تالار گفتگوی بیداری اندیشه
اخبار مربوط به هک و حمله به سایتهای اسلامی و مهدوی و ضد فراماسونری - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: اخبار و سایر موضوعات (/forum-46.html)
+--- بخش: اخبار جهان اسلام (/forum-16.html)
+---- بخش: سایر اخبار (/forum-37.html)
+---- موضوع: اخبار مربوط به هک و حمله به سایتهای اسلامی و مهدوی و ضد فراماسونری (/thread-1317.html)

صفحه: 1 2 3 4

حمله به سایتهای اسلامی و مهدوی و ضد فراماسونری را اینجا اعلام کنید - westsun - ۱۶/دی/۸۹ ۲۱:۲۸

سلام
با توجه به فی*ل*تر شدن وبلاگ خورشید مغرب ، آدرس جدید وبلاگ ایجاد شد
http://ghaffari.orq.ir

همراهانی که وبلاگ خورشید مغرب را لینک نموده بودند لطفا آدرس بالا را به همان نام-خورشید مغرب-، جایگزین و اطلاع رسانی کنند

اللهم عجل لولیک الفرج

RE: فی*لتر شدن خورشید مغرب! - oO DaViD Oo - ۱۷/دی/۸۹ ۱۲:۵۷

سلام
دلیل فی2تر شدنش چی بوده مگه !؟/

در ضمن خیلی ممنون از مطلب زیباتون با عنوان :
مکاشفه ی یک پدر شهید درباره ی مقام معظم رهبری

RE: فی*ل*تر شدن خورشید مغرب! - westsun - ۱۷/دی/۸۹ ۱۳:۳۸

سلام
دلیلی براش نگفتن، شاید اشتباهی بوده و شاید هم تعمدی درکاره که وبلاگ های ارزشی رو یکی یکی دارن می بندن
ما همیشه از دست منافقین بزرگترین ضربه ها رو خوردیم
یادمون نرفته که در دوره های کذشته ماسونها و جاسوس های سیا تا بالاترین مقام اجرایی کشور-نخست وزیر میرحسین یا رئیس جمهور بنی صدر و خاتمی- هم رسیدند ، همچنین یادمون نرفته که سال گذشته برخی از مسئولین دولتی رو گرفتن بجرم اینکه داشتند در برخی وزرت خانه ها-مثل راه و نفت- کاری می کردند که کارمنداشون اعتصاب کنن و کشور فلج بشه
هنوز هم منافق در بدنه دولت وجود داره و باید نیروهای ولایی و حزب اللهی هوشیار باشن
آدرس قبلی خورشید مغرب westsun.wordpress.com هنوز در بسیاری از سایت های خبری ،تحلیلی ،اعتقادی و مهدوی وجود داره و ذیل خیلی از مقالاتم نوشته شده و همه میدونن که این وبلاگ یک روحانیه اما متأسفانه بدون هیچ توضیحی فی*ل*تر میشه و حتی به نامه ای هم که براشون زدم و توضیح خواستم پاسخی ندادند
وقتی وبلاگ حسین قدیانی یا سایت مشرق رو بستن یه بهانه ای داشتن اما وبلاگ منو بدون دلیل بستن
وقتی این جریان رو با دکتر حسن عباسی در جریان گذاشتم اولین کاری که کرد خندید مثل همه دانشجوها و طلبه هام که این خبرو میشنون و باورشون نمیشه

اگه شما ارتباطی با ارشاد دارید لطفا پیگیری کنید
ممنون

RE: فی*لتر شدن خورشید مغرب! - oO DaViD Oo - ۱۷/دی/۸۹ ۱۳:۴۷

واقعا درست میگی
داستان اون طلبه ی سیرجانی رو می دونین دیگه که دو بار گرفتنش و زندانیش کردن و به دستور رهبری آزادش کردن
فکر کن چه آدمایی توی بدنه ی حکومت اسلامی ما نفوذ کردن که اگر یک نفر مثل طلبه ی سیرجانی اعتراض کنه سریع کارشو می سازن
انشالله خدا با ظهور ولی خودش بر روی زمین کل زمین رو پر از عدالت و خوبی کنه

WwW.ANTi666.iR مسدود شد! (پست موقت) - ANTi666 - ۲۹/بهمن/۸۹ ۱۹:۱۴

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام خدمت منتظران و مبشران ظهور

سایت بلاگفا در یک اقدام غیرقانونی و ضد دینی، وبلاگ WwW://ANTi666.iR رو که خیلی ها میدونن مطالبش چی بوده!، بدلایل سخیفی مسدود کرد!
البته حقیر به فال نیک گرفتم! حتما در راهم موفق بودم که جوابم این بوده!
انشاالله قراره به کمک جنبش مصاف،این مسدودیت برطرف بشه.
تا اطلاع ثانوی پیگیران مطالب سایت، غیبت موجه! من رو (فقط در سایت فوق) عفو کنن.

