![]() |
|
الله یاور ماست .....110 دنبال ماست - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html) +--- بخش: جنگ نرم (/forum-41.html) +--- موضوع: الله یاور ماست .....110 دنبال ماست (/thread-11681.html) صفحه: 1 2 |
الله یاور ماست .....110 دنبال ماست - bagheri4 - ۱۹/دی/۹۰ ۱۶:۰۲ مهنا کوچولو داشت برای عروسکش شعر می خواند زمزمه هایش توجه ام رو جلب کرد گفتم مهنا بلندتر بخون .موهای تاب خورده اش رو صورتش ریخت انگار ماموریت مهمی را می خواست انجام بدهد بلند گفت . نه روسری ،نه تو سری ،حکومت دوست پسری نه سربازی ،نه جانبازی ،بزن بریم دختر بازی الله یاور ماست ،110 دنبال ماست بعد شعر چند تا سوال توی ذهنم نقش بست . چه کسی از سربازی وجانبازی وروسری ما ضربه دیده است که ما را به حکومت دوست دختر ،دوست پسری هدایت می کند . آیا الله یاور مخالفان 110 است ویا یاور خود 110 . چرا سیاست به این سنین پایین ودر قالب اشعار کودکانه نفوذ کرده است . فکر نمی کنید این شعر کودکانه که ورد تمام بچه مدرسه ی هااست یک شعر کاملا سیاسی در قالب کودکانه است . چند سال پیش هم شعری در میان بچه ها باب شده بود که متن شعری آن یادم نیست ولی مضمونش این بود . تنها بودم، غمگین بودم ،دلی با دلم آشنا شد خوشحال شدم حالا دوتا بودیم ،وقتی دلامون به هم نزدیک شد ،شکفتیم سه تاشدیم . تا یه مدت حالیم نمی شد که دوتا شدیم ،سه تا شدیم یعنی چی فکر می کردم منظورش دوست پیدا کردن است اما یکی دخترا برایم توضیح داد که منظور همسر و بچه است آن هم برای سن های راهنمایی وپایینترست . این جا بود که واقعا مطمئن شدم که جنگ نرمی به راه افتاده است که سنین بسیار پایین را نشانه رفته است . آذری ها مداحی زیبای موذن زاده را با مضمون یاران قیامت اولدی را خوب می شناسند ومحر م های زیادی را با این مداحی عزاداری کردند . هفته پیش پیامکی در میان آذری ها هوپیچه شد به لحن همین مداحی ،مضمون آذری است بازگردان آن را به فارسی می آورم . یاران قیامت به پاشد یارانه ها قطع شد مردم ریختند به بانکها گرسنگی دیگه عادت شده است . مگه 45 تومن چی بود که بریدی وقیامت به پا شد. خوش به حال کسی که مرد وراحت شد . این پیامک کاملا سیاسی بر ضد نظام است ،در صدد القا دروغ قطع یارانه ها است و همین که ازمداحی ارزشی آذری ها استفاده ابزاری کرده است. جوابیه ای هم روز بعد منتشر شد به این مضمون . یاران این حرف دروغه یارانه ها قطع نمی شه ریئس جمهور گفته که مردم تو سختی نخواهند موند . کجای دنیا گوشت 15 تومنه ،قدر فرصت هایی را که دارید بدونید . چندی پیش بی بی سی فارسی گفت که جوانان ایرانی با تفنگ آبپاش در پارک آب و آتش به جنگ گلوله های جنگی نظام جمهوری اسلامی ایران رفته اند که بسیار خبر ساز بود . اما گلوله های دیگری به سمت نظام نشانه رفت اما کسی آن را زیاد جدی نگرفت .