تالار گفتگوی بیداری اندیشه
بزرگترین مشکل ما این است که فکر میکنیم ظهور یکی از راههای نجات است - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: مهدویت (/forum-18.html)
+--- بخش: امام زمان و وظایف منتظران (/forum-20.html)
+--- موضوع: بزرگترین مشکل ما این است که فکر میکنیم ظهور یکی از راههای نجات است (/thread-1346.html)

صفحه: 1 2

بزرگترین مشکل ما این است که فکر میکنیم ظهور یکی از راههای نجات است - علی 110 - ۱/اسفند/۸۹ ۲۲:۳۹

سلام بچه ها
خوبید
یه پیامک برام رسید
خیلی بهش فکر کردم
بزرگترین مشکل ما این است که فکر میکنیم ظهور یکی از راههای نجات است، غافل از اینکه ظهور تنها راه نجات است!!!!!!!!

به خدا اگه دعا کنید خدا بخیل نیست، آقامون از زندان بیرون میاد، هر روز خون گریه میکنه برای خون حسین، هر روز خون گریه میکنه برای اون رازهای مگویی که بر سر ناموس پیغمبر آوردن، هر روز خون گریه میکنه که چرا مردم کسی را که بیشتر از همه دوستشان دارد و خیر خواهشان هست رو نمیخوان
هر روز که پا میشیم هر کدوم یه قُری میزنیم که ای وای فلان جا اینجوری هست فلان جا اونجوری فلان کس اینجوری میکنه هیچ کس نیست بگه بابا!!!!!!!

دعا کنید بچه ها، دعا کنید
و بیاید به هم کمک کنیم و برای هم دعا کنیم که کمتر گناه کنیم
من این قرار رو الان که دارم این نوشته رو مینویسم با خودم گذاشتم که از الان به بعد هر وقت وسوسه شدم برای انجام هر گناهی یادم بیاد که این گناه تنها عامل تأخیر در ظهور است
اگه همه ی شیعیان این جوری فکر کنند و مطابقش عمل کنند و از خدا بخوان آقامون رو برسونه آقا میاد ایشالله
آقا بیایید مردم کمک کنیم و خیر برسونیم
با مردم خوش اخلاق باشیم و به پدر و مادرمون خدمت کنیم
انفاق کنیم بچه ها ، هر چه قدر در توانمون هست
انفاق و سخاوتمندی از مهمترین ویژگیهای شیعیان و یاران امام زمان در روایات و آیات قرآن اومده
بیشتر قرآن بخونیم
بزارید یه کاری کنیم که مردم بگن اگه اینا منتظرای مهدی هستند پس ببین خود مهدی چیه!!!!
بیاید مایه ی افتخار آقامون باشیم رفقا نه مایه سرافکندگیشون!!!!

حدیث داریم اگه بین 100 هزار نفر بهترین نبودید نگید که ما شیعه ی اهل بیتیم!!!!!!!!!!
بچه ها باور کنید ظهور لنگ امثال من و شما هم هست و ما مسئولیم
با یکی از دوستام که داشتم صحبت میکردم که البته سیماش بد جوری وصله و پهنای باندش adsl هست نه مثل من دایال آپ اونم با قطع و وصل بسیار گفت: علی یکم خودت رو جمع و جور کن بابا
یه نماز شبی یه زیارت عاشورایی یه نماز امیرالمومنینی یه قرائت قرآنی
با نشستن و هی حرف زدن که چیزی عوض نمیشه
به خدا این چیزا از 1000 تا همایش و مستند و ... اثرش بیشترهست در تکوین عالم
امام کسی رو میخواد که به حرف خدا عمل کنه نه کسی که هی حرف بزنه و شعار بده
من انتظار دارم از تو mohammad از تو مسافر از تو guided از تو elenor از تو mohammad790 از تو seyed mohsen از تو oodavood
اینا رو که اینجوری خطاب کردم چون باهاشون رفاقت خارج تالار هم دارم
اول از همه هم از خود بیمعرفت خاک بر سرم انتظار دارم
و بعد از همه ی شما همسنگران عزیزم
غبطه میخورم به حال ramin_gh ناظر سابق و دوست عزیزم
یه پیغام خصوصی برام گذاشته بود جگرم سوخت
مضمون پیامش این بود:
گفت دارم هر روز استغفار میکنم و پشینمونم از اعمال گذشتم و به حال خودم گریه میکنم
ظهور آقامون به امید خدا خیلی نزدیک هست و دارم تمرین میکنم که بنده گی خدا رو بهتر انجام بدم
بچه ها به خدا مایی که محبت داریم به آقامون باید یه تکونی به خودمون بدیم
باید یه کم فشار بیاریم نماز اول وقت
امان از غیبت (همون چیزی که از زنا بدتر است)
حسن خلق
انفاق
شب که میخوابیم معمولاً چک میکنیم طلوع آفتاب کی هست نه اذون صبح کی هست
من شرمنده ام
بیاید برای هم دعا کنیم
برای آقا دعا کنیم برای ظهورش
برای سرباز شدن در سپاهش ولو به عنوان جاکفشی هم که شده دعا کنیم
آقا تنها و مظلوم هستند

