![]() |
|
جادوگرهای مدرن - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html) +--- بخش: انجمن های مخفی (فراماسونری، ایلومناتی، بیلدربرگ) (/forum-15.html) +--- موضوع: جادوگرهای مدرن (/thread-292.html) |
RE: جادوگرهای مدرن - ilitih - ۳۰/خرداد/۹۰ ۱:۰۸ من به شخصه میگم این اقا توانایی انجام این کارارو داره کاپرفیلد چاخان می کرد اما این راسته جادوگره وجادوگرها هم شیطان رو می پرستند وبا اجنه در ارتباطند پس تابلو مهارتش از کجا امده اما تحلیل فیلم مسخره و بی نمک جادوگر که البته فکر کنم برای بچه ها ساخته شده بود نشانه شناسیش هم خیلی راحت بود تحلیل افسانه جادوگر RE: شعبده باز معروف - mahanm - ۲۵/تیر/۹۰ ۵:۳۶ (۱۲/آذر/۸۹ ۱۱:۱۲)بیداری اندیشه نوشته است: دوست عزیز سحر و جادو واقعیت داره و کسانی هستن که می تونن اینکارها رو بکنن. این توهم و خرافات نیست و با تردستی و یا حقه تلویزیونی فرق داره. آقای مدیر اگه بتونی عکسی منبعی ویدئویی از نظرتون مبنی بر اینکه سحر و جادو واقعیت داره و کسانی هستن که می تونن اینکارها رو بکنن بزاری .به خیلی ها کمک کردین و دید بد من نسبت به خیلی چیزا عوض میشه ؟ RE: جادوگرهای مدرن - mss-kamran - ۲۷/تیر/۹۰ ۱۲:۰۶ A که دورش یه دایره هست شبیه علامت آنچورچی شیطان پرستی هست. که به معنی هرج و مرج هستش. هیچ ربطی هم به ستاره ی داوود نداره - این کریس آنجل شیطان گراست - نه یهودی RE: جادوگرهای مدرن - mahanm - ۲۷/تیر/۹۰ ۲۱:۴۷ نظر دوست بالا رو تایید می کنم کاملا مشخصه کریس انجل شیطان پرسته. هرم ایلومیناتی روی تی شرت كریس انجل - nooromahdi - ۱/مرداد/۹۰ ۱۴:۳۶ هرم ایلومیناتی روی تی شرت كریس انجل دانلود RE: جادوگرهای مدرن - ANTI satan - ۲/مرداد/۹۰ ۵:۴۵ سلام دوستان اگر می خواهید بدانید سحر و جادو واقعیت دارد یا خرافات است به این تاپیک مراجعه نمایید سحر و جادو ، واقعیت یا خرافات RE: جادوگری های مدرن، دیوید بلین - جویای حقیقت - ۹/مرداد/۹۰ ۱۴:۱۳ (۱۸/دی/۸۹ ۱۲:۳۱)mohammad790 نوشته است: بسم الله با سلام خدمت دوستان . من توی این سایت عضو نبودم . اما با خواندن بعضی از نظرات مجبور شدم عضو شم . دوست عزیز . اینترنت که دم دستت هست . می تونی بری تحقیق کنی ببینی چطوری انجامش میدن . یکی از دوستان حرف خیلی جالبی زد که البته به حق هم بود . یادتون نره اونجا آمریکاست و جایی به اسم هالیوود داره . اگه اجازه بدید همین به ظاهر جادوها رو برات تشریح می کنم . 1) پاره کردن ورق و چسبوندن دوباره ی اون . اول از اینکه یه چیز بهت بگم توی این جادوگری ها اگه تصویر دوربین قطع شد (CUT) و دوباره نشون داد ، حتما به اون جادو شک کنین . هنگامیکه داره اون ورق رو پاره می کنه به دستش دقت کن . هیچوقت کارت اصلی پاره نمی شه . هنگامیکه داره ورقِ پاره رو میگیره کاملا دقت کن با سرعت عمل بالا ورق سالم رو با ورق پاره جا به جا میکنه . میدونی چرا متوجه این عمل نمی شی ؟ چون درست همین لحظه تصویر زوم می شه روی دست بلین . اون کارت پاره دقیقا میره زیر دسته کارت . حالا اگه این کلیپ رو داری دوباره یه نگاهی بنداز . 2) زنده کردن مگس مرده این عمل خیلی ساده است . اون پشه ای رو کی میبینی قبلا فریز شده . شاید باورت نشه . اما صحت داره . بعدشم که معلومه دیگه . با حرکت دست و اصطکاک که باعث گرما میشه ، پشه می پره میره . *** دوستان نگن داره آموزش شعبده بازی میده . بخدا نه ؛ فقط میخوام بگم که این فقط حقه اس . چون نمیدونیم ، فکر می کنیم طرف چه قدرتی داره . 3) نصف کردن آدم ماجرای نصف کردن یه بنده خدا توی پارک هم که دیگه اینقدر تابلوئه لازم نیست توضیح بدم . اون بنده خدایی که نصف میشه ، اصلا کلا نصفه اس !!! یعنی اون بنده خدا معلوله ؛ نصفه تنه به پائین اصلا نداره . اگه بازم چیز دیگه ای هست بگین ما رازش رو بگیم . راز دیوار چین ، پرواز ، چرخوندن 360 درجه دست ، پرت کردن ورق اونور شیشه بدون دیدن ورق و . . . یا مهدی مدد RE: جادوگرهای مدرن - جویای حقیقت - ۹/مرداد/۹۰ ۱۵:۳۶ سلام دوستان عزیز . مطلبی که خیلی سر و صدا کرد و خیلی ها رو درگیر کرد درباره ی پیشگویی های سارا فردر بود . (Sara-Freder) . دوستان عزیز . درباره ی این خانم خیلی تحقیق کردم . خیلی از مطالب رو گشتم . آخرش به یه سایت رسیدم که یک Title بزرگ زده بود : Sara Freder is a FAKE [size=large] این مطلب به صورت انگلیسی هستش و اگه می تونین مستقیما از خود سایت با صورت انگلیسی بخونین . چون ترجمه گوگل و امثالهم خیلی جالب نیست . اگه نمی تونین به یکی بگین براتون ترجمه کنه . واقعا مطالب جالبی گفته شده . به خدا حیفه که این مطلب رو نخونین . به جای اینکه خودتون رو درگیر این مزخرفات بکنین ، برین انگلیسی یاد بگیرین بخدا به دردتون می خوره . نمی خوام خودی نشون بدم و از خودم تعریف کنم . ولی بهترین مطالب از منابع انگلیسی هستش که خیلی کمک می کنه . متاسفانه منابع فارسی یا توضیحش ناقصه یا همش سر از تبلیغات در میاره . امیدوارم که مطالب این سایت به شما کمک کنه . یا مهدی مدد . http://www.theinterwebthingy.co.uk/sara.freder RE: جادوگرهای مدرن - fire man - ۱۴/شهریور/۹۰ ۱۵:۴۲ این آدما پول گرفتن که چنین کارایی بکنن ما نباید از دیدن این جور آدما تعجب کنیم باید از این تعجب کنیم که بیشتر جوانان ما جذب چنین افرادی شدن RE: جادوگرهای مدرن - blue.blood - ۲۲/مهر/۹۰ ۲۰:۰۲ غيب کردن مجسمه ي آزادي !!! بابا بيخيال تورو خدا ... همه ي چيزايي که گفتيد درست ، ولي يه برنامه چند وقته داره ميده که اسرار شعبده بازي رو فاش ميکنه از جمله عبور از ديوار و پرواز در فضاي آزاد و راه رفتن روي آب ... البته من نمیخوام بگم که شیطان پرست نیستن یا هستن ، فقط میخوام بدونید جادو نیست شعبدست . |