تالار گفتگوی بیداری اندیشه
محل پرسش و پاسخ در مورد انجمن های مخفی ، شیطان پرستی ، نمادها و... - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html)
+--- بخش: انجمن های مخفی (فراماسونری، ایلومناتی، بیلدربرگ) (/forum-15.html)
+--- موضوع: محل پرسش و پاسخ در مورد انجمن های مخفی ، شیطان پرستی ، نمادها و... (/thread-1212.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

محل پرسش و پاسخ در مورد انجمن های مخفی ، شیطان پرستی ، نمادها و... - ANTI satan - ۲۶/بهمن/۸۹ ۰:۲۵

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام خدمت دوستان عزیز

بنده این تاپیک را ایجاد کردم که اگر دوستان سوالی دارند در مورد انجمن های مخفی مانند فراماسونری، ایلومناتی، بیلدربرگ و ... در این تاپیک بپرسند تا دوستان ، اساتید و مدیران عزیزی که در تالار فعالیت می کنند به دوستان پاسخ بدهند
علت ایجاد این تاپیک این بود که برخی از دوستان برای یافتن پاسخ سوال خود ، تاپیکی جدید ایجاد می کردند
این کار باعث ایجاد تاپیک های زیادی می شود و حجم این بخش را زیاد می کند که این امر برای دوستانی که به تازگی عضو تالار می شوند خواندن و بررسی تاپیک ها را مشکل و زمان بر می کند
فقط امیدوارم مدیران عزیز همکاری کنند و از این تاپیک استقبال کنند
پس دوستان عزیز ، اگر سوالی دارند در این مورد ، فقط در این تاپیک بپرسند تا اساتید و محققین تالار جوابگو شما عزیزان باشند

با تشکر Smile

RE: محل پرسش و پاسخ در مورد انجمن های مخفی (( فراماسونری ، ایلومناتی ، بیلدربرگ و ...)) - سبز سفید قرمز - ۲۶/بهمن/۸۹ ۰:۵۳

سلام
سوال 1: دلیل نماد گرایی در ماسونیسم چیست؟ این روزها دیگه هر چی می بینی میگن نماد ماسونهاست!!!
سوال 2: چرا بعد از مدتهای مدید حضور ماسونها و شیطان پرستان امروزه شاهد علنی کردن این انجمنها هستیم ؟
سوال 3: چرا با این همه فیلمهای شیطانی باز هم همچنان در انتها نیروهای شیطانی شکست می خورند؟

RE: محل پرسش و پاسخ در مورد انجمن های مخفی (( فراماسونری ، ایلومناتی ، بیلدربرگ و ...)) - ghadimi2 - ۲۶/بهمن/۸۹ ۱:۱۹

چرا ماها فقط اسیر این نمادگراییها شدیم؟؟؟
آخه چرا فقط نماد؟
مگه چقدر نیاز به شناخت نمادها هست؟
آخه کی میخوایم تفکرات اینها رو هم بشناسیم؟ها؟

RE: محل پرسش و پاسخ در مورد انجمن های مخفی (( فراماسونری ، ایلومناتی ، بیلدربرگ و ...)) - ANTI satan - ۲۶/بهمن/۸۹ ۲:۰۲

(۲۶/بهمن/۸۹ ۰:۵۳)سبز سفید قرمز نوشته است:  سلام

سلام دوست خوبم Smile

تشکر می کنم چراغ تاپیک رو روشن کردید و اولین سوالات رو مطرح کردید Smile
فقط بی زحمت سعی کنید حجم سوالات زیاد نباشه Blush
چون الان اساتید و مدیران سایت حضور ندارند ،با اجازتون بنده پاسخ می دهم ،این رو هم بگم که بنده خودم رو در حد و اندازه ای نمی دونم که اون تعاریفی که کردم شامل حالم بشه و منظورم دوستان و مدیران عزیز بودن
ببخشید اگه دارم پاسخ می دم ، فقط خواستم استارت کار رو زده باشم

(۲۶/بهمن/۸۹ ۰:۵۳)سبز سفید قرمز نوشته است:  سوال 1: دلیل نماد گرایی در ماسونیسم چیست؟ این روزها دیگه هر چی می بینی میگن نماد ماسونهاست!!!

