![]() |
|
سوالات کلی درباره فیلم ظهور - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: گروه بیداری اندیشه (/forum-6.html) +--- بخش: مستند ظهور (The Arrivals) (/forum-31.html) +--- موضوع: سوالات کلی درباره فیلم ظهور (/thread-69.html) |
RE: سوالات کلی درباره فیلم ظهور - aramino - ۲۲/بهمن/۸۹ ۲۳:۵۵ (۲۲/بهمن/۸۹ ۲۳:۲۴)بیداری اندیشه نوشته است: این فیلم ساخته برادران اهل تسننی بوده که حین تحقیقات خودشون، متوجه حقایقی از مذهب تشیع شدن. مطمئن هستید سنی هستن؟ آخه اسم 12 امام توی فیلم نام برده میشه! اگه به امامان اعتقاد دارن سنی محسوب نمیشن. ممنون میشم اگه بیوگرافی سازندگان ظهور رو دارید بذارید بقیه هم استفاده کنند. RE: سوالات کلی درباره فیلم ظهور - بیداری اندیشه - ۲۳/بهمن/۸۹ ۲۲:۱۵ دوست عزیز اصراری نیست که سنی بودن یا شیعه. اعتقاد به دل هست نه به چیزی که از بیرون کسی رو صدا می زنن. من یکبار توی یه تاپیک فروم سایت اصلیشون دیدم که ارکنار می گفت شیعه نیست (سنیه) و نوریگا هم نه شیعه هست و نه سنی. اینکه گفتم حقایقی رو حین تحقیقاتشون فهمیدن همین قضیه شهادت ائمه هست. حالا اینکه بعد از مستند ظهور که خود نوریگا خودش رو بازنشسته کرده تا چه حد به اعتقادات تشیع گرایش پیدا کرده باشه خدا می دونه. RE: سوالاتی در مورد مستند ظهور - Tolou - ۲۴/بهمن/۸۹ ۱:۱۷ دوستان در مورد اینکه در مستند ، زمان ظهور را تعیین می کنه، چه نظری دارن؟ به نظرتون درسته؟ اونجا که میگه" رسول خدا ص از انتشار دجال در تمام طول عمرشان خبر دادند.وقتی که دجال در جهان انتشار پیدا کند به مدت چهل روز روی زمین زندگی خواهد کرد. یک روز مساوی یک سال. یک روز مساوی یک ساعت. یک روز مساوی یک هفته و بقیه روزهایش مانند روزهای انسان است." این حدیثه؟ کجا میشه پیداش کرد؟؟؟ RE: سوالاتی در مورد مستند ظهور - s.ilia - ۲۴/بهمن/۸۹ ۲۲:۵۰ (۲۴/بهمن/۸۹ ۱:۱۷)neda نوشته است: دوستان در مورد اینکه در مستند ، زمان ظهور را تعیین می کنه، چه نظری دارن؟ به نظرتون درسته؟کاملا نادرسته اگه زمان رو تعیین کرده باشه . کدوم قسمته؟ در حدیثی از امام صادق (علیه السلام) پرسیده شده در مورد کسانی که زمان ظهور رو تعیین میکنن . حضرت 3 بار فرمودند : کذب الوقاتون تعیین کنندگان وقت دروغگویند فقط و فقط خدا از زمان ظهور حضرت با خبر است حتی خود امام نیز از زمان ظهورشون بی خبرند سوال دومتون رو نمیدونم منم تازه شنیدم احتمالا صحیح بخاریه ولی دقیق نمیدونم RE: سوالاتی در مورد مستند ظهور - Tolou - ۲۵/بهمن/۸۹ ۰:۰۸ قسمتشو نمیدونم. فکر کنم اونجاست که میگه وارد دوره ای شدیم که اسرائیل داره حکومت میکنه و بحث پول الکترونیکی و... را میکنه.یه محدوده سالی رو هم میگه. دوستانی که یادشونه لطفا راهنمایی کنن. من خودم قبول نداشتم اما دو سه بار احساس کردم دوستان توی تالار جوری صحبت می کنن که زمان ظهور حدودا دو سه سال دیگه است...... RE: سوالاتی در مورد مستند ظهور - سیماباروتیان - ۲۵/بهمن/۸۹ ۰:۱۱ (۲۴/بهمن/۸۹ ۲۲:۵۰)s.ilia نوشته است:من فکر میکنم این که شما میگید پیشبینی ظهور دجال است نه امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)(۲۴/بهمن/۸۹ ۱:۱۷)neda نوشته است: دوستان در مورد اینکه در مستند ، زمان ظهور را تعیین می کنه، چه نظری دارن؟ به نظرتون درسته؟کاملا نادرسته اگه زمان رو تعیین کرده باشه . کدوم قسمته؟ و یک سوال مگه اهل سنت امام زمان رو قبول دارند تا ما باهاشون متحد بشیم؟ RE: سوالاتی در مورد مستند ظهور - Tolou - ۲۵/بهمن/۸۹ ۱:۵۹ من فکر میکنم این که شما میگید پیشبینی ظهور دجال است نه امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) خب همه میدونن ظهور دجال از علائم قطعی ظهوره. توی مستند هم در این مورد گفته. پس ظهور دجال به معنای نزدیک شدن به ظهور میتونه باشه؟؟؟ و یک سوال مگه اهل سنت امام زمان رو قبول دارند تا ما باهاشون متحد بشیم؟ اول اینکه بعضی هاشون امام زمان عج را قبول دارن اما میگن هنوز به دنیا نیومدن دوم اینکه به نظر من منظور از اتحاد این نیست که تمام عقایدشونو قبول کنید. یه طورایی تحملشون کنید. من کم کم دارم به این نتیجه میرسم که شیعه ها هم وقتی می خوان شیعه را مجاب کنن بازم با هم مشکل دارن. سنی بودنش که دیگه بدتر. . . بنابراین بحث کردن این موضوع توی این تالار بیهوده است. یه کم انعطاف می خواد که اکثرا اعتقاد دارن که اگه این انعطاف را داشته باشن دیگه شیعه نیستن؟؟؟؟ پس بهتره توی این تالار به دنبال موضوعات دیگه ای باشید RE: سوالات کلی درباره فیلم ظهور - سرود پیروزی - ۲۶/بهمن/۸۹ ۱۵:۴۳ سلام من ابهام توی یکی از قسمتهای مستند ظهور میبینم: من نمی تونم رابطه بین بازی اساسینز کرید و دیالوگهای مستند با ظهور منجی رو بفهمم. این بخش از قسمت 39 مستند یعنی دقایق 7:19 تا 8:30 چه مفهومی داره؟ یعنی چی که نقش اول این بازی به عنوان حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نشون داده میشه؟ این بخش مستند کلا تکه ای از یک دمو در همین بازیست یا اینکه بخش هایی از گیم پلی بازی با یک فیلم دیگه میکس شده؟ با تشکر RE: سوالات کلی درباره فیلم ظهور - زاهده - ۲۶/بهمن/۸۹ ۱۵:۴۵ من فكر ميكنم كه ايراداتي به سريال وارده اما نه همه ي اون چيزايي كه اقاي حسيني گفتن. مثلا حضور جن و شيطان وجادو كه تو خيلي مسايل ديگه هم دخيلند چيزهاي معمولي تر مثل احضار ارواح يا رمال ها كه بعضا واقعا با جن در ارتباطند و اين نه مال امروز بلكه از گذشته هاي خيلي دور بوده پس ميتونيم بگيم ماسون ها هم با شياطين در ارتباطند اما اين دليلي بر ترس ما نميشه چون اولا ما خداي شياطين رو بالاي سرمون داريم و هم امامي كه از همه اونها با عظمت تره. بعدش هم به نظر من اتفاقا سريال به جنبش بيشتر ادمو ترغيب ميكنه تا اينكه منتظر باشيم و ساكن. خود من بعد از ديدن سريال به اين نتيجه رسيدم كه چقدر در مورد امامم كم ميدونم و چقدر بايد تلاش كنم تا هم حضرت رو بيشتر بشناسم وهم اينكه بيشتر براي امدن ان يار در پرده اماده بشم RE: سوالات کلی درباره فیلم ظهور - پارسه - ۲۶/بهمن/۸۹ ۲۱:۳۲ بسم الله الرحمن الرحيم سلام دوستان ، اين اولين چيزيهكه اينجا مينويسم ولي با حال و هواي اين انجمن كاملا آشنا هستم. يك پيشنهاد دارم اونم اين كه سريال ظهور رو قسمت به قسمت تحليل كنيم و ابهامات يا سوالات رو بيان كنيم. من خودم سوالات زيادي در ذهن دارم ... يك نكته : در جلد سيزدهم كتاب بحار الانوار براي ظهور مهدي (عجل الله تعالی فرجه الشریف) چهار علامت اصلي بيان شده كه عبارتند از : 1- ظهور دابه الارض 2-خروج دجال 3-فرود آمدن عيسي بن مريم در بيت المقدس 4-طلوع آفتاب از مغرب به نظرتون اينها تو سريال بودند ؟ مخصوصا چهارمي... فقط خواهشا بد تعبير نكنيد ! قصدم افزايش اطلاعاته چون... دانش قدرت است ! |