تالار گفتگوی بیداری اندیشه
120- ( معما) - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: اخبار و سایر موضوعات (/forum-46.html)
+--- بخش: سایر موضوعات (/forum-48.html)
+---- بخش: اوقات فراغت (/forum-63.html)
+---- موضوع: 120- ( معما) (/thread-31749.html)

پاسخ به: 120- ( معما) - فانوس *7* - ۱۳/آبان/۹۳ ۴:۲۷

دوستان گلمیه مدت سرم شلوغ خواهد بود و نمی تونم خیلی اکتیو باشم هرچند این اخری هم خیلی اکتیو نبودم اما عذر خواهی می کنم
و برای حدود ۶ ماه نیستم این نشونه کنسلی نیست یه زنگ تفریح

پاسخ به: 120- ( معما) - دل خسته - ۱۴/آبان/۹۳ ۰:۴۷

سلام
درسته این گراف قابل حل کردن نیست
فکر می کنم یک کلکی پشتش باشه ، مثل تا کردن کاغذ یا استفاده از یک کاغذ کمکی و ...

پاسخ به: 120- ( معما) - فانوس *7* - ۱/خرداد/۹۴ ۱۳:۱۶

سلام

برای شروع دوباره ی معما ها آماده اید ؟

دوستان حاضری بزنید
تا شروع کنیم

پاسخ به: 120- ( معما) - دل خسته - ۲/خرداد/۹۴ ۱۳:۳۱

سلام
من به دلیل بیماری مادرم زیاد نمی تونم بیام و مدت دار میشه پاسخ هام.

پاسخ به: 120- ( معما) - فانوس *7* - ۵/خرداد/۹۴ ۱۳:۴۹

(۲/خرداد/۹۴ ۱۳:۳۱)دل خسته نوشته است:  سلام
من به دلیل بیماری مادرم زیاد نمی تونم بیام و مدت دار میشه پاسخ هام.
امیدوارم بهتر بشن حالشون

خب سایر دوستان چه طور؟

پاسخ به: 120- ( معما) - علی املشی - ۵/خرداد/۹۴ ۱۳:۵۳

(۵/خرداد/۹۴ ۱۳:۴۹)فانوس *7* نوشته است:  امیدوارم بهتر بشن حالشون

خب سایر دوستان چه طور؟
سلام ......من باید چیکار کنم؟

پاسخ به: 120- ( معما) - فانوس *7* - ۵/خرداد/۹۴ ۱۳:۵۶

(۵/خرداد/۹۴ ۱۳:۵۳)ali amlashi نوشته است:  سلام ......من باید چیکار کنم؟
هیچی هرکس اماده ی معما هست این پست رو لایک کنه تا ببینم اگه چند نفر هستند معما ها رو بیارم Big Grin

پاسخ به: 120- ( معما) - Mitsonary - ۶/خرداد/۹۴ ۱۹:۳۴

(۵/خرداد/۹۴ ۱۳:۵۶)فانوس *7* نوشته است:  هیچی هرکس اماده ی معما هست این پست رو لایک کنه تا ببینم اگه چند نفر هستند معما ها رو بیارم Big Grin

سلام
صندوق پ خصوصیتون رو خالی کنید اگر امکانش هست Blush

پاسخ به: 120- ( معما) - فانوس *7* - ۱۴/خرداد/۹۴ ۱۴:۱۰

(۶/خرداد/۹۴ ۱۹:۳۴)Mitsonary نوشته است:  سلام
صندوق پ خصوصیتون رو خالی کنید اگر امکانش هست Blush

خالیه خالی شد

سلام

معمای 99 :

دو برادر را به دادگاه احضار کردند , رییس دادگاه از ان ها پرسید عایا شما برادر هستید گفتند بله , گفت پدر و مادر شما یکی است گفتند بله رییس دادگاه شناسنامه انها را نگاه کرد هر دو 12 تیر 1340 شمسی به دنیا امدند رییس گفت پس دو قلو هستند گفتند خیر !!!
در حالی که انها راست گفتند چه طور هم چین چیزی ممکن است ؟

