![]() |
|
مشاعره - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اخبار و سایر موضوعات (/forum-46.html) +--- بخش: سایر موضوعات (/forum-48.html) +---- بخش: اوقات فراغت (/forum-63.html) +---- موضوع: مشاعره (/thread-9787.html) |
RE: مشاعره ... - آوای انتظار - ۱/دی/۹۰ ۱۶:۲۶ شمع را باید از این خانه بدر بردن و کشتن تا به همسایه نگوید که تو در خانه مایی سعدی RE: مشاعره ... - نسیم - ۱/دی/۹۰ ۱۷:۰۳ یاس بوی مهربانی می دهد عطر دوران جوانی می دهد RE: مشاعره ... - آوای انتظار - ۱/دی/۹۰ ۱۷:۰۹ در آن نفس که بمیرم در آرزوی تو باشم بدان امید دهم جان که خاک کوی تو باشم سعدی RE: مشاعره ... - ترنم - ۱/دی/۹۰ ۱۷:۴۷ مرا عاشق چنان باید که هر باری که برخیزد قیامت های پرآتش ز هر سویی برانگیزد مولانا RE: مشاعره ... - دیدگاه نوین - ۱/دی/۹۰ ۲۰:۲۳ در ازل پرتو حسنت ز تجـــلی دم زد عشق پیدا شد و آتش به همه عالم زد حافظ RE: مشاعره ... - ترنم - ۱/دی/۹۰ ۲۰:۳۸ دزدیده چون جان می روی اندر میان جان من سرو خرامان منی ای رونق بستان من مولانا RE: مشاعره ... - m.hossein - ۱/دی/۹۰ ۲۱:۰۸ نیست کس آگه که یار کی بنماید جمال لیک غباری ز نعل ساخته ی کار باش عطّار نیشابوری RE: مشاعره ... - ترنم - ۲/دی/۹۰ ۴:۵۷ شکر ایزد را که دیدم روی تو یافتم ناگه رهی من سوی تو مولانا RE: مشاعره ... - نسیم - ۲/دی/۹۰ ۱۱:۰۱ وفا زکس مجوی گر هنر نمی شنوی به هرزه طالب سیمرغ و کیمیا می باش RE: مشاعره ... - دیدگاه نوین - ۲/دی/۹۰ ۱۳:۳۲ شمس الحق تبریزی از خلق چه پرهیزی اکنون که برانگیزی صد فتـــنه فتـــانه مولانا |