تالار گفتگوی بیداری اندیشه
قاتلی بنام استر (هولوکاست ایرانی) - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html)
+--- بخش: انجمن های مخفی (فراماسونری، ایلومناتی، بیلدربرگ) (/forum-15.html)
+--- موضوع: قاتلی بنام استر (هولوکاست ایرانی) (/thread-398.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

RE: قاتلی بنام استر (هولوکاست ایرانی) - ztb - ۲۲/آذر/۹۰ ۱۸:۰۲

قسمت سومشو توی سایتش بخونید . شرمنده ولی مطلب گذاشتن توی این سایت اصلا آسون نیست

RE: قاتلی بنام استر (هولوکاست ایرانی) - Patriot - ۲۲/آذر/۹۰ ۱۹:۲۶

(۳۱/مرداد/۹۰ ۳:۵۰)خشایار رحیمی نوشته است:  حرف اشتباهه رائفی پور
من درباره سخرانی علی اکبر رائفی پور رو راجبه این قضیه شنیدم
او میگفت خشایارشا از ملکه وشتیی خواسته تا برهنه مقابل دیگران قرار گیرد و چون قبول نکرده او از دربار رانده شده و این حرف اشتباهی بیش نیست.باتوجه به مطالعه کتاب های تاریخی متوجه شدم ملکه وشتیی به این دلیل از دربار رانده شده که در یکی از جشن ها خشایارشا از او میخواهد که به میان تمام میهمان ها بیاید و خشایارشا پز همسره زیبایش را بدهد و وشتیی به این دلیل که گمان میکرد خشایارشا مست میباشد و حرفش را فراموش میکند نرفته و به دلیل اینکه در ان زمان هر همسری به حرف شوهرش گوش نمیکرده باید مجازات میشده خشایارشا درمیان ریش سفیدان این مسله را مطرح کرده و ملکه وشتیی از دربار رانده میشود.جالب اینجاست که بدانید خشایارشا ابتدا تسور میکرده این فقط تنبیهی کم است و دوباره میتواند وشتیی را عفو کند ولی ریش سفیدان به منزله این که خشایارشا شاه ایران و چندین مستعمره بوده چنین عفوی را بازتاب خوب در میان کشور ها نداسته و همچین کاری صورت نمیگیرد با اینکه خشایارشا دلبستگی خاصی به وشتیی همسر زیبای خود داشته.

تایید میشه

منم اینطور خوندم

البته ملکه وشتی بر سر موضوع حمله به یونان نیز با شاه مخالفت داشتند

RE: قاتلی بنام استر (هولوکاست ایرانی) - arses - ۲۴/آذر/۹۰ ۲۲:۱۱

سلام.درباره کوروش گفته میشه که قوم یهود رو از بردگی نجات داده و اونا رو به سرزمینشون برگردونده و سرزمین از دست رفته شون رو دنباره آباد کرده.واسه همین تو کتابشون از کوروش به نیکی یاد شده.البته در حدی که من میدونم

RE: قاتلی بنام استر (هولوکاست ایرانی) - ali73 - ۲۴/آذر/۹۰ ۲۳:۲۱

(۲۰/آذر/۸۹ ۲۰:۵۳)abbas313 نوشته است:  
[تصویر: eznee4bhl28mdi9ifyf1.jpg]

این عکس از سر در مقبره گرفته شده. 2 بال ستاره کنده شده است.

[تصویر: ezjrlt7ujbgql44d3aos.jpg]

عکس نرده ها از داخل خیابان. به ستا ره های 6 پر که نمای خارجی آنها با ورق پوشانده شده دقت کنید(از داخل مشخص است)

[تصویر: 7vjo75hvyq2ig4nykh9i.jpg]

این سقا خونه واسه نذر!!

[تصویر: xppfg3xabes3mug60q6y.jpg]

این سنگها نماد تخت پادشاهی خشایار شاه می باشد

[تصویر: j1le3kx33msojy4uyi1.jpg]

ستاره 6پر در محوطه

[تصویر: aqe8b56p5kl3ju97jsmw.jpg]

مدرسه علمیه همدان روبروی مقبره استر!!؟ عکس از داخل حیاط گرفته شده است.