امتیاز = 7
نفر دوم = 6
سوم و چهارم = 5

پاسخ ها با رنگ سفید باشه
مهلت پاسخ گویی 2 روز

پاسخ به: 120- ( معما) - Mitsonary - ۱۴/خرداد/۹۴ ۱۹:۰۲

(۱۴/خرداد/۹۴ ۱۴:۱۰)فانوس *7* نوشته است:  خالیه خالی شد

سلام

معمای 99 :

دو برادر را به دادگاه احضار کردند , رییس دادگاه از ان ها پرسید عایا شما برادر هستید گفتند بله , گفت پدر و مادر شما یکی است گفتند بله رییس دادگاه شناسنامه انها را نگاه کرد هر دو 12 تیر 1340 شمسی به دنیا امدند رییس گفت پس دو قلو هستند گفتند خیر !!!
در حالی که انها راست گفتند چه طور هم چین چیزی ممکن است ؟

امتیاز = 7
نفر دوم = 6
سوم و چهارم = 5

پاسخ ها با رنگ سفید باشه
مهلت پاسخ گویی 2 روز

من دو جواب به ذهنم رسید که براتون می نویسم با رنگ سفید
نقل قول:
اول این که پدر این دو برادر دارای دو همسر بوده ،‌ و اتفاقا هر دو همسر ایشان همزمان پسری از ایشان باردار بوده ،‌ و بصورت کاملا اتفاقی در یک روز هر دو بدنیا می آیند ‌،‌ ولی اینکه قاضی میپرسه پدر و مادرشون یکی هست ،‌ بخاطر اینه که یکی از این برادران از شیر اون یکی همسر پدرش میخوره ،‌ و به نوعی مادر رضاعی اون میشه ،‌ در نتیجه این دو پسر برادر محسوب میشوند که پدر و مادر جفتشون به نوعی یکی بوده و در یک روز بدنیا آمده اند.

احتمال دومی که میشه داد ،‌ اینه که زیرمجموعه ی اون چیزی که قاضی پرسیده نیستند ،‌ یعنی وقتی قاضی پرسیده دوقلو نیستند ،‌ به احتمال زیاد چندقلو بودند ،‌ یعنی 3 یا 4 برادر بودند که همزمان بدنیا آمده اند ، و وقتی قاضی پرسیده دوقلو هستید گفتند نه!

البته این معما به نوعی اشکال دارد ،‌ چرا که دوقلو برخلاف تصورات عام ،‌از دوبخش دو+قلو تشکیل نشده ،‌ چرا که دوقلو ریشه ی ترکی داشته ،‌ و از مصدر دغماق به معنی زادن هست و در نهایت به معنای توأم ، توأمان. چیزی که همزمان اتفاق افتد ،‌حالا چون دو تا نوزاد همزمان به دنیا میاد میگن دوقلو ، ولی اینکه مقایسه ای بگیم ،‌دوقلو سه قلو و ... اشتباه هست.
درستش اینه که بگیم 3 تا دوقلو ،‌ 4 تا دوقلو و ... Big GrinBlush
دهخدا درباره ی این لغت نوشته:
در تداول کلمه را به غلط مرکب از دو (عدد فارسی ) و لو پندارند و به ضم قاف تلفظ کنند به قیاس آن سه قلو و چهارقلو وپنج قلو به کار برند برای چهار یا پنج بچه که به یک شکم زاده شوند.
البته برای دو بچه از همون لفظ "دوقلو"‌استفاده می شود.
باتوجه به اینکه احتمال اولی که دادم امکانش یک در میلیارده ،‌ بنظرم جواب بهتر و درست تر این معما بودن X تا دوقلو از این برادران باشد.