تا بتوانند به تحرکاتی دست زنند.
(الله اعلم)
مردم انقلابی عراق هم حتی بعضی از رانندگان و نیروهای امنیتی اتوبوس ها،مغازه داران و زوّار عراقی مزار های معصومین (علیه السلام)، منتظرند که آمریکا به ایران حمله کند تا امام خامنه ای (حفظه الله)دستور جهاد دهند و آن ها هم با قیام،هم جهاد کنند و هم انتقام بگیرند.

به راستی که در جامعه ی عراقی،مردمی افسرده و غم دار دیده می شود.به کوچک ترین دلخوری ای واکنش نشان می دهند و این نشان می دهد آن ها آسیب روانی دیده اند.جمع کثیری از آن ها به سیگار و قلیان رو آورده اند.
به امید ظهور فرماده ی اصلی جهان.
«جانثار مهدی»

RE: آخرین اخبار از امام موسی صــــدر - sarallah - ۱۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۰۶

(۱۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۰:۰۰)only_y2d نوشته است:  تهران امروز نوشت:

فیروزان، داماد امام موسی صدر گفت: آخرین نتیجه‌ای که از وضعیت امام موسی صدر به‌دست آورده‌ایم زنده بودن و اسارت وی به‌دست قبایل هوادار قذافی در لیبی است.

پيش‌تر برخي منابع خبري به نقل از مقامات ليبيايي مدعي شده‌بودند كه امام موسي صدر به شهادت رسيده است.

