![]() |
|
خاطره بازی برای دهه شصت /هفتادی ها - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اخبار و سایر موضوعات (/forum-46.html) +--- بخش: سایر موضوعات (/forum-48.html) +---- بخش: اوقات فراغت (/forum-63.html) +---- موضوع: خاطره بازی برای دهه شصت /هفتادی ها (/thread-27155.html) |
RE: خاطره بازی برای دهه شصت /هفتادی ها - ali0077 - ۲۵/مرداد/۹۲ ۲۳:۲۶ RE: خاطره بازی برای دهه شصت /هفتادی ها - ali0077 - ۲۶/مرداد/۹۲ ۱۵:۰۱ ![]() دهه شصتیاااا ایییییینو یادتونه? !!!!!! اگه میدونید به ما هم بگید RE: خاطره بازی برای دهه شصت /هفتادی ها - علمدار133 - ۳۰/مرداد/۹۲ ۱۵:۵۹ دهه شصتی ها خاطره ها دارن با این عکس ! ![]() (۲۶/مرداد/۹۲ ۱۵:۰۱)ali0077 نوشته است:هرچند من یه خورده بیشتراز دهه شصت هستم ![]() این یه جور فرفره بود رو دست میچرخوندیم میبردیم بالا ول میکردیم مثل هلکوپتر میچرخید میومد پائین
RE: خاطره بازی برای دهه شصت /هفتادی ها - انديشه نو - ۱/شهریور/۹۲ ۲۳:۴۹ [quote='ali0077' pid='210895' dateline='1376585630'] اين ركسه ديگه.... ![]() ![]() ![]() ] RE: خاطره بازی برای دهه شصت /هفتادی ها - Islam - ۲/شهریور/۹۲ ۰:۱۳ (۲۶/مرداد/۹۲ ۱۵:۰۱)ali0077 نوشته است: سلام من دهه شصتی نیستم اما فک کنم این نوعی تفنگه که با کشیدن تیغ پشتی،تیغ جلویی پرتاب میشه.کوچیک بودیم از این ها درست میکردیم....
RE: خاطره بازی برای دهه شصت /هفتادی ها - ali0077 - ۳/شهریور/۹۲ ۲۲:۵۲ RE: خاطره بازی برای دهه شصت /هفتادی ها - انديشه نو - ۴/شهریور/۹۲ ۱۳:۰۰ آخ گفتين من عاشق ساعت برنارد بودم ....ولي حيف كه خودش درست ازش استفاده نمي كرد ![]() ...اگه اون مال من بود
RE: خاطره بازی برای دهه شصت /هفتادی ها - لبخند خدا - ۴/شهریور/۹۲ ۲۳:۴۱ هوس کردم بدجوررررررررررر ![]() ![]() شماره 3 ![]() ![]() خونه ی مادر بزرگه هزارتا قصه داره و سه تا نقطه...!! ![]()
RE: خاطره بازی برای دهه شصت /هفتادی ها - ali0077 - ۷/شهریور/۹۲ ۹:۲۹ ![]() یادش بخیر ![]() RE: خاطره بازی برای دهه شصت /هفتادی ها - شیدا - ۷/شهریور/۹۲ ۲۳:۱۴ به نام خدا ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |