تالار گفتگوی بیداری اندیشه
آیا موافقید؟(آخرین مهلت برای شرکت در نظرسنجی) - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: درباره تالار (/forum-3.html)
+--- بخش: پیشنهادات، انتقادات و اعتراضات (/forum-85.html)
+---- بخش: پیشنهادات و انتقادات محتوایی (/forum-40.html)
+---- موضوع: آیا موافقید؟(آخرین مهلت برای شرکت در نظرسنجی) (/thread-10360.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

آیا موافقید؟(آخرین مهلت برای شرکت در نظرسنجی) - jkb - ۱۰/آذر/۹۰ ۱۵:۵۱

بسم رب الحسین
سلام دوستان عزیز
بر آن هستم که باایجاد این تاپیک قدمی کوچک در دفاع از ارزش های کشورمان برداریم .
امروز بحث ضربه زدن به ایران نه به خاطر سابقه درخشان آن بلکه با هدف نابودی اسلام - اسلامی که هر روز قوی تر از روز قبل پایه های نظام های مادی گرا را به لرزه در آورده است - به جد پیگیری می شود .
استکبار جهانی در این راستا جو عمومی کشور را پیگیری می کند تا بتواند تاثیر اقدامات خود را ارزیابی کند . آری ما با هجومی کاملا برنامه ریزی شده رو به رو هستیم .
ببنده این پیشنهاد را می دهم که در زمانی خاص از سال با تغییری در شخصیت مجازیمان ( امضا, آواتار یا ... ) باری دیگر به دشمنان بفهمانیم که ما , جوانان این کشور بیدار هستیم .
پیشنهاد
زمان : دهه فجر
تغیر : اتصال پرچم کشور عزیزمان بر روی آواتار و قرار دادن جمله "" ما تا آخر ایستاده ایم""در امضا
توضیحات ضروری
در نظر سنجی شرکت کنید و سپس دلیل حضور یا مخالفت خود را اعلام کنید
زمان و اتصال آواتار یکسان پیشنهاد بنده می باشد در صورت عدم تمایل دوستان قابل تغیر است .
در این که امضاها و اواتارهای نصب شده توسط کاربران اکثرا مذهبی و تاثیر گذار هست شکی نیست , بنده قصد ایجاد نوعی اتحاد دارم ( در دنیای مجازی ) البته منظور این نیست که اتحاد وجود ندارد بلکه وجود دارد و می خواهیم آن را پر رنگ تر جلوه دهیم.
قصد ایجاد تفرقه و بحث سیاسی در این تاپیک ندارم و می خواهیم بگوییم در هر لحظه و هر جا که باشیم آمادگی پاسخگویی به دشمنانمان را داریم . اختلاف نظر در بعضی موارد امری طبیعی هست و این از جهالت محض دشمنان است که آن را به معنی دشمنی بین مردم تعبیر می کنند . تهدید های اخیر آمریکا و هم پیمانانش تازگی ندارد ولی گویا حماقت تمام وجودشان را فرا گرفته که این گونه ما را تهدید به جنگ و کشتن می کنند . ما زاده شهادت هستیم . ما از نسل شهیدانی هستیم که 12 ساله شان یک تنه مقابل دشمنان ایستادگی کرد .
یادمان نرود سیاست ما عین دیانت ماست.
نه دوست عزیز اشتباه نکن نظر شما هم مهم است : قطره قطره جمع شود ...

RE: آیا موافقید؟ - shafagh_mah - ۱۱/آذر/۹۰ ۱۲:۰۶

سلام
پیشنهاد بسیار جالبی بود.

مگر ما مدعی نیستیم که دشمن از تالار حساب می بره و تحت نظر هستیم.
خوب این یک روش بسیار عالی برای نشان دادن اتحاد ماست.دشمن باید بدونه ما اگر چه در جزئیات با هم اختلاف نظر داریم،اما در کلیات یک دل هستیم.

خیلی جالب می شه وقتی همه یک رنگ باشیم.
اگر واقعا تالار بیداری رو تالاری مهم فرض می کنیم پس باید پیام های بزرگی هم مخابره کنیم.نمونه همین بحث دهه فجر.