منبع : تابناک

من الله توفیق

فیروزان داماد امام موسی صدر گفت: در آخرین سفر من به لیبی، دادستان و وزیر کشور لیبی به من گفتند مناطق زیادی وجود دارد که در اختیار ما نیست و در کنترل هوادارن قذافی است و امکان جنگیدن با آنها هم وجود ندارد و لذا احتمال می‌دهیم که ایشان در اختیار قبایل این منطقه باشد.
فیروزان داماد امام موسی صدر گفت: آخرین نتیجه‌ای که از وضعیت امام موسی صدر به دست آورده‌ایم زنده بودن و اسارت وی به دست قبایل هوادار قذافی در لیبی است.
به گزارش مهر، مهدی فیروزان مدیرعامل موسسه شهر کتاب و داماد امام موسی صدر همزمان با انتشار کتاب «صدر دین» یادنامه پدر امام موسی صدر در غرفه این موسسه در نمایشگاه کتاب حاضر شد و توضیحاتی درباه آخرین وضعیت جستجو برای یافتن وی ارائه کرد.
وی در این مراسم با اشاره به اینکه ربایش امام موسی صدر توسط قذافی یک طراحی و معادله سیاسی بوده است گفت: قذافی به هیچ وجه از این معادله سیاسی ناراضی نبوده و این در تمامی اظهارنظرهای وی درباره امام موسی صدر مشهود است.
وی افزود: قطعا حضور امام خمینی(رحمة الله علیه) در ایران و بازویی مانند سید محمد باقر صدر در عراق و امام موسی صدر در لبنان با توجه به شناخت امام موسی صدر از دیپلماسی و روابط بین الملل، تاثیر زیادی بر منطقه و جهان داشته است و نمی‌توان به سادگی از کنار آن گذشت.
فیروزان افزود: ما هر روز یک اثر تازه از فعالیت‌های وی در مناطق مختلف می‌بینیم که در حال کشف است. در کشورهای آفریقایی تا دلتان بخواهد ما نهادها و مدارسی کشف کرده‌ایم که امام موسی صدر تاسیس کرده‌اند.
وی افزود: جنگ اعراب و اسرائیل برای نسل من و نسل امام موسی صدر یک مساله حیاتی بود. معتقد بودیم که شاه اخبار پیروزی اعراب را سانسور می‌کند و به اطلاع ما نمی‌رساند. من یادم هست کانال سوئز مانند اولین خاکریز مصر و صهیونیست‌ها بود. ما عکسی پیدا کردیم از امام موسی صدر در این کانال در سنگر سربازان مصری که بر روی آن نوشته شده بود روحیه سربازان تا اندازه‌ای ضعیف شده بود که من شش ماه یا شش روز با آنها در آن کانال زندگی کردم و به آنها روحیه دادم.
فیروزان ادامه داد: ما سه احتمال درباره سرنوشت وی داشته‌ایم. نخست احتمال شهادت در روزهای نخست ربایش، احتمال زنده بودن و احتمال مرگ طبیعی او. بعد از سقوط دولت قذافی و ارتباط ما با مسئولان دولت انتقالی فرضیه اول به شدت رد شد لذا تنها دو احتمال باقی مانده است که به راحتی نمی‌شود از کنار آن گذشت.
داماد امام موسی صدر تصریح کرد: ما همه سرنخ‌هایی که از حیات وی تا به امروز پیدا بود، کشف و با افراد مرتبط با آن صحبت کردیم. در آخرین اقدام تا به امروز با کمک دولت لیبی با سه زندانبان در سه دوره تاریخی زندگی امام موسی صدر صحبت کردیم که آخرینشان زندانبانی بوده که در سال ۲۰۰۰ وی را دیده است.
فیروزان افزود: با توجه به اینکه خانواده ایشان به طور طبیعی عمر زیادی هم داشته‌اند. مثلا مادرشان ۱۰۴ سال عمر کرده است و برادر بزرگتر ایشان هم هنوز زنده است نمی‌شود احتمال حیات را جدی نگرفت.
وی ادامه داد: ما از نظر کارشناسی تک تک اخبار را ارزیابی کرده‌ایم و به سرنخ های تازه‌ای رسیده‌ایم که باید بررسی شود. در آخرین سفر من به لیبی، دادستان و وزیر کشور لیبی به من گفتند مناطق زیادی وجود دارد که در اختیار ما نیست و در کنترل هوادارن قذافی است و امکان جنگیدن با آنها هم وجود ندارد و لذا احتمال می‌دهیم که ایشان در اختیار قبایل این منطقه باشد. البته این احتمال است. نه قطعی است و نه یقینی در آن وجود دارد. البته ما از کنار هیچ خبری عبور نمی‌کنیم.
فیرزوان همچنین در پاسخ به سوالی درباره علت حاضر نشدن پسر امام موسی صدر در ایران نیز گفت: او به قدری مسائل مکتوب دارد، آنقدر باید بخواند و بنویسد و ماجرای سرنوشت پدر را پیگیری کند که تقریبا زندگی عادی خودش را هم کنار گذاشته است چه برسد به اینکه بخواهد به ایران سفر کند. ما ولی دائما به نزد ایشان می‌رویم. گاهی دیدم که وی سه شب نخوابیده و مشغول مطالعه و ارائه نظریات خود به وکلا و کارشناسان است و لذا فرصتی برای این موضوع وجود ندارد.

RE: خاندان صدر عراق - tezhosh - ۱۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۸:۳۸

خدا را شکر این عالم بزرگوار حضور داشتن وگر نه معلوم نبود چند جوان شیعه در این راه به شهادت میرسیدند و هیچ نتیجه ای حاصل نمیشد

RE: آخرین اخبار از امام موسی صــــدر - revenger - ۷/شهریور/۹۱ ۱۲:۳۳

ما مطمئنيم كه امام زنده هستند

به گزارش مشرق، عدنان منصور در حاشيه نشست وزيران امور خارجه كشورهاي عضو جنبش غيرمتعهدها در گفت‌وگو با ايسنا، درباره آخرين اخبار مرتبط با امام موسي صدر و همراهانش تصريح كرد: ما اين مسئله را پيگيري مي‌كنيم و هر كاري كه لازم باشد انجام مي‌دهيم.

وي ادامه داد: ما مطمئن هستيم كه به زودي به نتايج رضايت‌بخشي خواهيم رسيد.

عدنان منصور در پاسخ به اين سوال كه آيا امام صدر و همرانش زنده هستند گفت: ما مطمئنيم كه امام و همراهانش زنده هستند و به زودي آزاد خواهند شد.