علت نمادگرایی فراماسون ها این است که این گروه ها عقاید خود را وام دار جایی می دانند که زبان نگارشی آنها نماد بوده
منظورم مصر باستان هست ، فراماسون ها در دین شیطان پرستی خود ، خود را پیرو عقاید مصر باستان می دانند که مصریان باستان شیاطین را می پرستیدند و در سحر و جادو تبحر داشتند و نوشته های آنها نماد بوده که معروف به هیروگلیف است ، و فراماسون ها به خاطر اینکه گذشته شیطانی خود را یادآوری کنند ،بر روی نماد ها تاکید می کنند

[تصویر: Hiroglif_table2.png]

[تصویر: Hiroglif.png]

(۲۶/بهمن/۸۹ ۰:۵۳)سبز سفید قرمز نوشته است:  سوال 2: چرا بعد از مدتهای مدید حضور ماسونها و شیطان پرستان امروزه شاهد علنی کردن این انجمنها هستیم ؟

چون بزودی قرار است حکومت شیطانی آنها تشکیل شود ( البته در وهم و خیال آنها ) و بگفته آنها قرار است خدای جدید دنیای آنها ابلیس ملعون شود و کسی دیگر پیرو ادیان الهی نشود ، علت علنی کردن آن است که اگر موفق شدند و قرار شد حکومت شیطانی برپا شود از قبل مردم آمادگی ذهنی داشته باشند چون اگر اینطور نباشد اصطلاحاً مردم پس می زنند و به هیچ وجه نمی توانند بپذیرند که دنیا مملو ء از عقاید شیطان پرستی ،جن گیری ، سحر و جادو و... شود ، اما با آشکار کردن گروه های خود ، باعث می شوند ذهن مردم را آماده کنند
قرار است استارت این حکومت شیطانی در سال 2012 زده شود ،می بینید خیلی هم وقت ندارند ، قرار بود سال 2007 این کار صورت بگیرد که پروژه آنها شکست خورد
برای همین سعی می کنند با استفاده از ابزار مختلف مثل رسانه ها و فیلم سازی های مثل هالیوود این کار رو بکنند ، روند حاکم ساخت فیلم ها در هالیوود بعد از 11 سپتامبر تبدیل شد به ساخت و پخش گسترده فیلم ها با موضوع جن و جن گیری، شیطان و شیطان پرستی، یوفو و حضور آنها در زمین ، سحر و جادوگری و...
با این کار سعی در آمادگی ذهن مردم برای برپایی حکومت خود که محور آن جن گیری ، سحر و جادو و شیطان پرستی است می باشد
نمونه موفق آن فیلم های هری پاتر است

(۲۶/بهمن/۸۹ ۰:۵۳)سبز سفید قرمز نوشته است:  سوال 3: چرا با این همه فیلمهای شیطانی باز هم همچنان در انتها نیروهای شیطانی شکست می خورند؟

ببینید آنها نمی توانند مخالف با فطرت انسانها فیلم بسازند ، چون در این صورت با برخورد سرد مردم مواجه می شوند ، انسان فطرتاً به سمت خوبی گرایش دارد و از پلیدی دوری می کند ، این مطلب را خیلی خوب این افراد پلید متوجه شده اند ، اگر مردمی که اکثراً گرایش به دین دارند ببینند شیطان در فیلم ها شخصیت فاتح است ، به مذاق این مخاطبین که در اکثریت هستند خوش نمی آید برای همین این افراد از نقشه دیگری استفاده می کنند ، شخصیت اصلی و محبوب این فیلم ها را افراد شیطانی قرار می دهند بدون آنکه مخاطب متوجه شود ، قهرمانان در فیلم های هالیوودی غالباً افراد بی دینی هستند که هیچ اعتقادی به خدا ندارند و در فیلم ها این شخصیت ها علناً هم بیان می کنند که چه شخصیت شیطانی دارند ،در حقیقت شیطان است که فاتح می شود ولی مردم فکر می کنند قضیه چیز دیگریست ، چون نقش اول فیلم چهره محبوب است ، کاملاً آن صحبت ها بر فرد اثر می گذارند ، به طور مثال در فیلم کنستانتین ، خود کنستانتین علناً بیان می کند که هیچ اعتقادی به خدا ندارد با این حال که جبریل را می بیند و با او صحبت می کند با این حال که به جهنم رفته و برگشته ،باز هم می گوید من هیچ اعتقادی به خدا ندارم و در آخر هم نجات دهنده بشر می شود با کمک شخص لوسفر ( ابلیس ) که در آخر فیلم می آید ، این فیلم تاثیر بسیار مخربی بر مخاطب می گذارد ، در این فیلم نیروی شیطانی شکست می خورد اما اگر بدرستی ببینیم ،در اصل این شیطانست که پیروز شده
و حتی گستاخی را به حدی رسانده اند که در فیلم لژیون ، جای حق و باطل با حرفه ای گری خاصی ،عوض شده و این ملعونان ، خدا را تبدیل به شخصیت بد کرده اند و کسی که در مقابل خدا و فرشتگان ایستاده را شخصیت خوب می دانند که نهایتاً خدا را شکست می دهد و مخاطب از این پیروزی لذت می برد به جای اینکه این فیلم را محکوم کند