قطعه ی گمشده ای از پر پرواز کم است
یازده بار شمردم و یکی باز کم است
این همه آب که جاریست،نه اقیانوس است
عَرَق شرم زمین است،که سرباز کم است

اللهم عجل لولیک الفرج و جعلنا من خیر انصاره و المستشهدین بین یدیه
یه چیزه دیگه
اگه خواستید برای منِ حقیر دعا کنید از خدا بخواید که من مُفت نمیرم
بالاخره همه باید این جون رو تحویل عزرائیل بدیم یه روزی
من ازینکه مُفت بمیرم متنفرم
منظور حقیر رو میگیرید دیگه!
یا علی مدد و التماس دعا

RE: بزرگترین مشکل ما این است که فکر میکنیم ظهور یکی از راههای نجات است - ريحانه الرسول - ۱۹/شهریور/۹۰ ۰:۲۹

تمام ماه رمضون امثال به گفته علي آقا فكر ميكردم

اونجايي كه گفته بود شايد اين رمضان آقا داره سرباز هاش رو انتخاب مبكنه

يه كاري بكنيم

طوري عبادت و بندگي كنيم كه اسممون رو تو ليس مخصوص بنويسن

بايد شايسته هم ركاب بودن با آخرين ذريه حضرت زهرا سلام الله عليها رو پيدا كنيم

گاهي لازمه بعضي جملات رو هر روز و روزي چند بار براي خودمون تكرار كنيم

يه دوستي ميگفت

هر وقت ديديد دلتون غم داره ولي چشماتون اشك نداره

ذكر ياابن الحسن بگيريد

جواب ميده

بيايد با هم عهد ببنديم كه حداقل روزي يك بار از دوري آقامون زانوي غم به بغل بگيريم و از دوريش گريه كنيم
و به هم قول بديم كه براي هم دعا كنيم كه خداوند توفبق شهادت رو قسمتمون كنه انشا الله

وقتي با دل شكسته دعا كنيم خدا هم يه جور ديگه جوابمون رو ميده

اللهم عجل لوليك الفرج و العافية و النصر، اللهم اجعلنا من خير اعوانه و انصاره ، و اشياعه و اتباعه ، و محبينه و شيعة و اجعلنا من خلَّص اوليائه و شهدا ركابه

RE: بزرگترین مشکل ما این است که فکر میکنیم ظهور یکی از راههای نجات است - رهیافته - ۱۹/شهریور/۹۰ ۹:۵۵

به نام یزدان پاک
با سلام
دوستان من تو این تالار کسایی رو میبینم که از جوانی تزکیه نفس رو شروع کردن و به حال خودم افسوس میخورم که چرا تو سن 22 سالگی تازه باید به فکرش بیفتم؟!!!!!!
منه گنه کار باید شب و روز طلب استفغار کنم شاید به واسطه ی توسل به ائمه بخشیده بشم :

آنانکه خاک را به نظر کیمیا کنند / آیا شود که گوشه چشمی به ما کنند

دوستان امام صادق در دعای عهد می فرمایند :

خداوندا اگر بین من و امامم مرگ حائل شد مرا از قبر بیرون بیاور در حالی که کفن را به کمر بسته باشم و شمشیر بر کشیده و با نیزه افراشته دعوت او را لبیک بگویم

دوستان من از خودم پرسیدم، مگه امام اینقدر غریبه که باید مرده ها بیان یارش بشن؟!!!!
مگه آدم زنده کمه؟؟؟!!!
دیدم کمه واقعا ،چون خداوند میفرماید:
سوره فرقان آیه 44 : «
أَمْ تَحْسَبُ أَنَّ أَكْثَرَهُمْ يَسْمَعُونَ أَوْ يَعْقِلُونَ إِنْ هُمْ إِلاّ كَالأَنْعامِ بَلْ هُمْ

أَضَلُّ سَبِيلاً
»

آيا گمان مى برى بيشتر آنان (که در مقابل تو ایستاده اند) مى شنوند يا مى فهمند؟! آنان فقط همچون چهار پايان، بلكه گمراه ترند.

