![]() |
|
آیا موافقید؟(آخرین مهلت برای شرکت در نظرسنجی) - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: درباره تالار (/forum-3.html) +--- بخش: پیشنهادات، انتقادات و اعتراضات (/forum-85.html) +---- بخش: پیشنهادات و انتقادات محتوایی (/forum-40.html) +---- موضوع: آیا موافقید؟(آخرین مهلت برای شرکت در نظرسنجی) (/thread-10360.html) |
RE: آیا موافقید؟(تغییر هماهنگ اواتار و امضا) - soldier - ۵/دی/۹۰ ۰:۵۰ ما که پایه تمام حرکات جمعی فردی عملی فکری تهاجمی تدافعی هماهنگ شده چریکی و ... در راه امام زمان هستیم. یا علی فقط اگه تصمیم گرفتید این کارو بکنید یه اطلاع رسانی درست و درمون قبلش بکنید. RE: آیا موافقید؟(تغییر هماهنگ اواتار و امضا) - jkb - ۶/دی/۹۰ ۱۷:۳۳ (۲۵/آذر/۹۰ ۱۷:۵۴)guided نوشته است: سلام RE: آیا موافقید؟(تغییر هماهنگ اواتار و امضا) - فدک زهرا - ۶/دی/۹۰ ۱۸:۴۵ سلام پیشنهاد خیلی خوبیه با این نظر موافقم، اما باید به یه نکته خیلی مهم توجه کرد و اون اینکه نباید طوری بشه که عرق ایرانی و ملی ما حرف اصلیمون بشه، طبق فرمایش استاد رائفی پور حس پان ایرانیسم و این جور چیزا باعث نشه که مورد سوء استفاده قرار بگیریم، بهتره طرحی که استفاده میشه طوری باشه که وحدت ایرانی و ملی مارو در سایه ی اسلام نشون بده، من خودم به شخصه عاشق ایرانم هستم اما پای اسلام که وسط بیاد از همه چی خواهم گذشت، تو این اقدام و فراخوان هم محکم هستم چون دیگه واقعا ایمان پیدا کردم که هر قدمی در این مسیر حرکتی است به سوی ظهور، حالا میخواد یک نفری باشه یا هزار نفری.... راستس اون عکسی که پرچم اسرائیل رو در حال نابودی نشون میده هم عکس خوبیه ها، بد نیست اونم استفاده شه، گذاشتن پیامها به زبانهای دیگه هم نظر خوبیه، به امید ظهور مولا...... RE: آیا موافقید؟(تغییر هماهنگ اواتار و امضا) - mohamad - ۶/دی/۹۰ ۲۳:۲۵ با سلام خدمت همه دوستان از آنجایی که الان در فصل امتحانات هستیم بهتر است طرح هماهنگ کردن آواتار ها و امضاها را به زمان بهتری موکول کنیم در ضمن بهترین پیشنهاد در 22 بهمن ماه است که مصادف با میلاد حضرت رسول (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نیز می باشد. در دهه فجر زمان بیشتری برای انجام برنامه های خاص و ویژه نیز خواهیم داشت بنده برای ویرایش آواتار ها در تاریخ پیشنهادی آماده هرگونه همکاری می باشم. یا علی مدد RE: آیا موافقید؟(تغییر هماهنگ اواتار و امضا) - Aleyasin - ۶/دی/۹۰ ۲۳:۳۱ من هم موافقم فقط قبل از هر کاری یه اطلاعیه سراری بدید RE: آیا موافقید؟(تغییر هماهنگ اواتار و امضا) - dark.knight - ۷/دی/۹۰ ۲:۲۱ نکنه میخواید یهو عکس پلاک و گل و اینا بذارید؟
RE: آیا موافقید؟(تغییر هماهنگ اواتار و امضا) - mohamad110 - ۷/دی/۹۰ ۱۶:۲۲ نقل قول:نکنه میخواید یهو عکس پلاک و گل و اینا بذارید؟ پَ نَ پَ... میایم عکس back street boys میزاریم! linkinpark هم بد نیستا روش فکر میکنیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RE: آیا موافقید؟(تغییر هماهنگ اواتار و امضا) - jkb - ۷/دی/۹۰ ۲۰:۰۲ سلام لطف کنید به هم تیکه نپرونید.خواهشا RE: آیا موافقید؟(تغییر هماهنگ اواتار و امضا) - فدک زهرا - ۸/دی/۹۰ ۱۶:۴۴ بسم ا... سلام جمله ای که امضای جناب aleyasin هست خیلی جمله ی قشنگیه ، از این قسمت جملشونم میشه بهره برد البته با اجازه خودشونا : "از درون خاک رژيم صهيونيستي دست به عمليات خواهيم زد" فقط نتیجه نهایی رو سر وقت و درست به همه اطلاع بدین تا کسی جا نمونه، راستی بد نیس یه چند تا تصویر و حرف رو اول انتخاب کنید تا با نظر جمع بهترین و مناسب ترینش انتخاب شه. التماس دعای فرج.... RE: آیا موافقید؟(تغییر هماهنگ اواتار و امضا) - dark.knight - ۹/دی/۹۰ ۳:۴۲ (۷/دی/۹۰ ۱۶:۲۲)mohamad110 نوشته است:نقل قول:نکنه میخواید یهو عکس پلاک و گل و اینا بذارید؟ backstreet boys بذارید مشکلی نیست! ![]() حالا چرا می زنی؟ |