سنسوسی:امام موسی صدر را کشتیم و جای دفن هم میدانم! - AMINI - ۱۸/شهریور/۹۱ ۱۷:۴۴

روزنامه لبنانی 'الدیار' در شماره امروز شنبه خود نوشت: 'عبدالله سنوسی' كه توسط مقامات موریتانی دستگیر و به مسئولان لیبیایی تحویل شده، اعتراف كرده كه چه افرادی امام صدر و دو همراهش را به شهادت رسانده و هم اكنون مكان دفن آنان در كجاست.

پیش از این 'نبیه بری' رییس جنبش 'امل' لبنان و رییس مجلس این كشور اعلام كرده بود كه به زودی در باره این پرونده اخبار مهمی منتشر خواهد شد.

پیش از این مقامات عالیرتبه لیبیایی به بری وعده داده بودند كه وی را در جریان سخنان سنوسی كه در زمان ربایش امام صدر، معاون اطلاعات قذافی بوده، بگذارند.

به نوشته الدیار، زوایای مختلف مساله ربایش امام صدر پس از اعترافات سنوسی در حال روشن شدن است و مشخص شده كه وی گذرنامه های وی و دو همراهش را نیز در اختیار دارد.

این روزنامه همچنین با اشاره به سیل علاقمندان به امام صدر در میان طوایف مختلف جامعه لبنان، بویژه شیعیان این كشور نوشت: مشخص نیست كه اعلام مشروح دقیق این موضوع چه واكنش هایی در میان مردم در پی خواهد داشت و این امكان وجود دارد كه كنترل وضعیت مناطق مختلف لبنان بویژه مناطق 'بقاع' و 'ضاحیه جنوبی' بیروت دشوار باشد.

"عبدالله السنوسی " رئیس سازمان جاسوسی حکومت سابق لیبی در کنار معمر قذافی رهبر وقت این کشور
[تصویر: 16928_297.jpg]
پیش از این، 'عدنان منصور' روز پنج شنبه در مصاحبه با رسانه ها در باره سفر اخیرش به موریتانی با هدف روشن شدن سرنوشت امام موسی صدر و دو همراهش گفته بود كه در این سفر حس همكاری كامل دولت موریتانی را در باره روشن شدن این مسئله به خوبی لمس كردیم.

وی اضافه كرد: من چهار ساعت و نیم با سنوسی رییس سابق سازمان اطلاعات لیبی دیدار كردم ولی از فاش كردن اطلاعات در این زمینه به منظور دستیابی به نتایج كامل طی جریان تحقیقات خودداری می كنم.

امام موسی صدر رییس مجلس اعلای شیعیان لبنان درسال 1978میلادی در سفرش به لیبی همراه با شیخ 'محمد یعقوب' و 'عباس بدرالدین' ( خبرنگار) توسط دولت لیبی ربوده شد و با وجود تلاش های دولت لبنان در شناسایی سرنوشت امام موسی صدر و همراهانش، تاكنون هیچ خبر كاملا قطعی از سرنوشت آنها به دست نیامده است، اما باید منتظر ماند طی روزهای آینده و در پی اعترافات سنوسی نتیجه گفت و گوها چه خواهد بود.

منبع:YJC

و اما فرزند امام موسی صدر اینچنین گفتند:

