![]() |
|
نماد های فراماسونری و ایلومناتی در بازی تِکِن (Tekken) - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: افشای صنعت سرگرمی (/forum-25.html) +--- بخش: صنعت سرگرمی و بازی های رایانه ای (/forum-29.html) +--- موضوع: نماد های فراماسونری و ایلومناتی در بازی تِکِن (Tekken) (/thread-14.html) |
RE: نماد های فراماسونری و ایلومناتی در بازی تِکِن (Tekken) - آناستازیا - ۲۵/بهمن/۹۰ ۱۴:۳۹ یا اینا رو توهم به حساب میارن یا مسخره میکنن یا برچسب فراماسونی بودن بهم میچسبوننو توهین میکنن یا از موضوع اصلی فاصله میگرن. من کوتاه نمیام ولی اینا هم حرف خودشونو میزنن. بذار برای اینکه بهشون ثابت بشه ما یه نفر نیستیم دوتایی هم زمان با هم آنلاین شیم. نقل قول:این ماریا و اناستازیا که 1نفر هستند از 500000000000000000 کیلومتری تابلوئهببخشید دوست عزیز اما من اینقدر عقده ای نیستم که بخوام با چندتا شناسه بیامو از خودم دفاع کنم. درباره ی طرفدارای تکن گفته بودم. گفتم که چقد زیادن و شما نمیتونین جلوشونو بگیرید. حالا از این به بعد می بینید این بازی که اینقدر بد جلوش دادین چه قدر طرفدار داره که براش بمیرن. تکن کافی 10 تا طرفدار مثل من داشته باشه اون وقت کولاک میشه! بازم میگم محدثه ی ساده!اینقدر اطلاعاتمونو لو نده! پس فردا میای میبینی علیهت سو استفاده کردنو یه چیزی بهت چسبوندن. نقل قول:ضمنا خواهر من قصد توهین ندارم ولی واقعا اینا خیلی خیلی هم توهم هستند به حق محمد و آله طاهرین ما روزی 1000000000000000000000000000000000000000000000 بار این ذکرو میخونیم. خسته نباشی واقعا برادر... زحمت کشیدی به خاطر این راهنمایی.... شرمنده شدیم برادر ..... RE: نماد های فراماسونری و ایلومناتی در بازی تِکِن (Tekken) - marya - ۲۵/بهمن/۹۰ ۱۴:۵۳ من ساده نیستم ... ![]() ![]() ![]() نیازی هم نیست نصیحتم کنی RE: نماد های فراماسونری و ایلومناتی در بازی تِکِن (Tekken) - revenger - ۲۵/بهمن/۹۰ ۱۸:۳۷ اینجا چت روم نیست که اومدید با هم درد و دل میکنید ![]() ![]() ![]() ![]() مدرک دارید ارائه کنید جین ................... موجود خوبیه وگرنه لطفا اظهار نظر نکنید ![]() ![]() ![]() مگه اینجا سایت طرفداران تکن هستش که اومدید ابراز احساسات میکنید ![]() ![]() همینجا از مدیران سایت تقاضا دارم برای ثبت نام 1 گزینه حداقل +15 سال بگذارند تا این مشکلات به وجود نیاد والسلام RE: نماد های فراماسونری و ایلومناتی در بازی تِکِن (Tekken) - وحید110 - ۲۵/بهمن/۹۰ ۱۹:۲۴ ببخشید خانوم اناستازیا من یه سوال داشتم این گلگیر تایر جلوی موتور جین به کجا وصله؟! با تشکر RE: نماد های فراماسونری و ایلومناتی در بازی تِکِن (Tekken) - آناستازیا - ۲۵/بهمن/۹۰ ۲۱:۵۴ نقل قول:ببخشید خانوم اناستازیا من یه سوال داشتم 20 سوالیش میکنید؟ من از کجا بدونم اخه؟شماره بدم بهش زنگ بزنی؟ بزن از خودش بپرس نقل قول:اینجا چت روم نیست که اومدید با هم درد و دل میکنید 1-جین موجود نیست انسانه. 2- باشه باشه حتما مدرک هم خواهم گذاشت فقط صبر کنید.3- کسی از شما نظر نخواست که ما کجا ابراز احساسات میکنیم. ناراحتید توی این موضوع بحث نکنید. 4- اره چون دروغاتون رو میشه مشکل به وجود میاد؟هه هه هه. لطفا هر وقت مدیر شدید همچین گزینه ای رو اضافه کنید RE: نماد های فراماسونری و ایلومناتی در بازی تِکِن (Tekken) - blue.blood - ۲۵/بهمن/۹۰ ۲۳:۱۶ (۲۱/بهمن/۹۰ ۲۱:۲۸)Alone.Vampire نوشته است: هاه! جالبه...