[تصویر: k8prjqcz8cy5tqohg5.jpg]

لوح سنگی داخل مقبره

[تصویر: 06d7jeezc9l3k468qp1.jpg]

ده فرمان موسی (علیه السلام)

[تصویر: f7z8u2zpgopkybacvbur.jpg]

مقبره استر و مردخای با پارچه سبز

[تصویر: 0pjf0w7de1pwea0il7vt.jpg]
دوست عزیز وجود ستاره شش پر در اماکن یهودی امری طبیعیه .این ستاره به ستاره داوود مشهوره و نقش انگشتری ایشون بوده.
سو تفاهم نشه که میخوام از چیزی یا کسی دفاع کنم
(۲۰/آذر/۸۹ ۲۱:۲۶)Ramin_Ghn نوشته است:  سلام
دوستان نمی دونم آقای ناصر پورپیرار رو یادتون هست یا نه ؟!!
ایشون ادعا کردن قوم یهود برای اینکه قتل عام و غارت و ویرانی پوریم رو مخفی نگه دارند ، مجبور به ساخت تخت جمشید جعلی کنونی شدند..دوستان با دیگر ادعاهای ایشون کاری نداریم فقط روی این قسمت تمرکز کنید..
خیلی ها به خاطر تعصبی که نسبت به این بنا داشتند با اینکه ادعاهای او بسیار منطقی می نمود(من کل فیلم هاش رو دارم) ایشون رو دشنام دادند و کافیه توی گوگل نام ایشون رو سرچ کنید تا به سخنان بنده برسید.
قسمتی از سخنان ایشون :
(( اینک دیگر رسوا کردن آن مراکز فرهنگی ظاهرا دانشگاهی آسان است که با آگاهی کامل و به قصد فریب مردم ما و زمینه سازی برای ایجاد ذهنیت ناسالم نسبت به عرب و اسلام و پوشاندن رد پای قتل عام کامل پوریم، از هیچ صحنه سازی و نصب تفسیر دروغ پایه، دریغ نداشته اند.
نیازهای دعوت به پرهیز از توجه به تمهیدات و تبلیغات جاعلانه عوامل و عناصری که بر مبنای نفی پوریم، با بهره گیری از توان و امکانات غول آسای کنیسه و کلیسا، تاریخ شرق میانه ساخته و به مراکز فرهنگی در اختیار خویش تزریق کرده اند، مورخ را به وادی کشف عمیق ترین لایه های حقیقت در این منطقه می راند تا با وسعت تدابیر گم راه کننده ای آشنا شوید، که تنها و تنها قصد پنهان کردن کشتار کامل پوریم و انکار خلاء زندگی جمعی و متمدن انسانی در طول ۲۲۰۰ سال پس از آن قتل عام سراسری را دارد. از وبلاگ http://narya.blogsky.com Wink)
ولی توی مستند هایی که ساخته به خوبی و بدون هیچ ابهامی جعلی بودن این بنا رو اثبات می کنه.
سلام.ببخشید ولی من فکر میکنم مجددا میگم من فکر میکنم که از یه فردی که همه چیزو زیر سوال میبره(تا جایی که من خوندم آقای پور پیرار جانشینی امام علی وحقانیت شیعه رو هم زیر سوال برده)هیچ مطلبی ارائه ندیم بهتره.
من مطمئن نیستم ولی فکر میکنم تو تشخیص حدیث معتبر از غیر معتبر هم اگر فردی حدیث را نقل کرده باشد که معتبر نیست در صورتی از آن استفاده میکنند که حداقل یکنفر معتبر آن مطلب را از غیر از آن فرد غیر معتبر مطرح کرده باشد.آنگاه به صحبت آن فرد غیر معتبر اشاره ای میکنند.یعنی قابل استناد نیست

