تالار گفتگوی بیداری اندیشه
تو این موضوع میخوام نظر شما رو هم بشنوم... - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: مهدویت (/forum-18.html)
+--- بخش: جامعه مهدوی و مباحث آخرالزمان (/forum-27.html)
+--- موضوع: تو این موضوع میخوام نظر شما رو هم بشنوم... (/thread-13780.html)

تو این موضوع میخوام نظر شما رو هم بشنوم... - rAsTiNv - ۱۰/اسفند/۹۰ ۱۱:۲۴

سلام خدمت دوستان با دانش و ارزشمند بیداری اندیشه. خیلی خوشحالم که این انجمن رو پیدا کردم. یه مسئله ای هست که خواستم باهاتون درمیون بذارم و نظرات شما رو هم بشنوم

.
ما تو یه جامعه ی به ظاهر اسلامی داریم زندگی می کنیم. به نظر من با زندگی کردن تو این جامعه ما شاهد روز افزون تظاهر ها به دین خواهیم بود. چنانچه هم اکنون هم هستیم. من اسلام رو دوست دارم. جمهوری رو هم دوست دارم. ولی جمهوری اسلامی رو نه. تو هر حکومتی رشوه خواری هست, اختلاس هست, فساد هست, بزهکاری هست و... ولی این موارد اگه تو یه حکومت مذهبی پیش بیاد باعث میشه که تمام این کارها به نام همون دین و مذهب تموم بشه. مثلا تو کشور ما اختلاسی که رخ داده , مسلما اسم بدی از ایران و مسلمان به جا میمونه. یا اصلا شرایط فعلی جامعه مون رو در نظر بگیرید. یک خارجی داره میاد ایران. وقتی به طرز پوشش خانمها و یا حتی آقایون رو ببینه به نتیجه میرسه که حجاب چیز واقعا بیهوده اییه. چون همه یه پارچه انداختن سرشون. و خیلی نتایج دیگه. من سوالی که دارم اینه. آیا امام علی(علیه السلام) وقتی 25 سال خانه نشین شد, آیا هرگز گفت که ای ملتی که منو میشناسید. من واستون اسلام واقعی رو میارم. نه خلیفه ها. آیا در طول حکومت خودش اصلا اسمی از اسلام آورد؟ نه. فقط با عقل و منطق حکومت کردند. چون دین اسلام تماما عقلانی و منطقیه. ولی مشکل اینجاست که ما این طرز تفکر عقلانی و اسلامی رو تو هیچ جای کشور نمیبینیم. نظر شما چیه؟

RE: تو این موضوع میخوام نظر شما رو هم بشنوم... - فرید - ۱۰/اسفند/۹۰ ۱۱:۴۴

با سلام به شما دوست عزیز

متاسفانه این درگیری ذهنی فقط برای شما ایجاد نشده است بلکه کم نیستند افراد به خصوص جوانهایی که به مشکل شما مبتلایند.
اما در هنگام مواجهه با این گونه تفکرات هرگز این جمله امیر المومنین در کشاکش جنگ جمل را فراموش نکنید که در پاسخ به مردی که دچار سردرگمی شده بود فرمود :

* « انك لملبوس عليك ، ان الحق و الباطل لا يعرفان باقدار الرجال ، اعرف الحق تعرف اهله ، و اعرف الباطل تعرف اهله » :

" سرت كلاه رفته و حقيقت بر تو اشتباه شده . حق و باطل را با ميزان‏ قدر و شخصيت افراد نمی‏شود شناخت . اين صحيح نيست كه تو اول شخصيتهائی‏ را مقياس قرار دهی و بعد حق و باطل را با اين مقياسها بسنجی : فلان چيز حق است چون فلان و فلان با آن موافقند و فلان چيز باطل است چون فلان و فلان‏ با آن مخالف . نه ، اشخاص نبايد مقياس حق و باطل قرار گيرند . اين حق‏ و باطل است كه بايد مقياس اشخاص و شخصيت آنان باشند "

يعنی بايد حق شناس و باطل شناس باشی نه اشخاص و شخصيت شناس ، افراد را - خواه شخصيتهای بزرگ و خواه شخصيتهای كوچك - با حق مقايسه كنی
اگر با آن منطبق شدند شخصيتشان را بپذيری و الا نه . اين حرف نيست كه‏ آيا طلحه و زبير و عايشه ممكن است بر باطل باشند ؟ در اينجا علی معيار حقيقت را خود حقيقت قرار داده است و روح تشيع‏ نيز جز اين چيزی نيست . و در حقيقت فرقه شيعه مولود يك بينش مخصوص و اهميت دادن به اصول اسلامی است نه به افراد و اشخاص . قهرا شيعيان اوليه مردمی منتقد و بت شكن بار آمدند.

