![]() |
|
ღღشیرینی معنویღღ - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: مهدویت (/forum-18.html) +--- بخش: قرارگاه منتظران (/forum-69.html) +---- بخش: برنامه های قرآنی و دعا (/forum-79.html) +---- موضوع: ღღشیرینی معنویღღ (/thread-35356.html) |
پاسخ به: ღღشیرینی معنویღღ - Maysam-1st - ۹/دی/۹۴ ۳:۰۸ تالاری که در آن ازدواج نباشد تالار نیست ![]() تا میتونید ازدواج کنید و نسل شیعه رو زیاد کنید
پاسخ به: ღღشیرینی معنویღღ - آفتاب - ۹/دی/۹۴ ۸:۵۱ (۹/دی/۹۴ ۰:۲۴)مجنون العباس نوشته است: ممنونم خواهر عزیزتر از جانم ![]() شرمنده کردی به زودی جبران کنم ان شاالله ![]() ![]() ان شاالله خواهر و برادرای متاهل تالاریم در کنار خانوادشون خوشبخت و سعادت مند باشن و همینطور بخت و تقدیری مورد رضایت خدا و امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) قسمت مجردهای تالارمون بشه . مجنون العباس عزیزم من و همسرمم برای شما و همسر آینده ات آرزوی سعادت و خوشبختی داریم ![]()
پاسخ به: ღღشیرینی معنویღღ - Silence - ۹/دی/۹۴ ۹:۳۸ من که فلن میخوام درسمو ادامه بدم و قصد ازدواج ندارم ![]() آقا اینجوری که نمیشه،آدرس بدین حضوری بیایم عروسی،یه VIP هم بزارین برای بچهای بیداری اندیشه : ) بهتون تبریک میگم خانوم ان شالله خوشبخت بشین... ![]() هرچند که از آینه بی رنگ تر است از خاطر غنچه ها دلم تنگ تر است بشکن دل بی نوای مارا ای عشق این ساز شکسته اش خوش آهنگ تر است پاسخ به: ღღشیرینی معنویღღ - سدرة المنتهی - ۹/دی/۹۴ ۱۰:۳۰ (۹/دی/۹۴ ۰:۲۴)مجنون العباس نوشته است: همیشه خوش خبر باشین چه پیوندی مبارک تر تو این ایام شادی.![]() ![]() خانم جراحی تبریک صمیمانه بنده رو پذیرا باشید و ان شالله خوشبختی تون در کنار همسرتون در دنیا و آخرت. آمین
پاسخ به: ღღشیرینی معنویღღ - شیدا - ۹/دی/۹۴ ۱۶:۱۵ سلام به همه خوبان واقعا مسرت بخشه خبر ازدواج ، خصوصا که از دوستای عزیزت باشن ![]() ![]() ![]() تبریک و تبریک و تبریک ![]() ![]() ![]() ان شاءالله در کنار هم زندگی سرشار از آرامش با رنگ و بوی خدایی داشته باشید خواهرم ![]() یا علی / التماس دعا پاسخ به: ღღشیرینی معنویღღ - عبدالرحمن - ۹/دی/۹۴ ۲۱:۳۶ اللهم صل علی محمد و آل محمد![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() و عجل فرجهمخیلی خوشحالمون کردید کلا با این خبرها امیدوارم مجرد تو تالار نمونه البته محمد تراست الدوله با توجه به اینکه کاسه صبرش از ایناس تا سه سال دیگه جا داره (البته بگم تقصیر خودشه ها جدی میگم) منم تو لایه هشتم خوابم تازه دارم بندای کفشمو پشت در خونه دختره برای خواستگاری باز می کنم ... لامصب خیلی دیر میگذره
پاسخ به: ღღشیرینی معنویღღ - fafa* - ۱۰/دی/۹۴ ۰:۳۱ مبارک باشه. ![]() ان شاالله بهترین ها براتون اتفاق بیافته.خوشبخت بشید ![]() (۹/دی/۹۴ ۲۱:۳۶)عبدالرحمن نوشته است: منم تو لایه هشتم خوابم تازه دارم بندای کفشمو پشت در خونه دختره برای خواستگاری باز می کنم ... لامصب خیلی دیر میگذره کفش بند دار نپوشید خوب چه کاریه...! پاسخ به: ღღشیرینی معنویღღ - عبدالرحمن - ۱۰/دی/۹۴ ۱۲:۵۶ (۱۰/دی/۹۴ ۰:۳۱)fafa* نوشته است: کفش بند دار نپوشید خوب چه کاریه...! اینی که شما فرمودید اتفاقا نتیجه مدت ها تفکر اینجانبه نیاز به یقظه بود که حاصل شد ![]() ده سال درگیر گره کفش بودم اتفاقا چند وقت پیش یکی از دوستان عزیز مرتبط با تالار حلش کرد این گره رو دستش درد نکنه پاسخ به: ღღشیرینی معنویღღ - آفتاب - ۱۳/دی/۹۴ ۱۶:۲۲ ممنون از این همه مهربانی هم تالاری های عزیزم ![]() همینطور خواهرای خوبم مجنون العباس - شیدا - fafa و برادران بزرگوارم Silence ، سدره المنتهی ، عبدالرحمن ، Maysam-1st و جا داره یک سپاسگزاری ویژه داشته باشم از برادرم اقای مهدی سینا که بی نهایت به من لطف داشتن . ![]() پاسخ به: ღღشیرینی معنویღღ - fafa* - ۱۶/دی/۹۴ ۰:۴۸ (۱۰/دی/۹۴ ۱۲:۵۶)عبدالرحمن نوشته است: ده سال درگیر گره کفش بودمدستشون درد نکنه . پس ان شاالله نفر بعدی شمائید . |