دشمن باید بفهمه که ما تا آخر پای این انقلاب هستیم.
یک خواهش: این تاپیک رو سر سری رد نکنید.

اعلام آمادگی کنید.

RE: آیا موافقید؟ - GreeN.boy - ۱۱/آذر/۹۰ ۱۲:۴۴

به نام خدا
سلام
پيشنهاد جالبي بود
ولي يكم كار لازم داره
عد هم اين كار نبايد در يك فروم محدود بشه
به نظر من بهتره اين كار رو در وبلاگ هامون هم انجام بديم تا فضا گسترده تر بشه و كساني كه از وبلاگها بازديد دارن هم اين اتحاد رو نظاره گر باشن.
درضمن : من بيشتر با آواتار تصوير رهبري موافقم تا پرچمن ايران.اينجوري متنوع تر ميشه.

RE: آیا موافقید؟ - shafagh_mah - ۱۱/آذر/۹۰ ۱۲:۵۳

ممنون از پیشنهادتون.
در مورد وبلاگ خیلی عالیه.

RE: آیا موافقید؟ - MohammadFC - ۱۱/آذر/۹۰ ۱۳:۰۵

به نام خدا

سلام..

منم موافقم..پیشنهاد خیلی جالب و خوبیه...با توجه به تبلیغات گسترده دشمن در دنیای مجازی به نظرم این کار مینونه خیلی مفید باشه..Smile

با پیشنهاد دوستمون راجع به وبلاگ هم بسیار موافقم...میتونیم گسترشش بدیم و اتحادمون رو بیشتر کنیم..

RE: آیا موافقید؟ - انتصـار - ۱۱/آذر/۹۰ ۱۳:۰۶

سلام

خیلی پیشنهاد خوبیه

به نظر منم قراردادن تصویر مقام معظم رهبری در آواتار بهتر و جالب تره

RE: آیا موافقید؟ - shafagh_mah - ۱۱/آذر/۹۰ ۱۳:۱۳

اول تشکر از اهمیت دادن دوستان.Heart
اما کسی پیشنهادی داره که چه زمان هایی این کار رو می تونیم انجام بدیم؟
(البته باید از جناب beautiful-mind معذرت خواهی کنم که دارم پیش دستی می کنمBlush)

RE: آیا موافقید؟ - انتصـار - ۱۱/آذر/۹۰ ۱۳:۲۳

سلام

به نظرم یکی از بهترین روزها برای اینکار روز 9 دی روز بصیرت و میثاق امت با ولایت میتونه باشه

و یا همون طور که جناب beautiful-mind گفتن دهه فجر

RE: آیا موافقید؟ - yamin - ۱۱/آذر/۹۰ ۱۳:۲۹

سلام و التماس دعا..
فكر جالبيه اما با بزرگان تالار قبلش بايد مشورت شه . منم با نظر عكس رهبري موافقم يا به طريقي عكس آقا در كنار پرچم ايران .
تو متن امضا بيشتر دقت كنيد كه تاثير گذاري زيادي رو افراد داره . من خودم هميشه حواسم به امضاي بچه هاي تالار هست..

RE: آیا موافقید؟ - shafagh_mah - ۱۱/آذر/۹۰ ۱۳:۳۳

(۱۱/آذر/۹۰ ۱۳:۲۹)yamin نوشته است:  سلام و التماس دعا..
فكر جالبيه اما با بزرگان تالار قبلش بايد مشورت شه . منم با نظر عكس رهبري موافقم يا به طريقي عكس آقا در كنار پرچم ايران .
تو متن امضا بيشتر دقت كنيد كه تاثير گذاري زيادي رو افراد داره . من خودم هميشه حواسم به امضاي بچه هاي تالار هست..

در مورد هماهنگی با بزرگان تالار باید از جناب beautiful-mind پرسیده بشه که هماهنگی داشته یا نه.
نظر بنده بیشتر روی آواتار هست،چون امضا در هر صفحه یک بار نمایش داده میشه.
راستی میتونیم نسبت به اتفاقات روز هماهنگی خودمون رو اعلام کنیم.
مثلا زمان تحدید های اخیر میشد همه توی امضا بنویسیم:آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند.