![]() |
|
آلبوم مهدوی کشتی نوح با صدای پویا بیاتی - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: افشای صنعت سرگرمی (/forum-25.html) +--- بخش: صنعت موزیک (/forum-28.html) +--- موضوع: آلبوم مهدوی کشتی نوح با صدای پویا بیاتی (/thread-12546.html) صفحه: 1 2 |
آلبوم مهدوی کشتی نوح با صدای پویا بیاتی - MOHMOUD - ۷/بهمن/۹۰ ۲۳:۴۸ این هم آلبوم استثنایی کشتی نوح با لینک مستقیم ماندگار آهنگساز و خواننده : پویا بیاتی/ تنظیم : فریبرز خاتمی نوازنده سازهای زهی: شهرام نوازنده / ویولن: حسن اعترافی ترانه سرایان: رضا پاشاکی ، حامد عسکری ، علی خلیلی ، امیر اکبر زاده ، پویا بیاتی
![]() دانلود Mp3 -320 Kbps Download Download Download Download Download Download Download دانلود Mp3 -128 Kbps Download Download Download Download Download Download Download RE: آلبوم مهدوی کشتی نوح با صدای پویا بیاتی - Mohammad Trust - ۸/بهمن/۹۰ ۲۲:۰۷ بابا خیر سرمون توی یه سایت مذهبی داریم میگردیماااا. حداقل لینک هارو بردارید ، لینک خرید اینترنتی بذارید. اینطوری که کل زحمت این بنده خدا به هدر میره. به شخصه که تا چند ماه از البوم خواننده ای نگذره اونو دانلود نمیکنم RE: آلبوم مهدوی کشتی نوح با صدای پویا بیاتی - MOHMOUD - ۸/بهمن/۹۰ ۲۲:۰۹ (۸/بهمن/۹۰ ۲۲:۰۷)Mohammad Trust نوشته است: بابا خیر سرمون توی یه سایت مذهبی داریم میگردیماااا.داداش خیر سرم از سایت خودش براتون لینک گذاشتم http://pouya-bayati.ir/11/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A2%D9%84%D8%A8%D9%88%D9%85-%DA%A9%D8%B4%D8%AA%DB%8C-%D9%86%D9%88%D8%AD/ یاعلی RE: آلبوم مهدوی کشتی نوح با صدای پویا بیاتی - Amir - ۹/بهمن/۹۰ ۲:۳۷ نقل قول:بابا خیر سرمون توی یه سایت مذهبی داریم میگردیماااا. آلبوم به صورت رایگان پخش شده ، فکر کنم موسسات فرهنگی پشتیبان بودند و قصدشون کار خیر بوده که الحق والانصاف خیلی آلبوم زیبایی مخصوصا ترک آخر ...
RE: آلبوم مهدوی کشتی نوح با صدای پویا بیاتی - vahid1878 - ۹/بهمن/۹۰ ۵:۴۳ یک آلبوم فوق العاده زیبا و استثنایی.... RE: آلبوم مهدوی کشتی نوح با صدای پویا بیاتی - EMPERATOR - ۹/بهمن/۹۰ ۱۰:۲۴ آلبوم کشتی نوح با صدای پویا بیاتی!!! قبلاً هم چند کار از او شنیده بودم یکی هم دررابطه با رهبر عزیزمون خونده بود ولی من مخالف این هستم که در این سبک ها برای حضرت صاحب الزمان ( عج) آهنگ خونده بشه یا برای هر معصوم دیگری یعنی این کار اصلا صحیح نیست حالا برخی نهادها هم پشتیبانی کنند اونا هم به خیال اینکه دارن کار درستی می کنند و ترویج موسیقی اسلامی میدن قدم در این راه گذاشتند! اصلاً یه مثال شما فکر کن تو ماشین نشستی داری روضه گوش میدی! آیا می تونی اونجور که باید باشی و آیا اون روضه باید تو ماشین خونده بشه ؟!!قداست کار پایین نمیاد؟!! RE: آلبوم مهدوی کشتی نوح با صدای پویا بیاتی - mesmaeil - ۹/بهمن/۹۰ ۱۰:۳۴ (۹/بهمن/۹۰ ۱۰:۲۴)EMPERATOR نوشته است: آلبوم کشتی نوح با صدای پویا بیاتی!!!شما میگی چطور روحیه جوون ها رو از سمت موسیقی غربی به سمت موسیقی اسلامی برگردونند با روضه !!! فکر نکنم شدنی باشه
RE: آلبوم مهدوی کشتی نوح با صدای پویا بیاتی - revenger - ۱۳/بهمن/۹۰ ۱۸:۲۲ خیلی خیلی خیلی خیلی کارش درسته دمش گرم RE: آلبوم مهدوی کشتی نوح با صدای پویا بیاتی - revenger - ۱۳/بهمن/۹۰ ۱۹:۲۴ (۹/بهمن/۹۰ ۱۰:۲۴)EMPERATOR نوشته است: آلبوم کشتی نوح با صدای پویا بیاتی!!! برادر عزیز همین البوم هاست که یخ دل خیلی ها رو که سالی 1 بار مداحی و... گوش نمیکنن رو آب میکنه به قول استاد عباسی دفاع نامتقارن مثبت تلقی میشه یعنی وقتی دشمن از طریق موسیقی درون جوانای ما نفوذ میکنه با قواعد خودش ما وظیفه داریم پا به اون عرصه بگذاریم برای بازگردوندن ولی با قواعد خودمون یاعلی RE: آلبوم مهدوی کشتی نوح با صدای پویا بیاتی - حوریه سادات - ۲۸/بهمن/۹۰ ۱۶:۱۶ آلبوم خيلي قشنگيه بهترين آهنگاييه كه تا حالا شنيدم بعدم چه اشكالي داره برا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)آهنگ خونده بشه؟؟؟ كجاي قداست كار پايين مياد؟؟؟ هر كسي يه جور ياد آقاش ميفته مهم اينه كه به ياد ايشون باشيم،كسي كه اهل روضه و مداحي نيست با شنيدن اين آهنگا ناخودآگاه كشيده ميشه به سمت امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)،وقتي هم كسي عاشق شد تا تهشو ميره،دوست من مهم عاشقيه... نميدونم من به نظر همه احترام ميذارم ولي به شخصه از اين آهنگا خيلي لذت ميبرم يا مهدي(عجل الله تعالی فرجه الشریف) |