(۲۶/بهمن/۸۹ ۱:۱۹)ghadimi2 نوشته است:  چرا ماها فقط اسیر این نمادگراییها شدیم؟؟؟
آخه چرا فقط نماد؟

سلام دوست خوبم

چون این رو فراماسون ها می خوان و برای ما برنامه ریزی کردن که بجای اینکه اونها رو بشناسیم فقط به نمادها توجه کنیم و با این کار اصل رو ول کنیم و به فرع بچسبیم
فقط خودمون رو محو این کارها کنیم ، تا میایم نماد رو بشناسیم فراماسونری رو جمع کردن و بجاش یه چیز جدیدی زدن و ما هنوز داریم میگیم این نماد تک چشم لوسیفره ،اون نماد هرمه ناقصه و...

(۲۶/بهمن/۸۹ ۱:۱۹)ghadimi2 نوشته است:  مگه چقدر نیاز به شناخت نمادها هست؟

دوست خوبم بحث نماد شناسی کم اهمیت نیست که بسادگی از کنارش بگذریم ، در جمله قبلی منظور من اینه که ما خودمون رو فقط و فقط درگیر این مطالب نکنیم و سعی کنیم وقتمون رو بیشتر به شناخت و راه های مقابله با اونها صرف کنیم
یک نمونه از اهمیت نماد شناسی
اگر شما بدرستی نمادها رو نشناسی امکان داره در برخی موارد دچار اشتباه بشید و هرچی رو می بینید به فراماسونها ارتباط بدید
اهمیت کار آنجاست که فراماسونها زبان نگارشیشان نماد است و در این نماد ها ، برنامه های شیطانی خودشان را معرفی می کنند که قرار است در آینده اجرا شود ، نمونه این نمادگرایی آنها ، نقاشی هایی است که به دروغ به نوستراداموس نسبت می دهند ،نمی دانم در مورد پیدا شدن نقاشی های جدید از نوسترا داموس چیزی شنیده اید یا نه ؟ در مورد این نقاشی ها باید خدمت شما عرض کنم که ، این نقاشی ها به هیچ وجه برای نوسترا داموس نمی باشد و این نقاشی ها کار همان فراماسونها می باشد ، اما این نقاشی ها بی اهمیت نیستند ، فراماسونها در این نقاشی ها برنامه های آینده خود را به طور کاملاً مرموزی نقاشی کرده اند که در آینده نزدیک از آن بهره ببرند و اتفاقات پیش رو را به صورت خبر داده شده از زمانهای گذشته و غیر قابل کنترل جلوه دهند ، اما اگر ما این نماد ها را بررسی نکنیم ، قطعا اتفاقاتی جبران ناپذیری خواهد افتاد و ما از رخ داد آنها در آینده بی خبر خواهیم ماند

(۲۶/بهمن/۸۹ ۱:۱۹)ghadimi2 نوشته است:  آخه کی میخوایم تفکرات اینها رو هم بشناسیم؟ها؟

نمی دونم Blush
هر موقع که سعی کردیم اینها رو بشناسیم و به دیگران نیز بشناسونیمشونIdea Smile

RE: محل پرسش و پاسخ در مورد انجمن های مخفی (( فراماسونری ، ایلومناتی ، بیلدربرگ و ...)) - hadi_shj - ۲۷/بهمن/۸۹ ۱۴:۲۱