یعنی انسان اینقدر تنزل پیدا میکنه که به مانند یک چهار پا خداوند اتلاقش می کنه

یا علی مدد

RE: بزرگترین مشکل ما این است که فکر میکنیم ظهور یکی از راههای نجات است - EMPERATOR - ۱۹/شهریور/۹۰ ۱۰:۰۴

تماشا کن دل به عشق تو از گناه برگشته!!

RE: بزرگترین مشکل ما این است که فکر میکنیم ظهور یکی از راههای نجات است - SARV - ۱۹/شهریور/۹۰ ۱۳:۳۰

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام .
دوستان حواسمون باید خیلی جمع باشه . توبه الکی بدرد نمیخوره . باید به زشتی گناه ایمان پیدا کنیم و گرنه ....
ما هم میتونیم یکی از یاران امام زمان بشیم اگر جز 313 نفر نباشیم جزو ارتش بعدی می تونیم باشیم . البته اگر خودمون بخوایم

RE: بزرگترین مشکل ما این است که فکر میکنیم ظهور یکی از راههای نجات است - montazer_rm - ۲۰/شهریور/۹۰ ۱:۰۳

به نام خدا
فقط دعا کنین
من میدونم امام زمانم ازدست من ناراحته اما امیدوارم به واسطه دعای دستو پاشکسته ای که میکنم منو ببخشه و از خدا بخواد که که او هم توبه کنه(یعنی نعمتش رو برگردونه)
انگار نبودن امام زمانمون برا همه طبیعی شده.
جز افسوس برا خودم واشک بحال خودمون ودعا برا اماممون چیزی برا گفتن ندارم.
اللهم عجل لولیک الفرج

RE: بزرگترین مشکل ما این است که فکر میکنیم ظهور یکی از راههای نجات است - ريحانه الرسول - ۲۰/شهریور/۹۰ ۱:۱۲

يكم اراده لازمه براي تغيير و بهتر شدن

و اميد به رحمت حق و نااميدي از هر چيزي به غير خدا

و توسل به ائمه اطهار عليهم السلام

بچه ها تلاش كنيم تا كمي قبل از اذان صبح بيدار باشيم اگه هر روز نميشه حداقل هفته اي يكبار

نفس به هر كاري كه عادتش بدن خو ميگيره

شكر خدا كه توي تالار افرادي هستن كه به موقع كم كاري هامون رو به يادمون ميارن

كه اين خودش يه توفيق از طرف خداست

ان الله يهدي من يشاء

پس بيايد قدرشو بدونيم

RE: بزرگترین مشکل ما این است که فکر میکنیم ظهور یکی از راههای نجات است - SARV - ۲۰/شهریور/۹۰ ۱:۱۷

دوستان من ریحانه الرسول حرف قشنگی زد .

نفس به هرکاری عادت کنه با اون خو میگیره.

توجه داشته باشین که اگر به گناه عادت کنید ترک اون خیلی سخته . خیلی سخت

یکجورایی میشه گفت نگه داشتن بدی راحت از نگه داشتن خوبیهاست . باید حواسمون جمع باشه .

RE: بزرگترین مشکل ما این است که فکر میکنیم ظهور یکی از راههای نجات است - mahdi jan - ۲۲/شهریور/۹۰ ۱۲:۴۰

سلام دوستان.
شعری که montazer_rm نوشته بود واقعآ زیبا بود...
خدا میدونه چندبار خوندم و گریه کردم

RE: بزرگترین مشکل ما این است که فکر میکنیم ظهور یکی از راههای نجات است - علی 110 - ۲۲/شهریور/۹۰ ۲۲:۵۴

(۱/اسفند/۸۹ ۲۲:۳۹)علی 110 نوشته است:  من این قرار رو الان که دارم این نوشته رو مینویسم با خودم گذاشتم که از الان به بعد هر وقت وسوسه شدم برای انجام هر گناهی یادم بیاد که این گناه تنها عامل تأخیر در ظهور است
پناه بر خدا
رفقا این نوشته ی خودم رو فراموش کرده بودم

خدایا کمک کن من بنده ی حقیر و کوچک تو هستم
نمی خواهم مانع باشم برای یوسف فاطمه