![]() |
|
دانلود مستند اغوا ( مجموعه ) - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: گروه بیداری اندیشه (/forum-6.html) +--- بخش: پژوهشها و مستندهای تصویری (/forum-9.html) +--- موضوع: دانلود مستند اغوا ( مجموعه ) (/thread-9689.html) |
RE: دانلود مستند اغوا ( مجموعه ) - mrfarzadj - ۲۸/آذر/۹۰ ۲۲:۴۹ اولین و تاپیک شروع کننده ی این مطلب که خودم ارسال کردم ، بهترین و با کیفیت ترین و اصلی ترین نسخه ی مستند هست که از سایت خود دوستان سازنده کپی کردم اگه سختتون نیست اونی که من گذاشتم دانلود کنید از همه بهتره RE: دانلود مستند اغوا ( مجموعه ) - fanoosi - ۲۸/آذر/۹۰ ۲۳:۱۳ سلام اونی که شما گذاشتین نمیتونم دانلود کنم با اینکه سرعتم خوبه...چرا؟ خدای من! هیچ کدوم از لینکای مستند اغوا دانلود نمیشه.....چیکارکنم؟!!!!!!!!
RE: دانلود مستند اغوا ( مجموعه ) - آزرمشاه - ۲۸/آذر/۹۰ ۲۳:۲۴ (۲۸/آذر/۹۰ ۲۳:۱۳)fanoosi نوشته است: سلام عزیز ، لینک اصلی که برای سازندگانه (البته دومی هم هس منظورم اصل اصلش هست) همون اولین پست این موضوعه و اگه میخوایید برید ، برید سایت بقیة الله که سایت سازنده اش هست دانلود کنید برای رفتن به اون سایت هم روی امضای مدیر گروه بقیة الله زیر مطالب ایشون توی همین موضوع کلیک کنید ممنون RE: دانلود مستند اغوا ( مجموعه ) - Mahdy2021 - ۲۹/آذر/۹۰ ۱:۱۹ (۲۸/آذر/۹۰ ۲۳:۱۳)fanoosi نوشته است: سلامخود تالار بیداری اندیشه سرور برای مستندها داره ولی این مستند رو روی اون قرار ندادیم چون پست اول و دوم خودش شامل لینک مستقیم است و تا الان هم همه بدون مشکل از اونها دانلود کردن بنده همین الان تست کردم و هر 2 سری لینک سالم هستند RE: دانلود مستند اغوا ( مجموعه ) - fanoosi - ۲۹/آذر/۹۰ ۱:۲۸ من اونجا هم نتونستم دانلودش کنم.....!!!!!!!!
RE: دانلود مستند اغوا ( مجموعه ) - fanoosi - ۲۹/آذر/۹۰ ۷:۰۴ من فقط تونستم قسمت 1 و 2 و 3 رو دانلود کنم....یعنی تا کابالا2!! اگه بقیه لینکا هم سالمه من چرا نتونستم دانلود کنم....حتی تو سایت بقیه الله هم نتونستم....تو کامنتای سایت بقیه الله هم که رفتم یه وبلاگی اغوا رو برای دانلود بقیه، آپلود کرده بود...اونجا هم نتونستم.....ظاهرا قسمت نیست.... ![]() ولی من سرعتم خوبه ها...اصلا علتش رو نمی فهمم....مستند ظهور رو هم از نت دانلود کردم و خیلی فایلهای پرحجم تر از اینارو...
RE: دانلود مستند اغوا ( مجموعه ) - green - ۲۹/آذر/۹۰ ۱۰:۵۱ با سلام دوست عزیز من متوجه نمی شوم که چطور نمی توانید دانلود کنید ... آیا اصلا دانلود نمی شود یا حین دانلود متوقف می شود ؟ لینکها مستقیم هستند و اگه روی آنها کلیک کنید به راحتی دانلود می شوند . اگر از دانلود منیجر استفاده نمی کنید پیشنهاد می کنم این کار را بکنید . RE: دانلود مستند اغوا ( مجموعه ) - fanoosi - ۲۹/آذر/۹۰ ۱۵:۳۸ سلام اصلا دانلود نمیشن ارور میده...دانلود منیجر هم نصب کردم باز هم ارور داد....لینک کمکی... چیزی نداره؟ 1 و 2 و 3 همونطور که گفتین به راحتی دانلود شدن ولی بقیه بدون استثنا ارور میده....
RE: دانلود مستند اغوا ( مجموعه ) - fanoosi - ۳۰/آذر/۹۰ ۱۰:۴۴ واقعا هیچ کس نمیتونه تو این زمینه کمک کنه؟...کسی هست بتونه این مستند رو تو مدیا فایر یا فورشرد آپلود کنه؟ من میخوام تا شنبه مستند ظهور رو و اگه بشه اغوا رو، رویِ دی وی دی بین دانشجوها و اساتید پخش کنم....یعنی صرفا برای استفاده شخصی نمیخوام....اگه کسی میتونه تو این کار خیر کمک کنه یاعلی.....اگر هم..... RE: دانلود مستند اغوا ( مجموعه ) - green - ۳۰/آذر/۹۰ ۱۱:۰۲ (۳۰/آذر/۹۰ ۱۰:۴۴)fanoosi نوشته است: واقعا هیچ کس نمیتونه تو این زمینه کمک کنه؟...کسی هست بتونه این مستند رو تو مدیا فایر یا فورشرد آپلود کنه؟ سلام دوست عزیز ؛ به خدا تابه حال چنین موردی رو ندیده بودم ؛ قطعا اشکال از کلیدهای دانلود ویندوز شماست. به هر حال لینک های مستقیم زیر رو امتحان کنید : دانلود فیلم مستند اغوا / قسمت اول / شیطان لینک کمکی دانلود فیلم مستند اغوا / قسمت دوم / کابالا ۱ لینک کمکی دانلود فیلم مستند اغوا / قسمت سوم / کابالا ۲ لینک کمکی دانلود فیلم مستند اغوا / قسمت چهارم / شوالیه های معبد لینک کمکی دانلود فیلم مستند اغوا / بخش اول قسمت پنجم / نمادها ۱ لینک کمکی قسمت ۱ دانلود فیلم مستند اغوا / بخش دوم قسمت پنجم / نمادها ۱ لینک کمکی قسمت ۲ دانلود فیلم مستند اغوا / بخش اول قسمت ششم / نمادها ۲ لینک کمکی قسمت ۱ دانلود فیلم مستند اغوا / بخش دوم قسمت ششم / نمادها ۲ لینک کمکی قسمت ۲ دانلود فیلم مستند اغوا / بخش اول قسمت هفتم / نظم نوین جهانی لینک کمکی قسمت ۱ دانلود فیلم مستند اغوا / بخش دوم قسمت هفتم / نظم نوین جهانی لینک کمکی قسمت ۲ [url=http://dlnew.ir/asr-entezar.ir/mostanad/eghva/Eghva_P7_New_World_Order.part2.rar][/url] در سایت بقیه الله هم لینک کمکی وجود داره که روی پرشین گیگ آپلود شده |