چه ربطی داره طرفدار داشتن به نقد کردن ؟!!! من WOW بازی میکنم و DOTA ALL STARS ، اینا از پرطرفدارترین نازیهای ONLINE و LAN هستن که میلیونها آدم همیشه دارن بازی میکنن و جذابیتشون هم از TEKKEN خیلی بیشتره . من از سال 2002 دارم این مجموعه رو دنبال میکنم ، ولی اینا دلیل میشن که کسی نقدشون نکنه ؟! شخصیت محبوب ؟؟؟!؟؟!!! اگه WarCraft رو دنبال کرده باشید میدونید که از شخصیتهای این بازی خیلی بیشر روشون کار شده و طرفدارهای پر و پا قرصتری دارن ، ولی اینا دلیل میشه که کسی نقدشون نکنه و یا اینکه شیطانی نباشن ؟!!! (۲۲/بهمن/۹۰ ۱:۱۷)آناستازیا نوشته است:منم از این حرفا زیاد شنیدم ...نقل قول:هیچ کس از اثرات مخرب این بازی ها بر مغز یا اعصاب چیزی نگفت ... مثلا تاثیر موسیقی و GAME و فیلم و ... ولی خب ، من از وقتی METAL , Trash Metal , Heavy Metal , Rock , Hard Rock و ... رو گوش میدم دیرتر عصبانی میشم و خونسردتر شدم ، البته این میتونه دلایل دیگه ای هم داشته باشه . (۲۴/بهمن/۹۰ ۱۵:۴۲)آناستازیا نوشته است: ببخشیدا بر اساس این ایه ها دارید میگدید که من یه فراماسونیم؟؟نه عزیز ، ربطی نداره . میخواد بگه شما چشمات رو بستی و به چیزایی که اونا میخوان علاقه مندی ... من این TOPIC رو دنبال کردم چون من هم یه مشکل اینطوری تو خونه دارم . خواهر کوچیکم ... اونم عاشق این شخصیت های ((مزخرف)) ژاپنیه ... http://fars.tv/uploads/CjZhs0j1oLxjCS5aGzzk.flv خواهشا این Clip رو که یکی از دوستان تو همین TOPIC گذاشته رو ببینید ... واقعا میشه روش بحث کرد . RE: نماد های فراماسونری و ایلومناتی در بازی تِکِن (Tekken) - marya - ۲۵/بهمن/۹۰ ۲۳:۵۳ همینجا از مدیران سایت تقاضا دارم برای ثبت نام 1 گزینه حداقل +15 سال بگذارند تا این مشکلات به وجود نیاد نقل قول: بهتره بدونید من بچه دوساله نیستم که این جور میگید ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() باید بگم که من الان به عنوان یه کاربر که از سایتتون خوشش اومده اینجا عضو شدم و انتقاد هایی در مورد این موظوع دارم شما که جنبه ی انتقاد ندارید تایپیک نزنید RE: نماد های فراماسونری و ایلومناتی در بازی تِکِن (Tekken) - 208 - ۲۶/بهمن/۹۰ ۱:۳۳ موضوع* کاملا مشخصه که چه کسی جنبه انتقاد ندارد
RE: نماد های فراماسونری و ایلومناتی در بازی تِکِن (Tekken) - AllahoAkbar - ۲۶/بهمن/۹۰ ۳:۴۴ ببخشید بی احترامی نباشه خدمت خانمای محترم حاضر در تاپیک، ولی من فکر میکنم این علاقه مندی و حساسیت شدیـــــــــــــــــــد نسبت به جین و یا هر موجود دیگری (یا به قول خانوم آناستازیا هر انسان موجود) در بازی تکن به خاطر روحیهء لطیفی است که خانم ها نسبت به هرچیزی دارن، این چیزارو حتی تو عروسک نگه داشتنشونم ثابت کردن. ولی من به عنوان یک موجود {من با موجود نامیدن خودم مشکل ندارم} قابل توجه خانم آناستازیا خدمت شماهایی که دارید از جین به عنوان یک فوق ستاره نام میبرید پیشنهاد میکنم که وقتتونو به جای صرف کردن به طرفداری از یه انسااااانه انیمیشنی به چیزهای مهمتری صرف کنید، در ضمن واقعا شما آدم (انسااااان) متفاوتی هستید که ایجور بازیها تاثیری روتون نمیذاره ولی حرفای دیگران سخت عصبانیتون میکنه. من در عجبــــــــــــــــــــــم اونم از نوع سختش RE: نماد های فراماسونری و ایلومناتی در بازی تِکِن (Tekken) - dark.knight - ۲۶/بهمن/۹۰ ۱۷:۴۲ بابا عیسی به دین خود موسی به دین خود!!! به آناستازیا و ماریا چیکار دارین؟خب از این کاراکتر ها خوششون میاد دیگه!!! زور که نیست!!!ازشون دفاع می کنن و حق دارن! |