RE: قاتلی بنام استر (هولوکاست ایرانی) - ali73 - ۲۵/آذر/۹۰ ۰:۲۱

(۵/بهمن/۸۹ ۱۶:۱۳)fazel451 نوشته است:  سلام دوست عزیز - در همون کتاب یهودی ها یعنی کتاب مقدس فصلی به نام استر وجود دارد که داستان را بطور کامل تشریح کرده است و شما میتوانید نظر یهود را در این مورد بدانید و ضمنا در کتاب تلمود نیز ذکر شده است.
این من و شما هستیم که باید هیچ چیز ندانیم و اگر بدانیم باید تا وسط داستان را بدانیم و انتهای داستان که کشتار ایران است را ندانیم!!!
یه سوال: آیا از کشتار 8 تا 10 میلیون نفری ایرانیان در سالهای 1917 تا 1919 توسط انگلیسی ها، کسی خبر دارد؟؟؟
زمان جنگ جهانی بوده؟جنگ اول جهانی.زماندلیران تنگستان؟
اون زمان همشون انگلیسی ها نکشتن بلکه برای بسیاری از اونها عامل مرگ بودن یعنی با کم شدن آذوقه مردم بسیاری از مردم بر اثر گرسنگی مردند
(۱۴/بهمن/۸۹ ۱۷:۲۴)bamzi64 نوشته است:  جان GreeN
اون روی مثل ماهتو میبوسم
دم همتون گرم اگه بدونی چقدر دل منو شاد و دل اون ماسونای داخلو سیخ زدی.مرحبا
دوستان نامردی میکنن اگه از اعتبارو تشکر کم بزارن چون ایشون باعث شده تلاشهای سایرین نمود عینی پیدا کنه
انشاالله مقدمه ای باشه برای حرکتهای بزرگتر
بخدا 100 تا اعتبارم کمته
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
yareman
اون یهودیای همدان که به جــــــــــــرزجیــــــــــــــــگر دچار شدن برای اینکه از اون دوتا خاک تو گور شده مثل خودشون شفای ابدی بگیرن انشاالله میرن اون لوحو لیس میزنن واسه همین نو مونده تازه موقع عکسبرداری اون دختره تازه لیسش زده بود واسه همین برق میزد Smile
آخی آخی من هم از اظهار نظر شما سوختم.
بد توهین کردید به یهودیا . درسته که یهودیای غیر صهیونیست هم دینشون مشکل داره ولی باز هم رفتار اینچنینی از جانب یک پیرو امامامن معصوم جالب نیست.
سوختم چون با این حرفتون ممکنه مدرک درست کنید که فردا یهودی بکنن تو بوق و کرنا که مسلمونا با کل یهودیت مشکل دارن نه با صهیونیست ها و اونموقع است که ما میسوزیم من جلو جلو سوختم
(۲۳/اسفند/۸۹ ۱۱:۰۲)مهدی یاور نوشته است:  سلام و خسته نباشید
من هم با آقای abbas313 کاملا موافقم. من هم اخیرا در حال مطالعه کتاب های آقای پورپیرار و همچنین آقای شهبازی هستم و سعی دارم به طور ویژه روی این موضوع کار کنم. تو این کتاب ها یه حرف نو هست که البته با منطق عقلی هم سازگارتره.که البته بعدا توضیحات بیشتری خواهم داد. از آقای abbas313 به خاطر مطرح کردن این بحث مهم و جالب ممنونم.
من یه جستجو تو اینترنت کردم آقای پور پیرار رو نادیده بگیرید چون شیعه رو هم زیر سوال میبره.حرفاش کاملا بی اساسه و بسیاری از مارکش هم هم جعلیه

RE: قاتلی بنام استر (هولوکاست ایرانی) - ارگاسپ - ۲۶/آذر/۹۰ ۱۵:۳۲

سلام به همه ی دوستان.

