![]() |
|
محبوب ترین مدیر در تالار بیداری اندیشه کیست؟ + نظر سنجی - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: گروه بیداری اندیشه (/forum-6.html) +--- بخش: اطلاعیه های گروه (/forum-7.html) +---- بخش: پیشنهاد به گروه (/forum-10.html) +---- موضوع: محبوب ترین مدیر در تالار بیداری اندیشه کیست؟ + نظر سنجی (/thread-9116.html) |
RE: محبوب ترین مدیر در تالار بیداری اندیشه کیست؟ + نظر سنجی - نگار - ۱۵/تیر/۹۱ ۲۱:۱۹ (۱۳/تیر/۹۱ ۱۵:۳۵)FaATeMe نوشته است: علی 110 منم کاملا موافقم!!!فقط تو چیدمانش باید جای دومی و چهارمی عوض بشه!!! ![]() کلا خدا همه ی مدیرا رو حفظ کنه...زحمت میکشن...
RE: محبوب ترین مدیر در تالار بیداری اندیشه کیست؟ + نظر سنجی - دل خسته - ۱۵/تیر/۹۱ ۲۲:۱۰ سلام بنده با این مدیران بیشتر احساس نزدیکی می کنم : وحید 110 منتقیم و محب الزهرا guided و admirer (اسم جدیدشون یادم نیست) و بیداری اندیشه. مابقی مدیران و ناظران هم خوب هستند ، اما خوب این چند نفر (هژیر ها رو نمی گم)از مابقی به نظر من به استاندارد نزدیک تر هستند.اخلاق خوش ، منطق مناسب ، عدم برخورد خشن! و ... البته من با یک سری از مدیران دیگه ارتباط زیادی نداشتم و نمی تونم نظر بدم. |