فرزند امام موسی صدر تاکید کرد که اخبار منتشر شده درباره اعترافات عبدالله السنوسی، رییس پیشین سازمان اطلاعات لیبی کذب است و تنها منبع موثق در بیان اخبار مربوط به امام موسی صدر هیات مشترک لبنانی ـ لیبیایی است. آن‌ها باید به تحقیقات خود در این‌باره ادامه دهند و مسوولیت اصلی پیگیری این پرونده با آن‌هاست.حورا صدر، تاکید کرد: اخباری که به نقل از السنوسی درباره سرنوشت امام موسی صدر منتشر شده کذب است و حتی تناقض‌هایی دارد، از جمله این که گفته شده پاسپورت‌های امام موسی صدر و دو همراه وی در اختیار السنوسی بوده است در حالی که این پاسپورت‌ها 10 روز بعد از ربوده شدن امام موسی صدر کشف شد و هم‌اکنون در پرونده مربوط به آنان و در اختیار دادگاه لبنان است و قابل قبول نیست که چنین فردی در این موقعیت این پاسپورت‌ها را به همراه داشته باشد.او با بیان این که پیش از این نیز اخباری از این دست بسیار منتشر شده که بلافاصله پس از انتشار تکذیب شده است، اظهار کرد: منتظریم که این خبر نیز مانند اخباردیگری که با منابع مشکوک و غیرموثق منتشر شده بود تکذیب شود، منبع این خبر مشخص نیست متاسفانه برخی رسانه‌ها به دلیل این که می‌خواهند اولین خبر را در مورد امام موسی صدر منتشر کنند دست به انتشار اخباری با منابع غیرقابل اعتماد می‌زنند.صدر اضافه کرد: هنوز هیچ خبری در مورد محتوای دیدار وزیر خارجه لبنان با السنوسی در موریتانی منتشر نشده است.او یادآور شد: این پرونده با توجه به حساسیتی که دارد نیاز به اطلاعات موثقی دارد. اخبار منتشر شده به نقل از این مقام پیشین لیبیایی قابل اعتماد نیست. هیات مشترک لبنانی ـ لیبیایی مسوولیت اصلی پیگیری این مساله را دارد و منتظر اعلام خبر آزادی امام موسی صدر از سوی این کمیته هستیم.

قضیه امام موسی صدر پس از سالها مشخص شد - عاشورايي - ۱۱/مهر/۹۱ ۱۳:۱۳

اعتراف السنوسی درباره امام موسی صدر

روزنامه الدیار نوشت: 'عبدالله سنوسی' مدیر پیشین دستگاه اطلاعاتی لیبی كه به جعبه اسرار قذافی مشهور است، به قتل 'امام موسی صدر' توسط دیكتاتور پیشین لیبی اعتراف كرده است.
مدیر پیشین اطلاعات لیبی به قتل امام موسی صدر توسط قذافی اعتراف كرد

به گزارش ایرنا از بیروت، الدیار در شماره امروز سه شنبه خود نوشت: سنوسی در اعترافات خود گفته كه دو همراه امام صدر نیز به شهادت رسیده اند و حتی اطلاعاتی در رابطه با مكان دفن آنها نیز در اختیار بازجویان قرار داده است.

بر اساس این اعترافات، مشخص شده كه 'معمر قذافی' دیكتاتور سابق لیبی به شخصی به نام 'ابو نضال' فرمان داده كه امام صدر و دو همراهش را به شهادت برساند؛ سپس عناصر اطلاعات لیبی، گذرنامه های هر سه شخص را به ایتالیا منتقل می كنند تا وانمود كنند كه آنها به این كشور سفر كرده اند.

بنابر گفته سنوسی، قذافی به هیچ وجه با امام صدر دیداری نداشته و وی و همراهانش در بدو ورود به فرودگاه طرابلس دستگیر شده و تنها 24 ساعت پس از دستگیری، دیگر كسی آنها را ندیده است.

به نوشته این روزنامه، یك گروه لبنانی كه این پرونده را با مقامات لیبیایی پیگیری می كند، بر سر قبر امام صدر و همراهانش رفته و حتی عملیات نبش قبر را نیز انجام داده اند.

الدیار می نویسد كه از اجساد نمونه برداری شده و در آزمایش 'دی ان ای' كه در آلمان صورت پذیرفته مشخص شده كه این اجساد متعلق به امام صدر و همراهانش است.

این روزنامه همچنین با اشاره به سكوت شدید در رابطه با این پرونده از سوی مقامات لبنان، ادامه داد: سوال اینجاست كه در زمان اعلام رسمی خبر شهادت امام صدر و در مراسم انتقال پیكر وی از لیبی به فرودگاه بیروت، چه اتفاقاتی در خیابان های منتهی به فرودگاه و ضاحیه جنوبی این شهر خواهد افتاد، چراكه پیش بینی می شود نزدیك به یك میلیون شیعه برای تشییع پیكر وی به خیابان ها بیایند.

مساله مهم تر هم این است كه چه مكانی برای دفن پیكر امام صدر در نظر گرفته خواهد شد و آیا مانند 'رفیق حریری' نخست وزیر اسبق لبنان در بیروت دفن شده و یا اینكه به جنوب لبنان منتقل می شود.