من توی یه سایت چند سوال دیدم که بنظرم کاملا منطقی اومد.من هیچ نظری درباره ی پوریوم ندارم چون در اینباره تحقیق نکردم ولی اگه کسی میتونه به این سوالات به همراه سند جواب بده شاید موضوع روشن بشه:

هامان پس از آنکه پور(به چَم قرعه) سیزدهمین روز از ماه عبری «آدار» را نشان داد، به دیدار خشایارشا شتافت تا پروای کشتار همکٌانی یهودیان را از وی دریافت دارد.
«پس هامان به اَخشورش پادشاه کٌفت: تیره ای هستند که در میان تیره ها در سراسر فرمانروایی کشور تو پراکنده می باشند و شرایع ایشان پاد(ضد) همه ی تیره ها است و شرایع پادشاه را به جا نمی آورند. لیکن ایشان را چنین واکٌذاشتن برای پادشاه سودمند نیست، اکٌر پادشاه را پسند آید فرمانی نوشته شود که ایشان را کشتار کنند و من ده هزار وزنه سیم(نقره) به دست کارتاران(عاملان)خواهم داد تا آن را به گنجینه ی پادشاه بیاورند
(کتاب استر، باب سوم، آیات هشتم و نهم)
و پادشاه نیز می پذیرد:

«آنگاه پادشاه انکٌشتر خود را از دست بیرون آورده، آن را به هامان پور همداتای اَجاجی -که دشمن یهود بود- داد و پادشاه به هامان کٌفت: هم سیم و هم تیره را به تو دادم تا هرچه در دیدت پسند آید بر ایشان انجام دهی
(همانجا، باب سوم، آیات دهم و یازدهم)

و قرار بر این شد که، در سیزدهمین روز از ماه عبری «آدار» یهودیان کشتار گردندند. در اینجاست که راز پنج ساله ی یهودی بودن «استر» فاش می گردد! به دستور مردخای, استر راز خود را با خشایارشا در میان می گذارد و خاستار جلوگیری از این کشتار و مجازات هامان و دیگر دست اندرکاران این ماجرا شد:

«و در آنها پادشاه به یهودیانی که در همه شهرها بودند پروا داد که گِرد آمده، برای جانهای خود پَدافند نمایند و همگی قفوّت تیره ها و استان ها را که آهنگ آزار ایشان می داشتند، با کودکان و زنان ایشان را کشتار کنند و دارایی ایشان را تاراج کنند
(همانجا، باب هشتم، آیه یازدهم)

و با این پروانه، یهودیان دست به کشتار کسانی می زنند که آهنگ جان ایشان را داشتند:
«یهودیان در همه ی استانهای اَخشورش پادشاه(خشایارشا) گِردآمده تا بر کسانی که آهنگ آزار آنان را داشتند چیره گردند... و همه ی سرپرستان ِ استان ها و بزرگان و کارتاران ِ پادشاه، یهودیان را یاری رساندند... پس یهودیان، سراسر دشمنان خود را به دم شمشیر زده و کشتند و با آنان هرچه خواستند انجام دادند... همگی یهودیانی که در استانهای پادشاه بودند، گِردآمده و برای جان های خود پایداری نمودند و چون هفتاد و هفت هزار تن از دشمنان خویش را کشته بودند، از آنان آرامی یافتند ولی دست خود را به تاراج نگشودند».
(عهد عتیق، استر، ۹)

