![]() |
|
از تک تکشون بازخواست می کنم!!!!! - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اصول و عقاید شیعه (/forum-52.html) +--- بخش: فروع دین (/forum-75.html) +---- بخش: عفاف و حجاب (/forum-49.html) +---- موضوع: از تک تکشون بازخواست می کنم!!!!! (/thread-11572.html) |
از تک تکشون بازخواست می کنم!!!!! - adeldarbandi - ۱۷/دی/۹۰ ۱۵:۱۱ سلام دوستان، این روزا که وقتی میری توی خیابونا با آدمایی طرفی که به خاطر لجبازی و یا لذت خودشون، بدحجابی پیشه کردند. این ها همونایی هستند که به خاطر یک منفعت کوچک برای خودشون دارند هیزم جهنم رو می خرند، اما نه به خاطر نافرمانی خدا!!! بلکه بخاطر اینکه پسر ها رو به گناه می اندازند. حق الناس!!!!!!!! من که به شخصه از هیچ کدومشون نمی گذزم!!! این بی فطرتان کسانی بودند که منو در سنین نو جوانی به گناهان مختلفی انداختند. روز قیامت به هیچ کدومشون رحم نمی کنم!!! همشونو پای پل صراط نگه می دارم!!!(هر بدحجابی رو که از اول عمرم تا مرگم دیدم!!) و از اونا حقم رو طلب خواهم کرد. اگر آنها نبودند شاید من زودتر آدم می شدم!!!! نظر شما چیه؟ آیا شما اونا رو به خاطر ایجاد فساد می بخشید؟ یا علی RE: از تک تکشون بازخواست می کنم!!!!! - alitalebi - ۱۷/دی/۹۰ ۱۵:۱۴ دوست عزیز بزرگترین اشتباه اینه که خود رو بی گناه و دیگران رو گناهکار بدونی. به با این استدلال شما خیلی ضعیف نشون میدی خودت . هر چی افراد و هرچی کلا شما رو تحریک کرد مگه شما رو به گناه اجبار کرده ؟ به عدل خدا شک نکن اونا هم کیفر کارشون رو میبینن ولی مقصر خودت نبودی یا نیستی؟ RE: از تک تکشون بازخواست می کنم!!!!! - SARV - ۱۷/دی/۹۰ ۱۵:۲۵ سلام. اینکه خودمون رو بی گناه بدونیم و گناه کارهایی رو که میکنیم تقصیر وسیله گناه بندازیم کاری بسیار اشتباه است و باعث گمراهی بیشتر میشود. ولی بحث حق الناسی که adeldarbandi گفت رو قبول دارم. البته نمیدونم حق الناس در این مورد هم صدق میکنه یانه؟ RE: از تک تکشون بازخواست می کنم!!!!! - MohammadSadra - ۱۷/دی/۹۰ ۱۵:۵۱ روز قیامت مردم میرن سارغ این فقیر بدبخت (شیطان) میگن تو ما رو به این روز انداختی، اون فقیر بدبخت هم میگه من فقط دعوت کردم شما گناه کردید. برادرم خدا به داد اینها برسه، خدا می دونه چی تو انتظارشونه. ولی این موضوع گناه رو توجیه نمی کنه. به نظر من توبه رو به تاخیر نیانداز. خدا خیلی نازه، یه غلط کردم هم کافیه. RE: از تک تکشون بازخواست می کنم!!!!! - adeldarbandi - ۱۷/دی/۹۰ ۲۱:۵۰ (۱۷/دی/۹۰ ۱۵:۱۴)alitalebi نوشته است: دوست عزیز بزرگترین اشتباه اینه که خود رو بی گناه و دیگران رو گناهکار بدونی. به با این استدلال شما خیلی ضعیف نشون میدی خودت . (۱۷/دی/۹۰ ۱۵:۲۵)wakeup2012 نوشته است: سلام. دوستان!!!! یک بار دیگر متن رو بخونید!!! من اصلا نیومدم گناهم رو توجیه کنم!!! به اون شاید توجه کنید!!! بعد اینکه شما در وضعیت من نبودید که بدونید من چقدر عذاب می کشیدم!! RE: از تک تکشون بازخواست می کنم!!!!! - یا ثارالله - ۱۸/دی/۹۰ ۲:۴۷ مطمئنا حق الناسه هم اون آقایونی که چشم پاک ندارند ( که خداوند در قرآن برای حجاب اول آقایون رو مورد خطاب قرار داده) و هم اون خانوم هایی که پوشش درستی ندارند یا با آرایش غلیظ نگاه ها رو متوجه خودشون می کنند. حق الناسه؛ از این نظر که جامعه رو به نابودی می کشن. این صحبت را نکردم که گناه مومنان را بر گردن این قوم جاهل بندازم. خیر، هر کسی قدرت تفکر و اختیار داره. این صحبت را کردم که اگر گذری به این تاپیک داشتند بدانند که گناهی که می کنند علاوه بر ظلم به نفس ، حق الناس است. اگر فقط ظلم به خودشان بود شاید با توبه خدا می بخشید. اما چگونه میخواهند حق یک ملت را ادا کنند؟ و بنده هم به عنوان عضوی از جامعه، از حق خود نمی گذرم. RE: از تک تکشون بازخواست می کنم!!!!! - آیات - ۳/بهمن/۹۱ ۱۵:۰۳ خداوند در قران می فرماید: ولا تقربوا الزّنی انّه کان فاحشة وساء سبیلا آیه 32 سوره مبارکه اسراء معنای آیه مبارکه: ونزدیک زنا نشوید،که کار بسیار زشت، وراه بدی است. خداوند می فرماید نزدیک این کار نشوید یعنی حتی از همه مکان هایی که امکان دارد موجب شود شما به این کار وسوسه بشوید دوری کنید پس تا می توانید سعی کنید زندگی امتحان الهی است تقوا یعنی همین دیگه تقوا یعنی خودت را از بدی ها در هرحال حفظ کنی اگر شخصی واقعا برایش چنین امکانی وجود ندارد که وارد این مکانها نشود ونه حالا به این گناه(زنا) که بسیار بزرگتر است به گناهان دیگر دراین راه کشیده شد این گناه بسیار محدود خواهد بود اولا که خداوند مهربان در صورت تحمل سختی و...می بخشد همچنین اگر انسان عالمی باشد وجاهل نباشد ونیز باایمان باشد براحتی می تواند خودش را کنترل کند انّ مع العسر یسرا فإنّ مع العسر یسرا پس به این آیه قرآن توجه کنید وآن را در حافظه بسپارید: والّذین اذا فعلوا فاحشة او ظلموا انفسهم ذکروالله فاستغفروا لذنوبهم ومن یغفر الذّنوب الّا الله ولم یصّروا علی ما فعلوا وهم یعلمون آیه 135 از سوره مبارکه ال عمران معنای آیه مبارکه:وکسانی که هرگاه مرتکب عمل زشتی شوند،یا به خود ستم کنند،خدارا یاد کرده؛وبرای گناهان خود طلب آمرزش می کنند-وکیست جز خدا که گناهان را ببخشد؟-واصرار بر کناه نمی ورزند درحالیکه آگاهند به آخر آیه نیز توجه کنید اینکه اصرار برگناه نداشته باشند بسار مهم است پس به خداوند ومهربانی خداوند امیدوار باشید آن زنان نیز تاوان گناهانشان را خواهند داد اما اگر سختی کشید و قلب او آزار دید آن زنان حق الناس گردنشان است همانطور که حق الله هم گردنشان است وباید تاوان آزارشان را بپردازند اما اگر نوجوانی که از آگاهی های زیادی برخوردار نبود به گناه کشیده شد وآزار روحی را تحمل کرد خدا میداند... خداوند مهربان است پس ای مومنان همگی از سن پانزده سالگی ازدواج کنید هم به گناه نمی افتید وهم نسل شیعه ومومنان حفظ خواهد شد و دشمن به خاک... خداوند روزی رسان است وعده داده هم روزی شما را می دهد وهم روزی فرزندانتان را پس زووووووووووووود ازدواج کنید
RE: از تک تکشون بازخواست می کنم!!!!! - yek Montazer - ۳/بهمن/۹۱ ۱۵:۴۱ البته به نظر منم کار دیگران گناه ادم رو توجیه نمیکنه ولی واقعا اسیب های روحی که بد حجابی به پسرها میزنه دلخراشه به خصوص اون هایی که دوست دارن پاک بمونن
RE: از تک تکشون بازخواست می کنم!!!!! - یاســین - ۳/بهمن/۹۱ ۱۵:۴۳ (۱۷/دی/۹۰ ۲۱:۵۰)adeldarbandi نوشته است: دوستان!!!! یک بار دیگر متن رو بخونید!!! من اصلا نیومدم گناهم رو توجیه کنم!!! به اون شاید توجه کنید!!! بعد اینکه شما در وضعیت من نبودید که بدونید من چقدر عذاب می کشیدم!!بسم الله الرحمن الرحیم من با شما موافقم، مطمئنا دین داری در این شرایط خیلی سخت خواهد بود و هر کسی شاید اون اندازه تقوا نداشته باشه که در این ازمایش موفق شه مسئله فقط گناهش نیست،طرف سرشم بندازه پایین،سرش رو ببره بالا،بالاخره جامعه پر شده از این بی حجابی،به گناه که نیفته اذیت که میشه،اونم در شرایطی که ازدواج خیلی سخت تر از گذشته شده!!!! من واقعا دلم واسه بعضی ها به رحم میاد،مثلا یکی که مامور راهنمایی رانندگیه تو تهران با کسی که عسلویه کار میکنه ،معلومه که محیطشون کلی فرق داره خدا خودش کمکمون کنه RE: از تک تکشون بازخواست می کنم!!!!! - zryy - ۳/بهمن/۹۱ ۱۶:۳۱ چرا که نه؟ خیلی حس خوبیه که حس کنی با بخشش تو از بار گناه کسی کم میشه. ببخش تا بخشیده بشی. یک حدیثی توی ذهنم نقش بسته که نه منبعش یادم میاد نه گویندش: «از گناه متنفر باش نه از گناهکار» |