* : برگرفته از کتاب جاذبه و دافعه علی - شهید مطهری

RE: تو این موضوع میخوام نظر شما رو هم بشنوم... - abas_341 - ۱۰/اسفند/۹۰ ۱۱:۵۲

(۱۰/اسفند/۹۰ ۱۱:۲۴)rAsTiNv نوشته است:  من اسلام رو دوست دارم. جمهوری رو هم دوست دارم. ولی جمهوری اسلامی رو نه. تو هر حکومتی رشوه خواری هست, اختلاس هست, فساد هست, بزهکاری هست و... ولی این موارد اگه تو یه حکومت مذهبی پیش بیاد باعث میشه که تمام این کارها به نام همون دین و مذهب تموم بشه. مثلا تو کشور ما اختلاسی که رخ داده , مسلما اسم بدی از ایران و مسلمان به جا میمونه.

سلام
دوست عزیز هیچ کس نمی گه که "جمهوری اسلامی" اسلام ناب محمدی داره بلکه هدف ما این هست و ما زمینه سازیم برای اسلام ناب محمدی حضرت بقیه الله
این حکومت هم تاریخ انقضاء داره و اون زمانی هست که امام و رهبر ما حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) ظهور کنند
و این اختلاص و فساد ها به گفته خودتون توی همه کشورها هست اما طرز برخورد با اون باید در راستای اسلام باشه و برخورد با اینگونه مسائل ما رو به حکومت عدل امام علی نزدیک می کنه
حالا با این شرایط راه برای همه باز است صراط مستقیم یا صراط غیر مستقیم
پیشنهاد می کنم در مورد علائم ظهور تحقیق بیشتری انجام بدید تا شک و شبهه شما بر طرف بشه
یا حق

RE: تو این موضوع میخوام نظر شما رو هم بشنوم... - rAsTiNv - ۱۰/اسفند/۹۰ ۱۱:۵۶

آقا فرید من با حرف شما کاملا موافقم و قبول دارم.
ولی حرف من اینه که حکومت مذهبی, اسم مذهب رو خراب می کنه.
یه مثال بزنم واستون. الان حرفایی هست که میشنوم اینه متعهدهامون اینا هستند که ریش میذارن رفتن اختلاس کردند. اینا همونایی هستند که وقتی میخواستند استخدام بشن اولین اولویتشون تعهدشون بود تا تخصص. من اینو میگم که کاش تمام قانونهامونو از اسلام میاوردیم, ولی اسم اسلامی روش نمیذاشتیم. چون اسلام تماما عقلانی و منطقیه. ولی تو جامعه مون کاملا داره برعکس پیش میره متاسفانه.

آقای abas_341 حرفای شما هم قبول. ولی اینم قبول دارید ما اگه بیشتر رو انتقال مفاهیم اسلام کار می کردیم, جامعه ای سالم, شاد و مثبتی داشتیم؟ هنوز آدمهایی وجود دارند که نمی دونند چرا زنا حرامه. یا آدمهاییم هستن که سنشون گذشته ولی فکر میکنن اگه چندتا همسر بگیرند ثواب کردند. اینا مشکلی نیستا. شاید زودتر از اینو اون بشنون و اشتباهشونو بدونن. ولی اون طرف دنیا چی؟ تو روم مسیحیا برید. میگن حضرت محمد چون به رابطه جنسی زیاد علاقه داشته زیاد ازدواج میکرده, در حالی که ازدواج اونها فقط یک نوع دیگه ای از عشق بوده که اونا هرگز نمیفهمند. اینجا بحث تبلیغ دین هم هست.

من میگم این جامعه ای توش زندگی میکنیم علاوه بر اینکه از معنای واقعی اسلام به دور مونده, تصویر بدی هم از اسلام به دنیا نشون میده. اونطوری که به ظواهر دین و احکام پرداخته شده, به معنای واقعی و بیان هدف واقعی اسلام اهمیت داده نشده, و این نه تنها به معنی صفر, بلکه منفی یک هست.

RE: تو این موضوع میخوام نظر شما رو هم بشنوم... - فرید - ۱۰/اسفند/۹۰ ۱۲:۵۶

راستین عزیز

خودم و شما را به تفکر و تعقل دوباره به این آیه بسیار عجیب و نورانی قرآن دعوت می کنم :

إِنَّ اللّهَ لاَ يُغَيِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى يُغَيِّرُواْ مَا بِأَنْفُسِهِمْ

خداوند سرنوشت هيچ قوم (و ملّتى) را تغيير نمى‏دهد مگر آنکه آنان آنچه را در خودشان است تغيير دهند!

اگر طالب این هستیم که سرنوشت ملتمان و کشورمان و ایمانمان تغییر کند طبق این آیه شریفه از کره زمین نباید شروع کنیم - از آسیا نباید شروع کنیم - از ایران نباید شروع کنیم - از شهرمان ، محله مان ، خانواده مان هم نباید شروع کنیم بلکه باید از خودمان شروع کنیم . تغییر را در درون خودمان ایجاد کنیم . ایمانمان را تقویت کنیم . خطاهایمان را هر روز کمتر و کمتر کنیم . به حساب کشی از نفس بپردازیم . بمیریم قبل از آنکه بمیریم.