چند چیز در پیرامون این داستان/افسانه گفتنیست:
۱- تنها بن مایه ی این داستان، کتاب استر/کتاب عهد عتیق(Old Testament) است ودر هیچ جای دیگر این داستان هاییده(تایید) نشده است.
۲- چنین ماجرای گسترده و بزرگ و برجسته ای، در هیچ کدام از بن مایه های تاریخی کهن و کلاسیک یونانی و غیر یونانی نیامده است!
۳- چنین کشتار و درگیری بزرگی، بی گفتگوست که باید از خود یادگاری برجا گذاشته باشد و امروزه باستان شناسان یک نشانه از این کشتار بزرگ را به دست آورده باشند، ولی چنین نشانه ای تا کنون یافت نشده است!
۴- کسانی چون پورپیرار که این داستان بی پایه را دستاویزی کرده اند برای ایران ستیزی و خوارداشت فرمانروایی پرشکوه و درخشان ایرانی/هخامنشی، خود پیش از این، تورات را تحریف شده و یهودیان را سراسر دروغ پرداز شناسانده اند! و نغز است که هم اکنون برای ایران ستیزی به همان بن مایه های تحریف شده اتکا می کنند!
بیاد داشته باشیم که در همین کتاب تورات داوی(ادعا) کُشتی گرفتن خدا با انسان شده است! یا در جای دیگری به خدا، اَنگ ِ رشک ورزیدن به انسان زده می شوند! چرا که انسان همچون خدا خوب و بد را از یکدیگر بازمیشناسد!(پیدایش/سقوط انسان/ آیه 22) یا در جای دیگری به پیامبر خدا، اَنگ ِ همبستری با دختران خود را می زند!(پیدایش/لوط و دخترانش/ آیه 31 تا 33)
بازگویی های تورات و نَسَک هایی همچون آن، که با استوره و افسانه درآمیخته اند، زمانی ارزش و اَرجی دارند که در بُن مایه های دیگر نیز یادی از آن رویدادها شده باشد! تا پس از آن بتوان اینها را با یکدیگر سَنجید و به هوده ای درست و آمیغ(حقیقت)ها برسیم.
۵- یاد کردن از شماره هایی ورجاوندی چون ۷۷ یا ۳ یا ۷ در این بازگویی، خود نشان از جایگاه افسانه/استوره گونه ی داستان دارد و نشان می دهد که به تنهایی ارزش دانِشیک ندارد.
۶- به انگاره ی اینکه این داستان بی پایه را پذیرفته باشیم، پادشاه ایران (سررشته دار ایران) به یهودیان پروانه داده که "برای پَدافند از جان خود" پایداری کنند و کسانی را که " آهنگ آسیب زدن " به آنها را داشتند، از بیخ از میان ببرند!
- کسانی چون ناصر پورپیرار کوشیده اند که جشن سیزده بدر ایرانی را به گونه ای با پوریم پیوند دهند، و آن را نشانه ای از این کُشتار پنداری بازشناسند! در حالی که:ماه آدار = نزدیک اسفند ماه و ماه نیسان = نزدیک فروردین ماه است. پس این روز به سیزده بدر(13 فروردین) پیوندی ندارد. همچنین در زمان گذشته، در پایان ماه اسفند ایرانی، پنج روز (پنجه ی گمشده) را می افزودند، چون هر ماه 30 روز داشت... و یهودیان هم جشن پوریم را بیشتر در اسفند برگزار می کنند.

بازم میگم من هیچ قصدی ندارم اما بنظرم این مطالب خیلی منطقی تره. حالا نظر شما؟

RE: قاتلی بنام استر (هولوکاست ایرانی) - mahabno_247 - ۲۶/آذر/۹۰ ۱۶:۳۲

سلام خسته نباشید
یک فیلم هم در این مورد هست البته همراه با اون تعریفاتی که آقای رائفی پور در موردش می گن اسم فیلم night with the king
این فیلم تو دانشگاه فردوسی پخش و مورد نقد قرار گرفت
دیدن خود فیلم لطفی نداره چون خوب تماما در مورد اینه که استر چه آدم بد بخت مظلومی بوده و این یهودی ها باز هم مثل تمام تاریخ توسری خور بودن و هی مثل همین هلوکاست یک عده می خواستن اینا رو قتل عام کنن سوال این جاست با وجود این حجم زیاد قتل عام ها در کنار اون همه بلای طبیعی که به بعد کشتن پیامبرا سر این قوم می اومده و این که ازدواجاشونم داخلیه و هیچ کس هم تو دینشون راه نمی دن هنوز تمام گروه های دوازده گانه منقرض نشدن(نزدیک است انشا الله)؟؟؟؟؟....
ولی اگر کسی بتونه خود سخن رانی استاد رائفی پور را در این زمینه بذاره خیلی مفید خواهد بود .
نکته ای که درمورد شخصیت های فیلم برای من جالبه اینه که واقعا تنها شخصیتی که شبیه ایرانیای امروزه همون هامانه که تو فیلم یک سادیسمی به تمام معناست
بخش هایی از فیلم هامان در حال شوراندن مردم در مورد یهودی هاست:
خواهران و برادران من زمان آن فرا رسیده که خیانت کاران را از جمعمان ریشه کن کنیم چه کسی خواهان ضعف و زوال ماست؟مگر نه این که هرگاه محصولات یک مزرعه به بیماری آلوده شوند آن را در آتش میریزیم؟ از من سوال شده که این بیگانگان و خائنینی که در میان ما هستند کیستند؟
مردم:
قوم یهود
هامان:
نه نه قوم یهود نه
من خودم یهودیان بسیاری میشناسم که ار اینکه آنان را دوست بخوانم به خود میبالم!!ولی گذشته از این یهودیان مصر چیست؟آشور بابل چیست؟
این جا برای حرف هاش از پاپیروسی از کتابخانه ی سلطنتی دلیل می آورد:
نقشه ی بزرگ یونانیان و قوم یهود جهت غلبه بر تمام دنیا چون یهودیان و یونانیان هردو با یک تفکر شیطانی زندگی می کنند و آن این که تمام افراد یکسانند
شما فبول می کنید که با یک برده برابر باشید
همه :نه
ولی در میان کاخ چنین افکار شیطانی دارند...
شما می بینید که استر اسنادی پیدامی کند که این هامان و خانواده اش جد اندر جد دنبال کشتن یهودی ها بودن و پدر و مادر خودشم کشتن
علامت دست بندی که به دست هامان هست هم جالب توجه است

