تالار گفتگوی بیداری اندیشه
بهاییت دین یا انحراف ؟ - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html)
+--- بخش: دشمن شناسی در اسلام (/forum-24.html)
+---- بخش: فرقه های انحرافی (/forum-60.html)
+---- موضوع: بهاییت دین یا انحراف ؟ (/thread-13497.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

بهاییت دین یا انحراف ؟ - وحید110 - ۱/اسفند/۹۰ ۱۳:۵۶

نقل قول:یک سوال:
اگر هر کسی با تحقیق می تونه درستی اسلام رو تشخیص بده، پس چه نیازی است به حکم ارتداد؟

قبلا مفصل به این سوال جواب دادیم . نمیدونم نمیخونید!!

خوب اگر اشکالی بود همانجا مطرح میکردید . ادم مغرض زیاد است .

جناب عماد زمانی با شما بحث میکردم دوستان میگفتند ایشان مغرض است و هر جوابی بدهید فایده ندارد . بنده هم گفتم ما وظیفه رو انجام میدیم .
در مورد ارتداد که در همین تاپیک همه چی بیان شد !! اما شما باز ...
یا وقتی ثابت گردیم دین اسلام الهی است و باید به حرف خدا گوش کنید .
اخر کار که دیدید راهی نیست گفتید اصلا شاید چند تا خدا باشه
.

این باور ذهنی رو بزار کنار و حقیقت رو ببین!!

فقط خدا کنه قصدتون شر نباشه

نقل قول:منظورم ادیانی است که خودشون رو دنباله رو دین ابراهیم (علیه السلام) می دونند. مثل یهودیت، مسیحیت، اسلام و بهاییت.
اما ادیان دیگری هم در دنیا هست، مثل ادیان شرقی.

دین ابراهیمی منظور ادیان الهی است که بعد از حضرت ابراهیم شکل گرفت و از فرزندان ایشان . چرا که از خداوند خواسته بود نبوت را در خاندان ایشان قرار دهد
حضرت موسی با معجزات اشکار صاحب دین یهودیت
حضرت عیسی با معجزات اشکار صاحب دین مسیحیت که البته این مسیحیت را دین نمیدانند و ایشان را در ادامه حضرت موسی هم میدانسته و ....
و دین مبین اسلام اخرین دین الهی و حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) اخرین پیامبر خداوند و خاتم الانبیا

حالا بهاییت چیست؟
2 تا ادم جاهل رو انگلیس پیدا کرد . یکی رو کردند محمد عبدالوهاب و شد وهابی و فتنه وهابیت را راه انداخت .

یکی رو هم کردند محمد باب و فتنه بابیت رو برای ضربه زدن به شیعه!!

اول طرف اومد گفت من نایب امام زمانم ! دید کارش گرفت و انگلیسیا دارن حمایتش میکنند گفت خود امام زمانم! بعد هم گفت پیامبرم دید نه خیر داره بهش فاز میده گفت اصلا من خدا هستم!!
نه معجزه ای نه حرف حسابی!!

الانم پایگاهشون اسراییله و به اربابانشون خدمات جاسوسی و ... میدن

پیامبر و با خداشون هم در یک جلسه ای که با حضور شاه قاجار و علمای اون زمان برگزار شد . بعد از این که حسابی توی بحث موند و نتونست به عنوان معجزه پای شاه رو خوب کنه اعدام کردند !!
تنها فرق این دین قلابی هم که باعث شده علارغم مضحک بودنش بمونه پشتیبانی مالی و سیاسی و ... انگلیس و اسراییله
فکر کنید یه حکومت یهودی چطور یه دین !! دیگه رو در خودش پذیرفته!!!
نقل قول:ما یک موضوع هست: میگن اعتقادی که فرد در بچگی پیدا می کنه، مثل نقشی است که روی سنگ حک میشه.این غیر قابل تغییر بودن عقیده می تونه با یقین اشتباه گرفته بشه، در حالی که اینها تفاوت دارند.

علم بچگی و نه اعتقاد بچگی .

اگر دین دیگری بهتر و کامل تر دارید بفرمایید تا نقدش کنیم ببینیم چند مرده حلاجید!!

کتابی هم مثل قران اگر دارید بسم الله

RE: ارتداد و احکام ان - saloomeh - ۱/اسفند/۹۰ ۱۴:۳۲

(۱/اسفند/۹۰ ۱۲:۵۹)emadm نوشته است:  
نقل قول:اسلام میگه :

منظورم ادیانی است که خودشون رو دنباله رو دین ابراهیم (علیه السلام) می دونند. مثل یهودیت، مسیحیت، اسلام و بهاییت.
اما ادیان دیگری هم در دنیا هست، مثل ادیان شرقی.

