![]() |
|
تصاویری که باید دید ! (2) (لطفا" ارسال اول را بخوانید!) - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: سبک زندگی اسلامی-ایرانی (/forum-32.html) +--- بخش: هنر و معماری اسلامی (/forum-33.html) +---- بخش: تصاویر (/forum-86.html) +---- موضوع: تصاویری که باید دید ! (2) (لطفا" ارسال اول را بخوانید!) (/thread-10549.html) |
تصاویری که باید دید ! (2) (لطفا" ارسال اول را بخوانید!) - Hadith - ۱۶/آذر/۹۰ ۱۶:۴۳ بسم الله الرحمن الرحیم لطفا" قبل از قرار دادن هر عکسی در این تاپیک،حتما" قوانین زیر را مطالعه بفرمائید: 1-در هر پست،حداکثر 2 عکس قرار بدهید. 2-عکس هائی را که قرار می دهید حتما" دارای موضوعاتی تأمل برانگیز و مفید بوده و لطفا" از قراردادن مناظر طبیعی (کوه،دشت،...) خودداری بفرمائید. 3-سایز عکس ها حداکثر 800×600 باشد،در غیر اینصورت حذف خواهند شد. 4-حتما" قبل از قراردادن هر عکس،از تکراری نبودن آن اطمینان حاصل کنید. 5-تصاویر اهانت امیز به شخصیت های حقیقی و حقوقی و سیاسی کشوری و دینی،حذف خواهند شد. 6-این تاپیک تنها مربوط به تصاویر بوده و از قراردادن متون و ارسالهای متفرقه در آن خودداری بفرمائید.
بدیهی است در صورت عدم رعایت هرکدام از این موارد،ارسال فرد خاطی حذف خواهد شد. از کمال همکاری شما صمیمانه سپاسگزارم. RE: تصاویری که باید دید ! (2) (لطفا" ارسال اول را بخوانید!) - saloomeh - ۱۶/آذر/۹۰ ۱۷:۴۳ RE: تصاویری که باید دید ! (2) (لطفا" ارسال اول را بخوانید!) - Anti gods - ۱۷/آذر/۹۰ ۱۴:۰۰ این بچه.... ![]() ....نتیجش میشه این نوجوانان
RE: تصاویری که باید دید ! (2) (لطفا" ارسال اول را بخوانید!) - shafagh_mah - ۱۷/آذر/۹۰ ۱۴:۵۰ من غم و مهر حسین با شیر از مادر گرفتم ![]() [/b] RE: تصاویری که باید دید ! (2) (لطفا" ارسال اول را بخوانید!) - علمدار133 - ۱۷/آذر/۹۰ ۲۲:۴۰ [size=xxx-large]عباس جان ع « نفس به جز تو نخواهم برای کس بزنم،نفس بده که برایت نفس نفس بزنم »[/size][]
RE: تصاویری که باید دید ! (2) (لطفا" ارسال اول را بخوانید!) - Mohammad Trust - ۱۷/آذر/۹۰ ۲۲:۵۳ ![]() متاسفم برای دانشگاه کشورم که اسم اسلامی روشه ولی 1% از اینا هم نیست
RE: تصاویری که باید دید ! (2) (لطفا" ارسال اول را بخوانید!) - shafagh_mah - ۱۸/آذر/۹۰ ۱۳:۱۰ (۱۷/آذر/۹۰ ۲۲:۴۰)علمدار133 نوشته است: عباس جان ع « نفس به جز تو نخواهم برای کس بزنم،نفس بده که برایت نفس نفس بزنم »[]با عرض ادب و احترام. می گم این عکس خیلی واسه من آشناست.کجا دیدمش؟؟ ![]() آهان عکاسش خودم بودم. توی یه تاپیک دیگه هم قرارش دادم.راستی این کلیپ رو ببینید.من که لذت بردم. http://www.aparat.com/v/e38942fd08ba0de5ff9fcee972ba481f77442 RE: تصاویری که باید دید ! (2) (لطفا" ارسال اول را بخوانید!) - bagheri4 - ۱۹/آذر/۹۰ ۱:۰۸ ![]() ![]() که ای سرادق آفاق زبده ثقلین آدون فداسی اولوم من ایا امام حسین RE: تصاویری که باید دید ! (2) (لطفا" ارسال اول را بخوانید!) - علمدار133 - ۱۹/آذر/۹۰ ۱۷:۱۸ ملاقات بیمار عجیب الخلقه با احمدی نژاد ![]() وصیت نامه ای ماندگار ! ![]() RE: تصاویری که باید دید ! (2) (لطفا" ارسال اول را بخوانید!) - bagheri4 - ۱۹/آذر/۹۰ ۲۱:۲۸ ![]() ![]() باز هم بدون شرح |