![]() |
|
اندر احوالاتــــ من و تالار ... - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اخبار و سایر موضوعات (/forum-46.html) +--- بخش: سایر موضوعات (/forum-48.html) +---- بخش: اوقات فراغت (/forum-63.html) +---- موضوع: اندر احوالاتــــ من و تالار ... (/thread-30995.html) |
پاسخ به: اندر احوالاتــــ من و تالار ... - Reza2035 - ۲۸/بهمن/۹۲ ۱۲:۴۵ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() پاسخ به: اندر احوالاتــــ من و تالار ... - اسکای - ۲۸/بهمن/۹۲ ۱۷:۱۵ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() پاسخ به: اندر احوالاتــــ من و تالار ... - پرنیان - ۲۸/بهمن/۹۲ ۲۰:۴۰ ![]() پاسخ به: اندر احوالاتــــ من و تالار ... - Ali#59 - ۲۸/بهمن/۹۲ ۲۱:۳۳ سلام ![]() یه بیانیه ای داشتم گفتم بیام اینجا قرائتش کنم ![]() در پی این حرکات همه جانبه ای که از سوی جماعت نسوان تالار صورت گرفته و جمیعا آواتارهاشان را به شکل کودکانی مامانی در آورده اند،من گفتم چرا آقایان بیکار بنشینند؟!! لذا یک فروند آقا پسر خوشتیپ که احتمالا فرنگی نیز می باشد را منتخب نموده و آن را به آواتاری برگزیدم... . باشد که مورد پسند عموم مردان غیور تالار بیداری اندیشه قرار گیرد. ![]() با تچکر فراوان!![]() پاسخ به: اندر احوالاتــــ من و تالار ... - Reza2035 - ۲۸/بهمن/۹۲ ۲۳:۰۵ نقل قول: من الان شدیدا تو فکرم که جنسیت این کاربر (و ایضا کاربران مشابهی که جنسیتشونو نزدن تا ما رو بذارن در خماری) چیه؟؟! کسی میدونه؟ اینو الان دیدم خیلی جالب بود !1.اون زمانی که من عدم انتخاب گزینه زده بودم هنوز جنسیت به مشخصات اضافه نشده بود ! 2.علاقه ندارم که کسی منو بشناسه پاسخ به: اندر احوالاتــــ من و تالار ... - السا - ۲۸/بهمن/۹۲ ۲۳:۲۳ خب حالا ک بحث اکیپ توطئه اومد رو کار مجبورم چهره این عزیزانی رو ک چراغ خاموش تو تالار حضور دارن رو رو کنم ... چیزی ک خودشون فکر می کنن ![]() ****** چیزی ک بقیه کاربرا راجع بهشون فکر می کنن ![]() *** چیزی ک ودر واقعیت هست ![]() پاسخ به: اندر احوالاتــــ من و تالار ... - Ali#59 - ۲۹/بهمن/۹۲ ۰:۰۱ من:وقتی که توی صفحه «افراد آنلاین» میبینم تنی چند از دوستان دارن تایپیکای من رو میخونن!!! ![]() ![]() ![]() ![]() پاسخ به: اندر احوالاتــــ من و تالار ... - آلاله - ۱/اسفند/۹۲ ۲:۲۵ ![]() اکیپ توطئه ( فتنه گران تالار!!!!! ) :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() پاسخ به: اندر احوالاتــــ من و تالار ... - sarallah - ۱/اسفند/۹۲ ۱۹:۳۱ خوب بریم سر نکته ی امروز
![]() جزوه ها رو باز کنین بچه ها.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() پاسخ به: اندر احوالاتــــ من و تالار ... - Ali#59 - ۲/اسفند/۹۲ ۸:۵۳ ![]() حسی که تو اون لحظه بهم دست میده... ![]() ![]() ![]() حسی که بهم دست میده ![]() ![]() ![]() |