![]() |
|
جایزه صد و بیست میلیونی برای کشتن شاهین نجفی - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: افشای صنعت سرگرمی (/forum-25.html) +--- بخش: صنعت موزیک (/forum-28.html) +--- موضوع: جایزه صد و بیست میلیونی برای کشتن شاهین نجفی (/thread-16458.html) |
RE: جایزه صد و بیست میلیونی برای کشتن شاهین نجفی - فانوس *7* - ۲۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۵:۲۹ نقل قول: بفرما، رو کنید. شاهین نجفی قبلا هم در معرض توجه بوده و همیشه هم مورد انتقاد قرار میگرفت، حالا توهین شدید کرده یهو اینجوری شد! در ضمن، شما یه چیزی گفتید. ایشون تذکر داد و بعد بحث به این طرف کشیده شد و من هم میگم بحث رو در همون مورد ادامه بدیم. این چیز پر اهمیتی نیست!باشه حتما اما نه در این تایپیک وقتی تایپیکه خاصه خودش اومد بحث می کنیم راستی شما جوابه منو ندادیا باز چسبیدی به همین همجنسگرایی ها!! RE: جایزه صد و بیست میلیونی برای کشتن شاهین نجفی - Lord_Contemno - ۲۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۵:۳۳ هر مقاله ای هر جا نخوندم. با منطق خودم پذیرفتم که این یه امر دلخواه نیست دکتر به هر حال، نه من میتونم شما رو قانع کنم در این مورد و نه شما. حالا شاهین نجفی رو چیکارش کنیم؟
RE: جایزه صد و بیست میلیونی برای کشتن شاهین نجفی - meshkat - ۲۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۵:۳۵ این مردک که اصلا ارزش حرف زدن نداره. من وقتم رو برای همچین موجود بی ارزشی تلف نمیکنم.شما ادامه بدید .بنده مرخص میشم. ![]() ما نمیتونیم همدیگه رو قانع کنیم چون هم رشته نیستیم مهندس.
RE: جایزه صد و بیست میلیونی برای کشتن شاهین نجفی - Elia - ۲۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۵:۵۰
نجفی مورد حمایت پلیس آلمان قرار گرفت
«پلیس آلمان اعلام کرد از جان شاهین نجفی هنرمند ایرانی ساکن کلن در برابر تهدید بنیادگرایان حفاظت خواهد کرد.» به گزارش جام نیوز، شبکه تلویزیونی صدای آمریکا (VOA) جمعه۲۲ اردیبهشت (May۱۱) گزارش داد: «پلیس آلمان اعلام کرد از جان "شاهین نجفی" هنرمند ایرانی ساکن کلن، در برابر تهدید بنیادگرایان حفاظت خواهد کرد. شاهین نجفی خواننده رپ ایرانی پس از اجرای ترانه ای به نام [...] از سوی تندروهای ایرانی به مرگ تهدید شده و پایگاه خبری شیعه آنلاین برای کشتن وی یکصد هزار دلار جایزه تعیین کرده است.» صدای آمریکا در ادامه افزود: «سخنگوی پلیس شهر کلن گفته است بخش امنیت ملی اداره پلیس کلن تدابیر حفاظتی در مورد شاهین نجفی را تصویب کرده است. ترانه [...] در روزهای اخیر جنجال بسیاری ایجاد کرده است در این ترانه شاهین نجفی امام دهم شیعیان را مورد خطاب قرار داده و با نگاه انتقادی شرایط کنونی اجتماعی و سیاسی ایران را بازگو کرده است. شاهین نجفی در گفت و گوهای خود اعلام کرده است در اجرای این ترانه قصد توهین به باورهای دینی مردم را نداشته است.» االهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و آل محمد و آخر تابع له علی ذلک RE: جایزه صد و بیست میلیونی برای کشتن شاهین نجفی - فانوس *7* - ۲۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۳۷ یه بار اعلام کردن که میخان از آلمان بندازنش بیرون یه بار گفتند ازش حمایت می کنیم همشون دارند ما رو بازی میدن میگن حمایت می کنیم در برابر ....... حالا کی رفت این یارو رو بکشه ؟ دارن جو سازی می کنن تا باز بگن ما فلانیم و فلانیم RE: جایزه صد و بیست میلیونی برای کشتن شاهین نجفی - mres11 - ۸/خرداد/۹۱ ۰:۴۹ واقعا براي سر شاهين نجفي جايزه تعيين کردن؟؟؟ چقدر واقعا مايه افتخاره!!!!