بهائیت خودش رو دنباله رو ادیان ابراهیمی میدونه . مثل توهمات دیگه ای که به اسم دین داره به خورد طرفدارانش میده . میشه بگید این تقسیم بندی ادیان از نظر شماست یا منبع دیگه ای دارید؟!!!!
[quote='در جستجوی سختی' pid='95083' dateline='1329730998']
[quote='emadm' pid='95073' dateline='1329726561']
سایر ادیان هم همینو می گن.
اما اگر فردی به هیچ دینی اعتقاد نداشته باشه، نفع شخصیش اینه که تظاهر کنه به اسلام. به نظر من این خیلی بده و دین رو از داخل می پوسونه.

....
یک سوال:
اگر هر کسی با تحقیق می تونه درستی اسلام رو تشخیص بده، پس چه نیازی است به حکم ارتداد؟

[b]قبلا هم عنوان شد که حکم ارتداد برای چی بوجو د آمد ؟ اگر کسی بتونه با تحقیق درستی و حقانیت اسلام رو ثابت کنه که این امر قطعا مممکن خواهد بود، محاله ممکنه که بخاد مرتد بشه با توجه به تعریفاتی که ازارتداد شد.

[/b]

[b]باز هم مگر اینکه مغرض باشه .

[/b]حکم ارتداد برای مغرضینه . آنهایی که میخواهند آگاهانه به حیثیت اسلام ضربه بزنند . نه آنهاییکه به دنبال حقیقتند.

RE: ارتداد و احکام ان - سید ابراهیم - ۱/اسفند/۹۰ ۱۴:۵۸

نظر این حقیر اینه که اصلا بهاییت جزء تعریف دقیق و علمی دین اصلا وارد نمیشه. در بسیاری از کتب علمی که در مورد دین کارکرده اند حتی غربیها هیچ اسمی من از بهاییت ندیدیم. حتی شینتو و یا کنفسیوس که یک مرام عرفانی اجتماعی هست را تا حدی در تعریف دین با مسامحه میآورند ولی هیچ خبری از بهاییت نیست...
دوستان عزیز همین بحث ها مشخص میکنه که کسانی که در مقابل اسلام جبهه میگیرند تا چه حدی ضیعف و بی پایه و استدلال به بحث میپردازند. من خواهش میکنم دونه به دونه مطالب عماد عزیز را یک بازبینی بفرمایید هیچگاه این برادر ما بحث را ادامه نمیدهند و براحتی مغلوب قدرت منطق شیعه میشوند. ای کاش بشود این راه عقلانی ما در همین تالار ادامه پیدا کند. یا علی

RE: ارتداد و احکام ان - rastin - ۱/اسفند/۹۰ ۱۴:۵۸

بسم الله الرحمن الرحیم

دوست عزیز:

هیچ دین ابراهیمی والهی یکسری اعمال کثیف این فرقه جاهلی (بهاییت)رو قبول نداره.

متاسفانه یکی از اعتقادات این فرقه ازدواح بامحارم هست.ازدواج خواهرزاده ودائی وحتی خواهروبرادر بایکدیگرو....

ممکنه برای این عمل کثیفشون دلایلی هم داشته باشند که بدرد خودشون میخوره.

چنین حیواناتی قطعا نمیتونند خودشان را به ادیان ابراهیمی وصل کنند.

حضرت یحیی علیه السلام یکی از پیامبران بنی اسرائیل است که برای دفاع از حرمت وامربه معروف ونهی از منکر به شهادت رسید.

این منکر هم چیزی نبود جز مخالفت باازدواج پادشاه وقت بیت المقدس با برادرزاده اش.

آنوقت کجای این فرقه ملعون به ادیان الهی وابراهیمی منسوب میشود.؟؟!!!!!

RE: ارتداد و احکام ان - میلاد.م - ۱/اسفند/۹۰ ۱۵:۱۶

بسم الله
.
.
این برادر ما حرف جالبی زده؟
بهائیت دین است؟
چطور به این نتیجه رسیدید؟
.
.
بهائیت، خاتمیت پیامبر اسلام، حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) را نفی می کند. در حالیکه به تصریح آیه های سورهء احزاب، حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) آخرین پیامبر الهی است و پس از او پیامبر دیگری نخواهد آمد.

