![]() |
|
چهارشنبه سوری یا آخرت سوزی (آیین باستانی یا خرافه ای محض؟!) - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: سبک زندگی اسلامی-ایرانی (/forum-32.html) +--- بخش: سبک زندگی (/forum-77.html) +--- موضوع: چهارشنبه سوری یا آخرت سوزی (آیین باستانی یا خرافه ای محض؟!) (/thread-32072.html) |
پاسخ به: چهارشنبه سوری یا آخرت سوزی (آیین باستانی یا خرافه ا - Ali#59 - ۲۷/اسفند/۹۲ ۱۹:۵۹ هم اکنون،چهار شنبه سوزی! با احترامات فراوان : 8 صفحه بحث کردیم،فرقی کرد؟؟ همین آش و همین کاسه! صدای بمب و موشک از تو خیابون میاد ![]() آدم یاد هشت سال دفاع مقدس میفته !! ![]() پاسخ به: چهارشنبه سوری یا آخرت سوزی (آیین باستانی یا خرافه ای محض؟!) - یاســین - ۲۷/اسفند/۹۲ ۲۰:۰۴ دارن مانور میدن هر کس آن نباشه یعنی رفته چهارشنبه سوزی
پاسخ به: چهارشنبه سوری یا آخرت سوزی (آیین باستانی یا خرافه ای محض؟!) - Ali#59 - ۲۷/اسفند/۹۲ ۲۰:۰۶ (۲۷/اسفند/۹۲ ۲۰:۰۴)nina نوشته است: دارن مانور میدناتفاقا به نکته ی مرتفعی اشاره کردید! چرا اینقدر آن ها کمن؟؟؟!!! ![]() ![]() ![]()
پاسخ به: چهارشنبه سوری یا آخرت سوزی (آیین باستانی یا خرافه ای محض؟!) - انتصـار - ۲۷/اسفند/۹۲ ۲۰:۱۰ کلا پ.ن : آقا یکی بیاد اینجا میترسی کلتو از پنجره بیرون بیاری یه ترکش بخوری ![]() ![]() ![]() بوی باروت میاد انگار وسط میدون جنگی ![]() ![]()
پاسخ به: چهارشنبه سوری یا آخرت سوزی (آیین باستانی یا خرافه ا - Ali#59 - ۲۷/اسفند/۹۲ ۲۰:۱۸ (۲۷/اسفند/۹۲ ۲۰:۱۰)نهج الحسین (علیه السلام) نوشته است: بوی باروت میاد انگار وسط میدون جنگیراست میگن اگه اشتون دو سه روز دیگه میموند ایران حق غنی سازی که هیچی حق کبریت سازی هم از ما میگرفت
پاسخ به: چهارشنبه سوری یا آخرت سوزی (آیین باستانی یا خرافه ای محض؟!) - captaincharisma - ۲۷/اسفند/۹۲ ۲۰:۲۲ نقل قول: نه دلیل نمیشه دنیای وایرلس و مبایل و نت ![]() کل همسایه ها ما کناره باغ هاشون روشن کردن آنیش و لذت میبریم فشفشه هم تو هوا میرقصن در رنگهای زیباصدای هیچ ترق تروقی هم نمیاد این تیروونیا همیشه از حد میگذرونن همه چیز و اینجا تعادل برقراره
پاسخ به: چهارشنبه سوری یا آخرت سوزی (آیین باستانی یا خرافه ای محض؟!) - zahra11 - ۲۷/اسفند/۹۲ ۲۰:۵۷ بچه ها من حاظرم !!! ولی دل تو دلم نیست آخه یکی از بچه هام بزور با فامیلامون رفت !!!! راهنمایی میکنم که اون گل پسرم نیست چون مثل مامانش پای کامپیوتره !!! والا ماتیرونیام در اون حد نیستیم که تو چارشنبه سوری با موبایل آن باشیم!!! به نظرتون چیکار کنم؟؟ برم با زور بیارمش ؟؟!!بچمو میگم!! پاسخ به: چهارشنبه سوری یا آخرت سوزی (آیین باستانی یا خرافه ای محض؟!) - captaincharisma - ۲۷/اسفند/۹۲ ۲۱:۴۸ نقل قول: به روز بودن آنلاین بودن آسیبی به کسی نمیزنه پس آن بودنش بی ضرره ضرر تو کارای دیگست که الااااااا ماشاالللللله نزد پاتخت نشینا فراوووووونه ![]() اگه آنلاین بود پسرت با موبایل لحظه به لحظه کنترلش میکردی امسال که گذشت از ساله دیگه آنلاین باشید با موبایل پاسخ به: چهارشنبه سوری یا آخرت سوزی (آیین باستانی یا خرافه ای محض؟!) - رضوانه - ۲۷/اسفند/۹۲ ۲۲:۴۴ اینم عکس بالن! امشب ما! http://s5.picofile.com/file/8117351026/Bal.jpg http://s5.picofile.com/file/8117351384/Bal_1.png پاسخ به: چهارشنبه سوری یا آخرت سوزی (آیین باستانی یا خرافه ای محض؟!) - السا - ۲۷/اسفند/۹۲ ۲۳:۰۷ (۲۷/اسفند/۹۲ ۲۰:۵۷)zahra11 نوشته است: بچه ها من حاظرم !!!اگه برید ب زور برشگردونید، ب غرورش بر می خوره .... مطمئن باشید الان هم با وجدانش درگیره --> چون مامانش راضی نبوده صدقه بزارید کنار، ایشالا ک اتفاقی نمیفته نقل قول: بوی باروت ب کنار، ماشین هایی ک بیرونن، مدام صدای آژیرشون درمیاد... خدا بهشون رحم کنه، آتیش نگیرن |