ممممممممممممممممممممممممممضحکه کردن قشر کم درآمد جامعه زوج تازه نامزد کرده اسکیت سواری ، قشر کم در آمد دست انداختن اعتقادات مردم روستایی با مرغ زیر بغل زن خانه دار مضحکه کردن مادر وپسری مسافر ژاپن برای کار ،برای رفتن به ژاپن از سر خیابون در بستی می گیره هندوانه خوردن کارگران این مراسم خجالت آور ورقت انگیز در پارک پردیسان در ملا عام ودر حضور هزاران نفر انجام شده است، نمی دانم مسولان نظام کجا بودند که به اینها بگویند . چیزی که می خورید ،مسکنی که درآن زندگی می کنید،حاصل دست رنج این هاست . همین قشر بودند که آمار نفر اول کنکورها را پر کرده اند،همین ها بودند که از خاکشان دفاع کردند ،جان دادند، مال دادند، سلامتی دادند تا تو بتوانی هالووین راه بیاندازی ،مردمو مسخره کنی ،مجمع شیطان پرستی تشکیل دهی ،شال سبز ریا بر سر دوش بیاندازی . اما می خواهم روایت دیگری از این مردم را ببینید . ![]() آخه چقدر مظلومیت RE: الله یاور ماست .....110 دنبال ماست - اکبر.ع - ۱۹/دی/۹۰ ۱۶:۱۶ خاک توی سر من جوون که فکر و ذکرم شده خودم و تفریحاتم... خاک تو سرم که هیچ فکر نمی کنم که این کاری که می کنم چه تاثیری توی اجتماع داره... خاک تو سرم که از گنج خودم که توی جوونی مراقبت نمی کنم ... خاک توی سرم با این تربیت و اخلاق می خوام تازه یکی هم بزرگ کنم و یکی هم سرپرستی... خاک توی سرم که به کشور و ناموسم با فرهنگشون تجاوز کرده اند و من احمق هم لبخند می زنم... خاک تو سرم که از کوفی ها هم بدترم و روزی که مولایم می آید باید مثل جدش تنها به رزم برود... خاک تو سرم ... RE: الله یاور ماست .....110 دنبال ماست - Tohid_Prince - ۱۹/دی/۹۰ ۱۶:۵۲ بی بی سی رو بی خیال. چرا راه دور ؟!! صدا سیمای خودمون. خودش یه پا جنگ نرمه. از اون سریال هاش بگیر تااااااا برنامه کودکش .... . سیکل خیلی باحالی تو این صدا و سیما حاکمه. چند روز پیش کارگردان "تا ثریا" می گفته که این سریال فقط بخشی از واقعیات جامعه رو میگه و اوضاع خیلی دردناکه و از این حرفا. یکی نبود از این یارو بپرسه مسبب این اوضاع دردناک کیه ؟؟ اگه جواب می داد مطمئناً یکی از گزینه هاش "رسانه ها" بود. به عبارتی بازوی بیشتر سیاست گزاری ها و سرمایه گزاری ها رسانه هست. خب عزیزم شما که خودت رسانه ای !! آدمو یاد بعضی ها می ندازی که از یه طرف گروه تروریستی تاسیس می کنن و از اون طرفم باهاش می جنگن. RE: الله یاور ماست .....110 دنبال ماست - انصارالمهدی - ۱۹/دی/۹۰ ۲۰:۳۴ به نام خدای مهربان دوست عزیزی که این تاپیک ایجاد کردید , سلام اگر میبینید این چنین فعالیت هایی شکل میگیره نشان از فعالیت و هماهنگی آن هاست . چرا بچه حرب الله ها نباید یه همایش اینجوری برگذار کنند ؟ چرا نباید ما اینگونه کارهایی اینجام بدیم . بله می دونم ما در ولادت ها و شهادت ها دور هم جمع میشیم اما چرا یک روز در یک پارک با پرچم های یا مهدی دور هم جمع نشیم ؟ تا حالا فکر کردید یک سایت جامع حزب الله ساخته بشه و در اون همه شهرها نمایدگی داشته باشند و اینجور مناسبت هارو اعلام کنیم . بدتون نیاد یه خورده بی حالیم ! روی این قضیه فکر کنید که انشاالله همه بچه حرب الله را با هم متحد کنیم RE: الله یاور ماست .....110 دنبال ماست - انصارالمهدی - ۲۰/دی/۹۰ ۰:۳۸ من رو این مسئله یه خورده فکر کردم و دیدم اگه سایت ساخته بشه و دور هم جمع بشیم معاندین هم در خارج کشور با bbc و فیس بوک و . . . سعی در ایجاد جنگ روانی دو دستگی در بین جوانان می کنند . فرضا اگه ما بتونیم دور هم جمع بشیم و یه قشر دیگه هم این خواسته داشته باشن به دلیل رعایت نکردن یه سری مسائل در بین آن ها مسلما اجازه به اونها داده نمیشه واگه اصرار به این کار داشته باشند مسلما اوضاع بد میشه . دوستان می تونید برای این مشکل راه حل ارائه بدید
RE: الله یاور ماست .....110 دنبال ماست - bagheri4 - ۲۰/دی/۹۰ ۰:۴۵ برادر عزیز انصار المهدی همین الان هم دارند همین کار را میکنند همین تالار چند بار مورد حمله وهابی ها قرار گرفته است . شهیده محیا ، هم به خاطر راه اندازی سایت ضد اسلام هراسی به شهادت رسید . RE: الله یاور ماست .....110 دنبال ماست - mohammmad - ۲۰/دی/۹۰ ۵:۲۴ به نظر من مشکل از اینجایی که شما گفتید حل نمیشه انصارالمهدی جان میدونی چرا؟ چون به قول دوست عزیزم باقری4 همین الان هم کارای پیشنهادی شما در حال انجام است اما اونا ذهن ها رو هم شستن. ببین یه مثال میزنم واستون همین عکسای مربوط به جشن خز بازی که در پست اول قرار داده شده رو یکی از نزدیکان خود من چند مدت پیش وقتی خبرش تازه داغ شده بود 2 ساعت درگیرش بود تا بالاخره گیرشون آورد و کلی هم باهاشون حال می کرد. اما خود من به همین فرد چند روز پیش گفتم فلان جا جشن واسه فلان امام گرفتن ، حالا از عزاداری خوشت نمیاد ، این که مولودی خوانی هست بیا بریم توی جواب به من میگه: (( میدونی ؟ فاز نمیده ! این روزا آدما دنبال یه چیزای جدید هستن ! نوآوری ! مولودی های شما همیشه همین جوری بوده !همون اشعار عزاداری رو با لحن شاد می خونن و جای سینه دست میزنن ! نه طنز و خنده ای نه هیجانی ! )) حالا بگذریم از باقی حرفاش اما حرف من اینه: به قول آیت ا... بهجت: تا وقتی که مردم خیال می کنند ظهور یکی از راه های نجات است ، ظهور محقق نمیشود!!! وقتی به ظهور میرسیم که مردم به این نکته برسند که ظهور تنها راه نجات است!!! RE: الله یاور ماست .....110 دنبال ماست - راحیل - ۲۰/دی/۹۰ ۱۳:۵۷ اما می خواهم روایت دیگری از این مردم را ببینید . محمد حسین جعفریان آخه چقدر مظلومیت [/quote] ديگر نمي گويم؛ پيشتر نرو! اينجا باتلاق است! حالا مي گردم به كشف باتلاقي تواناتر در اينهمه خردي كه حتي باتلاق هايش وظيفه شناس و عالي نيستند. همه چيز در معطلي است ميوه اي كه گل پولي كه كتاب مقدس و مسجدي كه بنگاه املاك. ما را چه شده است؟ اين يك معماي پيچيده است همه در آرزوي كسب چيزي هستند كه من با آن جنگيده ام و جالب آنكه بايد خدمتكارشان باشم در حاليكه دست و پا ندارم گاهي چشم، زبان و به گمان آنها حتي شعور! من بي دست، بي پا، زبان، گاهي چشم و به گمان آنها حتي شعور در دورافتاده ترين اتاق بداخلاق ترين بيمارستان وظيفه حفاظت از مرزهايي را دارم كه تمام روزنامه ها و شبكه هاي تلويزيوني حتي رفقاي ديروزم - قربتاً الي الله - با تلاش تحسين برانگيز سرگرم تجاوز به آنند. جالب آنكه در مراسم آغاز هر تجاوزي با نخاع قطع شده ام بايد در صف اول باشم و هميشه بايد باشم چون تريبون، گلدان و صندلي باشم تا رسيدن نمايندگان بانك ها سپس وظيفه دارم فوراً به اتاقم برگردم. من وظيفه دارم قهرمان هميشگي فدراسيون هاي درجه چهار باشم بي دست و پا بدوم، شنا كنم و ... دفاع از غرور ملي-اسلامي در تمام ميادين چون گذشته كه با يازده تير و تركش در تنم نگذاشتم آن ها از پل «مارد» بگذرند حالا يك پيمانكار آن پل را بازسازي كرده است مرا هم بردند خوشبختانه دستي ندارم. اگر نه يابد نوار را من مي بريدم نشد. وزير اين زحمت را كشيد تلويزيون هم نشان داد سپس همه برگشتند وزير به وزارتخانه اش پيمانكاران به ويلاهايشان و من به تختم. من نمي دانم چه هستم نه كيفي و نه كمي بي دست و پا و چشم و گوش و به گمان آن ها حتي ... به قول مرتضي؛ كلمنم! اما اين كلمن يك رأي دارد كه دست بر قضا خيلي مهم است و همواره تلويزيون از دادنش فيلم مي گيرد خيلي جاي تقدير و تشكر دارد اما هرگز ضمانتي نيست شايد تغيير كنم اينجاست كه حال من مهم مي شود. شايد حالا پيمانكاران، فرشتگان شب هاي شلمچه پاسداران پل مارد و تركش خوردگان خرمشهرند شايد من حال يك اختلاس پيشه خودفروخته جاسوسم كه خودم خرمشهر را خراب كرده ام و لابد اسناد آن در يك وزارتخانه مهم موجود است براي همين بايد، همين طور بايد در دور افتاده ترين اتاق بداخلاقترين بيمارستان زمان بگذرد من پيرتر شوم تا معلوم شود چه كاره ام. سرمايه من كلمات است گردانم مجنون را حفظ كرد يكصد و شصت كيلومتر مربع با پنجاه و سه حلقه چاه نفت اما بعيد مي دانم تختم يكصد و شصت سانتي متر مربع مساحت داشته باشد چند بار از روي آن افتاده ام يكبار هم خودم را انداختم بنا بود براي افتتاح يك رستوران ببرندم! من يك نام باشكوهم اما فرزندانم از نسبتشان با من مي گريزند با بهره هوشي يكصد و چهل آنها متهمند از نخاع شكسته من بالا رفته اند زنم در خانه يك دلال باغباني مي كند و پسرم مي گويد: ما سهم زخم از لبخند شاداب شهريم. فرو بريزيد اي منورهاي رنگارنگ! گمانم در اين تاريكي گم شده ام و بين خطوط دشمن سرگردان، آه! پس چرا ديگر اسيرم نمي كنند آه! چه كسي يك قطع نخاعي بي مصرف را اسير مي كند و باز آه! چه كسي يك اسير را اسير مي كند آه و آه كه از ياد بردم، من اسيرم زنداني با اعمال شاقه آماده براي هر افتتاح، اعلام راي و رقصيدن به سازها و مناسبت هاي گوناگون و بي اختيار در انتخاب غذا انتخاب رؤياها حتي در انشاي اعترافاتم. و شهيد، شهيد كه چه دور است و بزرگ با تمام داراييش؛ يك شيشه شكسته يك قاب آلومينيومي و سكوت گورستان خدا را شكر، لااقل او غمي ندارد و هميشه مي خندد و شهيد كه بسيار دور است از اين خطوط ناخوانا از اين زبان بي سابقه نامفهوم و اين تصاوير تازه