بسیاری از احکام شرعی که بهائیت آنرا تبلیغ می کند، در تضاد کامل با آیات قرآن و روایات معصومین (علیه السلام) است. احکامی نظیر:

- نماز جماعت باطل است، مگر در نماز میت!

- قبله، مرقد بهاء الله در عکا است!

- روزه 19 روز است که قبل از عید نوروز شروع و به عید نوروز ختم می شود!

- هر کس خانه ای را عمدا به آتش کشید، او را در آتش بسوزانید!

- حج تنها بر مردان واجب است و در خانه ای صورت می گیرد که بهاء الله در آن اقامت داشته و یا در خانه ای که سید علی باب در شیراز در آن سکنی داشته است.

- حکم خداوند درباره هر زناکاری اعم از مرد و زن، پرداخت 9 مثقال طلا به بیت المال است.!

- همه چیز نجس است غیر از آن چه "الله اطهر" بر آن خوانده شود!

- واجب است هر 19 سال، اثاثیه خانه را عوض کنید.!

- نماز آیات واجب نیست!

- عید فطر همان نوروز است.!
.
.
-------------
این فرقه ی کثیف را برای ما اثبات کنید شما

RE: ارتداد و احکام ان - emadm - ۱/اسفند/۹۰ ۱۵:۱۶

سلام دوستان
ببینید، همون دیدی که شما نسبت به بهاییت دارید، مسیحیان نسبت به اسلام دارند. اما به نظرم تقسیم بندی ادیان باید مستقل از اعتقادات شخصی فرد تقسیم کننده باشه.
و اینکه خیلی از چیزهابی که در مورد ادیان دیگه، از جمله بهاییت مطرح میشه، دروغهایی است که برای زشت نشان دادن ادیان غیر از اسلام ساخته میشه.

RE: ارتداد و احکام ان - Hadith - ۱/اسفند/۹۰ ۱۵:۲۰

جناب emadm در دین مسیحیت صراحتاً اعلام شده که پیامبر دیگری بعد از حضرت مسیح خواهد آمد.
اما در اسلام و قرآن،ما می بینیم که صراحتاً اعلام شده پیامبر ما آخرین نبی است.
بهائیت دین نیست و فرقه است...
بهائیت فرقه ای است که اسلام نفسانی را برپا کرده!

هرجا احکام اسلام به نظرشان سخت آمده،تغییر شکلش داده اند!!!

مثلاً درمورد حجاب!
حجاب بهائیت:حجاب باید عورتین رو بپوشاند،نیازی به پوشاندن موها و دست ها و ... نیست،اما شکل حجاب باید به گونه ای باشد که مورد تمسخر دیگران قرار نگیرید!
یا درمورد آن نمازی که درصورت ایجاد نوعی حالت توجه نسبت به خدا می خوانند!!!!
به سمت قبله شان بر میگردند و حالت توجه می گیرند و ... !
روزه گرفتن ها!!!
19 روز آخر ماه اسفند!
و ...

RE: ارتداد و احکام ان - emadm - ۱/اسفند/۹۰ ۱۵:۲۰

دوستان، از من نخواید که ترویج اسلام به وسیله ترور را حکم خدا بدانم.
نقل قول:جناب emadm در دین مسیحیت صراحتاً اعلام شده که پیامبر دیگری بعد از حضرت مسیح خواهد آمد.
این موضوع در انجیل برنابا بیان شده که مسیحیان اون رو ساخته مسلمانان می دونند.

RE: ارتداد و احکام ان - سید ابراهیم - ۱/اسفند/۹۰ ۱۵:۲۲

بله این حرف عمادو من قبول دارم مثلا سنی ها اعتقاد دارند که ما شیعیان فکر میکنیم جبرئیل خیانت کرده است و نبوت را به جای آنکه به حضرت علی(علیه السلام) برساند به حضرت مصطفی (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) رسانده این را یک عالم سنی در مدینه به خود من گفت و البته در کتبی هم این ماجرا را من دیده ام.
حالا جناب عماد عزیز خیلی صریح و بدون حاشیه بفرمایید استدلالتان از اینکه بهاییت را دین میدانید چیست؟
به قول خودتون مستقل از اعتقادات شخصی تان بیان فرمایید ما در خدمتیم.

RE: ارتداد و احکام ان - Hadith - ۱/اسفند/۹۰ ۱۵:۲۳

بهائیت دین نیست...فرقه است!
به خاطر همین حرف شما بحث بهائیت رو باز کردم..