چند تا چیز مسخره تو صحبت های هامان هست:
1-اشاره به تفکر هیتلر :یک باغبان خوب علف های هرز را از بین میبره و البته خود یهودی ها در این اعتقاد از همه راسخ ترن
2-من یهودی های بسیاری میشناسم که به دوستی با اون ها افتخار میکنم این ها شبیه صحبت های ما نیست؟؟
3-یهودی ها و یونانی ها هردو تفکر برابری دارند ولی مردم ایران که هامان در میان آن ها صحبت می کند ندارند در این مورد زیادنمی شه صحبت کرد مدرک کمه مثلا هیچ کس فیلم گلادیاتور را ندیده(دست صدا و سیما درد نکنه صد و بیست بار نشون داده) یا هیچ کس نمیدونه که یهودی ها نژاد پرست ترین قوم دنیان؟؟؟تا جایی که با حضرت مسیح مخالفت میکنن که تو میگی منجی از بنی اسرائیل نیست فوقع ما وقع

RE: قاتلی بنام استر (هولوکاست ایرانی) - ali73 - ۲۶/آذر/۹۰ ۱۸:۳۴

(۲۶/آذر/۹۰ ۱۵:۳۲)ارگاسپ نوشته است:  سلام به همه ی دوستان.

من توی یه سایت چند سوال دیدم که بنظرم کاملا منطقی اومد.من هیچ نظری درباره ی پوریوم ندارم چون در اینباره تحقیق نکردم ولی اگه کسی میتونه به این سوالات به همراه سند جواب بده شاید موضوع روشن بشه:

هامان پس از آنکه پور(به چَم قرعه) سیزدهمین روز از ماه عبری «آدار» را نشان داد، به دیدار خشایارشا شتافت تا پروای کشتار همکٌانی یهودیان را از وی دریافت دارد.
«پس هامان به اَخشورش پادشاه کٌفت: تیره ای هستند که در میان تیره ها در سراسر فرمانروایی کشور تو پراکنده می باشند و شرایع ایشان پاد(ضد) همه ی تیره ها است و شرایع پادشاه را به جا نمی آورند. لیکن ایشان را چنین واکٌذاشتن برای پادشاه سودمند نیست، اکٌر پادشاه را پسند آید فرمانی نوشته شود که ایشان را کشتار کنند و من ده هزار وزنه سیم(نقره) به دست کارتاران(عاملان)خواهم داد تا آن را به گنجینه ی پادشاه بیاورند
(کتاب استر، باب سوم، آیات هشتم و نهم)
و پادشاه نیز می پذیرد:

«آنگاه پادشاه انکٌشتر خود را از دست بیرون آورده، آن را به هامان پور همداتای اَجاجی -که دشمن یهود بود- داد و پادشاه به هامان کٌفت: هم سیم و هم تیره را به تو دادم تا هرچه در دیدت پسند آید بر ایشان انجام دهی
(همانجا، باب سوم، آیات دهم و یازدهم)