و هولناك، خدا را شكر! لااقل او غمي ندارد و هميشه مي خندد و بسيار خوشبخت است زيرا او مرده است. و من اما هر صبح آماده مي شوم براي شكنجه اي تازه در دور افتاده ترين اتاق بداخلاق ترين بيمارستان در باغ وحشي به نام كلينيك درد تا مواد اوليه شكنجه اي تازه باشم براي جانم تنم وطنم تا باز خودم را از تخت يك مترو شصت سانتي ام به خاك بيندازم اما نميرم درد اين ستون فقرات كج و فراق لهم كند اما همچنان شهيدي زنده باقي بمانم. RE: الله یاور ماست .....110 دنبال ماست - bagheri4 - ۲۰/دی/۹۰ ۱۵:۳۷ اتل متل یه بابا دلیر و زار و بیمار اتل متل یه مادر یه مادر فداكار اتل متل بچه ها كه اونارو دوست دارن آخه غیر اون دوتا هیچ كسی رو ندارن مامان بابا رو می خواد بابا عاشق اونه به غیر بعضی وقتا بابا چه مهربونه وقتی كه از درد سر دست می ذاره رو گیجگاش اون بابای مهربون فحش می ده به بچه هاش همون وقتی كه هرچی جلوش باشه می شكنه همون وقتی كه هرچی پیشش باشه می زنه غیر خدا و مادر هیچ كسی رو نداره اون وقتی كه باباجون موجی می شه دوباره دویدم و دویدم سر كوچه رسیدم بند دلم پاره شد از اون چیزی كه دیدم بابام میون كوچه افتاده بود رو زمین مامان هوار می زد شوهرمو بگیرین مامان با شیون و داد می زد توی صورتش قسم می داد بابارو به فاطمه، به جدش تو رو خدا مرتضی زشته میون كوچه بچه داره می بینه تو رو به جون بچه بابا رو كردن دوره بچه های محله بابا یه هو دوید و زد تو دیوار با كله هی تند و تند سرش رو بابا می زد تو دیوار قسم می داد حاجی رو حاجی گوشی رو بردار نعره های بابا جون پیچید یه هو تو گوشم الو الو كربلا جواب بده به گوشم مامان دوید و از پشت گرفت سر بابا رو بابا با گریه می گفت كشتند بچه هارو بعد مامانو هلش داد خودش خوابید رو زمین گفت كه مواظب باشین خمپاره زد، بخوابین الو الو كربلا پس نخودا چی شدن؟ كمك می خوایم حاجی جون بچه ها قیچی شدن تو سینه و سرش زد هی سرشو تكون داد رو به تماشاچیا چشماشو بست و جون داد بعضی تماشا كردن بعضی فقط خندیدن اونایی كه از بابام فقط امروزو دیدن سوی بابا دویدم بالا سرش رسیدم از درد غربت اون هی به خودم پیچیدم درد غربت بابا غنیمت َنبرده شرافت و خون دل نشونه های مرده ای اونایی كه امروز دارین بهش می خندین برای خنده هاتون دردشو می پسندین امروزشو نبینین بابام یه قهرمونه یه روز به هم می رسیم بازی داره زمونه موج بابام كلیده قفل در بهشته درو كنه هر كسی هر چیزی رو كه كشته یه روز پشیمون می شین كه دیگه خیلی دیره گریه های مادرم یقه تونو می گیره بالا رفتیم ماسته پایین اومدیم دروغه مرگ و معاد و عقبی كی میگه كه دروغه؟ شعر از زنده یاد ابوالفضل سپهر RE: الله یاور ماست .....110 دنبال ماست - MohammadSadra - ۲۰/دی/۹۰ ۱۵:۵۱ ممنون خواهر گلم، این ارسال رو قبلاً برادر بزرگوارم آقای حسن عزتی توی تالار آوردند. ببخشید این متن رو می خواستم توی متن امتیاز بنویسم. مثل همیشه میگه سقف امتیازی که امروز می توانید اعطا کنید پر شده. |