تالار گفتگوی بیداری اندیشه
نماد های فراماسونری و ایلومناتی در بازی تِکِن (Tekken) - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: افشای صنعت سرگرمی (/forum-25.html)
+--- بخش: صنعت سرگرمی و بازی های رایانه ای (/forum-29.html)
+--- موضوع: نماد های فراماسونری و ایلومناتی در بازی تِکِن (Tekken) (/thread-14.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

RE: نماد های فراماسونری و ایلومناتی در بازی تِکِن (Tekken) - محب الزهرا - ۲۷/بهمن/۹۰ ۰:۲۹

(۲۶/بهمن/۹۰ ۱۷:۴۲)dark.knight نوشته است:  بابا عیسی به دین خود موسی به دین خود!!!

سلام

عزیز من این جمله شما کلا و از اساس بی پایه است

دقیقا مثل جمله
حشر محبان علی با علی / حشر محبان عمر با عمر

میدونی چرا ؟؟؟

این جمله زمانی درست هست که هم حق با حضرت امیرالمومنین علی علیه السلام باشد، و هم با عمر

پس جمله شما اشتباه است

نقل قول: زور که نیست!!!ازشون دفاع می کنن و حق دارن!

دقیقا باید مشخص بشه که چرا حق دفاع دارن

بالطبع تو این مبحث، یکی درست میگه

مگر اینکه نخواهید قبول کنید

ما لکم کیف تحکمون

RE: نماد های فراماسونری و ایلومناتی در بازی تِکِن (Tekken) - marya - ۳۰/بهمن/۹۰ ۰:۴۷

دقیقا باید مشخص بشه که چرا حق دفاع دارن
نقل قول:

حق دفاع داریم چون ما میتونیمAngryAngryAngry
هه

RE: نماد های فراماسونری و ایلومناتی در بازی تِکِن (Tekken) - marya - ۱/اسفند/۹۰ ۲۳:۴۴

خب بچه ها خوابین؟

جواب بدین پس

RE: نماد های فراماسونری و ایلومناتی در بازی تِکِن (Tekken) - راه عروج - ۲/اسفند/۹۰ ۱۶:۳۶

بسم‌الله الرحمن الرحیم
خوب! اول از دوست گرامی کمال تشکر و قدردانی و دارم که بسیار زیبا این مطالب بسیار جالب رو توی این سایت خوب و به درد بخور قرار دادند و خسته نباشید عرض میکنم.
این که بخواهیم نسبت به چیزی که از لحاظ معنوی ارزش واقعی نداره ( یه بازی که در ظاهر فقط برای سرگرمیه ) اینقدر وابستگی و عشق پیدا کنیم که چشمهای ما رو ببنده تا این اندازه که خیلی از واقعیت‌ها را قبول نکنیم یا بخواهییم باهاش مقابله کنیم، جای تأمل داره!
دوست عزیز آناستازیا من به شما پیشنهاد میکنم بیشتر در مورد جن و فرماسونری و شیطان‌پرستی تحقیق کنید، مسلماً خودتون به این توانایی میرسید که بدون خواندن این تفاسیر که دوستمون فقط در مورد این بازی نوشتند، بتونید با دیدن هر فیلم و یا بازی و یا چیزهای مشابه به خوبی خودتون تطبیق و تمیز بدهید.
اما باید بگم که هدف سازندگان این بازی هم همین بوده، تحت تأثیر قرار دادن شما و بقیه جوانان کشورمون و البته کشورهای دیگه...
توجه دارید که:
هدف تأثیر روی شماست... احساسات مخرب و از خودمون دور کنیم... یادمون باشه آفریده شدیم خدا رو پرستش کنیم نه از شیطان و وسوسه‌های شیطان پیروی کنیم.
بیایید بیشتر مطالعه کنیم و راه‌های نزدیکی خدا رو پیدا کنیم و از هر چیزی که مربوط به اطاعت از شیطانه از زندگیمون حذف کنیم...
یادمون باشه شیطان دشمن قسم‌خورده ماست! نوع بشر، انسان؛ نه مسلمان! شیطان قصد داره ما رو وادار کنه جلوی خدا سجده نکنیم و از دستورات و اوامر خدا سرپیچی کنیم! او همیشه برای نابودی ما تلاش میکنه از هر راهی و هر شیوه‌ای ...
قرآن کریم: "ما شما را خلق نکردیم مگر برای عبادت ما" !