خوب من سوالم رو اینجا مطرح می کنم:
سلام.از زمانی که با فراماسونری آشنا شدم همواره این سوال در ذهنم ایجاد شده است که آیا لژ ها با یکدیگر رقابت دارند؟اگر این طور نیست چرا در یک شهر مثلا" لوس آنجلس چندین لژ داریم؟آیا آنها هم همان طور که ما به مساجد مختلف می رویم به لژ های مختلف می روند یا خود را وقف لژ خاصی می کنند؟
اگر جواب این پرسش معلوم شود می توان علت مخالفت ظاهری برخی کشورها با دیگر کشور ها را دریافت.مثلا" مخالفت ظاهری شوروی و آمریکا در دوران جنگ سرد. در حالی که نیک مشخص شده سران هر دو کشور فراماسونر بوده اند.یا جنگ جهانی که بانی اصلی آن هیتلر بوده که او هم معلوم الحال است.

RE: محل پرسش و پاسخ در مورد فراماسونری ، ایلومناتی ، بیلدربرگ و ... - سبز سفید قرمز - ۶/اسفند/۸۹ ۱:۴۶

بنده هم یک سوال مطرح می کنم:
چرا یهودیها موفق شده اند اکثر مناصب علمی و اقتصادی را در دنیا کسب کنند؟
توضیح این که بر اساس آمار و احتمالات هوش و استعداد به نسبتی یکسان باید بین جوامع انسانی توزیع شده باشد. به فرض در آمریکا که مرکز اصلی یهودیان است نسبت یهودیان به سایرین حداکثر 5 درصد است. در حالی که بیش از 60 درصد پزشکان ، وکلا، تجار، اساتید دانشگاهی و... (که مناصبی فکری هستند و نه صرفا وابسته به سرمایه) یهودی و آنهم اکثرا یهودیان اشکنازی (که اصالتا آلمانی هستند و بیشتر با خودشان ازدواج می کنند و حتی به نسبت سایر جوامع بیماریهای بیشتری دارند: انواع بیماریهای ژنتیکی و سرطانهای خاص و ...) می باشند. این موضوع ناخودآگاه این ایده را شکل می دهد که اینها "نژاد برتر" هستند (حداقل یک چیز خاصی هستند!). بالاخره 95% غیر یهودی آمریکا که نمرده اند همه چیزشان را یک اقلیت مطلق درو کنند (تمام موفقیتهای شغلی و تحصیلی و تجاری و علمی و ... حالا غیر از پول و سرمایه) که به هیچ وجه هم نمی توانند اینها را از اون اقلیت پس بگیرند. یعنی در این جمعیت غیر یهودی هیچ دانشمند و آدم بزرگی پیدا نمی شود که این روند را بتواند نقد کند و راه حل آن را بیابد؟
به نظر من قابل جمع نیست!

RE: آیا شرکتهای هرمی تحت نظر ماسون ها هستند؟ - jackmole - ۱۱/اسفند/۸۹ ۲۳:۴۱

من که فکر میکنم باشه..!!
ولی مطمئنم کار دشمنان این ملت و انقلابن چون واقعا دارن بدجوری مخ خیلی از جوونای مارو شستشو میدن واز خیلی ارزشهای مذهبی و دینی دور میکنن وضررهای اقتصادی و اجتماعی زیادی به کشور ما میزنن، اگه بانیان این جور شرکتها خودشون فراماسون نباشن حتما حامیان اونا فراماسون هستن..!!

راهنمایی - توبه - ۱۷/اردیبهشت/۹۰ ۱۳:۱۴

سلام دوستان عزیز
من بسیار تازه واردم و اصلا نمی دانم فراماسونری و ماسون و ... چیست.
لطفا مرا راهنمایی بفرمایید.
ممنون

RE: راهنمایی - EMPERATOR - ۱۷/اردیبهشت/۹۰ ۱۶:۲۱

سلام عزیز من
من بهتون پیشنهاد می کنم که حتما به لینک زیر
مراجعه کنید تا با دانلود کردن این ویدیو ها اطلاعات اولیه
رو کسب کنید
اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی استاد رائفی پور

RE: راهنمایی - vavp - ۱۷/اردیبهشت/۹۰ ۱۸:۲۸

اینم مطلب خوبیه :

شناخت کوتاه فراماسونری :

http://vavp.blogfa.com/cat-180.aspx