![]() |
|
فراماسون های جهان به روایت عکس - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html) +--- بخش: انجمن های مخفی (فراماسونری، ایلومناتی، بیلدربرگ) (/forum-15.html) +--- موضوع: فراماسون های جهان به روایت عکس (/thread-11980.html) |
فراماسون های جهان به روایت عکس - vahrakan - ۲۶/دی/۹۰ ۲:۰۰ فراماسون های جهان به روایت عکس ابتدا به این عکس توجه فرمایید: ![]() 1شیمون پرز و پاپ ![]() در جلسه ای دیگر : ![]() 2 قذافی دیکتاتور لیبی و تونی بلر ![]() قذافی و اوباما ![]() 3 شارون و محمود عباس ![]() 4 انگشتر اوباما ![]() 5 نلسون ماندلا ![]() 6ایهود باراک و ملک عبدا...(پادشاه ملعون اردن) ![]() 7ژاک شیراک ![]() 8 جری فاول و بوش پدر ![]() 9 کوفی عنان و کلینتون به تیتر روزنامه دقت کنید. ![]() 10 عجیب ترین عکس دونالد رامسفلد و حامد کرزی ![]() 11 ماموریت رامسفلد: عکس بالا همراه با ملک فهد(پادشاه عربستان)عکس پایین ملک قابوس(شاه عمان) ![]() 12میخاییل گورباچوف ![]() RE: فراماسون های جهان به روایت عکس - Mohammad Trust - ۲۶/دی/۹۰ ۲:۱۸ به خودم شک کردم ![]() ![]() ![]()
RE: فراماسون های جهان به روایت عکس - jafar - ۲۶/دی/۹۰ ۱۹:۳۹ پس حامد کرزای هم بله؟ عجب!!!!!!!!!!!!!!! خداوندا قلب ما را مالامال و لبریز عشقت کن . RE: فراماسون های جهان به روایت عکس - dark.knight - ۲۸/دی/۹۰ ۲۳:۳۰ یه سوال فنی...خود شما شکل دیگه ای دست میدید؟
RE: فراماسون های جهان به روایت عکس - اکبر.ع - ۲۸/دی/۹۰ ۲۳:۳۷ (۲۸/دی/۹۰ ۲۳:۳۰)dark.knight نوشته است: یه سوال فنی...خود شما شکل دیگه ای دست میدید؟شما زیاد توجه نکن داداش من خیلی ها هستند که بدون اینکه بدونن از اول اینطوری دست می دادن و دست دادن ماسونی و غیر ماسونی کمترین اختلافی داره پس نمی شه زیاد اعتماد کرد اونم فقط برای این که اینطوری دست می دن! RE: فراماسون های جهان به روایت عکس - fereydun - ۲۹/دی/۹۰ ۰:۲۰ می خوام یه اعترافی بکنم ![]() منم بــــــــــــــــــــــــــــله
|