تالار گفتگوی بیداری اندیشه
در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: گروه بیداری اندیشه (/forum-6.html)
+--- بخش: اطلاعیه های گروه (/forum-7.html)
+---- بخش: پیشنهاد به گروه (/forum-10.html)
+---- موضوع: در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ (/thread-61.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ - رضا میزانی - ۲۹/دی/۹۰ ۲۳:۲۳

من { یولید } بلدم کار کنم اگه کمک خواستین در خدمتم

RE: در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ - ilana - ۳۰/بهمن/۹۰ ۸:۴۶

بسم الله الرحمن الرحیم
من گرافیست هستم و می تونم در زمینه طراحی پوستر و یا موضوعی در صورت نیاز با شما همکاری کنم امیدوارم بتوانم گره کوچکی را در این زمینه باز کنم . یا علی

RE: در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ - marziye - ۱۱/فروردین/۹۱ ۱۸:۰۵

سلام من در زمینه فتوشاپ ونقاشی کمی سر رشته دارم همچنین در زمینه ی روانشناسی مطالعات زیادی دارم و برای انتشار سی دی ها یا دی وی دی های مستند توی دزفول میتونم کمک کنم التماس دعا

RE: در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ - فانوس *7* - ۲۵/فروردین/۹۱ ۲۰:۰۸

در زمینه ی فتو شاپ

RE: در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ - vahidiali72 - ۱۴/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۰۳

سلام من تو ترجمه زبان انگلیسی خوبم و میتونم تو بخش ترجمه به شما کمک کنم

RE: در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ - taban - ۳۰/خرداد/۹۱ ۱۵:۰۳

سلام من میتونم هکر و ویروس والبته سایت بسازم گرافیکی هم میتونم
کمک خواستین در خدمتیم

RE: در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ - morteza rezay - ۳۰/خرداد/۹۱ ۱۶:۲۴

با سلام خدمت شما عزیزان بنده میتوانم در زمینه های (طراحی پوستر - برنامه نویسی - آهنگسازی ) هر کاری از دستم بر بیاد انجام بدم .
یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

RE: در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ - mahdi_kojayee - ۶/آذر/۹۱ ۱۶:۴۱

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-21987.html
دوستان خواهشمندم حتما به لینک بالا سر بزنید
سپاس