RE: جایزه صد و بیست میلیونی برای کشتن شاهین نجفی - saeed125 - ۸/خرداد/۹۱ ۱۱:۰۵ (۲۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۲۸)saeed khan نوشته است: سلام، بله صحیح است چه جورم صحیح است حکم شخص توهین کننده به ائمه اطهار کشتن و حکم شخص توهین کننده به حضرت فاطمه زهراء سلام الله علیها زنده سوزاندن اون شخصه این گفته یکی از ائمه ست این جایزه باید تعیین بشه تا شاهین مثل سلمان رشدی شبا تو گاو صندوق بخوابه RE: جایزه صد و بیست میلیونی برای کشتن شاهین نجفی - fire man - ۹/خرداد/۹۱ ۱۹:۲۰ سلام من خودم اینروزا بی پول شدم میرم می کشمش راستی با دست خالی و بدون صلاح می کشمش که غیر پول اجرشم ببرم RE: جایزه صد و بیست میلیونی برای کشتن شاهین نجفی - محمدجواد - ۹/خرداد/۹۱ ۱۹:۳۶ (۸/خرداد/۹۱ ۰:۴۹)mres11 نوشته است: واقعا براي سرمایه افتخار سر کسی که به عقاید دیگران توهین می کنه کنده بشه و مایه افتخار همه مردم که یه موجود انگل از جهان برداشته شه پاسخ به: جایزه صد و بیست میلیونی برای کشتن شاهین نجفی - A.N.P.X - ۲۴/تیر/۹۵ ۴:۱۲ (۲۲/اردیبهشت/۹۱ ۱۵:۰۵)Lord_Contemno نوشته است: :|الان ما توی قرن 21م هستیم، بعد این وضع مردم ایران ـهبه نام خالق هستی متاسفانه نمیدونم واقعا چی بگم قرن 21 هست و همچنان از این راه ها سعی داریم خودمون رو اثبات کنیم با تعیین جایزه برای سر اقای نجفی و امثالهم.از اونطرف غربی ها تصویری جنگ طلب و وحشی و بی مغز از ما مسلمانان نشان میدهند و ما هم با این حکم دادن ها و برخوردهای افراطی بهانه دست اونا میدیم.بهترین روش مبارزه از طریق هنر و رسانه هست.شما رسما با جایزه گذاشتن خودتان این فرد رو بزرگ کردین.من به شخصه تمام کارهای نجفی رو تا البوم هیچ هیچ هیچ شنیدم و یه زمانی از طرفدارای 2 اتیشه ایشون بودم.اما الان از مخالفان سرسخت افکار و موسیقی ایشون هستم.البته نه از روی تعصب و افراط گرایی بلکه با دلایل شخصی.من خودم نیز در طی سال ها اشنایی با افکار نجفی به این موضوع رسیدم که ایشون یه زمانی دغدغه ی فکری خودشو داشت اما الان دیگه چیزی جز یه مد روز و نون به نرخ روزخور نیست.به هیچ عنوان نمیگم ایشون احمقه و ملعونه و فلان.....!ادبیات من نشان دهنده ی شخصیت من هست.منکر این نمیشم که نجفی اشعار با معنا و هدف داری داره . به قول بعضیا چرند نیست.و البته از اهنگساز خوبی مثل مجید کاظمی بهره میبره.اما مساله اصلی اینجاست که اشعار ایشون (به قول بعضی از طرفداران متعصب که نه میخوان نظرات دیگران رو ببینن و نه بشنون) ظاهر واقعه گرایانه داره و از واقعیات اجتماع و جامعه حرف میزنه اما در اصل به نوعی اشعار به شدت تخریب کننده و سیاه نمایی افراطی داره که شنونده رو به لبه دره افسردگی و بیدبینی مضمن کاملا نزدیک میکنه و چه بسا باعث خودکشی بعضیا هم بشه.من با این سیاه نمایی افراطی و البته قاطی کردن دروغ ها با واقعیت در اشعارش مخالفم.یکی از شگردهای خواننده های باهوش هم همینه یعنی دروغ های تفکراتی رو با واقعیات در ابتدا به مقدار کمی قاطی میکنن و به خورد شنونده میدن که عملا نوعی هیبنوتیزم فکری هست.