![]() |
|
صندلی داغ (ویژه تولد تالار) - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: درباره تالار (/forum-3.html) +--- بخش: قوانین و اطلاعیه ها (/forum-4.html) +---- بخش: ویژه سوم آبان، تولد تالار (/forum-70.html) +----- بخش: آرشیو مطالب سال 92 (/forum-83.html) +----- موضوع: صندلی داغ (ویژه تولد تالار) (/thread-28922.html) |
پاسخ به: صندلی داغ (ویژه تولد تالار) - مصباح - ۳۰/مهر/۹۲ ۲۰:۲۶ اطلاعیه شماره 2 ستاد انتخاباتی تالار : دقایقی قبل آقایان مجید املشی و حسن عزتی به نفع میلاد.م و جوینده ی حق کنار کشیدند و ضمن آن با تشکر از تمامی هوادارانشان خواستند که آرای خود را به افراد مذکور بدهند. پاسخ به: صندلی داغ (ویژه تولد تالار) - boghz - ۳۰/مهر/۹۲ ۲۰:۲۹ (۳۰/مهر/۹۲ ۲۰:۲۶)مصباح نوشته است: اطلاعیه شماره 2 ستاد انتخاباتی تالار : نه بااااووو ...شوخیه ؟!! پاسخ به: صندلی داغ (ویژه تولد تالار) - مصباح - ۳۰/مهر/۹۲ ۲۰:۳۶ شوخی چیه؟؟!!! یه وقت فکر نکنی که من برا ستاد میلاد.م و جوینده ی حق کار می کنما!!!!!!!!! خب دوستان همونطور که خودتونم گفتید شخصیت مجید املشی کاملا یه شخصیت جا افتاده و شناخته شدس، دیگه لزومی نداره بیاد رو صندلی!... نقل قول: بیاین کسایی که مرموز و ناشناسن رو بنشونیم رو صندلی جناب ELENOR که زیر بار نرفتن، لااقل این دو جناب رو انتخاب کنیم پاسخ به: صندلی داغ (ویژه تولد تالار) - boghz - ۳۰/مهر/۹۲ ۲۰:۴۳ (۳۰/مهر/۹۲ ۲۰:۳۶)مصباح نوشته است: شوخی چیه؟؟!!! دیییی...لا اقل یه شکلک بزارین ![]() ولی انصافا خیلی زیر پوستی تبلیغ میکنیدااا....
پاسخ به: صندلی داغ (ویژه تولد تالار) - SAViOR - ۳۰/مهر/۹۲ ۲۰:۴۶ آقا من الان فکرشو کردم واسه بالا کشیدن کاندید مورد نظرم نیازی به ساخت یوزر جدید ندارم ! ![]() 2 تا از اعضای خانواده ام و دوتا از دوستام عضو سایتن و هنوز رای ندادن ![]() یک اشاره از حقیر کافیه که رایشون رو به نفع کاندید مورد نظر من روانه ی صندوق کنن ![]() خب حالا .... پیامهای خصوصیتون رو با ذکر مبلغ پیشنهادی تا پایان امشب واسم بفرستید. ![]() قیمتها حتماً به تومان باشه . ![]() چونه نزنید که حوصله ندارم !
پاسخ به: صندلی داغ (ویژه تولد تالار) - soshiant - ۳۰/مهر/۹۲ ۲۰:۴۸ (۳۰/مهر/۹۲ ۲۰:۳۶)مصباح نوشته است: خب دوستان همونطور که خودتونم گفتید شخصیت مجید املشی کاملا یه شخصیت جا افتاده و شناخته شدس، دیگه لزومی نداره بیاد رو صندلی!... سلام .لزومی نداره ؟؟!!!!! 1 ساله دارم میام تو تالار به امید اینکه یک روزی مجید املشی رو روی چنین صندلی بنشونم !!! ![]() ![]() کسایی که زیاد میدونن رو اگر بتونیم گیر بندازیم خودش یه نعمت محسوب میشه !! ![]() البته عین روز برام روشنه از مجید بپرسیم تو منظومه شمسی چه خبره ایشون خیلی با اعتماد به نفس میگه : در این منظومه سبک زندگی متفاوتی قابل جریانه و ... ![]() شعار جدید : آمریکا چه فکریه ؟، ایران پر املشیه ![]() پاسخ به: صندلی داغ (ویژه تولد تالار) - مصباح - ۳۰/مهر/۹۲ ۲۰:۵۵ ببینید خودتون دارید می گید : نقل قول:خب دیگه می خوای چی بپرسی؟؟!!! ![]() جناب سخنگو می تونید یه تاپیک برا انتخاب رئیسای محبوب انتخاب کنید که کاربرا اونجا ناظرای محبوبشونو انتخاب کنن ![]() این صندلیم بمونه برا آدمای مرموز تالار پاسخ به: صندلی داغ (ویژه تولد تالار) - mohamad - ۳۰/مهر/۹۲ ۲۰:۵۸ (۳۰/مهر/۹۲ ۲۰:۵۵)مصباح نوشته است: ببینید خودتون دارید می گید : بسم الله سال قبل دقیقا در همین مناسبت ها، یکی از اعضای تالار بصورت خودجوش چنین کاری انجام داده بود. یا علی مدد پاسخ به: صندلی داغ (ویژه تولد تالار) - مصباح - ۳۰/مهر/۹۲ ۲۱:۰۸ آخه سال قبل که سخنگو نداشتین!!! اگه می خواین یوزر پسورد سخنگوتونو بدین به من که تاپیکو ایجاد کنم
پاسخ به: صندلی داغ (ویژه تولد تالار) - میلاد مسلمی - ۳۰/مهر/۹۲ ۲۱:۱۵ سلام دوستان به اقای حسن عزتی رای بدید. پشیمون نمیشید ![]() رای ما حسن عزتی |