RE: WwW.ANTi666.iR مسدود شد! (پست موقت) - Mahdy2021 - ۲۹/بهمن/۸۹ ۱۹:۲۵

سلام
پیشنهاد اینجانب این است که بدون احساساتی شدن و تندروی با مدیران بلاگفا مکاتبه کنید و سعی کنید مشکل رو حل کنید...

البته همونطوری که قبلا به خیلی از دوستانی که در حال خط شکنی در عرصه های مختلف هستن عرض کردم ، سرویسهای وبلاگ عمومی واقعا بستر مناسبی برای شما نیستن.
دلایلی زیادی هم داره که شاید در موقع مناسبی عرض کردم.

پیشنهاد دیگرم اینه که اگر از مطالبتون بک آپ دارید حتما وبلاگتون رو به هاست شخصی منتقل کنید.البته از کش گوگل هم می تونید استفاده کنید.

امیدوارم موفق و موید باشید و راهتان را ادامه دهید

RE: WwW.ANTi666.iR مسدود شد! (پست موقت) - امیر گیمر - ۲۹/بهمن/۸۹ ۲۰:۳۲

باسه من 3 بار به خاطر اساسین تو پردیس اتفاق افتاد مدیره باهام لج کرد سه بار قفل کرد تاپیکو من دوباره باز کردم الانم بازه گروهم تازه داریم

RE: WwW.ANTi666.iR مسدود شد! (پست موقت) - oO DaViD Oo - ۲۹/بهمن/۸۹ ۲۱:۱۹

سلام
آقا دیگه این مسایل و مسدود کردن سایتهایی که کارشون روشنگری بر ضد نظام سلطه هست انگار داره برای اینها عادی میشه و تبدیل به یک معضل میشه
باید یه حرکتی انجام بشه
نمی دونم تحریمی ، حمله ای ! پاتکی ! یه حرکتی ، تا متوجه بشن که ...
واقعا به چه دلیلی این کار رو می کنن ؟ غیر از اینه که آدمهای مغرضی هستن ؟

توی یک فروم بزرگ داشتیم در مورد فراماسونر ها بحث می کردیم که در یک حرکت جالب مدیر اون فروم اومد کلا تاپیک رو حذف کرد و اکانت ما رو مسدود کرد
جالبه ؟ نه ؟!؟

RE: WwW.ANTi666.iR مسدود شد! (پست موقت) - امیر گیمر - ۲۹/بهمن/۸۹ ۲۱:۳۴

البته بحث فی*ل*ترم فراموش نکنید چرا باید باشه ولی افراطم خوب نیست من تو پردیس گیم درباره اساسین وبلاگ زدم که چرا اسم علی وسط نماد پرگار وگونیا است فرداش وبلاگا فی*ل*تر بود یا یک فردی علیه بازی حرف میزد فی*ل*تر شد عکسش چرا باید باشه ولی اعتدال

RE: WwW.ANTi666.iR مسدود شد! (پست موقت) - amir200h - ۳۰/بهمن/۸۹ ۰:۱۵

دوست من.کسانی که درباره ضد اسرائیل و صهیونیزم و یا مطالب اسلامی و ارزشی مطلب مینویسن بهتره از بلاگفا استفاده نکنن چون خود آقای علیرضا شیرازی از کسانیه که از اسرائیل حمایت میکنه. کمی به لوگوی بلاگفا نگاه کنید میبینید که لوگو را شبیه آیکن نرم افزار بابیلون که اسرائیلیه در آورده. بنظر من بهتره از سرویس ثامن بلاگ استفاده بشه که مدیرانش انسان های متدینی هستند.
http://www.samenblog.com
امکانات اين سايت به شرح زير مي باشد :

:: قرار نگرفتن تبليغات در وبلاگ ها
:: ثبت رايگان دامنه هاي com,.ir,.net. براي وبلاگهاي پربازديد
:: امکان عضو گيري براي وبلاگها با پروفايلي پيشرفته براي کاربرانتان
:: امکان تبديل کدهاي بلاگفا به ثامن بلاگ
:: انتشار مطالب از طريق ايميل در وبلاگ (اولين بار در ايران)
:: ساخت يک انجمن حرفه اي براي وبلاگها
:: سرعت لود بسيار سريع وبلاگها نسبت به ساير سيستم ها
:: امکان ارسال نظر براي صفحات جدا
:: انتقال مطالب از ساير سرويس ها
:: اختصاص 200 مگابايت فضا براي آپلود عکس هاي خود
:: اختصاص آدرس اينترنتي ( http://username.samenblog.com )
:: امکان دعوت دوستان خود (وبلاگ گروهي)
:: و ...

موفق باشی و پیروز.

یا حق