و قرار بر این شد که، در سیزدهمین روز از ماه عبری «آدار» یهودیان کشتار گردندند. در اینجاست که راز پنج ساله ی یهودی بودن «استر» فاش می گردد! به دستور مردخای, استر راز خود را با خشایارشا در میان می گذارد و خاستار جلوگیری از این کشتار و مجازات هامان و دیگر دست اندرکاران این ماجرا شد:

«و در آنها پادشاه به یهودیانی که در همه شهرها بودند پروا داد که گِرد آمده، برای جانهای خود پَدافند نمایند و همگی قفوّت تیره ها و استان ها را که آهنگ آزار ایشان می داشتند، با کودکان و زنان ایشان را کشتار کنند و دارایی ایشان را تاراج کنند
(همانجا، باب هشتم، آیه یازدهم)

و با این پروانه، یهودیان دست به کشتار کسانی می زنند که آهنگ جان ایشان را داشتند:
«یهودیان در همه ی استانهای اَخشورش پادشاه(خشایارشا) گِردآمده تا بر کسانی که آهنگ آزار آنان را داشتند چیره گردند... و همه ی سرپرستان ِ استان ها و بزرگان و کارتاران ِ پادشاه، یهودیان را یاری رساندند... پس یهودیان، سراسر دشمنان خود را به دم شمشیر زده و کشتند و با آنان هرچه خواستند انجام دادند... همگی یهودیانی که در استانهای پادشاه بودند، گِردآمده و برای جان های خود پایداری نمودند و چون هفتاد و هفت هزار تن از دشمنان خویش را کشته بودند، از آنان آرامی یافتند ولی دست خود را به تاراج نگشودند».
(عهد عتیق، استر، ۹)

چند چیز در پیرامون این داستان/افسانه گفتنیست:
۱- تنها بن مایه ی این داستان، کتاب استر/کتاب عهد عتیق(Old Testament) است ودر هیچ جای دیگر این داستان هاییده(تایید) نشده است.
۲- چنین ماجرای گسترده و بزرگ و برجسته ای، در هیچ کدام از بن مایه های تاریخی کهن و کلاسیک یونانی و غیر یونانی نیامده است!
۳- چنین کشتار و درگیری بزرگی، بی گفتگوست که باید از خود یادگاری برجا گذاشته باشد و امروزه باستان شناسان یک نشانه از این کشتار بزرگ را به دست آورده باشند، ولی چنین نشانه ای تا کنون یافت نشده است!
۴- کسانی چون پورپیرار که این داستان بی پایه را دستاویزی کرده اند برای ایران ستیزی و خوارداشت فرمانروایی پرشکوه و درخشان ایرانی/هخامنشی، خود پیش از این، تورات را تحریف شده و یهودیان را سراسر دروغ پرداز شناسانده اند! و نغز است که هم اکنون برای ایران ستیزی به همان بن مایه های تحریف شده اتکا می کنند!
بیاد داشته باشیم که در همین کتاب تورات داوی(ادعا) کُشتی گرفتن خدا با انسان شده است! یا در جای دیگری به خدا، اَنگ ِ رشک ورزیدن به انسان زده می شوند! چرا که انسان همچون خدا خوب و بد را از یکدیگر بازمیشناسد!(پیدایش/سقوط انسان/ آیه 22) یا در جای دیگری به پیامبر خدا، اَنگ ِ همبستری با دختران خود را می زند!(پیدایش/لوط و دخترانش/ آیه 31 تا 33)
بازگویی های تورات و نَسَک هایی همچون آن، که با استوره و افسانه درآمیخته اند، زمانی ارزش و اَرجی دارند که در بُن مایه های دیگر نیز یادی از آن رویدادها شده باشد! تا پس از آن بتوان اینها را با یکدیگر سَنجید و به هوده ای درست و آمیغ(حقیقت)ها برسیم.
۵- یاد کردن از شماره هایی ورجاوندی چون ۷۷ یا ۳ یا ۷ در این بازگویی، خود نشان از جایگاه افسانه/استوره گونه ی داستان دارد و نشان می دهد که به تنهایی ارزش دانِشیک ندارد.
۶- به انگاره ی اینکه این داستان بی پایه را پذیرفته باشیم، پادشاه ایران (سررشته دار ایران) به یهودیان پروانه داده که "برای پَدافند از جان خود" پایداری کنند و کسانی را که " آهنگ آسیب زدن " به آنها را داشتند، از بیخ از میان ببرند!
- کسانی چون ناصر پورپیرار کوشیده اند که جشن سیزده بدر ایرانی را به گونه ای با پوریم پیوند دهند، و آن را نشانه ای از این کُشتار پنداری بازشناسند! در حالی که:ماه آدار = نزدیک اسفند ماه و ماه نیسان = نزدیک فروردین ماه است. پس این روز به سیزده بدر(13 فروردین) پیوندی ندارد. همچنین در زمان گذشته، در پایان ماه اسفند ایرانی، پنج روز (پنجه ی گمشده) را می افزودند، چون هر ماه 30 روز داشت... و یهودیان هم جشن پوریم را بیشتر در اسفند برگزار می کنند.

