![]() |
|
120- ( معما) - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اخبار و سایر موضوعات (/forum-46.html) +--- بخش: سایر موضوعات (/forum-48.html) +---- بخش: اوقات فراغت (/forum-63.html) +---- موضوع: 120- ( معما) (/thread-31749.html) |
پاسخ به: 120- ( معما) - آرامش - ۱۵/اسفند/۹۲ ۱:۵۷ سلام فکر میکنم جوابش همچین خیلی آسونه ![]() ابتدایکی از لامپ ها رو روشن میکنن وبعد چند دقیقه اون رو خاموش می کنند.سپس یکی از کلیدهای دیگه رو میزنن ولامپ دیگه ای روشن میشه. حالا اگه فرد وارد اتاق بشه میتونه تشخیص بده که هر کدام از کلیدها مربوط به کدوم لامپ. لامپی که روشنه.تکلیفش معلومه.وبا دست زدن به لامپها اون لامپی که گرم هستش معلوم میشه که اون کلیدی که ابتدا زدیم ولامپی هم که خاموشه کلیدیه که اصلا نزدیم. ناگفته نماند که بستگی به نوع لامپ ها داره.که اگه بازدهی 100درصد داشته باشن چون هیچ گرمایی تولید نمیکنن.بااین روش قابل تشخیص نیست. وباید روشی رو که کاربر دل خسته مطرح کردن رو اجرا کنیم. پاسخ به: 120- ( معما) - فانوس *7* - ۱۸/اسفند/۹۲ ۱۵:۲۴ جواب معمای ششم : کاربر محترم : captain_Smoker نقل قول:به نام خدا! امتیاز = 5 اما کاربر دیگه ای تکرار کردن که نمیدونم این جواب رو دیدن یا نه اما امتیاز میگیرن کاربر محترم : آرامش امتیاز = 2 راستی کاربر محترم دل خسته : قاعدتا جواب اوردن مهندس برق نیست دیگه فکریه حالا بریم سراغ معما ها ی جناییی ببینیم چه قدر استعداد کارگاهی در بچه ها هست کاربر آرامش ببینم چه میکنی هاااااا معمای هفتم : مردی در یک دشت مرده است یک کبریت شکسته پیش اوست کسی هم آن جا نیست چرا او مرده است ؟ پاسخ به: 120- ( معما) - سرباز منتظر - ۱۸/اسفند/۹۲ ۱۵:۴۵ از تشنگی مرده پاسخ به: 120- ( معما) - زینب خانوم - ۱۸/اسفند/۹۲ ۱۷:۴۲ شب یه صدایی شنیده، فکر کرده جنه، اومده کبریتو روشن کنه، کبریت شکسته و از ترس مرده... پاسخ به: 120- ( معما) - یاســین - ۱۸/اسفند/۹۲ ۱۸:۰۵ چندتا دوست بودن که میرن دنبال گنج در امریکای جنوبی گنج رو پیدا میکنن منتها بومیان اون گنج رو طلسم کرده بودن و جادوی سیاه شده بود یعنی یکی از اونا به قید قرعه باید انتخاب میشد و میمرد تا بقیه بتونن از گنج استفاده کنن بعد یکی شون چوب کبریتا رو میگیره دستش که یکیش شکسته بوده و هر کس که اونو برمیداره در واقع قرعه مرگ به اسمش افتاده بعد اون مرده که تو دشت مرده ،از بخت بدش کبریت شکسته قسمتش میشه و جادوی سیاه جونشو میگیره و بقیه دوستاش گنج رو برمیدارنو میرن
پاسخ به: 120- ( معما) - آرامش - ۱۸/اسفند/۹۲ ۱۸:۲۸ از سرما مرده.
پاسخ به: 120- ( معما) - یاســین - ۱۸/اسفند/۹۲ ۲۱:۲۱ اینم نظر همسرمه: اقاهه از چوب کبریت به عنوان خلال دندادن استفاده کرده نصفش شکسته افتاده تو گلوش و خفه شده پاسخ به: 120- ( معما) - دل خسته - ۱۹/اسفند/۹۲ ۰:۳۰ سلام کی گفت مهندس برق بیار! من گفتم به عنوان مهندس برق این به ذهنم رسیده. ________________________________________________ یک خواهشی ، لطفا یک جور معما مطرح کنید که زیاد حواب نداشته باشه ![]() خوب این معما آخری غیر سرما که دوستمون گفت و من هم فکر می کنم همین صحیح بوده ، جواب آخر هم امگان صحت داره. پاسخ به: 120- ( معما) - پرنیان - ۱۹/اسفند/۹۲ ۰:۳۷ مار نیشش زده................. پاسخ به: 120- ( معما) - فانوس *7* - ۱۹/اسفند/۹۲ ۱۳:۵۲ (۱۹/اسفند/۹۲ ۰:۳۰)دل خسته نوشته است: سلام بهبه پس شما مهندس برقی کم کم داره هنر ها لو میره!!!!! بعضی از معما های موجود خیلی فانتزی و دور از واقعیت هستن من دوست دارم معما ها نزدیک به واقعیت باشه البته این معما خلاقیت میطلبه نسبت به هوش یعنی سعی کنید خلاق باشید حالا کم کم معماهای ذهن خلاق رو هم براتون می ذارم یه چیز دیگه هم هست سعی شده معما ها از جاهایی انتخاب بشه که کاربرا قبلا نشنیده باشن مثل کتابای قدیمی و دور از دسترس |