RE: نماد های فراماسونری و ایلومناتی در بازی تِکِن (Tekken) - marya - ۲/اسفند/۹۰ ۱۹:۴۵

این دیگه نوبره والاه
من نمی خوام تغییر کنم و شما رو هم تغییر میدم

اوهوم

Angry

RE: نماد های فراماسونری و ایلومناتی در بازی تِکِن (Tekken) - 208 - ۲/اسفند/۹۰ ۲۳:۱۱

یک سوال دارم از دوستان

چرا هنوز میاین و جواب ایشون رو میدید؟

قضیه خود را به خواب زدن را که میدانید؟؟ (پیشبینی جواب بعدی : اره اصلا دوست داریم خودمونو به خواب بزنیمBig GrinBig Grin)

قرار بود یکی از این عزیزان ساپورت کننده بازی یک پست بذارن که در اون با سند و دلیل فراماسونری نبودن تکن رو اثبات کنند.
اگر میخواهید بحث درست حسابی کنید با کسی که سند و دلیل و مدرک میاورد بحث کنید نه کسی که احساسی برخورد میکند تا شاید به پاسخی برسید....

من که دیگه وقتمو صرف خواندن پاسخ های بی مدرک نمی کنم. شما چطور؟؟
(پیشبینی جواب بعدی : اره ما دوست داریم بدون مدرک حرف بزنیم...
شایدم این : آره ما دوست داریم احساسی برخورد کنیم...
و یا این : ما فقط حرف جین را میپذیریم و لا غیر...
یا....)

RE: نماد های فراماسونری و ایلومناتی در بازی تِکِن (Tekken) - AllahoAkbar - ۳/اسفند/۹۰ ۱۳:۰۷

خانم ماریا رفیقتون که خیلی بیشتر از شما از این بازی سر در میورد، و کمی هم با سند اومده بود جلووو ، (حالا کاری به درست یا غلط بودنش نداریم) از این تاپیک رفت.
و اینو فهمید که جین فقط یه آدم انیمیشنیه و بس.
خواهشا شما هم به خودتون بیاید اینو درک کنید که جین یه انیمیشن نه یه شاهزاده با اسب سفید که شما اینقدر گندش کردید.
بابا دیگه داره این تاپیک با حرفای صد من یه غازش کسل کشنده میشه.
خواهشا اگه حرفی هم هست راجع به فراماسونی بودن و یا نبودن این بازی باشه. اونم با دلیل و مدرک

RE: نماد های فراماسونری و ایلومناتی در بازی تِکِن (Tekken) - آناستازیا - ۳/اسفند/۹۰ ۱۴:۲۶

کی گفته من رفتم ها؟؟
من فقط درسام زیاد بود یه چند وقتی آن نمیشدم! بلهههههههه
نقل قول:انم ماریا رفیقتون که خیلی بیشتر از شما از این بازی سر در میورد، و کمی هم با سند اومده بود جلووو ، (حالا کاری به درست یا غلط بودنش نداریم) از این تاپیک رفت.
خواهشا شما هم به خودتون بیاید اینو درک کنید که جین یه انیمیشن نه یه شاهزاده با اسب سفید که شما اینقدر گندش کردید.
بابا دیگه داره این تاپیک با حرفای صد من یه غازش کسل کشنده میشه.
خواهشا اگه حرفی هم هست راجع به فراماسونی بودن و یا نبودن این بازی باشه. اونم با دلیل و مدرک

شما میتونید به عنوان یه شاهزاده با اسب سفید بهش نگاه کنیدو هنوزم مسخره کنید ولی من احساسی برخورد نمیکنم!Angry
ده هزار بار!!!
باشه باشه ! مدرک آوردنمو ادامه میدم فقط اگه گاهی اوقات نیومدم دلیلش خالی کردن پشت جین نیستAngel (خداااااااااااااااا )دلیلش مدرسه و درسامه!

RE: نماد های فراماسونری و ایلومناتی در بازی تِکِن (Tekken) - marya - ۳/اسفند/۹۰ ۱۴:۲۷

خانم ماریا رفیقتون که خیلی بیشتر از شما از این بازی سر در میورد، و کمی هم با سند اومده بود جلووو ، (حالا کاری به درست یا غلط بودنش نداریم) از این تاپیک رفت.
نقل قول:
درسته که ما باهم دوستیم اما کارای اون هیچ ربطی به من نداره

نقل قول:
شما که هیچی نمی دونی لطفا حرف نزنید من اصلا از جین خوشم نمیاد آقا

نقل قول:
حتما خواهم گذاشتAngry

RE: نماد های فراماسونری و ایلومناتی در بازی تِکِن (Tekken) - ali...secret - ۳/اسفند/۹۰ ۱۵:۴۴

ممنون از Big Grinاطلاعات خوب شما ....