بازم میگم من هیچ قصدی ندارم اما بنظرم این مطالب خیلی منطقی تره. حالا نظر شما؟
سلام.در این رابطه باید بگم که من احساس میکنم افرادی مثل دکتر حسن عباسی و آقای رائفی پور به خاطر این به تورات به عنوان یه منبع نگاه میکنن که یهودی ها معمولا چیزی که به ضررشون باشه نمیگن مگه این که خیلی بهش افتخار کنن.
در ضمن اون قسمت که نوشته شد که تو تورات به پیامبران تهمت های ناروا زده شده درسته ولی نکته ای که وجود داشته اینه که پیامبری رو از خودشون در نیاوردن و تو اونجا بنویسن در مورد حوادث اتفاق افتاده برای پیامبرا اومدن در موردش شبهه ایجاد کردن کلیت داستان ها رو عوض نکردن.مثلا حضرت یعقوب میرفته با خدا راز و نیاز میکرده اینا میگن رفته کشتی گرفته.
منظورم اینه که اگر هم جزئیات داستانو نپذیریم کلیتش قابل پذیرشه
از سمت دیگه من جایی خوندم(اگه فهمیدم کجا بود مینویسم)که یه گورهای دسته جمعی پیدا شده که احتمال میدن مال اون زمان باشه.
در کل به نظر من برای اثبات خونخوار بودن یهودیان صهیونیسم تنها کافیست به فلسطین و لبنان نگاه کنید نگاه کردن به گذشته نیز لازم نیست
قرآن نیز مبین این است که بنی اسرائیل چگونه قومی هستند

RE: قاتلی بنام استر (هولوکاست ایرانی) - ارگاسپ - ۲۹/آذر/۹۰ ۱۰:۴۹

با سلام و تشکر.
همونطور که در پست من دیدید من هفت سوال رو از منبع دیگری مطرح کردم اماشما فقط به یکی پاسخ دادید که اون هم بنظر من نمیتونه قابل قبول باشه.اما لطفا اگه پاسخ جامع و کامل به هر هفت سوال دارید بیان کنید.
ممنون.

RE: قاتلی بنام استر (هولوکاست ایرانی) - ali73 - ۲۹/آذر/۹۰ ۱۵:۲۸

(۲۹/آذر/۹۰ ۱۰:۴۹)ارگاسپ نوشته است:  با سلام و تشکر.
همونطور که در پست من دیدید من هفت سوال رو از منبع دیگری مطرح کردم اماشما فقط به یکی پاسخ دادید که اون هم بنظر من نمیتونه قابل قبول باشه.اما لطفا اگه پاسخ جامع و کامل به هر هفت سوال دارید بیان کنید.
ممنون.
ببخشید من اصلا سوالی ندیدم.در ضمن اگه منظورتون اون 6 نکته است من به چند تاش پاسخ دادم.
البته نکاتی که گفتید قابل تامل هستن و من قصد نداشتم مطلب شما رو زیر سوال ببرم ولی واضحا فردی که این متنو نوشته فقط صحبتهای آقای پورپیرار رو در این زمینه شنیده بوده و بخاطر رد کردن صحبتهای آقای پورپیرار این مطلب نوشته