تالار گفتگوی بیداری اندیشه
تقدیر و تشکر از ناظران و مدیران سابق تالار - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: درباره تالار (/forum-3.html)
+--- بخش: قوانین و اطلاعیه ها (/forum-4.html)
+--- موضوع: تقدیر و تشکر از ناظران و مدیران سابق تالار (/thread-1106.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

پاسخ به: تقدیر و تشکر از ناظران و مدیران سابق تالار - مجید املشی - ۷/آذر/۹۳ ۱:۳۱

به نوبه ی خودم از تلاش های و زحمات زینب خانوم در این مدت در بخش خانواده کمال تشکر و قدردانی رو دارم و امیدوارم همچنان شاهد حضور مفید و مطالب ارزشمندشون در بخش خانواده باشیم.

پاسخ به: تقدیر و تشکر از ناظران و مدیران سابق تالار - زینب خانوم - ۸/آذر/۹۳ ۱۴:۵۷

من هم به نوبه خودم از همه عزیزانی که تو این راه کمکم کردن تشکر میکنم.

و از صمیم قلب آرزو داشتم که بازم میتونستم به عنوان ناظر در خدمتتون باشم.
اما خوب دیگه...
من اگه به عنوان ناظر با کسی تندی ای کردم، جداً به خاطر لحنم عذر میخوام.
حلالم کنین.
منم و اون دنیا یه خروار شاکی.
بی زحمت شماها جزوش نباشین.
برای همه بچه های این تالار خوشبختی و سعادت رو آرزو میکنم.

در پناه حق.

پاسخ به: تقدیر و تشکر از ناظران و مدیران سابق تالار - aaaaa - ۱۰/آذر/۹۳ ۱:۱۲

خسته نباشید فراوان به
زینب خانوم
و saivor
امیدوارم روز های خوبی در انتظارتون باشند ان شا الله باز هم از حضورتان بهره مند شویم

پاسخ به: تقدیر و تشکر از ناظران و مدیران سابق تالار - mahdy30na - ۲۱/آذر/۹۳ ۲۱:۴۶

سلام و عرض ادب خدمت شما همکارا ناظر سابق
زینب خانوم

تشکر میکنم از زحماتی که در این دوران کشیدید و در حد توانتون همراه بودید. امیدوارم دوباره به این جمع برگردید و همراه باشید.

باارزوی موفقیت در دین داری و سپس در زندگیتون.

التماس دعا

[/b]

پاسخ به: تقدیر و تشکر از ناظران و مدیران سابق تالار - سیمرغ - ۵/اسفند/۹۳ ۲:۳۳

بسم الله الرحمن الرحیم

من این تاپیکو تازه دیدمBlush

به نوبه ی خودم تشکر میکنم و واقعا سپاسگذارم از تلاشهای مصباح عزیزHeart که با ارسالهای عالیشون باعث ارتقای سطح دانش علمی و دینی شخص بنده حقیر شدند

ان شاء الله هرجا که هستند زیر سایه الطاف امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) باشند و خدا خودشون و خانواده محترمشون رو سلامتی و هرچه خوبی و خیر در این دنیا و اون دنیا مرحمت کنند

...

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم اجمعین

پاسخ به: تقدیر و تشکر از ناظران و مدیران سابق تالار - mohamad - ۵/اسفند/۹۳ ۲۰:۱۶

بسم الله

بنده به نیابت از تیم مدیریتی تالار از مصباح که مدتی در تیم مدیریتی تالار حضور موثری داشته اند تقدیر و تشکر می کنم. ان شاء الله همیشه موفق و خدایی باشند. منتظر بازگشت و حضور مجدد و پررنگ ایشان در تالار بیداری اندیشه خواهیم بود.

با سپاس
یا علی مدد

پاسخ به: تقدیر و تشکر از ناظران و مدیران سابق تالار - Wakeup - ۵/اسفند/۹۳ ۲۳:۱۷

چقدر بده که این عزیزان از اینجا میرند ، و این فروم هم تنهاتر و تنهاتر میشه...

از همتون تشکر میکننم ، همه اونایی که زحمت کشیدند و الان نیستند (رفتند) و همه اونهایی که الان هم دارن زحمت میکشند..
ای کاش اینجا شلوغ تر و فعال تر باشه..
ای کاش اونایی که رفتن هرچه زودتر برگردن
ایکاش کاربرای جدید تر بیان و..

دوستان من اصلا مال این حرفا نیستم که بخوام در کنار شما بزرگواران صحبت کنم
فقط میخوام بگم ، همگی حواسمون باشه ، الان دیگه آخراشه ها.. ، ینی الان دیگه باید تمام تلاشمون و بکنیم
تا مثل اون دونده ای نشیم که وقتی از خط پایان گذشت هنوز یذره احساس کرد که توان داره و افسوس خورد که ای کاش بیشتر تلاش میکردم و همه زورم و میزدم..

من دلم شدیدا روشنه که ایشالله ظهور نزدیکِ..

در پناه حق..

پاسخ به: تقدیر و تشکر از ناظران و مدیران سابق تالار - Islam - ۱۲/اسفند/۹۳ ۲:۵۳

(۳۰/بهمن/۸۹ ۲۲:۱۲)علی 110 نوشته است:  سلام
من هم از شما mosafer عزیز تقاضا میکنم که یه علامت غایب برای خودتون بزنید و بگذارید تا عنوان کاربر فعال با توجه به این همه پست ارزشمند و مفید شما که در تالار باقی مونده باقی بمونه و امیدوارم هر چه زودتر شاهد بازگشت شما باشیم
یا علی

علی اقا ! الان باید چشم انتظار برگشت خودت باشیم.........CryingCryingCryingCryingHeart

پاسخ به: تقدیر و تشکر از ناظران و مدیران سابق تالار - Mahdy2021 - ۱۴/فروردین/۹۴ ۱۲:۵۶

سلام

خواهر عزیز یاســین از نظارت استعفا دادن. ان شاء الله در هر زمینه ای فعالیت میکنن، موفق باشند
و البته در وقتهای آزادی که دارند به تالار نیز سر بزنند. اگر هم فرصت نظارت داشتند، ان شاء الله باز از حضورشون استفاده کنیم

پاسخ به: تقدیر و تشکر از ناظران و مدیران سابق تالار - شیدا - ۱۴/فروردین/۹۴ ۱۳:۰۵

سلام و عرض ادب

جاداره واقعا از خواهر عزیزم که موهبت و هدیه ای از بیداری اندیشه هستن برای بنده سپاس گزاری کنم به خاطر تلاش ها و دلسوزی هاشون . بهترین ها رو برات ارزو دارم عزیزم

یا علی / التماس دعا