![]() |
|
کارتون Star Chaser - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: افشای صنعت سرگرمی (/forum-25.html) +--- بخش: صنعت سینما و هالیوود (/forum-26.html) +--- موضوع: کارتون Star Chaser (/thread-13486.html) |
کارتون Star Chaser - MahyarTpour - ۱/اسفند/۹۰ ۱:۵۰ STAR CHASER
من بچه که بودم (15 سال پیش) این کارتون تخیلی رو دیدم.داستانش اینه که یه جــامــعــه ای از انسانها تو یه مــعــدن کریستال بدنیا اومدن و از بچگی تو اون معدن بردگی کردن و کریستال استخراج کردن و خبر ندارن که بیرون از اون معدن یه جهان دیگه ای هم هست و بهشون گفته شده که بیرون معدن جــهــنــمــه !!! صاحب این معدن هم یه شخصیه که خودشو خـــدا معرفی کرده و هر روز موقع ناهار به برده هاش روزی میده !! ![]() ![]() جالب اینجاس که موقع ناهار یه صدای زنگ میاد و همه برای شکر گذاری از اون خــدا به سمتش میرن و سجده میکنن که منو یاد اذان و مکه میندازه !! ![]() ![]() ![]() [/img]پیشنهاد می کنم حتماً این کارتون رو ببینید چون خیلی مشابه وضعیت چـیـن و کل جهانه که دارن بردگی یهودی ها رو میکنن. فیلمش رو میشه آنلاین دید، کافیه اینو جستجو کنید:
Star Chaser: Legend of Orin [/b] RE: Star Chaser فـیـلـم - Admirer - ۱/اسفند/۹۰ ۱۷:۳۰ به نام خدا سلام. دوست گرامی ضمن تشکر از فعالیت های مثبت شما : اول این که خواهشا عکس هایی که قرار می دهید با عرض بیشتر از 600px نباشند که شکل ظاهری پست شما به هم نریزد! و دوم هم این که لینک دانلود ( فیلم، بازی و .... ) را قبل از تایید ناظر بخش قرار ندهید و لطفا پست خود را ویرایش کنید! موفق بمانید و در پناه حق |