مگر یک جامعه چیزی غیر از هزاران نفر انسان است ؟ اگر همه ی ما چنین کنیم به اصلاح و در نهایت به فلاح می رسیم و هر چه زودتر به این نتیجه برسیم که باید درونمان را اصلاح کنیم زمان کمتری را از دست داده ایم و به رستگاری نزدیکتر شده ایم.

بدانید که هر کسی فقط و فقط مسئول اعمال خودش است . هیچ گناهکاری گناه دیگری را به دوش نمی کشد.
آیه قرآن :

مَّنِ اهْتَدَى فَإِنَّمَا يَهْتَدي لِنَفْسِهِ وَمَن ضَلَّ فَإِنَّمَا يَضِلُّ عَلَيْهَا وَلاَ تَزِرُ وَازِرَةٌ وِزْرَ أُخْرَى وَمَا كُنَّا مُعَذِّبِينَ حَتَّى نَبْعَثَ رَسُولاً

هر کس هدايت شود، براى خود هدايت يافته؛ و آن کس که گمراه گردد، به زيان خود گمراه شده است؛ و هيچ کس بار گناه ديگرى را به دوش نمى‏کشد؛ و ما هرگز (قومى را) مجازات نخواهيم کرد، مگر آنکه پيامبرى مبعوث کرده باشيم (تا وظايفشان را بيان کند.)

RE: تو این موضوع میخوام نظر شما رو هم بشنوم... - سجاد313 - ۱۰/اسفند/۹۰ ۲۳:۴۳

به نام خدا
سلام علیکم
دوست عزیز ما می گوییم جمهوری اسلامی. من قبلا هم گفتم در این جامعه قانون گذار و مجری قانون هردو با رای مستقیم مردم انتخاب می شوند.اگر مشکلی وجود داشته باشد از سوی مردم است.شما حتما باید بدانید از ماست که بر ماست.شما وقتی با تبلیغات سوء علیه دولت مقدس جمهوری اسلامی مواجه می شوید باید تبلیغات آنان را با استفاده از بیان ارزش های اسلامی خنثی کنید به دشمن اجازه ندهید که به دژ مستحکم خداوند تعرض کند.ما در این قضیه نقش مهمی را ایفا می کنیم.این حرفی را که شما گفتید دقیقا همان حرف های سکولار ها و لائیک هاست.اگر ما از به جای جمهوری اسلامی حکومت اسلامی داشتیم(مانند زمان پیامبر صلی الله علیه و آله)الآن کسی جرات نمی کرد یک یک تومانی بالا بکشد چه رسد به...اما برای رعایت حقوق ملت(که البته حق ما در هنگام غیبت فرمان پذیری مستقیم از حجت حجت خداست)و جلو گیری از تبلیغات سوءدشمنان بد طینت امام این طرح را مطرح کردند.مگر در زمان پیامبر اسلام به تباهی کشیده شد با در زمان حضرت علی ؟نه خیر اتفاقا یکی از افتخارات ما همین حکومت های پیامبر و امام علی است و امروز جمهوری اسلامی نه تنها مایه بی آبرویی نیست بلکه باعث افتخار ماست. ما به عنوان مسلمان شیعه و ایرانی به ولایتی که چنین شخص بزرگی بر مادارند افتخار می کنیم .
در راه تبلیغ دین خدا موفق باشید
فی امان الله

RE: تو این موضوع میخوام نظر شما رو هم بشنوم... - mohammad727 - ۱۰/اسفند/۹۰ ۲۳:۵۹

بسم الله الرحمن الرحيم
زمان حضرت علي(علیه السلام) هم اشخاصي چون معاويه و خليفه هاي ديگر بودن كه همه مسلمان بودن ولي به تاريخ ثابت شده كه از مشركان هم گنهكار تر بودن . حال اينكه ايا به اسلام و كردار حضرت علي(علیه السلام) خدشه اي وارد شد . اگر حضرت علي(علیه السلام) چندين سال خانه نشين شده به اقتضاي ان زمان بود همان طور كه زمان امام حسين(علیه السلام) جاي براي خانه نشيني نبود و وقت پيكار بود . عرض بنده اينست كه خليفه عادل به اقتضاي ان زمان بايد عمل كند . چه بسا اگر اين نظام نبود حال حرف شما مورد تمسخر قرار مي گرفت و ربا خواري مانند صدقه امروزي كاري مبارك بود . هميشه از بد بدتر هم هست . به اميد ان روز كه سرورم حضرت مهدي (عجل الله تعالی فرجه الشریف) عدالت را برقرار كند
ياحق