سبس به مرور زمان هرچه در اشعار جلوتر میریم مقدار دروغ ها در اشعار بیشتر شده و مقدار واقعیت به حداقل میرسد.این بروسه به این دلیل به این شکل صورت میبذیره که ابتدا شنونده رو با اشعار نسبتا واقع گرایانه جذب کنی و وقتی شنوده به افکار تو ایمان اورده و بیرو تو شد به مرور زمان اون رو مسخ خودت کنی و مطابق با افکار خودت اون رو بیش ببری.نتیجش میشه طرفدارای میلیونی ایشون که مسخ و حیران ایشون شدند و حتی ذره ای انتقاد رو نمیبذیرن.وقتی فردی رو وارد جهان بسیار تاریک و نابودگری که خودت در فضاسازی موسیقیاییت به وجود اوردی بکنی عملا اجازه دیدن امید و روزنه روشنایی رو به اون نمیدی و شخصی که غرق تفکرات تاریک تو شده در اصل یه قربانیه و از این به بعد همه چیز و همه کس رو سیاه میبینه.از همه چی ناله میکنه و همه چی رو مقصر میدونه الا خودش! به شخصه با کلمه روشنفکر نیز بسیار مشکل دارم چون در طی این سال ها رفتار و حرکاتی به دور از عقل و مسخره از افراد به اصطلاح روشنفکر دیدم که فقط مانند یه مد سالانه اجرا میشود.جالب اینجاست امکان ندارد شما روشنفکری بیدا بکنید نیچه و هدایت نخوانده باشد و عاشق فلسفه مارکس نباشد و با اشعار شاملو و فرخزاد به به چه چه نکرده باشد.عموما هم در کافه ها با نوعی لباس بوشیدن خاص و ریش گذاشتن های خاص در کنار دوست دخترهایشان به بحث های سیاسی و اجتماعی میبردازن.من خودم سال ها با این جماعت بودم و زندگی کردم.خداوند بزرگ را شاکرم که از این باتلاق فکری نجات بیدا کردم.این ها کسانی جز طوطی ها نیستند و بس.تکرار مکررات.خودشون هم متوجه نیستن این روشنگری به قول خودشون تسریع بخشیدن به اجرای تفکرات گردانندگان فعلی جهان هست. در اخر بگم که من خود نیز این حرکت اقای نجفی رو محکوم میکنم.کسی نگفته ایشون حق ازادی بیان ندارن اما هرچیزی چارچوبی داره و انتقاد از راه اون چارچوب اجرا میشه.این مثل اینه که من به خانواده یه بنده خدایی فحش رکیک بدم و تمام اعتقادات و تفکراتش رو به سخره بگیرم بعد که ناراحت شد و اعتراض کرد بگم داداش بیا منطقی باشیم ازادی بیان که دارم!!در صورتی که میتونستم خیلی مودبانه و منطقی باهاش بحث کنم و سعی کنم مقوله خودم رو به اثبات برسونم.خیلی از گروه های بزرگ جهانی که به مراتب هم از لحاظ غنای اشعار و هم اهنگسازی در مرتبه ای بسیار بالاتر از ایشون قرار میگیرن انتقاد کردن نه توهین.مانند گروهی مثل متالیکا در اشعاری مثل Leper Messiah از البوم استاد عروسک خیمه شب بازی یا مگادث در شعر Holy Wars در البوم در ارامش زنگ بزنید و گروه گرین دی اهنگ Working Class Hero و .....!تازه از کاورهای زننده و توهین امیز هم استفاده نکرده اند.اما ایشون توهین بسیار رکیک و زننده ای انجام داده نمونش دست حضرت عباس(علیه السلام)!!که خودش کاملا نشون میده ایشون چقدرسطحی نگر هستند.خب خداییش تو همون بلک متال و ....ما حداقل توهین به عقاید دیگر ادیان رو به این وضوع نمیبینیم و بیشتر حول محور اعتراض به خدا و دین مسیحیت میچرخه.گروهی هایی مثل اسلیر هم جز طوطی هیچی نیستند.اصولا اساس شیطان برستی زیرسواله فقط ظاهر روشنفکری به خودش گرفته که البته اونم به لطف اقای لوی ماسون اعظم هست. یا حق |